תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
ב c++ כשזה אינטים אז אין בעיה אני קורא שורה לתוך סטרינג ומתייחס לזה במערך ומוציא את המספרים כאינטים אבל בדאבלים זה לא עובד.. איך אני יכול להוציא את המספרים לתוך משתנה דאבל? נניח וזה הקובץ 0 1.1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.7 1.0 0 0 0 0 0 0 0.9 0 0 1.2 1.3 0 0 0 0 0.9 0 0 0 1.1 0.1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.8 0.6 0 0 1.1 1.3 0 0 0.2 0 1.1 0 0 0 0.2 0 0.1 0 0 0 0 0 0 0 0.9 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי את הקטע של התנאי המקוצר , לדוגמת <SCRIPT language=JavaScript> gotDog = (visitorPet == "dog")?"Yes":"No" </SCRIPT> מישהו יכול לרשום לי שורת קוד שתכליל את מה שרשמתי למעלה שתחזיר ערך YES ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
C#Microsoft.Win32.OpenFileDialogdlg = newMicrosoft.Win32.OpenFileDialog(); dlg.InitialDirectory = @"C:\\"; איך אני קובעת שהחלון יפתח רק תקיות ולא קבצים?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני עוזר למשהו בקשר לאתר אינטרנט הוא רוצה משהו נורא בסיסי שמפרסם סה"כ את העסק שלו,אין צורך ביותר מידי סקריפטים של JAVA או בכלל אין צורך בPHP או אפילו במסד נתונים? האם אפשר לעשות משהו בסיסי שנראה טוב ויזואלית שכולל פלאש ,בעזרת תוכנה ללא כתיבה פיזית של קוד , למרות שיש לי ידע בסיסי בקריאת קוד אין לי זמן להתעסק אם זה יותר מידי . יש תוכנה כלשהיא שאפשר להוציא ממנה תוצאות יפות?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר הכתוב ב- PHP. בין היתר ניתן להעלות לשם קבצים שונים. הייתי מעוניין להוסיף מדיד (bar) שיראה למשתמש כמה אחוזים מהקובץ עלו, מהירות העלאה וכו' אבל הכי חשוב אם יש ממש פרוגרס בר, מדיד שהולך ומתמלא ככל שהקובץ עולה או משהו דומה. אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני כרגע עובד על אתר שיפתח בקרוב מאוד, יש לי כמה דברים קטנים לקודד, כמובן שאני עובד לפי התקן ודואג תמיד שהאתר יפעל כמו שצריך בכל הדפדפנים. אני משתמש בIE7 ובדרך כלל אני נותן למישו עם IE6 להיכנס לאתר להגיד לי אם יש באגים, אף פעם לא נתקלתי במצב כזה שיש באגים מלבד לעכשיו. אבל, בגלל שאני משתמש בIE7 איך אני יכול להתאים את זה לIE6? מעניין אותי לדעת איך אתם מתמודדים עם מצב כזה...
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, ליפני כשנה התחלתי לילמוד את השפה C++ מרצון אישי או במילים אחרות "בשביל הכיף" עכשיו אמור להגיע אלי ספר שנועד ללימוד השפה C++ שמו של הספר הוא: ערכת לימוד C++ - למד C++ מהתחלה תוך כדי פיתוח פרויקט. - מדריך למתחילים - אפילו אינם בעלי רקע בתכנות. רציתי לישאול אתכם אם מישהו מכיר את הספר והאם כדי ויעזור לי ליקרוא אותו? (כי את הרוב למדתי ממידע שנמצא באינטרנט) אם זה עוזר למישהו להיזכר אז בכריכה של הספר יש תמונה של שרשרת גדולה והכריכה רובה בצבע אדום (יש גם דיסקט מצורף) ולמעטה כתוב "ג'סי ליברטי" הוצאת פוקוס מחשבים. רציתי לדעת אם הספר יעזור לי להבין בצורה מושלמת (פחות או יותר) את השפה. תודה לעוזרים נ.ב זה כיף להיכנס לעולם הבילתי ניראה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות משהו בקובץ XML, ואין לי מושג בשפה הזאת אני רק רוצה ליישר את הטקסט לצד ימין <option name="%USERNAME%" program="explorer" rollover="rollover\userfolder.png"> <arguement value="%USERPROFILE%"/> </option> מה אני צריך להוסיף כדיי ליישר אותו לימין? (כרגע הוא מיושר לשמאל)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכול ב-Visual Basic לשלוח נתונים להתקן כלשהו שמחובר ב-USB?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מספר רב של ספרים בצורת קבצי טקסט שבהם אני משתמש במהלך הרצאות כדי לפתוח מקורות שהמרצה מקריא מהם. כרגע אני משתמש במחשב כף יד עם תוכנה שקוראת קבצי טקסט ובאמצעות החיפוש אני מוצא את המקום המבוקש. השיטה הזו מסורבלת מכמה סיבות: 1. צריך לפתוח כל ספר בנפרד ממנהל הקבצים. 2. אין אינדקס מסודר. 3. אין אפשרות לחזור למקור קודם (רק לפתוח ולחפש מחדש). 4. אין אפשרות להוסיף הערות, סימניות וכו'. אני מעוניין לכתוב לעצמי תוכנה שתנהל את הספרים הנ"ל ותאפשר לי אפשרויות מתקדמות יותר. לאחר בירור שעשיתי הגעתי למסקנה שהתוכנה BASIC4PPC היא המתאימה לי ביותר (ריבוי פונקציות, תמיכה מצד המפתחת והיכרות שלי עם VISUAL BASIC). הכיוון שלי הוא ליצור תוכנה עם הפונקציות האלו: 1. ניהול כל הטקסטים בתוכנה אחת.…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
נתתי הרשאות מלאות ל- EVERYONE, אבל עדיין הוא מבקש סיסמה!!!! זה על XP PRO מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, מישהו בבקשה יכול להסביר/לתת דוגמא להכנסת Click events לתוך אופציית ה- Treeview ב- VB.NET? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאפשר הרבה פשוט לעשות טבלאות חדשות זה באמת ככה? או שלכל בלוג או פורום אני צריך מסד נתונים משלו?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional גירסה אנגלית. אני מעוניין לשנות את המראה של התיקיות, כך שהרוחב של הפאנל השמאלי בו רשומים פרטים של קבצים מסומנים ו-Image Preview של תמונות יהיה ברוחב של 30% מרוחב החלון (310 פיקסלים בתצוגה של 1024X768 במסך מלא). בנוסף לכך, אני מעוניין שלכל התיקיות יהיה רקע אחיד שיהיה תואם לרקע של הפאנל השמאלי אותו שיניתי באמצעות הקובץ wvleft.bmp. אני יודע איך משנים את הרקע לכל תיקייה בנפרד. אולם, אני מעוניין שלכל התיקיות (כולל תיקיות חדשות) יהיה את אותו הרקע כברירת מחדל מבלי לשים בכל תיקייה קובץ Desktop.ini. יהיה גם נחמד, אם ניתן יהיה לגדרום לחלון של המחשב שלי להיראות כמו ב-Windows XP עם הפרדה בין דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים, מדיה נשלפת, ת…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בדף הבא[http://www.cs.rpi.edu/courses/sysprog/sockets/sock.html/u] יש את קטעי הקוד ב C לשני הפעולות אבל במימוש שאני מקמפל את זה בMicrosoft Visual C++ 6.0 חסרים לי מלא קבצי H אז אני מחפש בגוגל ומוצא אותם וממש אותם אבל פעולה זו לא נגמרת אף פעם כי יש מלא קבצים של H FILE מישהו יודע איך אני יכול לממש את הקוד שהוא יתקמפל לי בלי להוסיף כל פעם קבצי H יש איזה ספריה מוכנה לקוד זה עם כל הקבצים של ה H כי לי אין ב Microsoft Visual C++ 6.0.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
איך אני עושה לולאה שרושמת hello עד שנלחץ המקש q?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אני מתכנת בC\C++ ואני צריך לכתוב תוכנה שיודע לחלץ ולשנות את התכונות הנרחבות של קבצים במערכת קבצים NTFS (לא מדובר על שם עורך וכו'.. אלא על EA למי שמכיר) שמעתי שקיימות פונקציות : NtSetEaFile ו NtQueryEaFile אבל אני לא יודע כל כך איך להתשמש בהם אם מישהו יודע ויכול לעזור תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם :] מישהו יודע איך משנים את הגודל של הפונט בפקודה הזאת? חישפתי בגוגל אבל לא הצלחתי : [
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליצור מערך שיכיל בתוך השדות מחלקות בשם A הבעיה שכל פעם שאני יוצר בצורה כזאת A array[10]; הConstractor עןבר על כל האיברים ומאתחל אותם אני צריך שבכוונה ישר אחרי האתחול יהיה זבל בתוך האיברים איך אני גורם לכך שלא יהיה מעבר על כל האיברים? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כמה שפות אני יכול להכניס פה במשפט הבוא ואיך: <META HTTP-EQUIV="Content-Language" CONTENT="he"> ולמה כאשר אני מעביר מהתיקיה שבוא נימצא קובץ FLASH לתיקיה אחרת ומשנה את התובת ב HTML לזה לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://www.stickmanlabs.com/lightwindow/ אני מנסה לשלב את הרכיב הנ"ל באתר שאני בונה,הכול עובד בסדר חוץ מבאג מעצבן באינטרנט אקספלורר 6 שלא נותן לסקריפט להכהות את כל המסך ניסיתי כמה פתרונות ללא הצלחה,אולי למישהו יש משהו לחדש? למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי טופס שבו אני שולח סיסמא ואני אמור להיכנס לפאנל ניהול <html> <head> <title> מדור ניהול </title> </head> <body dir="rtl"> <a href="index.htm"> חזרה לאתר </a> </br> <%if Session("adminCheck")<>"true" then response.write "!! כניסה למורשים בלבד" else path=server.mappath ("data/db1.mdb") set con=server.createobject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & path set r=con.execute("select * from personal_data") response.write "<table border width='100%'>" do until r.eof response.write "<tr>" response.write "<td>"&r.fields("id")& "<…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר או שמע על חברת itquality בקרוב מאוד יש לי ראיון עבודה בחברה הזו, ואני מעוניין לדעת האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי תחומי פעילות, שכר, תנאים או אפילו האם יש להם מבחנים www.itquality.co.il
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-