עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. דבר ראשון, יש קטע כזה שאפשר להתייחס למספר כמספר מאוד גדול או כמספר שלילי. 'שיחקתי' קצת עם המחשבון של הווינדוס במצב programmer, מצאתי ש- 87H זה 135 (כשמתייחסים אליו כמספר גדול) אבל אם אני מקטין את זה לבית אחד (8 סיביות) זה -121. זאת הכוונה כשהמחשב יכול להתייחס למספר ב- H בשתי צורות? דבר נוסף תמיד אני תוהה וזה חשוב בכל האוגרים AX,BX וכו' קודם בא AL ואז AH או ההפך? (אם זה בטבלה, אז זה מצב אחד או2?) AL ---- AH -------------------------- AH ---- AL דבר נוסף, מה הפקודות XOR, OR, MUL, IMUL עושות? ואם אפשר עם דוגמאות טובות והסבר טוב שאני יבין, כי כל מה שאני מצאתי בגוגל זה למשל - XOR , עושה פקודה של XOR בין 2 אופרנדים. (מה אני אמור להבין מזה)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yoahe,

אני רואה אותה גם בהקשר של קבצים וגם בהקשר של פתיחת סוקט מה ההבדלים? למה זה דומה?תודה על התשובה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
    • 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. אני משובץ למגמת מדעי המחשב של בית הספר, ואני רוצה לבוא מוכן . רציתי לדעת אם יש ספר מומלץ או תוכנה שתעזור לי להגיע מוכן. ספר בעברית כמובן.... היכן קונים? האם יש לאנשים פה עוד טיפים כיצד לבוא יותר מוכן לשנה , כי בכל זאת זה נותן ייתרון שיודעים את החומר ... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by liorgal26,

שלוב חברים אני ליאור טכנאי מתחיל מעוניין להקים אתר מכירות אינטרנט אני צריך מדריך מ-א-ת שאומר לי מה אני צריך לעשות והאם זה בחינם ? תודה לעוזרים!@!@

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by yahalom,

אני מעוניין שבחלון אחד של טופס אחד יוצגו לי טפסים אחרים כמו חלונות איך אני מבצע את זה ? עדיף תשובה דרך קוד אם אין אז גם דרך הממשק הגרפי יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  6. יש לי קובץ טקסט של פריטים. אני רוצה למחוק רק את השורה האחרונה או השורה לפני האחרונה. מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה.

7. שלום, אני חדש בתחום ה WordPress ורציתי לשאול כמה שאלות בעבר הייתי מוריד תבניות רספונסיבים מוכנות מהאינטרנט, שיחקתי הרבה עם קוד ועיצוב וערכתי אותם עם html5+css3 , שילבתי גם קצת ג'אווה סקריפט. האם אני יכול לקחת אתר קיים רספונסיבי שכבר בניתי ולהוסיף/לייבא אותו ל WordPress , לחבר אותו למערכת ניהול ואף לשנות/לעצב אותו בעתיד דרך המערכת ? ואם כן, אז איך עושים את זה ? נכנסתי ל WordPress ל-עיצוב / עריכת תבניות ושם ראיתי את כל הקבצים של התבנית. שמעתי שזה לא טוב לגעת בקבצים ולערוך את הקוד של תבניות ה-WordPress .האם זה נכון ואם כן מה האפשרות לעשות את זה בדרך הבטוחה? ​

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום, אני מחפש סקינים ומודים למערכת vBulletin 3.5.4 ... התקנתי את המערכת והכל בסדר, אבל אני צריך סקינים ומודים למערכת ולגירסא: 3.5.4 אם לא פניתי אל הפורום הנכון, אשמח מאוד אם תגידו לי לאיזה פורום לפנות... תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, אשמח להכוונה למתכנת בדגש של יישומי מחשב. עבודה התחלתית על משהו. בנוסף אפשר לחזור למייל: ranmar@walla.co.il תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני חדש פה וגם חדש לגמרי בשפות תכנות, והקיץ הזה לקחתי קורס בc++ במכללה שבה אני לומד. קיבלנו שיעורי בית כשאחת השאלות היא: "הגדר מערך עם 4 מספרים וקלוט לתוכו ערכים בטווח 10-0. הדפס למסך את הפלט הבא, בהתאם להוראות הבאות: יש להדפיס למסך פלט כך שעבור כל ערך במערך תהייה עמודה שבתחתיתה הערך ומעליה כוכביות כערך. לדוגמא עבור המערך {5 6 2 4} יודפס הפלט הבא: (בתמונה המצורפת)." אשמח אם מישהו יוכל לתת לי איזשהו כיוון כי בינתיים אני אבוד. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. שלום לכולם, התחלתי ללמוד במכללה שפת JAVA ויש לי שיעורי בית שאלה מסוימת. אם תוכלו מישהו שיעזור לי תודה מראש. השאלה היא לא להרצה. בהנחה שמוגדרים שני משתנים מטיפוס int, והם i ו- j . א. מה מבצע קטע הקוד הבא? i = i+j; j = i-j; i = i-j; ב. כתבו קטע קוד אחר שמבצע אותו דבר (כמובן, לא רק להחליף שמות משתנים...)

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  12. שלום לכולם, בניתי בC תוכנה שמחשבת את נוסחת השורשים של פונקציה ריבועית וגם מביאה את הטרינום שלה וכו'...עכשיו,עשיתי גם גרף והשתמשתי בפונקציות הגרפיקה, אחרי שהצצתי פה בפורום גיליתי שצריך להשתמש בקובץ EGAVGA.BGI כדי להפעיל,הצלחתי להפעיל אבל,גיליתי שכאשר אני מיצא את זה מהתוכנה אני עדיין צריך את הקובץ EGAVGA.BGI באותה תקיה עם קובץ הEXE וזה די מעצבן,השאלה שלי האם יש דרך לאחד אותם או משהו בסגנון,תודה מראש ד"א אני משתמש בקומפיילר TC (לא LITE) תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by freee,

שלום, אנחנו הכיתה שלי ניגשים השנה לבגרות של אלקטורניקה ויש לנו שפת c ו-c++ ללמוד ואני מחפש אתר או קובץ שיש בו תרגילים של השפות שצינתי כמו כן שבקובץ יהיו את הפתרונות ככה אני יכול לדעת מה אני לא צודק ומה כן. תודה לעזורים.[br]פורסם בתאריך: 30.03.2007 בשעה 10:11:10 עזרה???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by matliv,

פעם ראשונה שאני רואה את הפורומים האלה, אבל הם נראים טוב, אני מקווה שהדיון פה יעיל ומועיל... בכל אופן ניסיתי לקחת את המערך המקורי(orig)(הסתפקתי בשמונה איברים בינתיים) ולסדר אותו לפי האיבר הראשון בכל זוג, כך שיווצר מערך חדש (new1) שיכיל אותם איברים אבל הם יסודרו בזוגות לפי הראשון בכל זוג, בקובץ המצורף לדוגמה - 3,4 2,9 1,7 0,8. לא הצלחתי עדיין. אולי אתם תבינו מה הבעיה.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by BenSalem2,

מה נשמע חברים אני דיי חדש פה אני מנסה לבנות תוכנית שתחשב לעובד את השכר שלו לפי שעות . שעות נוספות . ושעות סופ''ש ולקבל לבסוף תוצאה סופית של כולם אשמח לקבל עזרה בקוד הבא: #include <stdio.h> int main() { int hours; int rate; int extra; int sat; int total; double salary; int counter = 0; do { printf( "Please Enter Rate,Base Hours,Extra Hours,Weekend Hours (-1 to end): " ); scanf( "%d%d%d%d", &rate,&hours,&extra,&sat); if( hours <= 8 ) { salary = rate * hours; printf( "Salary is %f\n", salary ); } else { salary = rate * 1.25 * hours printf( "Salary is %f\n", salary ); } counter++; }while( hours != -1 ); { if( hou…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by levimadman,

הורדתי קוד מקור של תוכנה...(עם רשיון gpl כמובן...). קיבלתי שני קבצים svndump ו-cmd.. ממה שהבנתי צריך לפרוק את הקובץ svndump.... למישהו יש מושג איך אני אמור לעשות אתזה? או מה פשר הקובץ הזה?

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by anton11,

שלום. רציתי לדעת האם אפשר ליצור תוכנית (מעין רובוט) שתשלח לי הודעות sms דרך ה - icq בשעות מסוימות. (המטרה: הוצאת מידע כמו חדשות ושליחה דרך ה - sms המובנה של icq). יש לי ידע ב - vb.net ואשמח אם תפנו אותי לקרוא חומר בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, האם למישהו כאן יש קוד/תוכנית C# לשליחת/וקבלת SMS באמצעות הפרוטוקול של ה ICQ ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by sblueeye,

האם יש דרך לשלוח SMS לפאלפונים בארץ דרך תוכנה הכתובה ב-VC++ (באמצעות MFC)? האם יש רכיב COM כזה מוכן? האם ניתן לתקשר עם האתר של Cellcom לדוגמא ע"מ לשלוח SMS? תודה מראש, רוני.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by roiz,

שלום אני מחפש עזרה כיצד מבצעים שליחת sms דרך אתר אינטרנט. כלומר: אנשים נרשמים לאתר ומקבלים הודעות sms לפלאפון בנושא שהם בחרו. אני צריך לדעת 2 דברים: 1) מה הקוד שאני צריך לכתוב? 2) האם צריך לאחסן את האתר על שרת מיוחד הרצתי חיפוש בנושא ולא מצאתי שום דבר תודה מראש לעוזרים רועי

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. struct soldierr { char kind[6]; }; typedef struct soldierr Soldier; int playGame(Soldier board[][], char turn); בMAIN playGame(&game,starter); כל הרעיון הוא לשלוח את המערך ולא שהפונקציה תיצור עותק שלו. כמובן שניסיתי ללא ה&. אולי אני צריך לשות ככה int playGame(Soldier* board, char turn);

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Jaman,

הגדרתי: typedef struct{ int x; int y; }coord; והפונקציה: void DrawLine(SDL_Surface* screen, coord p1, coord p2) ולצורך העניין אני מקבל נקודות שבהם נלחץ העכבר (אני מקבל x ו y בנפרד, לא בצורה שהגדרתי למעלה). עכשיו השאלה שלי היא האם יש דרך לשלוח לפונקציה את הקוארדינטות בלי ליצור משתנה זמני ולשים בו את הנתונים ולשלוח אותו? לדוגמה האם אני יכול לעשות: DrawLine(screen, [x1, y1], [x2, y2]) או משהו בסגנון?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Grihan,

שלום. אני צריך לעבוד מול Web service מאובטח, שלא אני כתבתי ולא ניתן לשנותו. אותו Web service מצפה לקבל ממני תוכן XML כלשהו, אבל המתודה שלו מקבלת String. יצרתי את תוכנית הלקוח תוך שימוש בJava וAxis2, ע"י הכלי wsdl2java שמסופק ע"י Axis. כשאני שולח את הString שלי שמכיל את הXML, התווים המיוחדים בו הופכים לEscape sequences: > הופך ל-<, < הופך ל-> וכו', אבל הWeb service מצפה לקבל את התוכן כXML רגיל. יש דרך שבה אני יכול לשלוח את הXML כמו שהם מצפים? אני לא נעול על שפה או טכנולוגיה מסויימת, העיקר שיעבוד, אבל עדיף Java. תודה מראש, גרשון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.