עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Nahum2,

אני ביג עכשיו.. מה אתם יודעים על מסלול הפרויקטנטים איך הולך המסלול בצבא מה אנשים עושים אחריו? ומה בקשר לשידרוג לאוניברסיטה?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Zeev86,

שלום. בפרויקט שלי אני מנסה לגרום לתכנה לטעון מידע מקובץ XML למשתנים, ולאחר מכן לListview. XmlTitle = m_xmlrprofile.GetAttribute("title") m_xmlrprofile.Read() XmlTime = m_xmlrprofile.ReadElementString("time") FileName = m_xmlrprofile.ReadElementString("start") XmlLast = m_xmlrprofile.ReadElementString("last") Dim lvi2 As New ListViewItem(XmlTitle, j - 1) lvi2.SubItems.Add(XmlTime) lvi2.SubItems.Add(FileName) lvi2.SubItems.Add(XmlLast) ListView1.Items.Add(lvi2) הבעיה נוצרת כשבהרצה התכנה לפעמים טוענת את המידע של ה…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by joni,

התחלתי ללמוד C++ דרך www.Cprograming.com ואין לי תרגילים שם רק בחנים מישהו יכול לשלוח לינק של תרגילים פשוטים?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, אני עושה השנה בגרות ב"מבוא לתכנות באינטרנט" ואני כבר סיימתי את כל הספרים (הכיתה שלי לא), בכל מקרה, יש לי כבר תוכנית לאתר, אבל יש לי כמה שאלות: 1) אני צריך סוג של מסד נתונים שיתמוך לי בטקסטים ארוכים (TXT לא טוב כי אי אפשר למחוק ולעדכן, ACCESS לא טוב כי הוא לא תומך בטקסטים כאלו ארוכים), אם יש לכם רעיונות למשהו שלא מופיע בחומר הלימוד אני אודה לכם. עריכה: שכחתי משהו, אם אתם ממליצים לי על מסד נתונים, אתם יכולים בבקשה לצרף גם הוראות בסיסיות על השתלטו בASP, (התחביר של oConn.Open) 2) יש שרת אחר שתומך בASP מלבד IIS או PWS? אני משתמש בPWS בביצפר והוא לא תומך לי בכל הדברים שאני עושה בבית עם IIS (יש מספר דברים שאין בPWS), ואני לא רוצה לפתוח את פורט 80 בבית בגלל שIIS הוא לא שי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/net-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%93-%d7%a4%d7%aa%d7%95%d7%97-%d7%95%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ZeppeliN,

אוקיי אז ככה. יש לי כזאת טבלה ששם מוצגים כל הרשומים במסד נתונים (access) בדף ASP כמובן. אני רוצה להוסיף עמודה שבה יהיה לכל תא כזה לינק שכשלוחצים עליו הערך נמחק מהמסד. ככה זה נראה: איך אני עושה את זה? נ.ה: מצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264047.0 אבל לא כ"כ הבנתי מה הם אומרים לעשות שם.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  7. שלום לכולם (-: החלטתי לפרסם עוד שתי תוכנות שפיתחתי בכדי שתעזרו לי לשפר אותן, אז ככה, אני מרגיש שאני מפתח את התוכנות בעקיפין , אני מתכוון במקום לעשות משהו בדרך הפשוטה, אני פשוט עושה בדרך מסובכת יותר ממה שזה אמור להיות. בכול מקרה, הינה הקישור לשני התוכנות: האחת: http://www.softpedia.com/get/Office-tools/Diary-Organizers-Calendar/Just-In-Time.shtml תוכנה שפיתחתי ומבוססת על התוכנה הקודמת שלי (שהיה בה שגיאת כתיב בשם והחלטתי להשאיר את השם ככה), התוכנה הזו לדעתי ממש יכולה לעזור לאנשים מסויימים, העניין פה, שעל רוב המחשבים שבדקתי היא עבדה טוב, על חלק היא פשוט קרסה ... אשמח אם חלקכם תירצו לקחת חלק בבדיקה של התוכנה ולראות מה לא טוב בה. עוד תוכנה שבניתי סתם בשביל הכיף היא Personal Di…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by thesinner19,

שלום לכולם בדרך כלל אני לא מגיב פה אבל אני קורא ולומד מכם המון רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בתוכנית שקצת הסתבכתי איתה "כתוב תוכנית אשר מציגה על המסך LCD את שמכם בשורה הראשונה ובשורה השנייה תציג את המקשים הנלחצים כתובות השורה הראשונה 80H עד 8FH והשורה השנייה C0H עד CFH" בבקשה אנשים זה דחוףףףףףףףף דרך אגב זה בASM51 תודה מראש=)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מחלקה שיודעת לבצע פעולות על מטריצות (כפל, שיחלוף והכי חשוב SVD ) כרגע אני מתשמש בMathNet.Numerics אבל משום מה אני לא מקבל תוצאות נכונות בSVD ניסיתי גם את ILNumerics אבל לא הצלחתי לעבוד איתה מה גם שאין לה תיעוד מסודר או הסברים בסיסים איך לעבוד איתה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by guyby,

יש לי בעיה עם התקנת האורקל שלא מצאתי לה פתרון. התקנתי אותו מזמן והיו לו בעיות ליצור "קיצורי דרך" בשולחן העבודה ובתפריט "התחל" זה לא הפריע לי אז כדי למצוא את ה-SQL+ ולהתחיל לפעול איתו. כעת צריך לדוגמא את הכלי oracle enterprise manager ולא מצאתי דרך להפעיל אותו. חיפשתי המון באינטרנט ולא מוזכרת דרך להפעילו דרך start-->run אלא רק דרך התחל--> תוכניות וכו' שכאמור אין לי במחשב. נא עזרתכם, תודה. גיא

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by gshhar,

התחלתי ללמוד לא מזמן C# ואני רוצה לתרגל מעבר למה שאני מקבל בבית, מישהו אולי מכיר מאיפה אני יכול לקחת כל מיני תרגילים לכתוב ? מה שלמדתי עד עכשיו זה מערכים ומתודות. תודה.

• 0 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. מוכן גם אתרים בתשלום, אשמח לשאלות ברמה גבוהה של SQL (לא בהכרח לתפקידי BI/DATA-ANALYST)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by B.D.B,

[ltr] http://en.wikipedia.org/wiki/Programmers' Day [/ltr]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bdoron,

אני מחפש מה ההבדל בwpf בין אובייקט מסוג window לאובייקט מסוג application הבנתי שקיימים 3 סוגי חלונות window page application page הבנתי שזה יותר לאפליקציה שצריכה כפתורי ניווט כמו של web browser אבל מה ההבדל בין window לapplication מתי אני צריך להחליט על שימוש בwindow ומתי שימוש ב application תודה מראש

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  15. עדיפות שתהיה כתובה ב C/C++.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. מצאתי בבית ספרי לימוד ישנים, האם אם שווים היום משהו ויש טעם לשמור אותם או להשליך הישר לפח כמו שחשבתי? Oracle SQL Oracle Forms Oracle PL\SQL כל אלו של (PH PTR (Prentic Hall PTR משנת 2000. כמו כן, מצאתי המדריך השלם לשפת C - משה ליכטמן ועמית רש, מהד' שישית משנת 2000, ללמוד C, מהד' שניה, 1996 שניהם בהוצאת הוד-עמי יש מה לשמור אותם? האם הם שווים משהו ללמידה כיום? לגבי שפת C, מי משני הספרים נחשב מוצלח יותר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני יוצר אפליקציה ב-web בשפת ( v.b (vs 2003 , אני משתמש באוביקט מסוג File System Watcher ועוקב אחר שינויים בתיקיה מסוימת שנמצאת על אחד מהכוננים (לא כונן c), כאשר אני לוחץ על כפתור submit ושואל שם האם התיקיה שאחריה אני עוקב קיימת, התשובה היא true, אבל כאשר הוא מגיע לפונקציות של File System Watcher כדוג' watcher_changed מבחינתו אותה תיקיה לא קיימת ואין לי אפשרות לקרוא או להעתיק ממנה, על אף שהוא עדיין ממשיך לעקוב אחריה. למישהו יש אולי רעיון מה בדיוק הבעיה פה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

יש לי home edition, ומצאתי מדריך שצריך דיסק של windows 2000 ומתקינים דרכו את הIIS על windows xp home edition. למישהו יש דרך אחרת? או תוכנה אחרת במקום IIS שעובדת על Windows XP - Home Edition?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by NewOrder,

The chess game is shown at the end (Toggle Plain Text) I tested it and here is the game with the code files.. (Toggle Plain Text) http://hotfile.com/dl/127427905/339645c/Chess.rar.html I wanted you to play the game and say what you think. All what you need to do is to go to the folder with the file that installs the game on your pc.. (installation takes 10 seconds) and play the game. Note: To be able play the game, you need to know the chess rules quite well

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  20. עושה שהוא יופיע בחיפושים בגוגל ובמידה וזה עולה כסף , יש המלצה על חברה טובה שעושה את זה בצורה מקצועית ? תודה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by Dror Arasheven,

public static void main (String arg[]) { JFrame t = new JFrame(); t.setTitle("I see circles"); Paint drawing=new Paint(); t.add(drawing); t.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); t.setSize(500,500); } שאלה איך אני משנה את זה כך שהוא יקבל מחלקה מתוך מערך ויצייר .....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי psd של שדות הרשמה שהורדתי, אני יודע html css איך אני משתמש בהם? אני צריך עזרה לגבי כפתור ושדה של חיפוש. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by aleXtazi,

אני צריך אתר ישראלי עם סקריפטים לבית אתר

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה לא עובד לי שליחת המיילים דרך האתר, הדף עצמו עובר.. אך לא מגיע מיילים לדואר בפועל, ניסיתי לשנות את המייל שממנו שולחים אך ללא הועיל (חשבתי שאולי חסמו לי אותו) הקוד הוא כזה: אשמח לעזרה!! Set objEmail = CreateObject("CDO.Message") objEmail.From = "support@mekudeshet.co.il" objEmail.To = sEmail objEmail.Subject = "מקודשת - תוכנת ניהול לשדכנים" objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusing") = 1 objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverpickupdirectory") = "c:\inetpub\mailroot\pickup" objEmail.C…

25. Started by ]|V|[r. X,

אני מעוניין לעשות קורסים בתכנות וזה רק בשביל התעודה. יש לי ידע מועט בתכנות ואני מעוניין להגיע לתכנות בסביבת דוט נט. השאלה שלי היא כזאת: תסתכלו פה בקישור ותגידו לי איזה קורסים כדי לי לעשות כדי להגיע לרמה שאני רוצה. http://www.hi-tech.co.il/college/HiTechin.asp?cc=coursebrows&cat=Software%20Development

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.