עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by aldema,

המורה שלנו אמר לנו לכתוב בבית תוכנית פשוטה על ציונים ותגובות אז ניסיתי ולא הבנתי מה כתוב פה לא נכון (תסתכלו בתמונה..): הוא כותב לי: "then" expected" ו "ADD WATCH" עם המילה wirteln מה לא בסדר פה??? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by The_Hobbit,

יש לי שיעורי בית ואני צריך לבנות מלבן מכוכביות (שיהיה חלול) בגודל לבחירתי חוץ מהגודל 4X4 שהיתה הדוגמא.. בחרתי בגודל 6X6 מלבן כזה: ****** * * * * * * * * ****** ורשמתי את זה ככה: public class Rectangle { private int width , height; public Rectangle (int w, int h) { width = w; height = h; } public void draw (){ for (int i=1;i<=width;i++) System.out.print("*"); System.out.println(); for (int J=1;J<=height-4;J++) System.out.print("* "); System.out.println(); for (int J=1;J<=height-4;J++) System.out.print("* "); System.out.println(); for (int J=1;J<=height-4;J++) System.out.print("* ")…

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. Started by The_Hobbit,
    • 0 תגובות
    • 387 צפיות
  4. Started by yz101,

אני מכניס לסכמה מספר טבלאות. הארוכה שבהן מבחינת מספר רשומות היא באורך של כ225000 רשומות. הרשומות לא גדולות, משהו כמו 25 בתים לאחת. שתי העמודות של הטבלא הנ"ל הן FOREIGN KEYS. אני מפחד לעבור לMYISAM האם זה שווה את זה.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by alonezer,

שלום שוב, אני עדיין בשלבי התחלה אבל כתבתי את זה: using System; class FirstProg { /* my First program */ public static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Hello, Press Enter to Continue, Enjoy:P"); Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Enter your name and press Enter"); Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Your name is:"); Console.ReadLine(); } } עכשיו אני רוצה שמתי שהם יכניסו את השם אז בסוף הוא יופיע איך אני עושה כזה דבר? דבר שני, שאני מנסה לעשות תוכנה בwindows form אז זה לא אותו דבר וזה לא מבין נגיד את הדברים האלה אז אולי מישהו יכול להסביר לי איך עובדים עם זה? תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלומות, בניתי סקר, קובץ שמכניס את ההצבעה למסד נתונים וקובץ שסופר הצבעות לכל אפשרות וגם נותן המחשה ויזואלית של הקולות: http://img146.imageshack.us/my.php?image=survey1cf.jpg הבעיה היא שכל אחד יכול להצביע בסקר ואני רוצה שאחרי שגולש הצביע שבמקום הסקר תופיע הודעה שאומרת "תודה על הצבעתך, לא ניתן להצביע פעמיים" או משהו בסגנון. אין לי שמץ איך לגשת לזה אפילו..... אפשר אולי לבדוק ip ואז לבדוק אם הip כבר הצביע? הקוד של הקובץ שמכניס הצבעה מהסקר למסד נתונים: <% response.buffer = true set c=server.createobject("adodb.connection") DSN = "DRIVER=Microsoft Access Driver (*.mdb);DBQ=" & _ Server.MapPath("/arielkarlinsky/database/database_users.mdb") c.open dsn s…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by orninyo,

שלום 1. האם עדיין נהוג לבנות אתרים חדשים ברזולוציה 800X600 ? או שמומלץ ללכת על הדרך הקשה ולהיות חבר טוב של האחוזים? 2. האם אתר עם משקל 5 מגה ו6 עמודים צריך יותר מאחסון חינמי? ועל איזה אחסונים חינמים ללא פרסומות אתם ממליצים? 3. אם למישהו יש נסיון עם phpmyadmin ויודע איך עושים שיופיע עברית בתוכן הטבלאות בGUI שלו אשמח אם הוא ישתף אותי. 4. איזה מערכת ניהול DB הכי מומלצת והכי ידידותית לעברית כיום? (MYSQL) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום וברכה, רציתי לשאול האם קיים שירות שנותן לך כתובת + אחסון אתר (-ממש קטנצ'יק מבחינת נפח מידע - כמה מגהבייט) בחינם וללא פרסומות (-גם אם יש פרסומות לא נורא). יש שירות שנקרא 000webhost והוא מצויין אבל אני מעוניין במשהו אחר כי הוא עושה לי קצת בעיות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Aviv C,

רציתי לדעת איך מתכנתים שירותי אינטרנט online בשפות תיכנות. אני מתכוון לדוגמה משחק רשת שבו יש כמה שחקנים שאני רואה מה הם עושים. מישהו יכול להסביר לי על זה תיאורטית? אם אפשר דוגמת קוד קטנה (c# או vb) תעזור לי להבין טוב יותר.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. http://bitorama.com האתר הוא בעברית, בסגנון digg ו-reddit, ומיועד לעסוק ספציפית בנושאים הנ"ל. למנהלי הפורום: בשבוע שעבר כתבתי הודעה דומה והושעתי מהמערכת. ניסיתי ליצור איתכם קשר אך לא חזרתם אלי. אולי זה היה בגלל שפרסמתי אותה במספר פורומים? אשמח לקבל הבהרה.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש פה עברתי לפני כמה ימים חברת אחסון. עכשיו בחברת אחסון הישנה שלי יש MYSQL 4.1.22 ובחברת אחסון החדשה יש 5.0.67 כשאני מעביר את הדאטא בייס מהישן לחדש. כל העברית יוצאת ג'יבריש. משהו אולי נתקל בזה שיכול לכוון אותי לפתרון? תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by עידן20,

חבר'ה למי יש אתר פרום שם אפשר להוריד תוכנות מלאות או משחקים מלאות יכול להיות גם חלונות אם יש לכם לינק תשלחו לי ..בכייף תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה ללמוד לתכנת בשפה הזאת... שמעתי שאפשר לעשות עם זה הרבה דברים..אז אם אפשר מידע משהו מדריכים או שמהו כזה..אשמח לקבל..(עדיך בערית) אבל עם אנגלית גם נסתדר וגם כמובן אני רוצה לדעת את אפשרויות של הפרוטוקול הזה.. תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  14. כותרת. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני חושב שזה אמור להיות HTML. בקיצור אני רוצה ליצור צלמיות של תמונות וכשלוחצים עליהם נפתח התמונה מהמיקום שלו במחשב. זה אמור להיות מסובך? כי ראיתי שילדים בכתה ה' עושים את זה לשיעורי בית

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה עם מישהו מכיר אתה שמסביר איך לעשות את זה... ואיזה תוכנה הכי מוממלצת לבניית סירטוני הפלאש?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. אים יש מישהוא בפורום שמבין או מתעסק במערכות של יוניקס או לינוקס זה בהקשר לקוד כתיבה מסוים שמישהו יסביר לי מה לא תקין בו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by ohad5g,

אני משתמש בתוכנה Microsoft Visual C++ 2010 Express כאשר אני כותב את הקוד ורוצה להפעיל בdos הוא נעלם לאחר החישוב יש איזה קוד שמשאיר אותו בdos ולא יוצא ?.. זה הקוד #define _CTR_SECURE_NO_WARNINGS #include <stdio.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,sum1,sum2,sum3,sum4; scanf("%d %d",&a,&b); sum1=a+b; sum2=a-b; sum3=a*b; sum4=a/b; printf("the + of %d and %d is %d\n",a,b,sum1); printf("the - of %d and %d is %d\n",a,b,sum2); printf("the * of %d and %d is %d\n",a,b,sum3); printf("the / of %d and %d is %d\n",a,b,sum4); }

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by elad_rabi,

שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. קודם כל שלום יש לי שאלה...אני רוצ הלהציג תמונה באיכות גדולה בתונית שלי... אני יודע לעשות רק באיכות של 16 צבעים ואני רוצה להציג תמונה באיכות יותר גדולה למשל 16ביט ואף יותר..כמה שיותר ככה יותר טוב... מישהו אוליי יותר אוליי יש איזה משהו שאפשר לעושת? למה אני עושה פרוייקט בשפת סי בבית ספר ואני רוצה לעשות מסך פתיחה משהו יפה...ביותר לעצב את זה בפוטושופ..אז אני רוצה שזה יהיה באיכות גבוה... אשמח אם תעזרו לי

• 33 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. אני משתמש במערכת SMF ואני צריך קצת עזרה בתיכנות של מספר דברים בפתרון של מספר בעיות אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד אם הוא יצור עימי קשר באי סי קיו. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. עכשיו אני חושב על זה, מה בעצם וובמאסטר צריך לדעת? שפות תכנות? לא נראה לי. לא פעם ראשונה אני פוגש את המילה הזו "webmaster", האם זה כמו שזה נשמע? לשלוט על האתר ? כלומר לדעת mysql, php, asp ? אגב, לאחר קריאה חוזרת של הפורום החלטתי לשים בצד את לימודי הC (לבד כמובן) ולחזור ולפתח את רמת הVB (אשר ניתן לסכם אותה כבסיסית ביותר או אפילו אין רמה).

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  23. אם כן אפשר המלצה על ספר טוב לשפה ? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by vgamaster,

שלום שלום, ברצוני ללמוד שפת אסמבלר שמתמשים בה בתקופתינו, במסגרת לימודיי למדתי אסמבלר של 8086 (ברמה לא הכי גבוהה) ואסמבלר של 8051 (ברמה דיי גבוהה) איזו גירסא של השפה הכי מומלץ ללמוד היום? אם יש המלצות לספרים אני אשמח, תודה מראש, בר.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. כשאני רושם "קאוט" , ואז מרכאות ואז "סלש" , a , המחשב אמור לצפצפף לי ומשום מה הוא לא מצפצף .. אשמח לדעת עם מישהי\ו יודע מה קרה למחשב שלי או איך לפתור את הבעיה ע"י כתיבה או משהו שצריך להוסיף ..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.