עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Jeka90,

שלום. השאלה שלי נמצאת למטה וגם מה שעשיתי עד עכשיו. התחלתי לפתור את השאלה ואני מבין איך לעשות אותה בראש בל אני לא יודע כ"כ איך ליישם את זה בפסקל. קלטתי את כל הנתונים ועכשיו אני רוצה לבדוק אם SCORE1 גדול מ-SCORE2 ואם כן אז להוסיף לשחקן KOD1 ב- SCORE של המערך רשומות 5 נקודות ולהפך. אם ש תיקו אז לכל שחקן 2 נק'. בנוסף אני צריך לכתוב את התוכנית עם שגרות, אסור לרשום הכל ביחד... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by psycho killer,

נכון שזה לא ממש קשור לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים איך אני יכול להשיג שרת רדיו שיחזיק לי לפחות 50 מאזינים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by crovei,

צהריים טובים. אני עובד עכשיו על הפרוייקט html לבגרות (זה עם ה-asp וה-java..), ויש לי 2 שאלות. א. יש לי כמה קליפים בקובץ של קוויק טיים (mov.), ורציתי לדעת איך אני יכול לשלב אותו באתר שלי. (שמורים על המחשב, לא על שרת כלשהו). כמו-כן ראיתי בהרבה אתרים שקוויק טיים מנגן (לפחות בפיירפוקס) גם קבצי mp3, מישהו יודע איך אני יכול לעשות גם את זה? חוץ מהם יש לי גם כמה קבצי ווידאו בפורמטים של מדיה פלייר (בעיקר wma), אופן ההוספה שלהם שונה? ב. משום מה פיירפוקס לא מזהה את הקידוד העברי Hebrow Windows-1225, ואם אני לא משנה ידנית כל פעם את הקידוד אני מקבל ג'יבריש. יש איזה קוד שמטפל בעניין? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by Galos,

שלום לכולם, אני מתכנת בC++ והייתי מעונין להעביר את התוכנית שכתבתי, שעובדת כרגע בקונסול, לתוכנית בגרסה וויזואלית לווינדוס, אבל מעולם לא עבדתי עם ייצוג וויזואלי שהוא לא במצב טקסט. להלן הדרישות של התוכנית: *אציין שהקומפיילר המעודף עלי כרגע הוא codegear (יש לי גם VS2008 אבל פחות מעודף). 1. נדרשים שלושה כפתורים : 2 שמייצגים מצבים שונים בתוכנית ואחד ליציאה. לאחר שבוחרים מצב שני כפתורי בחירת המצבים צריכים להכנס למצב "רדום", כלומר שלא ניתן יהיה ללחוץ עליהם. 2. בתוכנית שלי אני משתמש במערך ,מבחינה ויזואלית הייתי מעונין ליצור רשת של ריבועים שכל תא במערך ייצג אחד מהם, וכאשר יש שינוי בתא מסוים במערך גם התא המתאים ברשת ישתנה לתמונה שתוגדר מראש. להמחשה אפשר לחשוב למשל על משחק איקס…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by kisin,

שלום, אני מתקין אצלי באתר את מערכת הפורומים VBulletin ואני צריך עזרה בלהפוך את הפורום לעברית מלאה ובניהול שלו. יש פה מישהו שיכול לעזור לי?!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  6. שלום לכולם אני משתמש בבקר winsock על מנת לדבר בן שתי תוכניות אבל נתקלתי בבעיה כשניסיתי להשתמש בבקר הזה בפוקט פיסי האם מישהו יודע אך להשתמש בו בפוקט פיסי או מקיר דרך אחרת לעשות את זה אשמח לקבל דוגמה של קוד תודה גיורא

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by genia,

.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by SaarD,

דבר ראשון תודה רבה לעוזרים. אני מעוניין ליצור סקר באתר שלי ....סקר הכי פשוט ריבוע עם 3 אופציות רדיו וכפתור הצבע אחד. לא משנה לי באיזו שפה PHP ASP אני ממש רוצה ללמוד לעשות סקר בשביל ההמשך תודה רבה נ.ב וכמובן אחרי שלוחצים על הצבע רואים את התוצאות

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by beeper,

אז ככה, יש לי כבר התחלה של תוכנית שפותחת קובץ WAVE ב-C# (ומאפשרת לשמוע אותו) ועוד פונקציה שמקבלת מערך שהוא בעצם קובץ ה-WAVE ועושה עליו כל מיני פעולות (FFT) השאלה שלי איך אני בונה מערך כזה לקובץ WAVE כדי שאני אוכל להעביר אותו לפונקציה הקיימת תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  10. Started by PhoenixBoy,

כנראה אני אלמד בבצפר פסקל השנה אז החלטתי להקדים.. בכל אופן כשאני מריץ את הקובץ המהודר של הקוד הבא אני מקבל Syntax Error. זה הקוד: Var Xxx: integer; Begin For Xxx:=0 to 10 do Begin WriteLn('Loop number ',Xxx); End; End. מה הבעיה בקוד?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by טוסטר,

היי אני צריך לכתוב פונקציה גנרית שפת סי (כמו שכתבתי בכותרת ) שתקבל מצביעים לשתי מחרוזות, מצביע לאינט שמציין את הסכום של אחת המחרוזות ועוד מצביע לפונקציה מסויימת (שבעצם אומרת לפונקציה הגנרית במה להשתמש) המצביע לפונקציה יכול לקבל שתי פונקציות... (שאותן אין לי בעיה לכתוב בעקרון ), אחת מהן פשוט משרשרת את אחת המחרוזות לשניה בתוך מחרוזת חדשה והשניה פשוט סופרת את האורך... הבעיה שלי בעיקרון היא לכתוב את הפונקציה הגנרית הכללית... (אני חייב לבצע את התרגיל בדרך הזו) תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by elnat4,

שלום לכולם. כתבתי סקריפט עם תוכנת Autoit, שפותח תוכנה כלשהי. תפקיד התוכנה בגדול - לקבל מסמך כלשהו, ולהחזיר דף טקסט (בלי להיכנס ליותר מידי פרטים) כעת אני צריכה לרשום קוד בשפת C# (הבעיה שמעולם לא למדתי שפה זו): הקוד יקבל מחרוזת (שזה המקור-המסלול של המסמך), יפעיל את הסקירפט (הסקריפט כאמור, פותח את התוכנה ומקבל את המסמך), ולאחר מכן יחזיר את הדף טקסט (שייצר הסקריפט).. זה לא נשמע לי מסובך, אבל כמו שאמרתי, אין לי שום ידע בשפה זו. (למדתי java והבנתי שזו שפה די דומה..) אז איך אני עושה את זה? או שאנסח בצורה ממוקדת יותר - איך אני מפעילה את הסקריפט מתוך קוד ב C#? תודה רבה, ואחלה פורום עינת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by @ALeX.NeT,

שלום ותודה לכל האוזרים אני רוצה להגדיר משתנה שיהיה בrom ולא בram (C#) איך אני עושה את זה עם אפשר והאם אפשר שאני יגדיר משתנה ל34 ובפעם ההבאה שאני יכנס לתוכנה המשתנה יהיה 34 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by asaf999,

שלום לכולם יש לי בעיה טכנית בתוכנת פסקל כאשר אני מריץ את התוכנה (קובץ ושמו TP7) החלון אשר נפתח לי הוא קטן מימדים וכאשר אני מפעיל קובץ נוסף הקרוי TPX לא מופיעה לי התוכנה, אלא מסך שחור גדול אנא עיזרו לי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. זאת השאלה : האם לדעתכם תכננתי את התוכנה בצורה נכונה, אם לדעתכם לא או הייתם משפרים אשמח להקשיב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ash Binary,

יש לי ב DB טבלה כמו בתמונה T1 אני רוצה להציג אל המסך / ליצור ב DB / וכו טבלה כמו בתמונה T2 : לבחור רק חלק מהעמודות, ושלא יהיה משהוא שחוזר אל עצמו איך עושים את זה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  17. Started by gal_il50,

התחלתי לא מזמן ללמוד C# ויש משהו שאני מעוניין ללמוד, איך אני יכול לשנות שמות של קבצים שיש לי על המחשב ? ז"א אם יש לי למשל תיקיה עם הרבה קבצי MP3 שלא ממוספרים ואני רוצה לכתוב תוכנה קצרה שתשנה את שמות הקבצים ותמספר אותם איך אני יכול לעשות את זה ? אגב אל תשלחו אותי לפייתון או פרל כי אני לא מכיר, רק לאחרונה (חודשיים) התחלתי ללמוד C# תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by gshhary,

יש לי את השאלה הבאה: לפניך שתי טענות: 1. מחלקות באותה חבילה בג'אווה יורשות ממחלקה אחת שנמצאת אף היא באותה חבילה 2. אפשר להוסיף מחלקה חדשה לחבילה רק אם היא יורשת מאחת המחלקות שכבר צורפו לאותה חבילה מה מבין המשפטים הבאים נכון? א. טענה 1 נכונה וטענה 2 שגויה ב. טענה 2 נכונה וטענה 1 שגויה ג. שתי הטענות נכונות ד. שתי הטענות שגויות אני לא בטוח שהבנתי את טענה 1, ז"א מה שהתכוונו זה שאני לא אוכל לרשת ממחלקה אם היא לא באותה החבילה כי היא לא תכיר אותה ? בכל מקרה טענה 2 אני חושב ששגוייה. עוד שאלה: נתונה הפקודה הבאה: B b = new B(); ((A)b).myFun(); אילו מן המשפטים אינו יכול להיות נכון? א. הפונקציה myFun מוגדרת במחלקה A. ב. הפונקציה myFun מוגדרת בממשק C. ג. B הינה מחלקה הי…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by mimig,

אודה לעוזרים.... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by surfface,

אני לומד תיכנות בקרים וצריך את התוכנה ROBOLAB אם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה אני יודה לו

21. Started by yahalom,

היי יש לי MappingException בעיקבות עבודה על NHibernate אשמח לעזרה אני עובד על הקוד הבא Configuration cfg; try { cfg = new Configuration(); cfg.AddAssembly("NHibernate.Auction"); } catch (Exception ) { throw ; } אני מקבל {"Could not add assembly NHibernate.Auction"} System.Exception {NHibernate.MappingException} לא ברור לי מה אני צריך להכניס כפרמטר ל AddAssembly כדי לגרום ל NHibernate לחפש את הקובץ העל הסיומת hbm.xml אשר אגב מוגדר כ Embedded Resource חשבתי שאני צריך להכניס את השם של הקובץ קונפיגורציה שלי אבל זה מחזיר שגיעה דומה {"Could not add assembly app.config"} System.Exception {NHibernate.MappingExcept…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. Started by donkey kong,

if request.form("a")=a1 then application("mone1")=application("mone1")+1 end if if request.form("a")=b1 then application("mone2")=application("mone2")+1 end if if request.form("a")=c1 then application("mone3")=application("mone3")+1 end if if request.form("a")=d1 then application("mone4")=application("mone4")+1 end if response.write(application("mone1")) response.write("</br>") response.write(application("mone2")) response.write("</br>") response.write(application("mone3")) response.write("</br>") response.write(application("mone4")) %> <% אני מנסה לבנות סקר בASP בלי database עם הפונקציה application שתיהיה מונה כזה ויראה לי כמה הצבעות היו אני…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by eliom,

הקוד הזה לא כל כך מובן לי.ומזה אומר הוראת ה-* Define ו-const . אם אפשר הסבר על השורות בקוד. כדי שזה יחדד לי את ההבנה. תודה. [CODE /* Demonstartes variables and constants */ #include <stdio.h> /* Define a Constant to convert from punds to grams */ <M>#define<M> GRAMS_PER_POUND 454 /* Define a constant for the start of the next century */ const int NEXT_CENTURY = 2000; /* Define the needed variables */ int weight_in_grams, weight_in_pounds; int year_of_birth, int age_in_2000; main() { /* Input data from user */ printf("Enter your Weight in pounds: "); scanf("%d", &weight_in_pounds); printf…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום אני מעונין לאחסן אתר בחברת jetserver.co.il/ הומלץ לי עליהם, והמחיר שלהם מתחיל ב-45 ש"ח לחודש בתכנית הראשונית שגם היא מאד רחבה - כגון שטח דיסק למיקום האתר - ללא הגבלה, וכן תעבורת נתונים חודשית ללא הגבלה, ועוד. אשמח לדעת אם יש למישהו נסיון עם החברה הזו? טיב השירות? מהירות השרתים שלה? כל אינפורמציה תעזור. להלן המחירים של החברה ומה היא מספקת: http://jetserver.co.il/%D7%94%D7%A9%...A8%D7%99%D7%9D __________________

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by GuglyBu,

היי חבר'ה, אשמח אם תוכלו לעזור לי בקוד C++ שאני כותב. בזמן דיבוג התכנית, אני מקבל את השגיאה הבאה: "Debug Error! Program: HEAP CORRUPTION DETECTED: before normal block (#1059) at . CRT detected that the application wrote to memory before start of heap buffer" השורה שנופלת היא delete[] BlockArray_; (שחרור זכרון) ואין לי שמץ של מושג למה. אם מישהו יוכל להציל אותי פה אני אודה לו לעד. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.