עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ohad5g,

שלום הינה התרגיל מקווה שמישהו יפתור אותו מהר כי נתקעתי http://www.fastup.co.il/thumbs/15077321.jpg' alt='15077321.jpg'>

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. /' - - - תגובה אוחדה: - - - הוספתי את השאלה בקובץ טקסט פשוט הייתה פה בעיה עם הכתיבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by adibas,

אני יודע HTML ובניתי שתיים שלושה אתרים ובנוסף יש לי ידע בעיצוב גרפי (photoshop & flash) ואני רוצה להתקדם לעבר ASP ובעתיד גם שילוב של ASP מקושר Data Base. מחפש המלצה לספר טוב למתחילים מאוד. אין לי ידע בתיכנות כלל. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by Ovid,

חשבתי תחילה שהבעיה התכנית, אבל אז כדי לבדוק את זה רשמתי סתם איזה משהו #include <stdio.h> void main() { int i; for (i=0;i<9 ; i++) printf(“%d\n”,i); } מריץ , וזה מריץ לי בכלל תכנית אחרונה שעשיתי... שיניתי לתכנית בלי FOR, עובד בסדר, אחרי זה שוב ניסיתי עם FOR, שוב מריץ את התכנית האחרונה שעשיתי..

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי תוכנית , ביצעתי קומפילציה (ללא שגיאות) וכאשר רציתי להריץ את התוכנית הופיע לי השגיאה הבאה בחלון פלט המסך: Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException at World.clearNeighborCounts(World.java:56) at Living.computeNeighbors(Living.java:36) at Empty.next(Empty.java:19) at World.update(World.java:36) at RunPredatorPrey.main(RunPredatorPrey.java:11) מה השגיאה ? כיצד פותרים ומתקנים אותה ?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. תרגיל סדרה חשבונית. בתרגיל אני אמור לקלוט שלושה משתנים המייצגים את האיבר הראשון, ההפרש ומספר האיברים בסדרה. הגבלה: מספר האיברים חייב להיות בין 1-15 ובמידה והקלט לא מתאים יש למשתמש 5 נסיונות להכניס קלט מתאים עד שהתוכנית תסגר. הבעיה: כתבתי קוד. כשאני מריץ אותו (eclipse console) הכל עובד פרט למקרה בו הקלט של מספר האיברים הוא קטן מ1 (כשהוא גדול מ15 אין בעיה). התנצלות: לא הצלחתי להדביק את הקוד שמאלה בהודעה אז צירפתי הקוד בקובץ TXT. תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני יודע שהמבחנים הם עם ספר פתוח אבל אולי יש דרך טובה שאפשר להתאמן אליה למבחנים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by א,

האם יש אפשרות לקלוט מספר לא ידוע של מספרים אל תוך מערך של INT, מבלי שהמשתמש מזין את כמות המספרים שייקלטו?

• 29 תגובות
    • 6k צפיות
  9. Started by כאן,

כולם מכירים את המשחק דאבל או בשמו הישראלי טו גזר במשחק 55 כרטיסים ובכל כרטיס 8 איורים ובכל שני כרטיסים רק תמונה אחת זהה בניהם והאתגר הוא לזהות ראשון (הראשון שזיהה...} במרחבי הרשת יש כמה פוסטים על הנוסחה המתמטית המוסבכת שאיתה יוצרים את הכרטיסים אך גם אתר בשפת תכנות פשוטה שאתו אפשר להכין את הכרטיסים בצורה אוטומטית להכניס מספר תמונות מסוים והאתר מכין אוטומטית את הכרטיסים ומשם למדפסת או פי די אף הבעיה היא שבאתר יש מס' אופציות לגדלים של כרטיסים מרובע מלבן וכו' כולם עובדים בצורה תקינה חוץ מהאופציה לעשות כרטיסים עגולים שזה בעצם הגירסה הנפוצה של המשחק ובזה יש תקלה שהתמונות מודפסות אחד על השני והשאלה היא האם יש דרך לתקן את התקלה (בעל האתר לא עונ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by redead,

הורדתי ECLIPSE וגם JAVA ומשום מה זה מסרב לעבוד לי על הויסטה.. אני מפעיל את הECLIPSE והוא לא נותן לי לבחור בתוכנית ג'אווה.. כשאני מעביר את אותם הקבצים בדיוק למחשב אחר שלי עם XP הכול עובד כמו שצריך.. מלבד תשובות נגד ויסטה למישהו יש ניסיון או פתרון עם המצב? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני רוצה תוכנה שתוכל להכנס לאתר של האונ' שלי ולמשוך משם ציונים וכדו'. איך עושים את זה? אני אמור לקרוא את הדף אינטרנט שנשלח אלי ולפענח אותו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הדרישות: בנייה באמצעות שימוש ב- MFC שילוב מבנה נתונים ואלגוריתמיקה חכמה שילוב בינה מלאכותית (MiniMax); משחק כנגד המחשב לא משהו יומרני, כגון שחמט, הצפנה וכ'ו משהו פשוט מעולם משחקי הלוח/קלפים (למרות שלא חובה, בחירה אישית) מוכר כגון (רעיונות של חברי הכיתה): רברסי דמקה פתרון סודוקו או משהו כזה סוקובן בקיצור משהו נחמד שלא יסבך אותי יותר מדי. תודה רבה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום התחלתי ללמוד גאווה ולצערי אני תקל בהרבה ביות וזה קצת מייאש אני כותב תכנית ועושה קומפילציה הוא כותב : class,interface or enum expeted לא מבין ההוא רוצה תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by levimadman,

הורדתי קוד מקור של תוכנה...(עם רשיון gpl כמובן...). קיבלתי שני קבצים svndump ו-cmd.. ממה שהבנתי צריך לפרוק את הקובץ svndump.... למישהו יש מושג איך אני אמור לעשות אתזה? או מה פשר הקובץ הזה?

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by ac1240,

אני צריך לעשות פרוייקט בVISUAL STUDIO שדררכו אני הולך להשתמש ב ASP ו VB וSQL+טיפ טיפה HTML והפרוייקט שלי הוא לבנות אתר העלאת קבצים כמו למשל RAPIDSHARE שאפשר לרשום משתמשים ,ההורדה תהיה עם תמונה בקוד הזיהוי וכל פעם אני יקבל תמונה חדשה ברנדום ואני חושב שזהו בעקרון. האם למישהו יש איזה שהוא אתר הכוונה למקרים כאלה ? תודה

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by Einat,

שלום, אני לומדת לתכנת בשפת C כרגע אני עובדת עם קומפיילר שנקרא dev-c++ הוא עושה הרבה בעיות, כמו לטחון לי את המעבד ב- 100% אחרי כמה הרצות של ה- debuger שלו או פשוט להיתקע ספונטנית המליצו לי לעבור ל- visual studio (יש לי את גרסא 2005 pro) אבל אין לי מושג איך עובדים עם זה, איך מתכנתים שם ב- C (ולא ב- C++) איך בכלל מקמפלים את התוכנה? האם מישהו מכיר מדריך למתכנת המתחיל שיוכל לעזור לי להכיר את התוכנה ואיך משתמשים בה? תודה מראש למסייעים. עינת

• 13 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם אני צריך מדריך לvisual c++ עדיפות לעברית (אם לא לא נורא). תודה רבה.

18. Started by יוחנן שוודרון,

היי שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב ובלימודים אנו לומדים את שפת C++ איך אני מריץ ב VS2022 על שפת C++ כי כשאני מריץ הוא מבקש לי את מה שבתמונה

19. http://members.lycos.co.uk/moroses/Uploads/StackInt/StackInt.htm אשמח אם תומרו לי מה דעתכם על המימוש למחסנית שעשיתי ;D

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by iceman90,

ככה, נתחיל בזה שזה לא ממש תכנות. אבל אני לא חושב זה מתאים כל כך לפורום גרפיקה (או לכל פורום אחר). אני לומד למבחן ונתקלתי בבעיה/אי הבנה. אני ארשום את השאלה הבעיתית ואפרט. נתון משולש בעל הקוארדינטות a(2,2,1) b(1,2,1) c(2,1,1) w (להתעלם מw) שעליו מבצעיםהגדלה פי 3 וסיבוב בזווית 40 מעלות מסביב לציר 2x+3=y. רשום את מטריצות הטרנספורמציות והקוארדינטות של שניים מהקדקדים. אז בגדול זו לא ממש בעיה, אלא שצריך לבצע תחילה הזזה של המשולש לראשית הצירים, בגלל שאף פעם לא עשיתי את זה ידנית (בעבודה עם open gl ו cg קל להתעלם מהפרטים) אני לא בטוח איך בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, (פתרון פרמטרי או רעיון גם יתקבלו בברכה.) תודה. מטי.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by RavivRavR,

אני עובד לפי ספר ויש לי שם תרגיל (אני בדיוק בפקודה WHILE) שבו אני צריך להדפיס את סכום המספרים מ-1 ועד 10 ואין לי מושג איך להתחיל.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by MrAlex,

קראתי במקור מסוים שהפיכתן של פונקציות TEMPLATE לINLINE מקטינה את ניפוח הקוד לא הבנתי כיצד? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by The Grey Matter,

קודם כל בהצלחה בהצלחה עם הפורום החדש... ועכשיו לנושא המרכזי, אני רוצה להוסיף לתוכנה שבניתי ב JAVA פקודות מספריות שהורדתי מהאינטרנט הבנתי שאני צריך להוריד את ה Java Runtime Environment , הורדתי אותו ומה אני צריך לעשות איתו? איך להפעיל את התכנית אחרי ההתקנה?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Elrond,

מישהו יכול להגיד לי אם יש פקודת מיון ל DB בגישת ADO ...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.