עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by lurya,

שלום! דבר ראשון אני לא מתכנת, לכן אזדקק לעזרה, בעניין פשוט יחסית להערכתי... בחודשים האחרונים אני בונה מסד נתונים עבור קטלוג תקליטים/ דיסקים. המסד בפורמאט Access, הסבירו לי בצורה ברורה איך עליי למלא את הטבלה והרשומות, כך שתוכנה חיצונית תוכל לקרוא אותן בהתאמה. הבעיה שלי מסתמנת במציאת או יצירת תוכנת/ מנוע חיפוש פשוט שידע לחפש פריטים לפי הקטגוריות שהצבתי בטבלאות. שוב, קחו בחשבון שאין לי כל ידע באיזשהיא שפת תכנות, ואין לי תקציב לקניית תוכנה כזו - לכן אשמח לקבל רעיונות פשוטים וחינמיים תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. Started by Noririco,

#include <stdio.h> void main() { int a,b,c,max; printf("please enter 3 numbers\n"); scanf("%d, %d, %d" ,a,b,c); if (b>a) && (b>c); { max=b; printf("max number %d\n", max); } else if (c>a) && (c>b); {max=c; printf("max number %d\n", max);} else {max=a; printf("maximus maximum number of the maximilian is: %d\n" ,max);} }

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by liran2003,

הגדרתי לו שיהפוך את הכתובת http://domain.com/index?id=1 ל-http://domain.com/pages/1/ ועכשיו כשאני נכנס דרך הכתובת המקוצרת הכתובת של כל התמונות ושל ה-CSS השתנו בעקבות הקיצור, והם לא עובדים. יש לזה פתרון חוץ מלשנות את כל הכתובות?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום לכולם! אני רוצה לבנות דף אינטרנט, שישאב מידע ממסד נתונים באקסס. יש למישהו פתרון קליל? תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. צריך לכתוב פונקציה רקורסיבית שמקבלת מערך המכיל N מספרים שלמים,ומספר שלם כלשהו. הפונקציה צריכה להחזיר את מיקומו של המספר במערך,או -1 אם המספר לא נמצא במערך.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by PhoenixBoy,

איך אני עושה לולאה שרושמת hello עד שנלחץ המקש q?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Alex89,

אני צריך ביקורת על האתר שלי? מה אתם חושבים? כל ביקורת תתקבל בכיף

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by nahoom,

C++ סדנת לימוד ספר טוב למתחילים? עם לא, מה אצעתכם?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. Started by iem,

שאלה די טריויאלית אבל ממש ממש מעצבנת.... רשמתי את הקוד הבא: if ( choice <1 || choice > 7 ) System.out.println (+frstNum +scndNum +choice +"illegal action code"); עכשיו מה שמרגיז פה זה שהוא בתנאי במקום להדפיס לי את 3 המספרים ולהוסיף הערה לידם הוא סוכם לי אותם ואז רושם את ההערה (illegal action code) שרשמתי.... למה ???? בדקתי באתר של SUN ולמרות זאת אני משוכנע שעשיתי הכל נכון.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  10. כרגע אני עובד על פרויקט Java הכולל מניפולציה של תאריך, ונתקלתי בבעיה בלתי צפויה בקוד שלי. הנה גרסה פשוטה של הבעיה: import java.text.SimpleDateFormat; import java.util.Date; public class DateManipulation { public static void main(String[] args) { // Attempting date manipulation Date currentDate = new Date(); SimpleDateFormat sdf = new SimpleDateFormat("yyyy-MM-dd"); String formattedDate = sdf.format(currentDate); // Output the formatted date System.out.println("Formatted Date: " + formattedDate); } } למרות הקוד הפשוט לכאורה לעיצוב התאריך הנוכחי, אני לא מקבל את הפלט הצפוי. מה יכול להיות הגורם …

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by יריב,

אז ככה ..... קודם כל רציתי לציין שאני דיי מתחיל בשפת c (יש רקע בשפות אחרות) ככה שתשתדלו בהסבר לו לסבך במושגים .. אוקי אז ככה אני רוצה לבנות תוכנה שבסך הכול פותחת לי קובץ שכבר קיים ..אני יתן דוגמא: אני רוצה לפתוח את הקובץ yariv.txt (הכוונה בלפתח זה לא ליצור אותו אלה שהוא פיזית יפתח לי במסך...) תודה רבה לכולם ... אהה ועוד משהו(אם הוא לא בתקיה שבו רצה התוכנית איך אני מנווט אותו , פקודות דוס פשוטות?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by 8us.co.il,

למדתי כבר איך משלבים בין php לhtml. עכשיו אני מחפש מערכת או סקריפט מאוד פשוטים הבנויים ב php. אני רוצה לבנות מערכת אינדקס אתרים ומערכת מדריכים. בשביל זה אני צריך סקריפט או מערכת שיעשו את הפעולות הבאות. דף ראשי בוא יהיה פירוט המדריך או האתר, וזה יקשר למדריך עצמו או לאתר עצמו. רק שאני לא רוצה כל פעם לשחק עם קודים html אני רוצה שיהיה לי ממשק נהול פשוט שבוא משתמשים מאושרים יוכלו לפתוח נושאים להוסיף מדריכים. בסגנון של פורום רק בלי הכל מסביב. כפטור של הוספת מדריך ועריכה וזהו...ורצוי מאוד שהמדריכים יופיעו באופן אקראי.זאת אומרת כל פעם שעושים רענן מקבלים רשימה שונה של מדריכים או אתרים........תודה רבה לעוזרים...מי שבאמת יעזור לי יקבל פרסום באתר שלי תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by Aviv C,

רציתי לדעת אם ב- PHP יש גם קובץ כמו global.asa ב- ASP שמאפשר לאתחל sessions. אם כן, מה השם שלו?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by OC,

באיזה שפות תיכנות בונים תוכניות למחשב כף יד? למשל C++ עם אני בונה תוכנית רגילה ומעביר למחשב כף יד הוא יוכל לקרוא אותה?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by BNDor,

אני צריך מדריך או הסבר כלשהו על דרך לשמור נתונים בפסקל לדוגמא: יש לי רשימת ציונים ושמות תלמידים ואני רוצה להכניס לבנות תוכנה שתקלוט אותם ככה שבפעם הבאה שיפתחו את התוכנה הנתונים עדיין ישמרו בה ולא יהיה צורך להקליד אותם מחדש.. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש דור

16. היי, אני מעונין לבנות כלי שמשחזר את הסיסמאות של ה-ICQ במחשב שעליו מורצת התוכנה (כן, אני יודע שיש מיליון ואחד כלים כאלה כבר) ניסיתי לחפש בגוגל והבנתי שהסיסמא נמצאת ב-Registry, מוצפנת בהסתמך על מספר הסידורי של הכונן הקשיח. לא הצלחתי למצוא איך מפענחים את הסיסמאות המוצפנות ב-Registry - מישהו יודע איך עושים זאת? חשוב לי להדגיש, שאני לא עושה את זה למטרות לא חוקיות, אלא לימוד בלבד (והראיה היא שיש כבר המון כלים שעושים את זה) תודה!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by Burned,

אני רוצה לשנות משהו בקובץ XML, ואין לי מושג בשפה הזאת אני רק רוצה ליישר את הטקסט לצד ימין <option name="%USERNAME%" program="explorer" rollover="rollover\userfolder.png"> <arguement value="%USERPROFILE%"/> </option> מה אני צריך להוסיף כדיי ליישר אותו לימין? (כרגע הוא מיושר לשמאל)

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. שלום, כיצד אני יכול ב-Visual Basic לשלוח נתונים להתקן כלשהו שמחובר ב-USB?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  19. היי חבר'ה יש לי שאלה הורדתי מאתר VB שיש ברשת תוכנית תוכנית שמישהו יצר ממש פשוטה אחרי שאני יוצר קובץ EXE פשוט אני מכסני לתוך התוכנית את הקובת שלי והיא יוצרת בשבילה קבצים מיוחדים שאחכ תתן לתוכנית מראה שונה אך אחרי שאני עושה את זה תהוכנית לא פועל כי לא הידרתי אותה!!! תיאור: תוכנית זו היא גרסה משופרת לתוכנית ליצירת קבצי Manifest לקבצי EXE בחלונות XP. גרסה זו כוללת שיפורי ממשק שונים בקיצור התוכנית נותנת לתכונית שאני יוצר מראה של WIN XP ולא כמו בתוניות רגילה שיוצרים מראה סטנדרט עכשיו זאת ההערה שכתובה שם: הערה: יש להדר את התוכנית לפני הפעלתה, מכיוון שהתוכנית מוסיפה את הרחבות הממשק (Shell extension) תוך התייחסות לקובץ ה-EXE (שלא קיים בסביבת הפיתוח). קבצי Manifest מאפשרים (בהקשר ה…

20. כמו שרשום בכותרת שלי , אני צריך אתר בחינם שמביא סרטונים לשפות תיכנות : asp ו php . אני צריך את כל השלבים ובחלקים עם הסברים כמו שצריך ומסודר... תודה רבה לכם . שבת שלום

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר דרך טובה לשלוח מייל עם צרופות (Attachments) ב PHP אבל שיעבוד טוב על שרת Windows ? ניסיתי את הפונקציה mail עם הוספת Headers כמו שיש פה: http://il2.php.net/mail בשרת Linux אין בעיה והכל עובד כמו שצריך. בשרת Windows הוא שולח לי את המייל אבל הוא דופק את הקובץ וה Body נעלם לו. תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  22. Started by galgul,

נתתי הרשאות מלאות ל- EVERYONE, אבל עדיין הוא מבקש סיסמה!!!! זה על XP PRO מה עושים?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by pure perfection,

24. Started by ZorD,

שלום, ליפני כשנה התחלתי לילמוד את השפה C++ מרצון אישי או במילים אחרות "בשביל הכיף" עכשיו אמור להגיע אלי ספר שנועד ללימוד השפה C++ שמו של הספר הוא: ערכת לימוד C++ - למד C++ מהתחלה תוך כדי פיתוח פרויקט. - מדריך למתחילים - אפילו אינם בעלי רקע בתכנות. רציתי לישאול אתכם אם מישהו מכיר את הספר והאם כדי ויעזור לי ליקרוא אותו? (כי את הרוב למדתי ממידע שנמצא באינטרנט) אם זה עוזר למישהו להיזכר אז בכריכה של הספר יש תמונה של שרשרת גדולה והכריכה רובה בצבע אדום (יש גם דיסקט מצורף) ולמעטה כתוב "ג'סי ליברטי" הוצאת פוקוס מחשבים. רציתי לדעת אם הספר יעזור לי להבין בצורה מושלמת (פחות או יותר) את השפה. תודה לעוזרים נ.ב זה כיף להיכנס לעולם הבילתי ניראה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by mabool,

טוב נתחיל מהשאלה: טוב אני מתחיל בנושא ורציתי לשאול איך אני מאפשר פתיחה של DIALOG (החלון עם הסיומת RC) בVISUAL STUDIO ע"י לחיצה על כפתור בחלון קודם. http://img47.imageshack.us/img47/1157/v1ku9.jpg הנה תמונה לדוג'. כשאני אלחץ על כל אחד מהכפתורים יפתח חלון מהסוג שמופיע בתמונה. ונמשיך ליעוץ: אני עושה עבודת גמר במחשבים לבגרות, ואני אמור לבנות טרוייאן\תוכנת שליטה מרחוק\REMOTE ADMIN\תוכנה שבוס בודק את העובדים שלו, תלוי איך אתם רואים את זה. (רעיון של המדריך כי הוא יודע איך ליישם את זה כבר טוב) תראו את התמונה, יהיה מן חלון ראשי עם אפשרות להקליד\לטעון\לקבל IP ולהתחבר אליו. יהיו כפתורים שיאפשרו לצפות בכל המסך שלו ב1:1, אפשרות להסתכל בZOOM בעזרת מסך קטן, להעביר קבצים, לשלוח …

• 3 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים