עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by edeNF,

כחלק מההתכוננות שלי למבחנים של גאמ"א נתקלתי בשאלה הזאת שהביאו בפורום: לא הבנתי את הפתרון שהמשתמש שם הציע, אז החלטתי לעשות אחד משלי. הוא עובד כמו שצריך על כל המספרים חוץ מהשביעיות. אני חושב שזה בגלל שהחישוב במספרים מאוד גדולים. אשמח אם תעזרו לי לתקן את הקוד תודה. הקוד שכתבתי: static String getStr(int n, int d) { String result = "0."; List<int> staticDigits = new List<int>(); List<int> dynamicDigits = new List<int>(); int t = n * 10; ; while (staticDigits.IndexOf((t / d)%10) == -1) { staticDigits.Add((t / d)%10); t *= 10; } do { staticDigits.Remove((t / d) % 10); …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום: הנה דף נחיתה שבניתי: http://landlavi.bkalut.co.il/ בכרום זה נראה בסדר בפיירפוקס - השדות שצריך למלא זזים לי מהמקום המדויק על התמונה איפה טעיתי? איך מסדרים מיקום נכון? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין לכתוב web crawler המסוגל לענות על שאלות פשוטות. למי שאולי זוכר היה מנוע חיפוש שהיית שואל אותו שאלה מסויימת והוא היה מציג לך תשובה מהרשת. אני מעוניין ללמוד לכתוב משהוא כזה ולהתחיל לדוגמא עם שאילתות פשוטות. כל מידע שיכול לעזור (פרט לחיפוש בגוגל אתצמד המילים how to write web crawler) יבורך!. כמו כן אם כבר שואלים: החיפוש בגוגל הנ"ל העלה הרבה אתרים אך רובם מתחייחסים ל C# ו JAVA, נשאלת השאלה למה? web crawler אמור להיות משהוא יעיל ואם כן למה לא כותבים אותו ב C++ או C לדוגמא? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם הבעיה היא כזאת יש לי אתר ויש חוסר סינכרון בתצוגה של האתר בין האקספלורר לכרום. באקספלורר האתר מסודר והכל במקום ובכרום אין סדר , צריך להוריד את הגלגלת בשביל לראות את האתר. מה יכול להיות הבעיה? זה האתר asmagnetim.co.il תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  5. Started by doker,

אפשר למחוק הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by matan9023,
    • 0 תגובות
    • 397 צפיות
  7. Started by yigael_o,

היי, אני מתכנת ב C# כבר מעבר לשנה ויש לי ידע מלפני כן ב C ו C++ אבל אני לא יודע כלום על תיכנות לרשת. HTML יודע ממש טיפה אבל אני לא יודע דברים בסיסים כמו התקנת IIS והגדרת אתר בו (ניסיתי, הלך ממש רע) יש למישהו אולי קישור למקום שמסביר תיכנות לאינטרנט בצורה טובה? אני צריך גם משהו שמסביר בצורה מנהלתית, אין מעלים אתר, האם יש משהו חשוב ב PUBLISH של VS2005 למי פונים לקבלת דומיין וכן הלאה. תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני לומד כרגע c++ ועובד עם Visual Studio 2005. השאלה שלי היא מה הדרך המומלצת והנפוצה לבניית ממשק משתמש ב windows? אני יודע שיש את MFC שממה שקראתי קצת מורכבת ומבולגנת (תקנו אותי אם אני טועה), קראתי על WTL של ms , עבודה ישירה עם win api ו toolkit-ים למיניהם כדוגמת wxWindows ו gtk. אני מגיע מרקע של c# ו windows forms, שם ב VS יש designer נוח. גם עבור MFC למשל יש משהו דומה? כי אני לא רוצה לבלות שעות בכתיבה ידנית של כל דבר. בc# יש דרך אחת והיא ה windows forms ולכן אני מרגיש קצת מבולבל ואבוד כאן. מהי הדרך הנפוצה שבה משתמשות תוכנות בחלונות? אני מעדיף להשקיע זמן בלמידה של משהו שישמש אותי בעתיד ובעבודה עם עוד אנשים. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם במערכת POSIX, כאשר הtimer_interrupt מושבתת ורץ כרגע thread שיצרה תוכנית משתמש, האם קריאה לפונק' pthread_yield() תעביר שליטה על המעבד חזרה אל הקרנל? אפשר לענות כאן או בstack overflow: http://stackoverflow.com/questions/21984802/using-pthread-yield-to-return-control-over-the-cpu-back-to-kernel

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by roi29111,
    • 0 תגובות
    • 406 צפיות
  11. משהו מוזר מאוד קורה אני כותב קוד שבודק משכורת של עובד לפי דרגה ומספר השעות שעבד בחודש פלט האלגוריתם הוא משכורתו של העובד והבהרה כיצד חושבה המשכורת כתבתי ככה את הקוד: #include <stdio.h> void main () { int rank, sph,salary; float hours; printf ("enter rank\n"); scanf ("%d",&rank); printf ("enter amount of hours this month\n"); scanf ("%f",&hours); switch (rank) { case 1: sph=100; break; case 2: sph=80; break; case 3: sph=50; break; default: sph=15; } salary=hours*sph; printf ("Your salary this months for amount of %.2f hours is: %d Shekels\n",hours,salary); } המהדר לא רושם לי שהיתה שום טעות אבל כשאני בא להריץ את הקובץ הוא מודיע לי על זה שהקומפיילר …

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by MrAlex,

כאשר אני מנקה את המסך בC++ בזמן המשחק שלי סנייק נוצרת תנועה לא חלקה,והשאלה שלי היא,איך יוצרים תנועה חלקה של אנימציית הסנייק? (מדובר כמובן במסך הקונסול) הקוד: DWORD n; DWORD size; COORD coord = {0, 0}; CONSOLE_SCREEN_BUFFER_INFO csbi; HANDLE h = GetStdHandle ( STD_OUTPUT_HANDLE ); GetConsoleScreenBufferInfo ( h, &csbi ); size = (csbi.dwSize.X -100) * (csbi.dwSize.Y -100); FillConsoleOutputCharacter ( h, ' ' , size, coord, &n ); GetConsoleScreenBufferInfo ( h, &csbi ); FillConsoleOutputAttribute ( h, csbi.wAttributes, size, coord, &n ); SetConsoleCursorPosition ( h, coord ); נוסף על השהייה של רבע שנייה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eido300,

הבנתי שיש ב#C סיפרייה בשביל זה, איך משתמשים בה? אם לדוגמא אני רוצה להצפין/לפענח משהו איך עושים את זה, ראיתי כמה דוגמאות (גם את הדף של זה בMSDN) ולא הבנתי מה אני אמור לעשות., אשמח לעזרה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם, השפה שאני משתמש בה זה VB .net , אני מנסה להישתמש בSendinput API בשביל להישתמש בגלגלת של העכבר לגלול למטה ולמעלה, אבל יש לי בעיה מסויימת, ממה שהבנתי Windows Vista 64bit או ניראה לי שגם בכללי מערכות 64 ביט, פשוט לא מבצעות את הפעולה, קראתי על אפשרות לעשות Compile לתוכנה ישירות ל-32 אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות הזו אחרונה... הינה הקוד: <DllImport("user32.dll", SetLastError:=True)> Private Shared Function SendInput(ByVal cInputs As Integer, ByRef pInputs As MOUSEINPUT, ByVal cbSize As Integer) As Integer End Function ''Mouse Input Const INPUT_MOUSE = 0 ''1 Scroll Const WHEEL_DELTA = 120 ''Mouse Scroll Event Const MOUSEEVENTF_WHEEL = &H8…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ניסיתי לפניות ישירות לזיכרון המסך בכתובת A1000, אבל כשאני מנסה לעשות את זה המחשב מצפצף ונתקע. קודם כל זימנתי את פסיקה 10H עם הערך 0003 ב-AX, באימולציה זה עובד כמו שצריך, כשעוברים לחומרה האמיתית זה לא. אני עובד עם מערכת DOS 4. (ולא יכול לעדכן או לבצע שינויים במחשב)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יצרתי כרטיס שהמשתמש מכניס נתונים, שם ארץ ועוד פרטים רגילים את הפרטים האלה אני מעדכן בdatabase , השאלה שלי היא כזאת אם אני רוצה שלאותו משתמש יהיה מספר תמונות שאותם אני יוכל להציג, איך אני שומר אותם בDATABASE מממ אחרי שקראתי הבנתי שיש 2 שיטות, השיטה הראשונה שאני אבצע שמירה של אותם תמונות בעץ הפרויקט ואת הpath של אותה תמונה אשמור ב( database ( sql server השיטה השניה זה פשוט לשמור את אותה תמונה בdatabase ולא לשמור בעצם הפרויקט הייתי שמח לדעת אם יש שיטה מקובלת ואם אין אז בכלל מה דעתכם, איפה כדאי לי לשמור את התמונות... מה הכי טוב גם מבחינת גיבויים.... עוד שבוע שבועיים ימחק למשל עץ הפרויקט או לא יודע מה יקרה איפה עדיף לשמור מבחינת קלות גיבוי..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני מנסה לכתוב תוכנית פשוטה בC שמגרילה שלןשה שברים עשרוניים בין 0 ל-1 (לא כולל 1) למשתנים n1,n2,n3 ומדפיסה את ממוצע המספרים שהתקבלו בהגרלה כתבתי את התוכנית כך: #include<stdio.h> #include<stdlib.h> void main() { float n1,n2,n3,avg; randomize(); n1=rand(); n2=rand(); n3=rand(); avg=(n1+n2+n3)/3; printf("avg=%4.2f",avg); } אז ניסיתי להריץ את זה על וויזואל סטודיו ושלח לי שגיאות אחרי זה ניסיתי על בורלנד ואותו סיפור אז הבנתי שהמהדרים האלה לא מכירים את ה-randomize יכול להיות שה-dev יעזור? היה לי dev אבל לא היה נראה לי שהוא מתאים רק לכתיבה בשפת C אלא יותר ל- C++ אז מחקתי אותו מישהו מכיר dev טוב ל-C? או בכלל איך אני יכול להריץ את ההגרלה הזו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bdoron,

יש לי sourcedictionary וכידוע לכם הxaml הזה אינו מכיל code behind מה שאומר שכאשר אני יוצר בתוך הדיקשנרי אוביקט מסוג controlTemplate ומושך לתוכו button אני לא יכול ליצור event לאותו הכפתור בשיטה הרגילה ולכן אני צריך לחבר לאותו resourceDictionary קובץ cs ממממ אני לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך? ראיתי פקודות כמו : x:class="name of class " אבל שאני מקליד את השם של הclass שיצרתי הקומפיילר לא משלים לי, כאילו הוא לא מכיר את אותו קובץ הקובץ של הcs שיצרתי : namespace WebBrowser { public partial class Buttons { } } עשיתי אותו כpartial כי הבנתי שהקלאס אמור להיות partial.. האם זה נכון? וזה מה שרשמתי בxaml <ResourceDictionary xmlns="http://schemas.m…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by בלה,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לעבור בתוכנית בין כל הקבצים בתיקייה מסויימת. תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Retaliator,

שלום, יש לי תוכנית שאני צריך ליצור ב win32 api אני רוצה להוסיף תמונה מקובץ במסך הראשי + איזה אלמנט של גרפיקה לדוגמא שעון כלשהוא מישהו יכול לסייע? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yk1,

אני צריכה רשימה של נושאים מעניינים שונים בתכנות שקיימים בכל השפות, או לפחות ברובן. לדוגמה: regex, json, mongodb. עדיף נושאים פחות מוכרים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, לאתר שאני מרים אני צריך לנהל מסד נתונים קטנטן. (ניהול ליגה ושמירת ניקוד בתוצאות משחקים) אני לא ממש מכיר את התחום, עבדתי בעבר עם Access. האם יש אפשרות להעלות קובץ Access לאתר שלי, ולנהל את קבלת / הפקת הנתונים דרך FORMS אינטרנטיים ? אם לא, יש לכם הצעה איך לנהל מסד נתונים קטנטן ?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
    • 0 תגובות
    • 368 צפיות
  23. Started by the_big,

אני רוצה להוסיף שדה סה"כ למסד נתונים קיים כלומר יש לי שדה של כמות ושדה של מחיר ואני רוצה לעשות הכפלה בניהם והתוצאה תרשם בשדה הסכום מישהו יודע איך לעשות את זה תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by s_b54,

<html> <head> <title> JavaScript no. #4 </title> <script language = "javascript"> var k=20; function countDown() { for (var k=20; k>=1; k--) { document.write(k*1+" "); } } </script> </head> <body bgcolor = "#3D3D3D" text = "#D3D3D3" link="#D3D3D3" alink="#FFFFFF" vlink="#D3D3D3"> <font size = "4"> <center> <br /> <h4>What's that up in the sky? it's a bird, it's a plane... no - it's</h4> <h1>JAVASCRIPT World!</h1> <table border="0" align="center" cellspacing="3"> <tr> <td bgcolor="#FFFFFF" alig…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.