עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם נדרשתי לבנות משחק ראשון שלי בארדואינו ואני עדיין לא שולטת טוב ישמח לעזרתכם 1.להדליק מיקום אקראי גם הכיוונים וגם האלכסונים שמיוצגים ע"י שתי נורות כלומר אם לדוגמא :דולקת גם הנורה הימנית וגם העליונה - יש להזיז באלכסון ימינה ולמעלה ולכבות את שניהם ואחרי 20 פעמים של הזזות נכונות לכבות את הנורות ושהמשחק יגמיר .

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  2. Started by roi19,

אוקי... אז יש לי שאלה קטנה בASP. יש לי "מערכת תגובות" כאשר כל תגובה נשמרת בDB עם שלושה עמודות- ID(מס' אוטומתי), שם והודעה. עכשיו, במערכת הADMIN שאני בניתי, אני עושה מחיקת תגובות, כאשר על מנת למחוק תגובות צריך לסמן V ליד מה שאתה רוצה למחוק(זה CHECKBOX). זה כתוב באופן הבא: <% Set rs=Con.Execute("Select * from tbl_post order by ID DESC") do while not rs.eof %> <tr> <td width="4%"> <input type="checkbox" name="post" id="post" value="<%=rs("ID")%>"> </td> <td> <% Response.Write((rs("Name"))&"<br>"&(rs("Post"))&"<hr>") %> </td> </tr> <% rs.…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. Started by binyamin1001,

אני צריך לכתוב פונקציה, שמקבלת רשימה של מחלקה כלשהיא שכתבתי, ושומרת אותה בתוך קובץ XML. הבעיה מתחילה בעובדה, שהרשימה יכולה להכיל שני סוגים של איברים- בגלל פולימורפיזם. איך אני יכול לבדוק בקוד, לאיזו מחלקה ספציפית משתייך האיבר ברשימה, שאותו אני שומר עכשיו. הסבר קצת פחות מבולגן: תהי מחלקה אבסטרקטית A, ושתי מחלקות שונות, B ו-C היורשות אותה. תהי רשימה L, של אברי A. תהי פונקציה func, שתפקידה לשמור בקובץ XML את הרשימה L. איך אני יכול לדעת ב-func, האם האיבר הנוכחי הוא B או C. דוגמאת הקוד עד לרגע זה: public void insertEmployeeList(List<BE.Employee> l) { XElement EmployeeRoot; string FPath = @"employee.xml"; EmployeeRoot = new XElement("Empl…

4. אהלן בזמן האחרון עלו לי רעיונות לגבי הקמת רשת חברתית חדשה אך אין לי מושג לגבי העלות האמיתית של פרוייקט כזה. בתור בנאדם שטכנולוגיה זה לא הצד החזק שלו, אשמח לעזרתכם הבנת מרכיבי המערכת ועל מה צריך בעצם לשלם על בנייה של אתר או רעיון(מעצב, מתכנת, שרת, דומיין וכו'בהנחה שהאנשים איתם אני עובד הם פרילנסרים ) כמה מאפיינים של הרשת שיש לי בראש : היא תכלול בסיס משתמשים גבוה, עיצוב קל, צטים, העלאת תמונות, תשלום, חלוקה לתתי אזורים או פורומים. אם צריך עוד קווים כלליים על מנת לעזור להעריך על מה צריך לשלם בעצם, אשמח אם תבהירו לי שכן, הפן הטכנולוגי אינו החזק ביותר אצלי (: . תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by guy81,

מה ההבדל בין העברת פרמטרים כזאת: ב- main: [size=78%]בפונקציה h:[/size] [size=78%]void h(C *c )[/size] [size=78%]לבין:[/size] [size=78%]ב- main:[/size] C c1(); h(&c) [size=10px]בפונקציה h:[/size] [size=10px]void h(C *c )[/size] [size=1](מלבד העניין שהראשון הוקצה ב- heap והשני במחסנית, מה ההבדל מבחינת כל מיני פקודות והשמות שנעשה בפונקציה h על c המתקבל כפרמט)[/size] C *c1= new C(); h©

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  6. שאלה 2 פה: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a.pdf פתרון : http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/wiki.files/11-a-solution.pdf ביקשו להמיר ל- c ובאחד השדות כתבו: Pedestrian **_pedestrians אני מניח שהכוונה היא מצביע למערך שכל אחד בו הוא מסוג מצביע להולך רגל. אבל איך זה מובן מהסינקט פה?(אולי חסר סוגרים מרובעות?) שאלה שניה: מדוע במימוש ב- c כתבו בדיסטרקטור: virtual ~StairCaseImpl(){ delete[] _pedestrians; } לפי מה שלמדנו, בדיסטקרטור כותבים כל מיני פעולות שרוצים לבצע לפני המחיקה. ואחרי היציאה מהדיס' מתבצעת המחיקה, אז למה כאן המחיקה בפנים? שאלה שלישית: כאשר כתבו את הממשק והמימוש ב- cpp , בממשק הוסיפו וירטואל לכל הפונקציות, בעוד במימוש הויספו לדיסטקרטור בלבד. מדוע? …

7. Started by snaidis,

מישהו יכול להסביר לי בקצרה מהו עץ בינארי, ומהו מטרתו? *אני לא צריך מדריך אלא הגדרה בכלליות.

8. אבא שלי ביקש ממני תוכנה שתחשב שטח של מצולעים(הוא עובד עם רכיבים בצורות שונות והוא צריך לחשב את השטח) אבל אין לי מושג איך לעשות את זה. שתי שאלות עכשיו: 1)מישהו מכיר תוכנה כזאת(חינמית) 2) בכל מקרה אני הייתי רוצה לנסות לעשות את התוכנה בעצמי, מישהו יכול בבקשה לתת לי את האלגוריתם?אין לי מושג מה לעשות

• 11 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבנות תוכנה, פשוטה, לרענן דף אינטרנט מסויים שאני אקבע לו וכאשר תהיה אפשרות להירשם לאתר זה הוא יגיד לי? יש אתר שההרשמה שלו מוגבלת, ומדי פעם הוא פתוח, עכשיו אם אפשר לעשות שכשאר ההרשמה פתוחה הוא יודיע לי בהודעה או משהו בסגנון? תודה Nir

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by binyamin1001,

קיבלנו בכיתה משימה, לכתוב תוכנה למיון של "כל סוגי המשתנים", ע"י שימוש בפונקיית מיון אחת (qsort), ופונקציות שיכריעו "מי יותר גדול". עכשיו, בגלל שאני לא יודע איזה פרמטר ישלח המשתמש כל פעם, אני צריך להשתמש במצביע ריק (void pointer), ופה מתחילה הבעיה שלי... משום מה, אני מקבל שגיאת הידור בשם unknown size, שאין לי מושג מה המקור שלה... int biggerInt(void *num1, void *num2) { if((int*)num1>(int*)num2) return 1; return 0; } חלק מהקוד מופיע כהערה, אבל זה רק בגלל שיש לי בעיה אחרת עם החלק הזה, לא משהו חשוב מדי... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה של הקוד?

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. איך אני מתקין קומפיילר על windows או בקיצור ליצור קובץ הרצה שיוכל לרוץ על windows כלומר לקמפל קובץ בשפת C או C++ ככה שהקובץ הרצה יצליח לעבוד על windows ולא רק כשמריצים אותו בטרמינל

12. שלום לכם אני מעוניין לייצור תוכנה שתאגור עבורי מידע מדפי אינטרנט - היא תחפש אותו במקומות רלוונטיים ותציג אותו כמו שאני אבקש. היא תסרוק בכל פעם את העמוד שאני אדרוש או שהיא תעבור לבד בין עמוד לעמוד. האם יש תוכנה שעושה את הדבר הזה. אם זה לא מובן אני אתן דוגמא - אני אתן לה עמוד של טוויטר ובכל פעם שתהיה מילה מסויימת היא תבצע שמירה של המידע. אני חשבתי לכיוון של SEARCHBOT או BOT אבל לא הצלחתי ממש למצוא מידע על זה באינטרנט. תודה רבה לכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי חבריה, עם מי אפשר לשוחח בנדון, המדובר באתר מכירות תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by attiass,

שלום יש לי תוכנה שכתבתי ב visual c++6 ואני רוצה ליצור ממנה גירסא שתרוץ לי במחשבים שאין בהם visual c++ אז יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לקמפל את הגירסא בתור קונפיגורציית release או שאני יכול להישאר עם גירסת debug רגילה דיפולטיבית. אם אני צריך בגירסת release איך אני עושה את זה? ניסיתי , ויש לי כל מיני include שהוא כותב לי עליהם error מה שלא קורה בגירסת ה debug . 2. יש כלי שחבילת visual שנקרא install shield ע"מ ליצור מהתוכנה שלי גירסת תוכנה להתקנה והתוכנה הזו מייבאת את כל מה שהיא צריכה ויוצרת קובץ setup שמכאן ואילך התוכנה היא כמו כל תוכנה רגילה שמורידים באינטרנט למשל וכו' אבל גם תוכנה זו יצרה לי גירסה שלא עובדת במחשבים שאין בהם visual. האם יש למישהו רעיון איך אני יכול ל…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. Started by B.D.B,

אני מכיר C++ וגם C#. אבל על C++ .NET לא שמעתי, ממה שהצלחתי להבין מהויקי זה רץ על סביבת .NET, כלומר לפי מה שאני מבין זה כמו C# רק עם סינטקס של C++. אם אני צודק אז מה היתרון של זה על C#?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Sarlula,

מהו תכנות WEB? מהן הנושאים הנלמדים במסגרת המקצוע? באיזה שפות תכנות נעזרים? יום טוב, רוי.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by bladetriniti1,

היי התחלתי ללמוד שפץ c ואני מתקשה עם כמה דברים. כדלהלן: נתקלתי בשאלה הזו התוכנית תדפיס למסך לוח שחמט בגודל .n,k כתוב תוכנית שמקבלת מהמשתמש שני מספרים שלמים תווים. k×k משבצות כאשר כל משבצת היא בגודל n×n צבע שחור יצוין ע"י התו #, צבע לבן יצוין ע"י התו רווח. יש כבר הצעה לפתרון. http://pastebin.com/N2NDHvTG מה שלא הבנתי זה לא צריך 4 לולאות (3 מהן מקוננות) לא מספיק שתי הלולאות הראשונות? כתוב תוכנית המקבלת קלט אינסופי של מספרים שלמים ומדפיסה בסופו את הרצף של שלושת המספרים שסכומם הוא הגדול ביותר. 11 מכיוון שסכומם הוא הגדול 8 1 התוכנית תדפיס 9 11 8 9 2 3 למשל עבור הקלט הבא: 20 ביותר מבין כל השלישיות הקיימות בקלט. הקוד http://pastebin.com/LAqYTPwD יש סיכוי להבהיר לי את המ…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. המטרה שלי לדעת לפתח תוכנות ולעבוד בהייטק. עכשיו רציתי לדעת מה בידיוק האפשרויות שלי מלבד לימודי מדעי המחשב באפיק מעבר באו"פ? האם ישנם עוד אפשרויות כגון למידת קורסים של שפות ספציפיות וכו? אני מקווה שהשאלה שלי היית מספיק ברורה במידה ולא אשמח לפרט + הבחירה באפיק מעבר מכיוון שאני לא מעוניין לבזבז זמן על שיפור בגרויות\פסיכומטרי. + אני אצתרך לקחת קורס כלשהו בשביל לשפר את התמטיקה.

• 57 תגובות
    • 8.8k צפיות
  19. Started by nimrods,

איך אני כותב תוכנה למסך של mp3??

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  20. שלום, אני צריך לכתוב פרוייקט גמר הנדסאים. חשבתי על כתיבת משחק וובי (כדוגמת גינדיס וחבריהם). מישהו יכול לכוון אותי למדריכים בנושא ובבחירת שפת התיכנות ? (אם יש אתרים ספציפיים אז מה טוב) ממש תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Alex89,

באיזה שפה הכי טוב לתכנת גרפיקה, C++ או JAVA? מה אני צריך לדעת כדי להצליח לתכנת גרפיקה? כשאני אומר גרפיקה הכוונה שלי זה להכניס תמונות לתוכנה וליצור מהם דמות תלת מימדית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני חדש בתחום למדתי בנתיים html ו css כדי לבנות אתר מידע כשאת החיפוש עושים בשאלה חופשית כמו באתר של אגד http://www.egged.co.il/ זה שרושמים שאלה חופשית והחיפוש מזהה מילים ומילים נרדפות בצירופים שונים. לדוגמא לכל תשובה במאגר מידע אני יכול להגדיר איזה שילובים של מילים ומילים נרדפות יובילו לתשובה השאלה איזה שפות ללמוד בשביל אתר כזה ואיך נקראת מערכת חיפוש כזאת בשביל ללמוד עליה עוד? אם בעתיד ארצה להכניס פרסומות AdSense לאתר שיושב על אחסון חינמי של AWARDSPACE.COM זה אפשרי? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by שריה 24,

לא מוצא בויזואל סטודיו 2010 את [h=1]Pictures toolbar[/h]בחרתי view tolbars ועכשיו אני לא רואה - Pictures http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc295339(v=expression.40).aspx אשמח לעזרה! תודה :-) [h=1][/h]

• 5 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.