תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,063 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ללמוד שפת אסמבלר וכל המדריכים שמצאתי עד היום באינטרנט הם לא למתחילים אלא למקצוענים ורובם באנגלית(כך אני יכול להסתבך גם עם האנגלית(אני ואנגלית לא חברים טובים)). אני רוצה שיתנו לי קישור להורדה למדריך על שפת אסמבלר בעברית ושיהיה מקיף מקווה שתענו לי(למה בפורום הזה האנשים ישנים) אם משיהו מכיר מדריך באנגלית אפשר לתת קישור רק תודיעו לי שזה באנגלית בבקשה בבקשה לענות מצפה לתגובות ביי
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
*W32 - סוג של דיסאמבלר - דיסמבלאר הוא כלי שנותן לך לראות את קוד התוכנית אותה אתה מנתח בשפת אסמבלי. זוהי תוכנה שאני רוצה קישור מדוייק להורדה שלה שלה(ישר להורדה ולא לאיזה אתר אני מסתבך(יש כזה וירוס כמו שכולכם יודעים אז שאני מחפש בין כל התוצאות זה רק הוירוס ואני לא מוצא את התוכנה שאני צריך) *Hworks - נקרא גם בשם HW , כלי זה מציג את התוכן של קובץ בבסיסים הקסדצימליים גם תוכנה זאת אני רוצה קישור מדוייק מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים בבקשה לחפש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שבשביל לפתוח דף בפריים שונה ממנו נמצא הלינק עצמו צריך לתת ללינק TARGET , הTARGET הוא השם של הפריים האחר. עשיתי את זה בצורה <a href="main.shtml" target="_main"> במה טעיתי?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
בניתי לי אתר והעליתי את הקבצים ל GEOCITIES. כאשר אני נכנס לאתר, פרסומת לאורך הדף קופצת. פעם מצאתי את הקוד שמבטל את הפרסומת. כיום אני לא מוצא אותו. ערכתי חיפוש אך ללא הצלחה. מישהו יודע ? אנא עיזרו לי. תודה שמוליק
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, עשיתי בגרות לפני שבוע בשפת C מדעי המחשב א' 2 יח"ל זה הרמת חומר שבערך אני יודע עכשיו למדתי גם סטראקט והתחלתי פוינטרים.. אני לא בטוח שהבנתי את כל הנושא של הפוינטרים.. אני מחפש מדריך שיעזור לי להבין את כל העניינים על סטארקט ופוינטרים.. בנוסף מעניין אותי התעסקות וטיפול בקבצים גם לזה אני מחפש מדריך.. רצוי בעברית אם יש.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מדריך לכתיבה עברית לוגית ב html שיראה ככה ולא הככ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך אני יוצר בASP עמודים שהכניסה אליהם מותנת בסיסמא? כלומר שללא סיסמא אי יהיה אפשר להכנס. (מכין פרויקט במחשבים עם השפות HTML JAVASCRIPT ASP)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
#include <iostream.h> #include <stdio.h> #include <conio.h> void start(); void kelet(); float Fres(float volt1, float volt2, float current,char way,int ledcount); void better_res(float res); char Funits(long int power10); void main() { start(); } // ------- // void start() { float file[4]; clearscreen(); kelet(); better_res(file[3]); } // ******* // void kelet() { float volt1,volt2,current,res; float file[4]; int ledcount=1; char way; cout << "Enter Supply Voltage " ; cin >> volt1; cout << "Enter Voltage Drop Across LED " ; cin >> volt2; cout << "Enter Current in MilliAmps"; cin >> current; cout <<…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה שה session(login) באתר שלי יהיה שונה למנהל ולמשתמש רגיל, כמו שפה באתר יש אפשרויות שרק מנהל יכל להפעיל כמו מחיקת הודעות ועריכה שהם לא שלו. אז הSESSION יכל להיות משהו אחר חוץ מ "OK" ? אני די בטוח שכן כי זה" " אז זה לא משנה מה זה, אני רק רוצה להיות בטוח. תודה, זה לפרויקט 1יח"ל במחשבים (כיתה י').
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
באחת מהשפות C \ Asm. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואיך אני מכניס אליו תאריך לשדה תאריך?? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
נגיד אני שם לו 4-5 תמונות ושהוא יתן לי לינק לתמונה שתמיד תציג את זה ותתחלף... יש דבר כזה? לא אכפת לי אם זה שירות באתר מסויים או שזה קוד בשפת תכנות שצריך לשים באחסון.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העכבר כשאני עובד ב C הוא זז רק בחצי המסך העליון ולא יורד לחלק התחתון של המסך חשוב לציין שהמערכת היא XP למישוה יש פיתרון ? :
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בשיטוטי באינטרנט מצאתי את הקוד שלהלן עבור הסתרת המסך הראשי של האקסס: מאתר אקסס בשם המפתח לאקסס האם ניתן לקבל הסבר על הקוד ? תודה מראש (כל הזכויות שמורות לאתר "המפתח לאקסס")להלן הקוד: הסתרת המסך הראשי של האקסס במודול ראשי Public Const SW_MINIMIZE = 6 Public Const SW_HIDE = 0 Public Const SW_NORMAL = 1 Public Const SW_MAXIMIZE = 3 Public Const ERROR_SUCCESS = 0 Public Declare Function ShowWindow Lib "user32" _ (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long בתכונת טופס תכונת "מוקפץ" = כן. באירוע בעת פתיחת הטופס Call ShowWindow(hWndAccessApp, SW_HIDE) באירוע בעת סגירת טופס סגירת היישום כולו Application.Quit או גילוי האקסס מחדש Call ShowWindow(hWndA…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחברים שלי הקמנו אתר שעובד עם המערכת וניתקלנו בבעיה קטנה אם מישהו יכול בבקשה לעזור שיצור קשר באיסיקיו #64567635 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איך אני יכול לשים תמונה בפרוייקט שבניתי בשפת סי? לפי מה שאני יודע אני צריך להמיר את התמונה לקובץ טקסט למישהו יש מושג?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשאול האם מישהו התנסה בכתיבת דרייבר לסביבת עבודה של DOS?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לכל עזרה שתוצע - תודה מראש! שאלתי היא: האם ב-VB6 יש קומפוננטה מובנית עבור שמירת תמונות בפורמטים שונים (bmp,jpeg וכו'). כלומר - כשאני שומר קובץ bmp כ-gif למשל ע"י App.path & strFileName & ".gif" התמונה לא באמת מקומפרסת לפורמט הרצויף אלא רק נשמרת עם סיומת הקובץ שרציתי. ידוע לי שב- .NET יש קומפוננטה שכזו, אולם אני צריך את זה עבור VB6.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
יש לי קוד HTML שמנגן מוסיקה... והייתי רוצה לעשות אותו קצת יותר דינאמי.. --> איך אני יכול להשתמש בHTML ערך של מתשנה בPHP.. אמרו לי משהו על idden input?. מה זה? ואיך אני עובד עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני להציב למשתנה int מערך המוחזר מפונקציה באופן הבא: int myReturnArray();main() {int myArr[2] = myReturnArray(); }int myReturnArray() { return {1,2}; }
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השגיאה הבאה מתקבלת בטעינה של כל דף ASP באתר של חברה שלי. זה בשבילה ולא בשבילי, לכל אופן. דפים שאין בהם ASP נטענים כהלכה דווקא. "Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance."
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ברצוני לכתוב תוכנית שמציגה תמונה מקובץ בחלון. כתבתי את הכוד הנל עבור אובייקט הפאנל של החלון, אולם החלון מוצג ריק. import java.awt.*; import javax.swing.*; public class MainPanel extends JPanel{ private Image img = Toolkit.getDefaultToolkit().getImage("1.gif"); public MainPanel(){ super(); } public void paintComponent( Graphics g){ super.paintComponent(g); g.drawImage(img,0,0,this); } } } קובץ התמונה נמצא בתקייה של הפרוייקט ולכן לא נכתב הנתיב המלא. יש למשהו רעיון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קוד מקור של תוכנה אימול ואני רוצה ל'קמפל אותה כאילו שאניוכל בעצם להשתמש באימול ערכתי את האימול קצת בשביל הכיףך ועכשיו אני רוצה לדעת איך לקמפל את כל הקוד מקור שהוא בעצם המון תיקיות וקבצי c++ וגם ספריות למינהם אז רציתי לדעת איך אנימקמל את הכל להתקנה או למשהו דומה הקוד מקור הוןא בשפת התיכנות visual c++ יש לי את התוכנה Microsoft Visual C++ 6.0 אז בבקשהה תסבירו לי איך אני מקמפל
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
כשפותח קובץ CPP או C נפתח לי רק הקובץ בלי סביסת העבודה של VISUAL STUDIO כיצד לשחזר אותה?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
עצלנות משהו נפלה עלי, ואין לי יותר הרבה זמן או חשק לממש אחד כזה אז אם למישהי יש מימוש של prioriry queue בבוידם או משהו, אני ממש אשמח אם הוא יחלוק אותו איתי. תודה מראש. עריכה כמעט שכחתי, ב-JAVA. מטי.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-