עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orninyo,

מישהו יודע איזה ידע צריך בשביל להתקבל למשרת QA ? (חוץ מלהיות סטודנט שנה שלישית) האם צריך ידעת בתוכנות ובשיטות בדיקה מסויימות או שהידע הזה נרכש בתקופת התלמדות? למישהו פה יש נסיון בזה?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  2. יש לי סוג קבצים בינריים שדורשים המרות פשוטות מסוג כל שהוא (שלא כאן המקום לפרט אותן). לאחר חיפושים ממושכים באינטרנט הגעתי לשלב היאוש, דהיינו אין שום תוכנה שתשביע את רצוני לצורך המרות אילו. להערכתי אוכל לבצע המרות אילו באמצעות תוכנה של 100 עד 300 שורות קוד, שתרוץ מ COMMAND LINE של מערכת הפעלה WINDOWS. אין לי שום צורך בתוכנה עם מימשק גרפי. לפני מספר שנים עשיתי פעולות דומות באמצעות סביבת עבודה DEV_CPP שכוללת קומפיילר C++ וכלי עזר בסיסיים לתיכנות. גודל קובץ ההתקנה של DEV_CPP הוא כ- 10 מגה בייט, זו תוכנה שהתקנתה אז הייתה קלה בהרבה בהשוואה לתוכנות C++ מקצועיות. אין לי שום חשק להתעסק בהתקנות גדולות שיטרידו אותי יותר מאשר כתיבת הקוד המבוקש. קיימת אולי בעיה טכנית. התוכנה מיושנת ו…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by shimmi1982,

היי, אני לא יודע באיזה מקום לפתוח את הת'רד הזה? אהבתי מאוד את הTOOLBAR החדש שהכנסתם. את מי והאם אפשר לשאול איך עשו את האפליקציות בפנים (כמו לדוגמה את הצ'אט)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lordgod,

המורה שלנו שואלת אותנו מה אנחנו רוצים ללמוד שנה הבאה חחח: * JAVA,ASP.HTML - היא אומרת שזה הרבה חומר ולא כדאי... *פסקל - כדאי ? עכשיו אנחנו בC.... *משהו שמתחיל במילה פרו ... אני לא זוכר - אולי מישהו מכיר שפה שמתחילה בפרו ? * אקסס - זה נושא משעמם ? מעניין? מה לומדים שם ? ראיתי שזה כמה טבלאות.... המורה שלנו רוצה אקסס.....והיא שואלת אותנו גם...

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by falukky,

אילו מהמשפטים הבאים איננו נכון? א. שגיאת קומפילציה גורמת לשגיאת ריצה ב. שגיאה מילונית ושגיאה תחבירית הן שגיאות קומפילציה ג. כל אובייקט הוא מופע של מחלקה ד. שגיאה באלגוריתם גורמת לשגיאת ריצה או שגיאת מטרה ה. שגיאת ריצה עלולה לגרום לשגיאת מטרה מהו אלגוריתם? א. הרצת התוכנית עם אוסף נתוני בדיקה לצורך איתור שגיאות ב. המרת הקוד שכתב התוכניתן לקוד מכונה שהמחשב יכול לבצע ג. רצף של פעולות הנועד לפתור בעיה חישובית ד. חלוקת אובייקטים לקבוצות על-מנת לשייכם למחלקות משותפות ה. מונח זה מתאר את תהליך פיתוח התוכנה במלואו, משלב כתיבת הקוד ועד הרצת התוכנית המלאה. מה מהמשפטים הבאים אינו נכון? א. ירושה מאפשרת להגדיר מחלקה חדשה על סמך מחלקה קיימת. המחלקה היורשת תירש את התכונות והשיטות של המחלק…

• 8 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. Started by chook_rl,

למישהו יש? או לינק? מה הכי חשוב לזכור

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

התחלתי ללמד את עצמי דרך האינטרנט, ויש לי כמה שאלות: 1) איך אני רושם משהו באנגלית? 2) איך אני מיעג תמונה? 3) שכחתי אם אני אזכר אני אשאל.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by orninyo,

שלום 1. אם אני נכנס לאתר מסויים דרך משתמש X ואני נכנס אליו בחלונית אחרת מאותו מחשב עם משתמש Y כמה SESSIONS ירשמו לי? ובקצרה, לפי מה נרשמים הSESSIONS , לפי IP? או לפי טעינות דף WEB 2. איך אני יודע מי מהמשתמשים מחוברים כרגע באתר? הרי בתקיה בה נשמרים הsessions בשרת יש רק קבצים עם שמות חד חד ערכיים שרירותיים. תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  9. מה היתרון של SMF על מערכות אחרות שגרם לכם לבחור בה ? האם התירגום הוא תרגום משלכם ? או שיש תרגום מוכן מראש שמופץ איפשהו ואתם משתמשים בו? יש לי כבר נסיון בהתקנת PHPBB , את SMF אף פעם לא התקנתי ... מדובר בתהליך דומה?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by נעמה.,

הלכתי לקרוא באתר על התוכנה http://www.digitalmars.com/d/2.0/overview.html ויש לי כמה שאלות לראות אם הבנתי נכון: 1.על איזה קומפיילר התוכנה רצה? 2. יש בשפת D העמסת אופרטורים (כמו ב++C, לא כמו בJAVA)? וגם, מה זה: foreach (מה עושה הלולאה, במה היא שונה מלולאת for רגילה?) nested functions

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by The-Devil,

מישהו יודע אולי מה זה פולינג?? או פונקציות API??

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  12. Started by Omer Michleviz,

מישהו יכול לענות על השאלות ולהסביר לי מה רוצים כאן?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by dvvon,

שלום לכולם החלטתי ללמוד שפת C אז רציתי לדעת איזה דברים אני צריך ללמוד תרשמו לי בבקשה את הדברים החשובים למתחיל ואם זה חשוב להיות טוב באנגלית? או שזה לא קשור תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by marking,

אני בנתיים כיתה ט' אבל אמרו שבשנה הבאה ניתן לגשת לבגרות במחשבים אז יש לי כמה שאלות -כמה בגרויות עושים בשנה הזאת -על מה החומר -מאיפה אמורים לדעת את החומר הזה תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Eviljelly,

שאלה ראשונה , define# רץ לפני הקומפיילר ולכן טוב רק בקובץ שבו הוא נכתב נכון ? לדוגמא אם אני מגדיר בקובץ א define ובקובץ ב עושה include לקובץ א זה לא ישפיע על התוכן של קובץ ב (כמובן שקובץ א הוא header) יש לי פשוט כמה define זהים בקבצים שונים ואני רוצה לאחד אותם (מסיבות מובנות) ורוצה לבדוק אם זה אפשרי .. שאלה שניה (לא בטוח שאני שולט בכל המושגים). אני מנסה להגדיר קישור בין תהליכים באמצעות קטע הקוד הבא : struct sockaddr_un ServerUNIXstream; ServerUNIXstream.sun_family=AF_UNIX; ServerUNIXstream.sun_path="/user/workplace/socket1"; SocketID[2]=socket(AF_UNIX, SOCK_STREAM,0); וכל הזמן מקבל שגיאות קומפילציה על הניסיון להגדיר את ה path . ניסיתי ליצור משתנים מכל הסוגים (char[…

16. Started by CodeNinja,

1. כתוב פונקציה רקורסיבית שתקבל מערך ואת גודלו ותחזיר את המספר הגדול ביותר במערך.... אין לי מושג איך להתחיל עם זה אפילו. 2. כתוב פונקציה רקורסיבית שתקבל מחרוזת ותו ותחזיר את מספר הפעמים שהתו מופיע במחרוזת. ניסיתי לעשות משהו כזה וזה לא הולך, איפה טעיתי?: \ #include <stdio.h> int count_char(char str[],char ch) //פונקציה ריקורסיבית המקבלת מחרוזת ותו ומחזירה { //כמה פעמים התו מופיע בה if(str[0] == ch) //תנאי עצירה return 1 + count_char(str+1,ch); //החזרת נתוני הריקורסיה return 0; //החזרת אפס ליציאה מהריקורסיה } void main() { char str[]= "halloa"; //הגדרת מחרוזת לצורך בדיקה printf("%d times the char was founded. \n",count_char(str,'l')); //הדפסת התוצאה }

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by laredo,

האם ניתן לקבל קוד מקור מתוכנה שיש לי רק את הקובץ EXE שלה? אם כן איך עושים את זה? אם יש צורך בתוכנה אנא צרפו לינק....

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by אלחנן111,

1. מה המשמעות של המילה השמורה OTHERS ? לדוג' כאשר כותבים OTHERS=>'0' dddd ואז עושים על זה השמה לתוך STD_LOGIC מסוים. 2. אם אני רוצה שבפורט מסוים יהיה 0 לוגי קבוע, אפשר לעשות את זה בENTITY כשאני מכריז על הפורט? אם לא, איפה אפשר לקבוע לו ערך קבוע? רוב תודות,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם. אני כבר מזה שעה חופר ברשת ולא מוצא איך להזין נתון שהוא מטיפוס smalldatetime. הינה המבנה של היישות. create table Entity1 EntityId int primary key, BirthDate smalldatetime הינה שורת הזנת נתונים. insert into Entity1 values(1, 10/12/2005) וזה נותן שגיאה. אני עובד בסביבה SQL SERVER 2005 EXPRESS אם משהו יודע איך להזין נכון אנא שתפו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי תוכנית ב-winform ואני מעוניין לשלוח לטיימר מספר שמייצג כמה זמן אני רוצה שהוא יספור ויציג את הספירה שלו, האם ישנה דרך לשלוח לו פרמטר ?

21. יש לי פרוייקט ב-winform ובנוסף לגוי הראשי פתחתי עוד אחד (באותו הפרוייקט כמובן), הבעיה היא שאני לא רואה את הקונטרולים מהמסך של הגוי הראשי, איך אני מיחצן אותו ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tryf,

שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לעשות diff בין הגרסה המקומית שלי של קובץ לגרסה שנמצאת ב remote repository של אותו הקובץ ? diff רגיל יודע להשוות בין אינדקס לספריית עבודה לבין head. לא הצלחתי למצוא לבעיה שלי תעוד. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by girl20,

שאלה קצת טיפשית, אבל מה ההבדל מה PHP לוקאלי לPHP מרוחק? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  24. Started by Little SAVAGE,

התקנתי בסיס נתונים מקומי כלשהו, ואני מעוניין לצפות בו באמצעות ה-sql, אך אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה לפתוח אותו. ראו קובץ מצורף. אציין שבמחשבים אחרים אין שום בעיה, והקבצים נתפתחים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לחילופין, אשמח להסבר איך לפתוח את הקבצים הרלוונטים באמצעות ה-sql. תודה. [attachment deleted by admin]

25. Started by robicon,

אני צריך לבנות שיטה בוליאנית שכאשר אם הערך של כל צומת גדול או שווה לסכום הערכים של התתי עצים שמתחתיו אז היא מחזירה TRUE אחרת FALSE אני צריך לעשות את זה רק על ידי רקורסיה....בלי לולאות יש למישהו רעיון או עצה?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.