עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by spiderG,

אהלן חברה אני צריך לכתוב מתודה שבה אני מקבל מערך של מילים /משפטים/תווים מהמשתמש (זה תלוי משתמש לא ידוע כמה מילים) ולהכניס אותם במתודה לתוך מערך של מילים /משפטים/תווים מהמשתמש בהתאמה לכמה שהוא הכניס: לדוגמא בערך מה שאני צריך שיהיה: please enter 3 name: //user now enter names using cin "moshe yacov avi" עכשיו את המילים האלה להכניס לתוך מערך עם הכמות שצריך ושהם יהיו שמורים לי איפשהו כדי שאני אוכל להשתמש בשמות האלה אבל כל אחד במשתנה אחר כמו כן נגיד אם אני רוצה לשנות את המילה או אות במילה... או לחילופין בתוך מערך עם שלוש מקומות... האם לעשות מצביע מטיפוס char* זה יהיה טוב למקרה...? אם אפשר לראות קוד כזה קטן עם header וcpp איך שזה פועל - אם אני אראה דוגמה ספצ…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by assaf990,

אינני מבין מדוע אם ההעמסה היא ידידת המחלקה אז יש "התנגשות במשמעות של האופרטור" ואילו אם אני מבטל אותה כידידה אז זה עובד #include <iostream> using namespace std; class av { int b; public: void print() {cout<<b;} void setb(int x) {b=x;} //friend ostream &operator<<(ostream &stream, av obj); }; ostream &operator<<(ostream &stream, av obj) { obj.print(); return stream; } int main () { av bob; bob.setb(8); cout<<bob; return 0; }

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Kirma,

שלום יש לי קוד PHP וכאשר אני משתמש בפונקציה ALERT אני רוצה שזה יראה לי תשגיאה שהכנסתי באלרט ויחזיר אותי חזרה לדף שצפיתי בו ניסיתי את זה אבל לא עובד function alert($text) { print "<script>alert('$text')</script>"; document.location.href=history.go(-1); die; } [br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 16:25:28 מישהו ?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by roeeaveram,

שלום רציתי לשאול אותכם איזה ספר אתם ממליצים לקנות כדי ללמוד C++ כי מה שיש באינטרנט כול המדריכים למיניהם לא ממש מקיפים וחפיפניקיות וראיתי ספר שעולה 240 ש"ח ששמו: C++ מדריך מקצועי מרכז הארצי ההדרכה 2000 מעת מאיר סוע.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  5. יש לי בעיה במחיקת משתמש ממסד הנתונים למרות שהמשתמש קיים במסד איך פותרים את הבעיה ? הקוד של הקובץ : <% if session("iao")="no" then response.redirect("admin.html") end if %> <HTML> <HEAD> <TITLE>מחיקת משתמש</TITLE> </HEAD> <BODY> <% '======= שליפת נתוני המשתמש מהטופס ======= username = Request.Form("username") '======= חיבור למסד הנתונים ופתיחתו ======= Set con = Server.CreateObject("ADODB.connection") con.Open("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & Server.MapPath("db/members.mdb")) '=========== בדיקה האם כבר קיימת רשומת משמתמש בטבלה ========== sqlSelectCmd = "SELECT * FROM users WH…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by wolf_,

שלום לכולם,בניתי אתר במסגרת תכנות בסביבת אינטרנט ביה"ס. ואני רוצה לשים הרשאות בכפתורים. למשל אורח יוכל לקרוא מידע ולראות תמונות.. ומשתמש רשום יוכל להכנס להורדות חידונים ועוד כול מיני אפשרויות. אני רוצה לעשות את זה בעזרת ASP ו session. אשמח לקבל הסבר איך זה עובד,בתודה מראש אור :]

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

1) אובייקטים מסוג INLINE לא מציגים את הרוחב שנקבע להם בCSS. מה לעשות? עריכה: לא משנה, הסתדרתי. החזרתי להם את המאפיין BLOCK, והשתמשתי ב- FLOAT, כמו כאן: http://www.rikkertkoppes.com/thoughts/2004/11/14/ 2) איך אני משנה את הvalign של טקסט בתוך DIV? ניסיתי להשתמש במאפיין vertical-align אך ללא הצלחה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Buffer,

היי, אני מחפש קצת חומר קליל ולא כבד כמו הספרים משנות ה-70, לקורס במערכות ספרתיות. בעיקר מימוש MIPS32 וכל מה שמסביב יעזור כרגע... תודה..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by spring10,

יש מטלה שעלי להכין ואני צריך את עזרתם בנושא, זו המטלה: הגדר מחלקה שתייצג רכב. לכל אובייקט רכב רוצים לשמור מהירות נוכחית בלבד. רכב זה יידע להאיץ ,להאט , לעצור ולהציג את מהירותו. כמובן בעת יצירת הרכב מהירותו שווה 0. האצת הרכב משמעותה הגברת המהירות ב- 1 קמ"ש , והאטה משמעותה הנמכת המהירות ב- 1 קמ"ש. אני צריך הנחיות כלליות כיצד לכתוב את זה כי הרבה זמן שאני מנסה ולא מצליח, תודה.

• 48 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by Epic,

אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים. לא הייתי בטוח אם זה לפה או לשפות תיכנות. אני חדש בלינוקס ומשתמש בkdevelop .איך אני יכול ליקבוע קלט לתוכנית? כלומר קלט שאותו פונקציית מיין תקבל. אני משתמש בגירסה 3.5.1 ועובד בשפת c. אגב אם אתם מקירים תוכנה יותר טובה שיש בה דיבגר גרפי אני ישמח לקבל קישור תודה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  11. נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by hattricking,

שאלה: איף אפשר למצוא את האיבר הפוץ ביותר ברשימה מסויימת?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. Started by gabi21,

יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה לבנות אתר עם התמונות שאני מצלם, המליצו לי על המערכת הזו: http://gallery.menalto.com/modules.php?op=modload&name=News&file=index אני לא מצליח להתקין את הגלריה, מישהו יוכל לעזור לי? תכנסו תראו מה הבעיה, אני ממש לא מבין בזה... http://members.lycos.co.uk/yirmi/ תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by slimshady21,

תגידו רק אני לא מצליח בזמן האחרון להכנס לאתר של tripod? פתחתי שם חשבון לפני כמה זמן, ועכשיו אני רוצה לחזור אליו אבל זה לא נטען לי.... בכל אופן, יש איזה אתר איחסון אחר יותר מומלץ? מה שחשוב לי סה"כ זה שיהיה כמה שיותר נפח איחסון, ובלי באנרים אם אפשר. ראיתי בדביק כמה אתרים שרשום שהם בחינם כמו jumpline, אבל יש שם רק הרשמה בתשלום.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  16. שורות. אני זוכר שהיה איזה משהו ממש ממש פשוט שעושים בכתבן, ואחר כך שומרים את זה באיזשהי סיומת (לא זוכר אם זה היה bat או משהו אחר, אבל זה לא פתח חלון הפניה לדוס, אלא חלון של הוינדוס כמו של התראות\שגיאה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omfir,

להלן השגיאה המתקבלת כשאר אני מנסה לטעון נתונים לתוך פקד הGR מהDB... http://img201.imageshack.us/i/30789628.jpg/ using System; using System.Collections; using System.Configuration; using System.Data; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.Security; using System.Web.UI; using System.Web.UI.HtmlControls; using System.Web.UI.WebControls; using System.Web.UI.WebControls.WebParts; using System.Xml.Linq; using System.Data.SqlClient; namespace LibrarySite { public partial class _Default : System.Web.UI.Page { protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { //create the connection string string connString = "Data Source=.\SQLEXPRESS;Atta…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by gal_dahan,

צריך מתכנת סוס שמבין ב php ויודע לעבוד מול FACEBOOK SDK ו api

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TheRedEye,

אני עובד עם VB6. בניתי תוכנה מסויימת שאני רוצה להגן עליה באמצעות שם משתמש וסיסמא שנמצאים בDB על שרת FTP. יש לי ידע ממוצע בVB.. קצת מיותר מידע תאורטי יעזור לי[קודי מקור למינהם].. חיפשתי בplanet source איזה שעה לא מצאתי כלום.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by minimi,

שלום לחברי הפורום אני מתעניין בלימודי פיתוח תוכנה וע"פ מה שנאמר לי הקורס המקיף ביותר והטוב ביותר זה הMCPD האם זה נכון ואם לא אז מה האפשרויות השונות? במידה וזה אכן קורס האטרקטיבי ביותר היום למתכנת המתחיל מה המיכללה העדיפה ביותר כדי ללמוד בה ? נ.ב האם מישהו שמע המלצות חיוביות על מכללת האקריו? תודה למגיבים.

• 31 תגובות
    • 8.4k צפיות
  21. אהלן, אין לי ממש ידע בתכנות מעבר לקצת C של כיתה י"א, אבל אני מעוניין ליצור "תוכנה" או יותר נכון מאגר נתונים עם קצת אופציות אוטומטיות ואפשרות להוצאת דוחות במטרה לחסוך שעות עבודה וטעויות לחיילי האומללים. לפי תיאור הנושא לחברים נאמר לי כי ACCESS יכולה לעזור לי. יש לי הבנה טכנית אך אני לא יודע ממש איך לגשת לתוכנה ומה-אומר-מה כדי לבצע זאת למי שהיה בצבא והכיר את הנושא, מדובר על פק"ל חלוקה\דפי תפוצה של הק"שים. למי שלא יודע מה זה אומר, נקרא לזה "מוצרים" רקע אני מעוניין מראש להגדיר טבלאות. אחת של בעלי תפקידים במדרגים שונים (מפקד אוגדה, קצין אג"מ בחטיבה, מ"מ בחטיבה וכל מה שבאמצע) אחר כך להגדיר "סוג מוצרים" על כל מאפייניהם כשהעיקר הוא כמות עותקים מעותק X עד עותק X+Y הגדרות מכינות 1…

22. שלום. אתר שנבנה באמצעות WordPress, האם עריכתו ושינויו תמיד מתבצעים דרך הממשק שלהם (קרי, דרך XXXXXXXX.XXX/site/wp-login.php), או שניתן לערוך את האתר גם באמצעות Dreamweaver ו FileZilla (קרי, עריכת הקבצים עצמם)? תודה!

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. Started by cold fire,

כתבתי תוכנית בvisual c++ 2005 שמשתמשת בSHELL הבעיה שלי זה הסרבול של הבדיקה של התוכנית הזו, יש לי את הפתרון של המורה עכשיו חשבתי אולי יש דרך להשוואת בין הפלטים של התוכנית שלי לבין הפלט של התוכנית של המורה בvisual c++ או שיש דרך לכתוב קובץ BATCH הבעיה שלי פה שאני לא יודע איך אני מעביר לקובץ הEXE (לאחר שעשיתי BUILD לתוכנית) את הקובץ של הטסט או שאולי יש למשהו רעיון אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nurit2005,

אני בונה אתר שבנוי בצורת טבלאות בכול טבלה ממוקם תמונה. השאלה שלי היא האם ניתן לכתוב טקסט על התמונה בלי שהטבלה תשתנה? אני ישמח לקבל תשובות

25. Started by matan9023,

שלום לכולם, אני מנסה להכניס בתוכנית מילה מחרוזת של 4 אותיות ושהיא תראה לי אותם לאחר מכן בפלט, ככה: #include<stdio.h> void main(void) { char x; printf("Insert four-letter word\n"); scanf("%s",&x); printf("the word is:%s\n",x); } מה לא טוב בה?

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.