תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להעלות פרוייקט של J2ME 1. התקנתי אקליפס 2. התקנתי Wireless Toolkit 2.5.2 3. הוספתי את ה JAR ים של ה Wireless Toolkit 2.5.2 ל פרויקט 4. התקנתח JDK אין לי את האופציה להריץ J2ME יש לי רק applet,application מה לעשות ? (תודה !!)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בנוגע לכמה פקודות בC# 1.איך מבצעים קריאה למחלקה שבניתי? 2.איך אני מוחק אבר במשתנה מערך? 3. איך אני יוצר קובץ TXT חדש עם פקודה כי ראיתי שחייבים מחלקה בשביל זה (תקנו אותי אם אני טועה) תודה רבה רבה לכולם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכול ב-Visual Basic לשלוח נתונים להתקן כלשהו שמחובר ב-USB?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כתבתי סקריפט שאמור להעתיק קובץ מסויים לכול מחשבי הרשת הבעיה שלי היא שאני רוצה לתת למשתמש לבחור את הקובץ מהמחשב ורק אז לבצע את ההעתקה אבל כאשר אני מגיע למצב שאני צריך להעביר קובץ שהוא בעצם קיצור דרך לקובץ אחר הוא מעביר לי את הקובץ המקורי ולא את הקיצור דרך של הקובץ הנה הסקריפט שאם תשתמשו בוא ותבחרו בקובץ קיצור דרך הוא יראה את ה PATH של המקור ולא של קיצור הדרך אך אני מקבל את המיקום של קיצור הדרך כדי שאני יוכל להעתיק אותו ליעד אחר? Dim x Set ObjFSO = CreateObject("UserAccounts.CommonDialog") InitFSO = ObjFSO.ShowOpen If InitFSO = False Then Wscript.Echo "You did not select a file!" Wscript.Quit Else Wscript.Echo "You selected the file: " & ObjFSO.FileName End If
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על האתר שלי? מה אתם חושבים? כל ביקורת תתקבל בכיף
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
C#Microsoft.Win32.OpenFileDialogdlg = newMicrosoft.Win32.OpenFileDialog(); dlg.InitialDirectory = @"C:\\"; איך אני קובעת שהחלון יפתח רק תקיות ולא קבצים?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מה עשיתי לא נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://mygoldstar.ios.st אני לא יודע מה סוג האתר הזה PHP או ASP? והאם אני יכול להעביר אותו למשל אם הוא ASP האם אני יכול להעביר את כולו ל-PHP.?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התמונה: הבעיה: תודה.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כמה שפות אני יכול להכניס פה במשפט הבוא ואיך: <META HTTP-EQUIV="Content-Language" CONTENT="he"> ולמה כאשר אני מעביר מהתיקיה שבוא נימצא קובץ FLASH לתיקיה אחרת ומשנה את התובת ב HTML לזה לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, ליפני כשנה התחלתי לילמוד את השפה C++ מרצון אישי או במילים אחרות "בשביל הכיף" עכשיו אמור להגיע אלי ספר שנועד ללימוד השפה C++ שמו של הספר הוא: ערכת לימוד C++ - למד C++ מהתחלה תוך כדי פיתוח פרויקט. - מדריך למתחילים - אפילו אינם בעלי רקע בתכנות. רציתי לישאול אתכם אם מישהו מכיר את הספר והאם כדי ויעזור לי ליקרוא אותו? (כי את הרוב למדתי ממידע שנמצא באינטרנט) אם זה עוזר למישהו להיזכר אז בכריכה של הספר יש תמונה של שרשרת גדולה והכריכה רובה בצבע אדום (יש גם דיסקט מצורף) ולמעטה כתוב "ג'סי ליברטי" הוצאת פוקוס מחשבים. רציתי לדעת אם הספר יעזור לי להבין בצורה מושלמת (פחות או יותר) את השפה. תודה לעוזרים נ.ב זה כיף להיכנס לעולם הבילתי ניראה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
צריך לכתוב פונקציה רקורסיבית שמקבלת מערך המכיל N מספרים שלמים,ומספר שלם כלשהו. הפונקציה צריכה להחזיר את מיקומו של המספר במערך,או -1 אם המספר לא נמצא במערך.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי SOLDIER ויש לי WHITESOLDER שיורש מSOLDIER יצרתי במהלך הריצה אובייקט של מערך: public Soldier[] soldier.1 2.ולאחר מכן עשיתי for (int i = 0; i < 12; i++) { soldier1 = new WHITESOLDIER() 1 { הוספתי את ה מספר 1 שיהיה נוח לעין עכשיו מפה הכל רץ סבבה, אבל עכשיו הגעתי לקטע בתוכנית שאני רוצה להרוג את החייל במקום ה5 למשל או כל מקום אחר ואני רוצה ליצור במקום שלו ספציפי במערך SOLDIERKING שיורש מSOLDIER גם אז אני עושה: White_king whiteking; whiteking = new White_king(); הכל רץ סבבה עד לפה soldier1[2] = whiteking; הבעיה היא שהוא לא מזהה את הסולדיר בתור מלך הוא עדין מזהה אותו בתור WHITESOLDIER איך אני יכול להעתיק אליו שההתייחסות למקום הזה תהיה לחייל הל…
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי את הקטע של התנאי המקוצר , לדוגמת <SCRIPT language=JavaScript> gotDog = (visitorPet == "dog")?"Yes":"No" </SCRIPT> מישהו יכול לרשום לי שורת קוד שתכליל את מה שרשמתי למעלה שתחזיר ערך YES ?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נתתי הרשאות מלאות ל- EVERYONE, אבל עדיין הוא מבקש סיסמה!!!! זה על XP PRO מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני עוזר למשהו בקשר לאתר אינטרנט הוא רוצה משהו נורא בסיסי שמפרסם סה"כ את העסק שלו,אין צורך ביותר מידי סקריפטים של JAVA או בכלל אין צורך בPHP או אפילו במסד נתונים? האם אפשר לעשות משהו בסיסי שנראה טוב ויזואלית שכולל פלאש ,בעזרת תוכנה ללא כתיבה פיזית של קוד , למרות שיש לי ידע בסיסי בקריאת קוד אין לי זמן להתעסק אם זה יותר מידי . יש תוכנה כלשהיא שאפשר להוציא ממנה תוצאות יפות?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני כרגע עובד על אתר שיפתח בקרוב מאוד, יש לי כמה דברים קטנים לקודד, כמובן שאני עובד לפי התקן ודואג תמיד שהאתר יפעל כמו שצריך בכל הדפדפנים. אני משתמש בIE7 ובדרך כלל אני נותן למישו עם IE6 להיכנס לאתר להגיד לי אם יש באגים, אף פעם לא נתקלתי במצב כזה שיש באגים מלבד לעכשיו. אבל, בגלל שאני משתמש בIE7 איך אני יכול להתאים את זה לIE6? מעניין אותי לדעת איך אתם מתמודדים עם מצב כזה...
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה שכתבתי ב visual c++6 ואני רוצה ליצור ממנה גירסא שתרוץ לי במחשבים שאין בהם visual c++ אז יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לקמפל את הגירסא בתור קונפיגורציית release או שאני יכול להישאר עם גירסת debug רגילה דיפולטיבית. אם אני צריך בגירסת release איך אני עושה את זה? ניסיתי , ויש לי כל מיני include שהוא כותב לי עליהם error מה שלא קורה בגירסת ה debug . 2. יש כלי שחבילת visual שנקרא install shield ע"מ ליצור מהתוכנה שלי גירסת תוכנה להתקנה והתוכנה הזו מייבאת את כל מה שהיא צריכה ויוצרת קובץ setup שמכאן ואילך התוכנה היא כמו כל תוכנה רגילה שמורידים באינטרנט למשל וכו' אבל גם תוכנה זו יצרה לי גירסה שלא עובדת במחשבים שאין בהם visual. האם יש למישהו רעיון איך אני יכול ל…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
איך אני עושה לולאה שרושמת hello עד שנלחץ המקש q?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.stickmanlabs.com/lightwindow/ אני מנסה לשלב את הרכיב הנ"ל באתר שאני בונה,הכול עובד בסדר חוץ מבאג מעצבן באינטרנט אקספלורר 6 שלא נותן לסקריפט להכהות את כל המסך ניסיתי כמה פתרונות ללא הצלחה,אולי למישהו יש משהו לחדש? למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ב c++ כשזה אינטים אז אין בעיה אני קורא שורה לתוך סטרינג ומתייחס לזה במערך ומוציא את המספרים כאינטים אבל בדאבלים זה לא עובד.. איך אני יכול להוציא את המספרים לתוך משתנה דאבל? נניח וזה הקובץ 0 1.1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.7 1.0 0 0 0 0 0 0 0.9 0 0 1.2 1.3 0 0 0 0 0.9 0 0 0 1.1 0.1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.8 0.6 0 0 1.1 1.3 0 0 0.2 0 1.1 0 0 0 0.2 0 0.1 0 0 0 0 0 0 0 0.9 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, מישהו בבקשה יכול להסביר/לתת דוגמא להכנסת Click events לתוך אופציית ה- Treeview ב- VB.NET? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
איך "לוקחים"(אין לי מילה טובה יותר) מאתר את הקוד מקור שלו באמצעות JAVA אני לא מצאתי פתרון לזה אם מישהו יכולת לעזור לי ולתת לי קוד או להפנות אותי למקור מסויים ששם אני יוכל למצוא פתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-