עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ViTs,

אני לומד עכשיו C++. נתקלתי בדבר מוזר כזה: http://cplus.eitan.ac.il/main.php?id1=3&id2=3&id3=3&id4=1 Sub(int a, int b, int c): Base1(a), Base2(b), z(c) {} איך זה ייתכן שמכניסים ערך ל-z בצורה כזאת: z(c) הרי z הוא לא פונקציה. זה נכון בכלל מה שהם עשו? ובאיזה מקרים משימים ערך ל- z בצורה כזאת וממה זה שונה מ- z=c ?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by assaf990,

אבל קישור שעובד (כי משום מה לא הצלחתי להוריד מאתר הבית שלהם)

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by wow,

יש לי תוכנה שאני בוחר לתוך Listbox את הקבצים שלי, הגדרתי Multiselect בקוד שאני אוכל לבחור יותר מקובץ אחד ו-SelectionMode="Multiple" ב-XAML ועדיין כשאני בוחר יותר מקובץ אחד רק קובץ אחד נכנס לי לתוך ה- Listbox זה הקוד שלי: Stream checkStream = null; Microsoft.Win32.OpenFileDialog openFileDialog = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog(); openFileDialog.Multiselect = true; openFileDialog.InitialDirectory = "c:\\"; openFileDialog.Filter = ""All files (*.*)|*.*"; openFileDialog.FilterIndex = 1; openFileDialog.Title = "Please Select Source File"; if ((bool)openFileDialog.ShowDialog()) { try { i…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by idang,

איפה אפשר להשיג VISAL BASIC ולא דמו !! ? ? הבנתי שבאתר של מיקרוסופט יש שם דמו של התוכנה אבל יש מצב להשיג אותה בגרסא מלאה ?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by yuvalkob,

היי יש לי אתר שאני בונה בשפת php מישהו יודע מה הקוד להוספת תמונה בדף? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום רב !! אני כותב פרויקט ב-VB ויש לי בעיה של שגיאה בזמן ריצה שרשום בה : run-time error '9': subscript out of range הקוד בו מתבצעת השגיאה הוא : Private Sub drawWithHiding() Dim j%, K%, L% Dim arr(1 To moneWalls) As recordType For j = 1 To moneWalls arr(j).i = j arr(j).Z = walls(j).V(walls(j).vertices, 3) Next j '========= מיון בועות =========== For K = 1 To moneWalls - 1 For L = K + 1 To moneWalls If arr(K).Z > arr(L).Z Then swap arr, K, L End If Next L Next K '============סיום מיון בועות ותחילת ציור הגופים========== Form2.Cls DrawShadows Form2, table, Peres, light, vbBlue For K = 1 To moneWalls If arr(K).i >= 6 And arr(…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחרי שעות של חשיבה, אשמח לקבל הסבר איך פותרים את 17-18 (גם רעיונית יספיק לי) תודה רבה לעוזרים!! http://www.cs.bgu.ac.il/~shimony/arch2009/Midterm2Examples.pdf

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by mayhem,

שלום, אני מעוניין בקישור להורדת התוכנה visual c חפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי. במידה ואסור לבקש פה לינקים או שההורדה של התוכנה לא חוקית אני מתנצל מראש ומבקש לסגור את הת'רד. תודה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by deqution,

שלום, אני מעוניין להתחיל להשתמש בתוכנה הנ"ל לעבודה עם שפת C. לא השתמש באף תוכנה מאז שנת 2008 , ואף לא נגעתי בשפת בתוכנות. יש אפשרות לקבל איזה מדריך לשימוש בתוכנה? איך פותחים פרוייקט חדש? איך מתחילים לכתוב תוכנית? ואם ישנה תוכנה יותר ידידותית למשתמש עם מדריך אשמח לקבל הצעות לגביה. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  10. שלום, אני משתמש הרבה במסמכי טקסט TXT. בכדי ליצור חדש, אני עושה באקספלורר: קליק ימני > חדש > מסמך טקסט. האם ישנה פקודת שורה, שניתן לעשות זאת? אני רוצה ליצור מקש חם Hotkey (קיצור דרך) לפעולה הזו. [אני משתמש בתוכנה HotkeyP, המאפשרת להריץ פקודות שורה, על ידי מקשים חמים] תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sharpsharp,

תבנית MVC ידועה כתבנית לכתיבת תוכנות. אני רוצה לתת דוגמא ולהתייעץ , מה כדאי לעשות. מבחינת העיצוב. ואיך ליישם זאת ב C# עבור דוגמא שאתן, אמשמח עם אנשים יחלקו את תובנתם בנושא. (יש כמה דברים שאני לא סגור אליהם) תבנית MVC.(נשאיר את זה כקיצור, לנוחות) M - אלו כל המחלקות שמייצגות את המידע (נתונים) V - התצוגה הגרפיץ C - אחראי על חיבור בין M ל V. כאשר C מכיר את M ו V.(מכיר הכוונה שמחזיק מופע של המחלקה אצלו) V מכיר את M. כעת אני רוצה להשתמש ב C# עם דוגמא קטנה לשם הדיון. דוגמא: יש לנו עגלת קניות שכל מה שניתן לעשות זה הוספה של מוצר, הסרה של מוצר ועידכון המוצר. כאשר המוצר מכיל את שם המוצר (לשם העניין לא חוזר פעמיים אותו שם מוצר) וכמות. עכשיו למחלקות שיש ליצור: ב M: 1. מוצר - מכיל שתי …

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by nir567,

Private Sub Text3_Change() List1.Clear strsearch = "SELECT * FROM [agafim]" _ & " WHERE [rspon_first_name] LIKE '*" & Text3.Text & "*'" Set rs = db.OpenRecordset(strsearch) If rs.RecordCount > 0 Then For i = 0 To rs.RecordCount - 1 f_name = rs![rspon_first_name] List1.AddItem f_name + " " + rs![rspon_last_name] Next i Else MsgBox ("NO RESULSTS") End If End Sub יש לי בעיה עם הקוד הזה. למשל: אני לוחץ "נ" אז הוא משום מה מוצא לי רק "נועה" למרות שהוא אמור גם למצוא "נמרוד" או "נאור".. זה ממש דחוף! זה לפרויקט שלי במחשבים. אז אשמח אם מישהו יבין מה הבעיה ויעזור לי..תודה!! נ.ב לא מצאתי איך עושים code בהודעה הזאת.. ** נערך ** עכשיו יש קוד

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אני צריך לעשות תוכנית שתמנה את כל הערכים בבלוק כלשהו שגדולים מ80 (הכל בהקסה כמובן). בהרצה זה לא נותן לי את מה שצריך וזה נראה פסדר גמור. עריכה: מסתבר שאין בעיה, כנראה לא שמרתי או משהו. למחוק/לנעול. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

התחלתי ללמד את עצמי דרך האינטרנט, ויש לי כמה שאלות: 1) איך אני רושם משהו באנגלית? 2) איך אני מיעג תמונה? 3) שכחתי אם אני אזכר אני אשאל.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by Wood-Elf,

יש לי בעיה בVB.NET... אני עשיתי טיימר בפורם מסויים. לאחר X זמן, הוא פותח את הפורום הבא, וסוגר את הנוכחי. בשביל לסגור פורם, כותבים "Close". כתבתי ככה בערך: Form2.Show Close() הסגירה מתייחסת אוטומטית לפורם 1. אבל, מה שקורה הוא שזה סוגר את כל התוכנית. כמו "End" ב-VB6.... אז, האם יש שיטה אחרת? unload לא פועל לי...

16. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

17. בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ranran,

שלום לכם אני צריך קוד פשוט בPHP וJS שבלחיצה על תמונה יוצג קוד כלשהו (שכולל תגיות HTML) וזה בלי שהדף יתרענן מחדש איך אני עושה את זה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by magadi,

עבדתי עד עכשיו בjeliot כי היא הרבה יותר קלה ויותר נחמדה ללימוד הבסיס.. עכשיו רציתי לעבוד במקביל גם באקליפס אבל יש לי בעיה בפקודה אחת שאני רושם תוכנית עם הפקודה Input.readDouble/Int(); (תלוי איזה משתנה דבל או אינט בשניהם זה לא עובד) זה לא מוכן לקבל את הפקודה ונותן שגיאה.. מה אני צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kalimero1234,

למדתי מספר את היסודות של PHP. (כמו כן יש לי רקע בHTML ןבJAVASCRIPT) מה הוא הדבר הבא שאני צריך ללמוד כדי להתחייל לפתח אתרים נורמליים ולא כמו כל האתרים שאני בניתי בתרגולים הקטנים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Zeldoom,

שלום חברה. אני צריך עזרה בחיפוש בקבצים (files - fstream) אני בעיקרון צריך למצוא "אות", ולהכניס במקומה אות אחרת. אשמח לעזרה, תודה!

• 40 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by reviZor,
    • 0 תגובות
    • 321 צפיות
  23. Started by kobipk,

שלום לכולם בניתי דף צור קשר אבל יש לי בעיה בו שאני ממלא פרטים והכל הוא לא שולח ליתפרטים לאיימיל איני יודע למה .. בכל מקרה זה מה שהכנסתי לHTMK תודה לעוזרים <td align="center" valign="top"> <form lang="he" method="post" action="mail.php" onsubmit="return isValid(this);"> <input type="hidden" name="subject" value="יצירת קשר בטופס ראשי"> <input type="hidden" name="redirect" value="/toda.html"> <input type="hidden" name="recipient" value="kobi1@bezeqint.net"> <input type="hidden" name="required" value="realname,Last_Name,Telephone"> <table b…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Nuritzur1985,

בנייתי טופס צור קשר עם אפשרות לעלת קובץ לשרת אך יש לי בעיה עם קובץ Php אשמח עם תעזרו לי למצוא את הבעיה הנה הקוד <?php $name = $_REQUEST['name'] ; $email = $_REQUEST['email'] ; $phone = $_REQUEST['phone'] ; $status = $_REQUEST['status'] ; $company = $_REQUEST['company'] ; $job = $_REQUEST['job'] ; $reference = $_REQUEST['reference'] ; //*** Attachment ***// if($_FILES["fileAttach"]["name"] != "") { $strFilesName = $_FILES["fileAttach"]["name"]; $strContent = chunk_split(base64_encode(file_get_contents($_FILES["fileAttach"]["filetmp"]))); $strHeader .= "--".$strSid."\n"; $strHeader .= "Content-Type: application/octet-stream; name=\"".$strFilesName."\"\n"…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by EliranC,

ני מעוניין להקים אתר ממש פשוט לא מסובך מדי והשאלה שלי היא אם אני חייב לדעת VB בשביל זה או שאפשר גם אם כל מיני תוכנות כגון FRONTPAGE ובנוסף גם יש את האתר לייבסיטי אני יכול דרכו ליצור אתר משלי בדי קלות ושיישב בשרת שלו?? ויש בכלל הבדל בין HTML לבנייה בFRONTPAGE ?? האתר שאני רוצה לבנות זה בסך הכל כדי לפרסם את אבא שלי שזה אומר דף ראשי עם כמה מילים עליו איזה גלריה קטנה של תמונות וסרטון אחד ואולי עוד שניים שלושה דפים וזה הכל . כל העסק אמור להיות גג 10 מגה בייט ואיזה חמישה דפים. מה שאבל ממש חשוב לי זה שאני אוכל לעצב תאתר ממש יפה ושמנועי חיפוש כמו גוגל ימצאו אותו . וזה השאלה העיקרית שלי האם בHTML עדיף לבנות את האתר או שאפשר להשיג תוצאה טובה גם בFRONTPAGE או כל תוכנה אחרת שאתם מכי…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.