תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מנוע טוב, כמו E107, שיהיה נוח בעיקר לגלרייה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הפונקציה לא פועלת לי create or replace PROCEDURE SEARCH_FLIGHT ( src IN VARCHAR2 , dst IN VARCHAR2 , dte1 IN VARCHAR2 , dte2 IN VARCHAR2 , age IN NUMBER ) AS fn NUMBER; s VARCHAR2(20); d VARCHAR2(20); t1 VARCHAR2(15); t2 VARCHAR2(15); pr NUMBER; fnum flight.flightnum%TYPE; sr flight.point_of_depart% TYPE; ds flight.destination% TYPE; dt1 flight.departdate%TYPE; dt2 flight.departdate%TYPE; CURSOR findFlight IS select f.flightnum, f.point_of_depart,f.destination,f.departdate,f.arrivaldate from flight f where f.point_of_depart = src and f.destination = dst and (f.departdate >= dte1 and f.departdate <=dte2); BEGIN OPEN findFlight; LOOP -- Retrieve info…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש ספריה של פונקציות מיוחדות ל-C ספיציפית אני צריך modified bessel of second kind with non-integer order שימו לב - הסדר של הפונקציה ממשי כלשהו אני שוקל להשתמש ב-GSL או BOOST תודות
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב ! הוספתי לחצן בגיליון אקסל, ואני רוצה לשנות את הכיתוב שעליו (וכן את הToolTip שלו), על סמך ערך שנמצא באחד מתאי הגיליון. זאת בעזרת מאקרו. ז"א: כאשר לוחצים על הלחצן, יתבצע מאקרו, ובין היתר ישנה את הכיתוב ע"ג הלחצן. האם יש שם ללחצן ? איפה אפשר למצוא שם זה ? (בכפתור ימני ניתן לשנות את העיצוב של הכיתוב, אבל אני רוצה לשנות בקוד מאקרו ולא ידנית) תודה, אסתר
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רב, בניתי אפליקצייה WEBFORN ב ASP.NET ו#C, בדף יש לי TEXTBOX ובPAGE LOAD יש לי פומקצייה FOCUS כדי שבכל POSTBACK הסמן של העכבר ימוקם ישירות בTEXT BOX, להלן דוגמא: TextBobx2.Focus(). הבעיה היא שאם אני פותח שני חלונות (החלונות זהים) אז הסמן של העכבר מתחיל ל"השתגע" ולקפוץ בין החלונות . ניסיתי להוסיף את הקוד defaultfocus="TextBox2" ב - <FORM> אך ללא הועיל אשמח לכל עזרה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, את החופש הזה ניצלתי ללמוד כמה שפות שתרמו לי לפתח את האתר (Javascript , PHP וכו...) ואני דיי חדש אז יכול להיות שאני עושה טעות טיפשית. אני כותב בJavascript קוד ומייבא אותו למסמך HTML שלי, וניראה כי הקוד לא נוסף (לפי ה-LiveCode של DreamWeaver), הינה הקוד שנמצא בתוך הקובץ itt.js: function Setup() { var tooltip = document.createElement("div"); tooltip.setAttribute("id","itt"); document.getElementsByTagName("body")[0].appendChild(tooltip); document.getElementById("itt").style.display = "none"; } window.onload=Setup(); והינה מסמך ה HTML: <html> <head><title>Something</title> <script type="text/javascript" src="itt.js"></script&g…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ברצוני להקים אתר קניות, לא משהו בסדר גודל מטורף, חנות צנועה יחסית אבל בכל זאת שיראה טוב ויתפקד כראוי. מברורים שלי בנושא, הבנתי שיש המון תוכנות קוד פתוח אשר נותנות בעצם את המענה בנושא של קטלוג המוצרים, ממשק ניהול וכו' ברשותכם כמה שאלות : הבנתי שהתוכנה העיקרית היא osCommerce וממנה התפתחו עוד המון תוכנות כמו TomatoCart וZen Cart 1.העניין העיקרי שרציתי לברר עליו הוא על הצד האבטחתי. מה בעצם דרוש ע"מ לאבטח את האתר כראוי ולבצע רכישה דרך כרטיס אשראי בהנחה שהאתר מבוסס על אחת מהתוכנות הללו? 2. מבחינת עיצוב, עד כמה התוכנות הללו פתוחות לשינויים ומה דרוש מבחינתי בעצם כדיי לעצב את הממשק החיצוני כרצוני? 3. על איזה מכל התוכנות המוצעות אתם ממליצים בהנחה שהצד העיצובי חשוב…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה Eclipse לתכנת בשפת J2me והתוכנה עובדת עם תוכנות אחרות מסביב - Wireless Toolkit, Sony Ericsson Emulator ועוד כל מיני.. מי שמתעסק עם התוכנה בודאי יודע על מה אני מדבר... הבעיה שאני מנסה להריץ את הקוד, הוא נותן לי שגיאה: Proxy could not open new connection to handset. Could not connect to the device. למי שמכיר את הבעיה, יודע איך לפתור אותה - אני אשמח לתשובה מהירה וברורה. תודה! --> תשובה שקבלתי בפורום תוכנה: מדובר על IDE וcompiler לכן הדיון מועבר לפורום שפות תיכנות שם אני מאמין שתוכל לקבל יותר עזרה. אם זה נותן קצה חוט למישהו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
איך גורמים לחלון להיות "ישראלי", למשל ב-MenuBar שהדבר הראשון שאני מכניס יבוא מימין לשמאל כמו קובץ, עזרה ועוד וגם איך עושים את זה ב-Panel או שצריך לעשות את זה ידני ופשוט להכניס הכל הפוך?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.deanthreads.co.cc/ יהיו רק קישורים אבל מה שמרפיע לי עכשיו זה שהטקסט נכתב על הרקע מה אני יכול להשים שיסתיר את הרקע באמצע ויהיה איפה שהטקסט ?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני התחלתי ללמוד שימוש בGUI וגרפיקה בJAVA (עד עכשיו זה היה עבודה עם הקונסול בלבד) כתבתי תוכנית שאמורה להציג בcanvas משפט.משום מה אם אני מקמפל את התוכנה ומריץ אותה המשפט יופיע ואם אני סוגר ופותח ישר אחרי את התוכנה שוב המשפט לא יופיע אבל אם אני מחכה כמה דקות המשפט יופיע שוב.אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה הטעות וכיצד לתקן זאת. קוד התוכנה: /* * To change this template, choose Tools | Templates * and open the template in the editor. */ package test; import java.awt.*; import java.awt.event.*; public class NewClass { private static Label l=new Label("event chk",Label.CENTER); public static void main(String[] args) { Frame f=new Frame("event chk"); Canva…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי ללמוד C# גראפיקה בבית הספר וכידוע לכם הקצב בכיתה יותר איטי משל צב, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מדריך טוב ללמידת C#. בתודה מראש Mystery
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום רב אני כבר בשלבים מאוד מתקדמים של למידת HTML מתקרב לJAVA SCRIPT ישנם הצעות עבודה לדוגמא: דרוש /ה מתכנת /ת HTML, היכרות עם מערכת לניהול תוכן CMS. עבודה מהבית, משרה חלקית של 3-5 שעות ביום, מתאים לסטודנטים. תעריף שעה 25 ש"ח. אנגלית ברמה גבוהה. יכולת עבודה עצמאית יושב לי כמו כפפה ליד בתור סטודנט להרוויח כמה גרושים עכשיו בואו נצא מנקודת הנחה שHTML אני כמעט שולט למרות שזה עולם ומלואו מלמידה לבד בעזרת ספרים אבל.....המערכת לניהול תוכן CMS הזה,מה לעזזל?? מה זה?זה ממשק להורדה בחינם?? כל מה שהצלחתי להבין שזה נותן גישה לשינויים מידיים לאתרים שהלקוח דורש שדברים יתעדכו במהירות ושלא צריך רקע בתכנות היכרות עם מערכת לניהול CMS איך אני מתחיל להכיר את זה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר עזרה בבקשה בהתקנת פורום smf? אני לא יודע איל מתיקנים הורדתי קובץ אבל הוא כולה קובץ לא צריך לחלץ קובץ כזה או משו? עם צריך לחלץ אי אפשר אני יודע שצריך לעלות אותו לfxp אבל נתקעתי קודם מה לעשות עם הקובץ שהורדתי יש למישו מדריך?או יכול ליכתוב ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי איזה מטלה להכין כל מיני טבלאות וכו' בACCESS באמצעות SQL . יש איזה אתרים/מאמרים שיכולים לעזור לי בנושא? תודה..
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה סקריפט ש"יעלים" נושאים מפורומים מסויימים ברשימה של הנושאים חדשים, אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, הקוד הבא: <head> <title>test</title> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us" /> <style type="text/css"> #first {width:1em; float:left; border:1px solid red;} #second {width:10em; border:1px solid blue;} </style> </head> <body> <h1 id="first"> A</h1> <h1 id="second">B</h1> </body> מציג את הדף הזה:. האות B מוצבת מימין ל A כפי שהייתי מצפה אך מעט גבוה יותר מסיבה בלתי ברורה לי. שינוי התערך בתכונה width לסלקטור #second ל 1em מביאה לכך ש B ירד מתחת ל A בדף מסיבה בלתי ברורה לי לחלוטין. אם #first…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מה בעצם כל אחד מהם אומר ואיך אני מזהה אותם? תודה..
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, רשמתי מאקרו מותנה לפקד, אשר אמור לפתוח טופס בתנאי שיש התאמה בין 2 טבלאות במסד נתונים. התנאי נבנה בבונה הביטויים של אקסס. הטבלאות מקושרות לטופס. אני מקבל שגיאה בעת ריצת הטופס כאשר כתוב בשגיאה שאין גישה לטבלאות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מתכנתים שירותי אינטרנט online בשפות תיכנות. אני מתכוון לדוגמה משחק רשת שבו יש כמה שחקנים שאני רואה מה הם עושים. מישהו יכול להסביר לי על זה תיאורטית? אם אפשר דוגמת קוד קטנה (c# או vb) תעזור לי להבין טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לשים טופס שתהיה בו תמונה, שהרקע שלה שקוף, וכן הטופס יהיה שקוף והוא יהיה על גבי תוכנת וידאו. משום מה כשאני מבצע את זה, הטופס מתחיל לרצד הוא כביכול עושה ריפרשים בהתאם לריפרש של הוידאו או משהו כזה. האם יש פתרון הגיוני לבעיה הזו? אני משתמש בטפסי Winform בvs 2005. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך אני עושה שבטעינת דף בפלאש (Action Script 3) הפוקוס יהיה על תיבת טקסט מסויימת ? כלומר הסמן יהבהב בתיבה זו אוטומטית עם טעינת הדף. ניסיתי כבר מספר דרכים כמו: this.focus = this.myTxt; תודה,
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי כולם, במסגרת פרוייקט שאני עובד עליו אני משתמש ב DLL שנכתב ב Unmanaged C++ וחווה בעיות, כאשר שאני מריץ את הפרוייקט על המחשב שלי (VISTA\XP\WINDOWS 7) הכל עובד חלק הוא מבצע importdll מריץ פונקציות מתוך הDLL ועובד תקין, כאשר אני מעלה את האתר לשרת האירוח הכל עובד יפה עד שמנסים להשתמש בפונקציה מתוך הDLL, ואז אני מקבל את השגיאה הבאה: System.DllNotFoundException: Unable to load DLL 'poc.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E) הPATH אל הקובץ תקינה בדקתי באמצעות FILEEXIST אם יש מישהו שחווה ניסה והצליח לפתור אודה מאוד! בתודה, רותם
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
package javaapplication2; import java.awt.* ; public class App { Frame f = new Frame( " first app") ; public App () { Button a1 = new Button( " one"); Button a2 = new Button( " two "); f.add(a1); f.add(a2) ; f.setVisible(true); } public static void main(String[] args){ App app = new App () ; } } מופיע חלון אבל התוכנית לא עוצרת ורצה בלי הפסקה ולא מופיעים לי שתי הכפתורים עריכה : שכחתי לשים בקונסטרקטור f.setLayout(new FlowLayout()) ; עכשיו זה עובד טוב מאוד .. אבל האפלט עדיין לא ועוד משהו אני רוצה לצור אפלט פשוט של הצגת תמונה כלשהי מצאתי קוד פשוט והוא לא עובד לי משום מה . import java.awt.*; import java.applet.*; public class TT extends Appl…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך אני מקשר בין הASPX לבין קובץ הJS שכאשר אני מפעיל Event בדף ASPX הוא יופעל במקום שיעדתי לו בסקריפט? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-