תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש הסבר או טוטוריאל בנוגע לסליקה אוטומטית בASP. כלומר איך עושים בASP טופס שמבקש מהגולש כרטיס אשראי, ולאחר שליחת הטופס מבצע את החיוב הדרוש אוטומטית...
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי דומיין דרך LIVEDNS, אני מעוניין לפתוח קישור לדואר שלי ב GMAIL לדוגמא: info@mydomain.co.il שישלח ישירות ל GMAIL שלי. האם אני חייב לרכוש תיבת דואר? או שאני עושה הפנייה בממשק ניהול תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני די חדש בתחום של database-ים, אף פעם לא התעסקתי עם הנושא ב c#, ככה שאולי זו פעולה פשוטה אבל אני לא בטוח איך לעשות אותה. יש לי database של Access בשם workersdb.mdb שאותו הוספתי לפרוייקט. נוצר לי קובץ xsd שמגדיר את ה DataSet , עם הטבלאות וה adapter-ים. ב database יש טבלה שמכילה נתונים של עובדים (יש בו עוד כמה טבלאות) שמוצגים בטופס ע"י פקדים (גררתי שדות מחלונית ה Data Sources). כרגע נוצרו לי בטופס (חוץ מהפקדים) האובייקטים workersdbDataSet, workersBindingSource, workersTableAdapter, workersBindingNavigator והפקדים השונים. ועכשיו לשאלה עצמה: נגיד ובעתיד המשתמש יירצה להוסיף מאפיינים (עמודות) לעובדים, שדות שאולי יהיו זמניים ורלבנטיים לתקופה מסויימת. חשבתי לי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, משיהו יכול בבקשה להפנות אותי למדריך כיצד לרשום את האתר שלי במנועי החיפוש השונים (google, yahoo, דפי זהב וכד')? כל מה שניסיתי עד עכשיו ומחיפוש בגוגל לא הניב תוצאות ומשום מה האתר שלי לא מופיע לדוגמא ניסיתי לרשום את האתר שלי בכתובת הבאה: http://www.google.co.il/intl/iw/add_url.html עבר שבוע והאתר עדיין לא מופיע בחיפוש תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה בXML, אולי תוכלו לעזור. בשילוב בין קובץ XML לפלאש חיבור בין קובץ XML לפלאש, הפונטים בעברית לא מופיעים. שיניתי UTF8 בקידוד , לא עזר. יש פתרון לדבר הזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שאני שולח מידע ב ווינסוק זה מגיע לי בסינית קוד הקבלה char buff[80]; recv(s,buff,sizeof(buff),0); קוד השליחה send (s, "hi", 3, 0); send (s, "hi", 3, 0);
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד מחשבים ואני צריך עזרה בלכתוב תכנית שקולטת מחרוזת והופכת כל מילה מהסוף להתחלה בניפרד - ani lomed mashevim יהפוך לina demol mivehsam כאילו שכל מילה מתהפכת והם נשארות באותו סדר... ואנחנו לומדים פונקציות עכשיו אממ מישו בבקשה יכול לעזור לי או לתת לי הנחיות? עמית
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כתבו תוכנית הקולטת מהמשתמש אות אנגלית קטנה ומדפיסה משולש אותיות באופן הבא: בשורה הראשונה תופיע האות a , בשורה השנייה הרצף aba , בשורה השלישית הרצף abcba וכך הלאה עד שבמרכז השורה האחרונה תופיע האות שנקלטה. לדוגמא עבור הקלט d יודפס: a aba abcba abcdcba אשמח אם תפתרו לי את זה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני בונה לוח שנה שבכל תא בו יש כמה קישורים. את הקישורים אני מוסיף בזמן רינדור הימים. אני רוצה שכל קישור שאני אלחץ אני אגיע לדף, ואוכל לדעת מאיזה קישור הגעתי אליו. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום הורדתי search engine קטן ונחמד שעשוי בphp החיפוש עובד רק דבר אחד .. העברית יוצאת הפוכה לגמרי .. בעיה ראשונה : הדף מתחיל מצד שמאל ובעיה שניה: כל השורה העברית הפוכה כשהעברתי את ה encoding של ה explorer לWindows (Hebrew אז זה הסתדר עם העברית העניין זה שלא מתאים לי שאנשים יתחילו לשחק עם הencoding בhtml אני יודע איך לשחק : <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> העניין זה שבphp אין לי שמץ תודה מראש לעונים :smoke:
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פונקציה ב PHP שבודקת אם יש משתמש רשום באותו השם בטבלה. היא בודקת בשני אופנים לפי משתנה שאני מקבל. בעקרון בפונקציה עצמה לא אמורה ליהיות בעיה, אבל משום מה שאילתת הSQL לא מתבצעת... (זה נכנס לחלק של ה die) יש לי באותו הדף שאילתא נוספת שדווקא כן מתבצעת (הכנסה לטבלה). אם יש מישהו שיכול להאיר את עיני בנוגע לבעיה כאן אני אשמח... כנראה זה הלילה ללא שינה שדפק לי את המוח שאני לא מצליח פתאום להריץ שאילתא פשוטה כזאת function searchUser($uname, $pass, $meth) { $query = "SELECT * FROM users"; $result = mysql_query($query, $db_link) or die(mysql_error() . '<br /> '. $uname.' '. $pass .' '. $meth .'<br />cannot select from database'); while($row = mysql_f…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מסד נתונים כדאי לי להשתמש לאתר שאני בונה. אני מכיר את מסדי הנתונים האלה: Access, MySQL, SQL Server. אני יודע ש- Access קורס די מהר אז אני לא רוצה להשתמש בו. לגבי MySQL, אני לא מכיר אותו אז הייתי שמח אם הייתם מביאים לי קצת מידע עליו (בעיקר ההבדלים מ- Access). לגבי SQL Server, אני גם לא מכיר. הוא בתשלום נכון? אני רוצה את מסד הנתונים הכי טוב שיש, אבל חינמי. תוכלו לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הבנתי שבדרייבר למסך אין הרבה מידע, רזולוציות וקצב רענון, שם של המסך וכו... יש אפשרות לכתוב לבד דרייבר כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בקשה לסקריפט כי אני מתחרפן כבר, אני מגיע מעולם הפרל ואני צריך לכתוב סקריפט בVBS ואני לא מבין בזה כלום. אם היה מתאפשר לי לכתוב את זה בפרל זה היה בדיוק 6 שורות. אני צריך ככה: 1. שידפיס את הטקסט הבא למסך " Please enter username " 2. שיקלוט את הקלט למשתנה USERNAME. 3. שיכתוב את הטקסט הבא למסך "Please enter resource" 4. שיקלוט את הקלט למשתנה RESOURCE 5. שיריץ את הקובץ BATCH הבא כך שUSERNAME הוא פרמטר ראשון וRESOURCE הוא הפרמטר השני. לדוגמא: \\compname\sharename\dir1\dir2\call.bat USERNAME RESOURCE כל השאר שצריך לבצע כתוב בBATCH. מה שכן חשוב לי לשמור על ההרשאות של היוזר (יוזר של ACTIVE DIRECTORY DOMAIN) כאשר הקובץ BAT רץ.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלות שאני ישאל מתימות לפורום הזה אם לא אז מנהל תביר לפורום המתאים בבקשה אז קודם כול 1.מה הבדל בין טורבו C לטורבו C++ או שזה אותו דבר 2.איזה גרסה עובדת בויסטה 3.לפי מה שהבאנתי גרסה 3 עובדת על ויסטה אבל מאיפה אני יכול להוריד אותה בחינם כי המורה אמר להוריד אותה ביום ראשון הבא הוא יתן עבודה כדאי להרי תמשהו ושהוא יבדוק ובחינם 4.שאלה כללית מה הבדל בין טורבו C לבין שחכתי אזור או עולם שבו כותבים C# תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש פונקציה שתציג לי את רשימת הקבצים הקיימים בתקייה הנוכחית ? מישהו מכיר ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ניסיתי לקלוט מתוך editbox משתנה מסוג Int בעזרת הפונקציה: GetDlgItemInt אבל משום מה הקליטה נכשלת לי כל פעם! int h,w; BOOL flag1; xStart = GetDlgItemInt(hwnd,17,&flag1,false); if(flag1==NULL) MessageBox(hwnd,NULL,NULL,NULL); yStart = GetDlgItemInt(hwnd,18,NULL,false); h = GetDlgItemInt(hwnd,19,NULL,false); w = GetDlgItemInt(hwnd,20,NULL,false); כל פעם קופץ לי הMessageBox שאומר שהקליטה נכשלה, ובנוסף הערכים שמקבלים המשתנים שווים ל0. יש למישהו רעיון איך ניתן לתקן את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך מקובל לצייר משפטי Switch Case, האם מציירים אותם כמספר תנאים ? האם יש דרך מקוצרת ? בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי עבודה לחופש, מעין הכנה למה שאלמד שנה הבאה - אובייקטים. עכשיו הדבר האחרון שאני רוצה זה שתעשו לי את העבודה. פשוט יש לי כמה שאלות. זה מה שהתחלתי לכתוב: אבל אין לי מושג איך להמשיך מפה. יש לי גם כמה שגיאות. איך אני מגדיר את האובייקטים האלו? איך אני ממשיך מכאן? אני ממש בור בחומר הזה. תודה.
-
- 24 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כחלק מפתרון של משוואות לא לינאריות אני צריך להגדיר מערך של 40 איברים סימבוליים ואחר כך להשתמש בהם( כמו למשל לבצע יעקוביים עם פונקציות מסוימות והמשתנים..) בכל מקרה אם מישהו יוכל להסביר לי איך מגדירים וקטור של משתנים סימבולים ואיך משתמשים בהם אחר כך אני אשמח תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת אחד הפרוייקטים שיש לי באוניברסיטה, אני צריך לכתוב ממשק גרפי לאחד הפרוייקטים הקודמים. אני רוצה להוסיף מוזיקה, והצלחתי לנגן קבצי WAV וAU. לא הצלחתי לנגן קבצי MP3. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי משהו ממש מובן שאני יכול להעזר בו, הבנתי שאני צריך להתקין PLUGIN כלשהו ולא הצלחתי למצוא אותו. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי למקום שבו יש את זה בצורה ברורה, שאלה נוספת, אם אני מתקין את הפלאג-אין הזה אצלי איך אני דואג שהוא יותקן גם אצל הבודק של הפרוייקט? תודה מראש, אביעד.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. המשימה שלי היא למצוא קובץ עם מידע על גבהים של יבשת מסוימת ולחשב את הגובהה הממוצע על ידי שיטת מונטה קרלו. הבעיה שלי שהתוצאה שאני מקבל לא הגיונית. או שהבעיה היא התוכנית או בקובץ הנתונים. לצערי חרשתי על כל הרשת ולא מצאתי מישהו שעש זאת כבר. מישהו יכול לעזור בנושא? או להפנות אותי למקום כזה? תודה רבה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-