עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום חברים, קיבלתי תרגיל בית להתחיל פרויקט מסוים בג'אווה. חלק מהקוד היה כבר כתוב מראש במצגת והיה צריך להעתיק אותו וחלק אחר היה צריך לעשות קצת מחקר ברשת ולהוסיף. הבעיה היא שמיד אחרי שהעתקתי חלק מהקוד מהמצגת, בכל שורה הוא כתב לי ERR (אני משתמש באקליפס). הERR הוא: Syntax error on token "Invalid Character", delete this token שלחתי לחבר ואצלו הוא לא רואה ERR. השאלה אם יכול להיות שהJDK שהתקנתי לאחרונה הוא לא טוב. מצ"ב קובץ מהעבודה כדי שתוכלו לראות בעצמכם. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by moskitos,

יש לי תוכנת WPF שמריצה קבצים ואני משתמש ב-BackgroundWorker, לאחר שכל הקבצים מסתיימים אני רוצה להציג בלייבל מסויים שזה סיים ולכן ממש בסוף הלולאה של ההרצה אחרי שהכל מסתיים עידכנתי את הלייבל אבל אני מקבל את השגיאה הבאה: The calling thread cannot access this object because a different thread owns it ניסיתי גם ליצור THREAD נפרד שקורה לפונקציה פשוטה שהיא מעדכנת את הלייבל אבל אני מקבל את אותה השגיאה, איך אפשר להתגבר על זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי פרוצדורה אשר מעתיקה שורות פנימיות לא מוסתרות בתוך טווח נבחר לגיליון חדש (נניח אם בטווח נבחר A1:C3 יש שורה פנימית מוסתרת: A2:C2 ,אז היא לא תועתק לגיליון חדש, שאר השורות יועתקו). בזמן קומפילציה ישנה שגיאה Code Execution has been interupted, ואני לא לוחץ על pause במקלדת! ולא על Esc!. Sub CopyNonHiddenRowsToNewSheet() Dim iRow As Range: Dim DataSheet As Worksheet: Dim NewSheet As Worksheet Dim i As Long Set DataSheet = ActiveSheet Worksheets.Add after:=DataSheet Set NewSheet = ActiveSheet DataSheet.Activate For Each iRow In Selection.Rows If Not iRow.Hidden Then iRow.Copy NewSheet.Paste (NewSheet.Cells(i + 1, 1)) ' פה השגיאה מתבצעת כאשר אני לוחץ דיבאג בהודעת…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by Dano,

שלום, אני עובד בפרולוג, וקיבלתי הודעת שגיאה כזו Fatal error:1020 Logic server rest Trail space full, 9998 of 9999, Compile code or increase trail אני מבין שעברתי את הגבול של הזכרון, למרות שזה מוזר כי התוכנה שלי לא כזו ענקית, בכל מקרה, יש אפשרות להרחיב או משהו?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:26:48 UP

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by ריקי123,

שלום אני מנסה להריץ את הסקריפט הבא על המחשב: Const InstallDir="C:\tz\" Const AppName="tzHipus.mde" Const vAppDir="%AppData%\Ztorm" Const AccRegKey="HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Office\11.0\Access\InstallRoot\Path" dim fs: set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") dim wsh: set wsh = CreateObject("WScript.Shell") AppDir=Wsh.ExpandEnvironmentStrings(vAppDir) if AppDir=vAppDir then AppDir="C:\Temp" if not fs.FolderExists(AppDir) then fs.CreateFolder AppDir fs.CopyFile fs.BuildPath(InstallDir,AppName), AppDir & "\", True s="""" & wsh.RegRead(AccRegKey) & "msaccess.exe""" wsh.Run s & " """ & fs.Buildpath(AppDir,AppName) & """" ומקבל…

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Xubuntu 9.04 שלום אני מנסה לקמפל תוכנית שכתבתי שמשתמשת ב netlink הורדתי את הספרייה libnl-dev גירסה 1.3 ואני מנסה להשתמש בפונקציה שנמצאת שם לפי התיעוד של הסיפרייה וחלק מהפונקציות האחרות של הסיפרייה אפילו משתמשות בה . אבל משום מה מקבל את השגיאה הבאה כל הזמן : gcc server.o list.o -o server -lnl server.o: In function `main': server.c:(.text+0x15a): undefined reference to `nl_handle_get_fd' collect2: ld returned 1 exit status את החלק הראשון של הקימפול הוא עבר בסדר ככה שנראה לי שהאינקלודים תקינים . קטע הקוד הרלוונטי : nl_socket_modify_cb(sock, NL_CB_VALID, NL_CB_CUSTOM, getMessegeFromKernel, NULL); printf("waiting for kernel to connect ..."); code =0 ; //send…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by falukky,

מה ההבדלים בין השניים ?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום, אני צריך לרשום קוד ב-C בקומפיילר TURBO C. הקוד משלב קוד ASSEMBLY, והתכנית חייבית להירשם בTURBO C תחת DOS כיוון שאני עושה שימוש בפסיקות. הבעיה היא שקוד ASSEMBLY לא מזוהה משום מה ע"י הקומפיילר ואני לא מבין למה. להלן דוגמא בתמונה. אשמח אם מישהו ידריך איך לפתור את הבעיה. תודה

9. Started by netalish,

היי, אני כותבת תוכנית ממש פשוטה בC בויזואל ואני כל הזמן מקבלת שגיאה לא מובנת. לפעמים כשאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב זה מסתדר ואז חוזר שוב, לא נראה לי שזה קשור לקוד בכלל זו השגיאה: Error 2 error MSB6003: The specified task executable "link.exe" could not be run. The requested operation cannot be performed on a file with a user-mapped section open. C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Platforms\Win32\Microsoft.Cpp.Win32.Targets 392 6 trg והינה הקוד: # include <stdio.h> typedef int boolean; # define TRUE 1 # define FALSE 0 int posStringInStr(char str[], char string[]); void main() { char str[] = "abcdacba", string[] = "cb"; printf("%d\n", posSt…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום - אני מתחילה , נתקלתי בבעיה בתרגיל שאני לא מצליחה, ניסיתי להעזר באינטרנט בחומר ובפורומים שונים אבל לא הבנתי מה הטעות. לחלן התוכנית: #include <stdio.h> #include <math.h> #define PI 3.14159265358979323846 double factorial(int number); int main() { double x,cosinus1,cosinus2; printf("\nplease enter a value to calculate:\n"); scanf("%lf",&x); cosinus2=cos(PI-fmod(x,2*PI)); cosinus1=my_cos(x); printf("\ncosinus as calculated by program is - %lf\ncosinus as calculated by computer is - %lf\n",cosinus1,cosinus2); } double factorial(int number) { double num; num=number; return num==0.0?1.0:(num*factorial(num-1)); } do…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום, אני מנסה לקמפל תוכנית ב-c ובאסמבלי- התוכנית אמורה לקלוט גודל של מערך ב-c ולשלוח את הגודל כפרמטר לפונקציה שממומשת באסמבלי שהיא, בתורה, תקרא ל-malloc ותקצה מערך כגודל הפרמטר... התוכנית לא איתי כרגע ולכן אני לא יכול להעלות אותה, אבל יש לי תמונת מסך של שגיאת הקומפילציה.. אין לי מושג מאיפה הוא מצא קובץ c0.asm... ואין לי מושג למה הוא טוען שהפונקציה createArr "משוכפלת" בקובץ .. למישהו יש מושג מה אלו השגיאות האלו ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ניר.,

כתבתי תוכנית בשפת JAVA ולאחר ביצוע קומפילציה הופיע לי השגיאה הבאה מספר פעמים ולא הצלחתי לפתור אותה: Severity Description Resource In Folder Location Creation Time 2 Cannot make a static reference to the non-static method getCount() from the type Rabbit Empty.java Predator-Prey line 20 17:45:18 26 ספטמבר 2008 מה הבעיה ? כיצד פותרים אותה? תודה מראש לעוזרים....

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by skywalker13,

שלום עשיתי תופס וקישרתי אותו לבסיס נתונים אם asp ואז אחרי שאני מכניס נתונים לתופס ועושה submit. הוא רושם שגיאה ושהבסיס נתונים או האובייקט ניתנים לקריאה בלבד. אז הלכתי לקבצים בדקתי ואין קבצים שנמצאים במצב קריאה בלבד ואז שמתי לב שכל תיקיית ה-locahost שלי היא כולה במצב קריאה בלבד. אז נכנסתי לאפשרויות של התיקייה וניסיתי להוריד את ה-read only. הורדתי סמן לחצתי אישור בדקתי עוד פעם את האפשרויות של התיקייה ועדיין מסומן מצב קריאה בלבד. תודה מראש לכל מי שיצליח לעזור!

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by jon the papaya,

מה גורם להודעה הזאת ואיך מתקנים אותה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by efod26,

לילה טוב, אני צריך לכתוב תכנית שתחשב את האיבר ה-i בסדרת פיבונצ'י. פתרתי את הבעיה בלי שגרה אבל אני לא יודע בדיוק איך לשנות את התכנית כך שתבצע את הנדרש: ;computes the i Fibonacci member; JMP Start I: DB 01 ;[02] The i fibo Result: DB 00 ;[03] The resutl Start: MOV AL,00 ;Holds one member MOV BL,01 ;Holad another member MOV DL,01 ;Counter LOOP: CMP DL,[02] ;Check if last num JZ EndProg ;if so- endprog ADD AL,BL ;Adding AL & BL PUSH AL ;Push AL to stuck PUSH BL ;Push BL to stuck POP AL ;Pop BL into AL POP BL ;Pop AL into BL INC DL ;DL++ JMP LOOP EndProg: MOV [03],AL ;Put the result in its place END

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by shahafp,

שלום לכולם, הפעם במערכים דו ממדיים. התרגיל שאני צריך לעשות הוא לקבל מערך דו ממדי מהמשתמש ולסדר את האלכסון הראשי שלו (זה שהולך מהאיבר הראשון עד לאחרון) לפי סדר יורד. כתבתי קטע קוד שאמור לבודד את הערך הגדול מכולם ואז להציב אותו במערך ריק חדש. הבעיה היא שאני לא יודע איך לבודד את המיקום שלו ואז לאפס אותו, מה שקורה בפועל הוא שהערך הכי גבוהה פשוט נכנס לכל התאים במערך החדש. אשמח אם תוכלו להעיף מבט על הקוד ולראות אם יש לי אופציה לעשות שם משהו מועיל. המערך tmp[] הוא ערכי האלכסון בסדר בהם הוכנסו והמערך order[] מתיימר להכיל את אותם ערכים בסדר יורד. for(i=0; i<row; i++) //reorder the array tmp[] in a new array order[] { for(j=0; j<row; j++) { …

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Lior4543,

האם אני יכול להכניס פעולת חיבור או חיסור בתוך משתנה? כי התרגיל דורש שהמשתמש יכניס שני ספרות וסימן חיבור או חיסור והתוצאה תהיה לפי המספרים והפעולה.. לדוגמא 3 5 + 5+3=8 אם לא, אז איך אני עושה משהו כזה..

18. Started by dj silver,

אז לאחר שאתמול עזרו לי פה(לא זוכר ת'שם-אבל המוןןן תודה) אז יש לי 2 בעיות חדשות ב-C אבל הבעיה הפעם היא-שאני לא יודע איך "לתקוף את הבעיה" כי לדעתי הן יותר קשות מהקודמות. והרי השאלות: 1.כתוב פונקציה המקבלת שני פרמטרים כפורמט YYMMDD. הפונקציה תחזיר את ההפרש בין שני התאריכים בפורמט YYMMDD עכשיו הערות שלי-אפשר להשתמש פה או ב-INT או ב-CHAR. אבל הבעיה היא-שזה ראסמי צריך להיות תאריכים אמיתים-כלומר אין הנחה כזאת שלכול חודש 30 יום אלא אמיתי אמיתי.למשל פברואר-28 יום. אני חשבתי על SWITCH CASE אבל לא יודע איך כ"כ איך. 2.כתוב ותוכנית המדמה התפתחות אוכלוסיית ייצורים.תחום המחיה של היצורים הינו מטריצה בגודל 25X25 . כאשר כול תא במטריצה יכול להכיל לכול היותר יצור אחד בלבד. אוכלויסיית היצורים…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iem,

יש לי את התוכנה הבאה ב-C: #include <stdio.h> #include <math.h> double f(double x) { return cos(x) - x*x*x; } double SecantMethod(double xn_1, double xn, double e, int m) { int n; double d; for (n = 1; n <= m; n++) { d = (xn - xn_1) / (f(xn) - f(xn_1)) * f(xn); if (fabs(d) < e) return xn; xn_1 = xn; xn = xn - d; } return xn; } int main(void) { printf("%0.15f\n", SecantMethod(0, 1, 5E-11, 100)); return 0; } אני מת להפוך אותה ל- m file ב- matlab, אבל אני פשוט לא מצליח... :'( אני אשמח אם מישהו יכול לתרגם את זה לשפת MATLAB ולהסביר לי את העקרונות של המעבר מה"ראש" של C ל"ראש" של MATLAB... תודה !!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by orlupo,

מדוע השורה הבאה נותנת שגיאה: month=malloc(2*days*sizeof(int)); שימו לב ש-month מוגדר כך: int *month; השגיאה שניתנת: error C2440: '=' : cannot convert from 'void *' to 'int *' Conversion from 'void*' to pointer to non-'void' requires an explicit cast בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. איך עושים שורש עם פעולות חשבון בסיסיות בC ? אני יודע שצריך לחלק את המספר x ב y מספרים עד שהתוצאה תצא y.. ואם כבר יש חכמים באזור, אז אם אפשר לעשות שורש שלישי/רביעי וכו...

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by skywalker13,

תפקיד התוכנה הוא להדפיס לכמה מספרים בין 1 ל-30 יש שורש שלם ולא מצליח לי, זה מדפיס לי 15 במקום 5: #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int i,num,mone=0; for(i = 1; i <= 30; i++) { for(num = 1; num <= 30; num++) { if(i / num == num) mone++; } } printf("\n\n %d",mone); }

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by orenya,

מחפש אנשים להצטרפות לקורס VHDL כדי לקבל הנחה. orenyaacobi@gmail.com אורן.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by b127,

ניסיתי להעתיק נתונים ממאגר אחד לשני, והיתה קריסה מסויימת. ועכשיו המאגר התרוקן. יש לי את קבצי הIBDATA עם קבצי הLOG האם יש דרך לשחזר את הנתונים, מדובר בנתונים בשווי עצום. מי שיודע על דרך ורוצה לעזור טלפונית או באימייל שיפנה אליי. binyamin@photoworld.co.il בתודה לעוזרים, וגם בתשלום זה אפשרי.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. כשפותח קובץ CPP או C נפתח לי רק הקובץ בלי סביסת העבודה של VISUAL STUDIO כיצד לשחזר אותה?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.