תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מדריכים למתחילים בASP והמלצה לספרות ללימוד עצמי ש ASP אני מעוניין בכתובות להורדת מדריכים למתחילים בשפת ASP בעברית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
???האם ישנה דרך ועם כן אז כיצד להמיר מסד נתונים קיים של ACCESS למסד נתונים של MS SQL SERVER 2000? האם יש תוכנה זעושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך ניתן ללחוץ על תוכנה אחרת (לא שלי) דרך VISUAL BASIC .NET הכוונה אני פותח את התוכנה שלי (שפותחה ב VB) והיא לוחצת קליק על תוכנה אחרת שפתוחה (לא שלי)
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב קוד (בג'אווה) רקורסיבי שיקבל מספר אנשים ויחזיר את הסיכוי שלפחות לשניים מהם יהיה יום הולדת משותף (פרדוקס יום ההולדת). הבעייה היא שמצאתי את הנוסחה לחישוב הסיכוי אבל אין לי מושג איך אני מיישם את זה רקורסיבית. יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה להכין משחק מחשב בסגנון סדרת משחקי פיפוש (כאילו שיש רקע ואנשים מדברים מקדימה והם לא ממש מחוברים לרקע) עכשיו אני לא ממש יודע באיזה תוכנה אני אמור לעשות את המשחק הזה אז אם מישהו יכול להסביר לי באיזה תוכנה בדרך כלל משתמשים למשחק בסגנון כזה ועוד כול דבר שהוא יכול להסביר לי על איך בונים משחק מחשב בכלל ובסגנון של פיפוש בפרט ?! תודה רבה מראש לכול העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר או שמע על חברת itquality בקרוב מאוד יש לי ראיון עבודה בחברה הזו, ואני מעוניין לדעת האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי תחומי פעילות, שכר, תנאים או אפילו האם יש להם מבחנים www.itquality.co.il
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 שאלות הנוגעות האחת לשילוב של פרויקטים ביחד והשנייה לבעיית עיצוב... 1. יש לי פרויקט אחד ב C++ שלתוכו אני רוצה לשלב פרויקט אחר שנכתב ב C. את הפרויקט שנכתב ב C יש לי זמין עבור VISUAL 6 כולל כל הפרויקט. את הפרויקט שנכתב ב C++ יש לי ב VISUAL 2003... אני מעונייןם לשלב את הפרויקט C או התוצר שלו שהוא LIB לתוך הפרויקט CPP כדי שאפשר יהיה להשתמש בו... תהיתי איך אני ניגש לבעיה היות ואני יודע שזה לא כל כך טריויאלי לחבר C ו C++ ביחד... אשמח להדרכה קצרה מפי מי שנתנסה בדבר... 2. יש לי בעיית עיצוב של תוכנה בה נתקלתי ושוברעלייה את הראש זמן מה כבר... הדרישה מהמערכת היא כדלקמן: א. יש DATA SOURCE שמשדר מידע כל הזמן. ב. יש לוגיקה שאמורה לעבד את המידע ולשלוח הוראות …
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קראתי פה ושם על תקשורת בין מחשב לשרת והבנתי שלקודים איתם המחשבים מתקשרים קוראים סוקטים. המטרה שלי היא בנוגע למשחקים מרובי משתתפים. אני רוצה שתיהיה לי היכולת לראות על הצג את הסוקטים שהמחשב שולח לשרת ולראות מה אני מקבל בחזרה. אני רוצה שיהיה לי את האפשרות לחסום סוקטים מהשרת, לשלוח אליו ברצף (ספאם) אולי אפילו כמה סוקטים בלופים. מזה אני מבין שאני צריך לדעת א' - איך באמת כל העיניין של התקשורת עובד בתאוריה ב' - איך אני מקודד לבד תוכנה שתעשה מה שאני רוצה אני צריך שתכוונו אותי למקורות מידע, אולי להמליץ לי על שפה (הידע שלי שואף ל0) ואולי לא יודע מה.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה שרמת האבטחה של הדטה בייס שלי אינה מאפשרת לי בתור משתמש לבצע שינויים על ידי שרת הIIS. מצאתי מדריך שמורה כיצד לתקן את הבעיה, אך הבעיה היא שאין לי טאב (לשונית) של אבטחה כשאני לוחץ על התיקייה של הדטה בייס. אם מישהו יודע כיצד להוריד את רמת האבטחה של הדטהבייס אשמח מאוד. מצורף העזרה באנגלית, אך לי כפי שאמרתי אינה מופיעה הלשונית של האבטחה שהוא מדבר עליה שאותה אני מחפש: http://www.webmasterworld.com/forum47/959.htm התגובה הרלוונטית מתוך הבעיה: This happens to me all the time since I changed to a computer with Windows 2000 pro - on Win 98 never had the problem. It happens after you open the Access database. The only way I found to fix it, was to create another fo…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
(שפת תכנות Visual Basic בסביבת עבודה Visual Studio 2010). אהלן. אני משתמש בפקד Awesomium שעוזר לי ליצור דפדפן. נעזרתי בקוד דוגמא שבא עם הSDK. הקוד לדוגמא מכיל חלון עם הפקד, שמציג לי form יחיד של הדפדפן awesomium. אני גולש באתרים, ואז בהפעלה נוספת של הקוד כל המידע נשמר לי. החלטתי להעזר בקוד ולפתח אותו לכיוון של דפדפן שתומך בטאבים. הוספתי tabcontrol, וכל tab חדש משכפל לי את הform של דפדפן (בשם webform) הכל עובד טוב עד שאני בא לסיים את התוכנית. אם אני סוגר את כל הforms ואז רושם end, התוכנה נסגרת, אבל המידע של הדפדפן, cookies, לא נשמרים. כשאני מוסיף שורה לפני - webform.dispose, (שם החלון שמכיל את קוד הדפדפן), ואז מריץ את התוכנה, עושה שינויים, ומנסה לסגור את התוכנה - התוכנה פ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static int haluka(int a,int b) { if (a == 0) return 1; if (a < b) return 0; if (b <a) { a = a - b; if (haluka(a, b)==1) return 1; else return 0; } } static void Main(string[] args) { int a = int.Parse(Console.ReadLine()); int b = int.Parse(Console.ReadLine()); int h = haluka(a, b); Console.Write(h); } } } מישומה הוא מחליט שישנה שיגאת הרצה בקוד ולא מאפשר לי להריץ אותו, הוא רושם לי שבמחלק…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתעזור לי בעבודה. כבר שאלתי בעבר בפורום אחר, ונאמר לי להשתמש באקסל, אבל אקסל לא מספיק נגישה וקלה לשימוש עבור אנשי המשרד. מדובר במשרד שמקבל תרומות. אנחנו רוצים לעקוב אחרי התרומות הללו. התרומות מתקבלות בדרכים מסוימות - פייפאל, מזומן, אשראי. אנחנו שומרים על השם, שם המשפחה, מקום המגורים (כתובת מלאה), וכן הלאה. אין צורך להאריך - אנחנו רוצים כמה שיותר מידע על התורם. הבעיה היא לגשת למידע. למשל - כמה תרם "ישראל ישראלי" בסך הכל, מאז שנת 2005. כמה מהמשתתפים באירוע ההתרמה X, תרמו בפועל? מה היה הסכום הכולל? היכן מתגוררים התורמים הגדולים ביותר (באיזה עיר). אנחנו מחפשים תוכנה שיכולה לא רק לעשות זאת, אלא גם להיות נגישה למשתמש ההדיוט (יש לנו עובדים מבוגרים). …
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
#include "stdlib.h" int main() { int **p; p = (int**)malloc(3*sizeof(int*)); free(*p);//ok. but why? free(*p);//ok. but why? free(p);//ok. but why? free(p);// Run time error return 0; } לא מבין מדוע התכנית תקינה ורק בשורה האחרונה יש שגיאה בזמן ריצה ולא לפני כן. משהו בניהול הזיכרון הדינאמי שאני מפספס?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה לחפש אלגוריתם מהיר (לא ממש משנה היעילות) ופשוט להבנה שיהיה לי קל לרשום לו קוד. אשמח לקבל הצעת אלגוריתם כי אני די שובר את הראש על התרגיל הזה... :-[ אני גם לא ממש יודע איך צריכה להיראות החתימה של הפונקציה שאני אמור לרשום... תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתקשה בשאלה של פלינדרום. כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם וחיובי ובודקת: א. אם המספר פלינדרום התוכנית תסיים בהודעה מתאימה ב.אם המספר לא פלינדרום התוכנית תנסה לייצר ממנו פלינדרום. זאת השאלה כמו שאתם רואים לעיל. קצת קשה לי אני לא הכי זוכר את הפלינדרום הזה ואיך מבצעים את התוכנית. תודה רבה רבה לכול מי שיעזורררררר ;D
-
- 3 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
איך אני עושה תפריט שנגיד יש תמונה רגילה ואז שעוברים עם העכבר יש תמונה נוספת. איך אני עושה את זה בלי פלאש? יש אולי קוד HTML או משהו?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אשמח לאלגוריתם בהתחשב שמדובר בשימוש בטכנולוגיית אופרטורים לפני לימוד תנאי ה- IF ELSE וכד'. תודה מראש !! [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני הולך לפי הספר ויש לי את הקוד הזה : #include <stdio.h> int main (void) { int a, b, sum; printf ("PLEASE ENTER THE FIRST NUMBER"); scanf("%b", &a); printf ("PLEASE ENTER THE SECOND NUMBER"); scanf("%b", &b); sum = a + b; printf("THE AMOUNT OF %b AND %b is %b", sum ,a, b); getchar(); return 0; } איך שאני מריץ ולוחץ אנטר אחרי שאני מכניס את המספר הראשון החלון דוס נעלם לי. למה זה ומה לא עשיתי טוב ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הפעולה הבאה שכל מטרת להדפיס את המערך הדו מימדי אבל יש לי איזו שהיא טעות בבדיקת אורך שורה ואורך טור ואני לא מבין מה הבעיה (אל תתנו לי הצעות לכתוב 2 במקום כי זה אמור להיות קוד כללי) int[,] a=new int [2,2]; a[0, 0] = 1; a[0, 1] = 2; a[1, 0] = 3; a[1, 1] = 4; int i,j,s,t; s = a.Length(0); t = a.Length(1); for (i = 0; i <s; i++) { Console.WriteLine(""); for (j = 0; j < t; j++) { Console.Write(a[i, j]); } } הבעיה שלי בa.length שניהם מה לעזאזל לא נכון אם משיהו לא הבין שיגיד כי זה דחוף לי נ.ב השפה היא C#
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונים במחלקה לי שלושה int a,b,c ויש לי מחלקה לונג שמחברת בינהם בניתי מחלקה int get a שאמורה להחזיר את a בעזרת המחלקה של long שמחברת בניהם איך אני כותב את המחלקה של int get a
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני הכנתי טופס שהמטרה שלו היא לאפשר למשתמשים להתחבר ל"מועדון חברים" אני משתמש באפשרות של ההרשמה וההתחברות של הפורום שיש לי באתר עכשיו זה הקוד של הטופס ויש לי כמה שאלות: <FORM action=http://manga-il.byethost.com/forum/login.php method=post target=index> <TABLE class=forumline cellSpacing=1 cellPadding=3 width="106" border=0><TBODY> <TR> <center> שם משתמש: </center> <TD class=row1 vAlign=center align=middle height=28 width="90"><SPAN class=gensmall><INPUT class=post size=12 name=username value=""><br> <center> סיסמא: </center> <INPUT class=post type=password size=12 …
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, הורדתי את Codeblocks וניסיתי לתכנת ולהריץ בו תכנית לדוגמה. © כשאני מנסה להפעיל את הקומפיילר או הדיבגר אני מקבל הודעת שגיאה האומרת שהם לא מוגדרים. הורדתי את הגרסא שלפי מה שהבנתי אמורה לבוא ביחד איתם. אני זקוק לעזרתכם, אני צריך את התוכנה לצרכי לימודים. תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני עובד על בניית אתר ואני מתכוון להשתמש בIFRAME באתר. אז השאלה שלי היא אם יש דרך לעשות לינק ישיר שפותח את דף מסוים בתוך הכתובת. לדוגמה אם אני בדף הראשי אז זה פשוט site.com/index.html ואז אם אני רוצה לינק לדף מידע בנפתח בתוך הIFRAME אז זה יהיה משהו כמו site.com/index.html$#@iframe=info.html
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קובץ DLL <שJAVAV תפתח פונקציות הכתובות ב++C> זה מה שעשיתי: ++C קובץ הצהרה JNIEXPORT jint JNICALL Java_Targil1_begingMasseage (JNIEnv *, jobject, jchar*); ++C קובץ cpp JNIEXPORT jchar* JNICALL Java_Targil1_begingMasseage (JNIEnv *env, jobject obj) { char* message = new char[80]; message = "Hello World"; return message; } JAVAקובץ ublic class Targil1 { public native String begingMasseage(); public static void main(String[] args) { System.loadLibrary("Targil1"); Targil1 tar = new Targil1(); String message = tar.begingMasseage(); System.out.println("begingMasseage: " + message); } } וזה מה שהקומפיילר רושם ל…
-
- 41 תגובות
- 3.9k צפיות
-