עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by DOGMA,

איזה פקודה אני צריך להכניס לקובץ כדי שיראה לי index של כל הקבצים בספריה שהוא נמצא בה בלי להוסיף כל פעם קובץ ידנית?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  2. אהלן מיקרוזויפט שמו הגנה? g:FFFF:0000

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by pssheba,

היי ! יש לי מערך מסוג char, למשל: {'1', '2'} ואני רוצה להפכו למספר (21) באופן בהבא: //temp1.cpp int main() { char myInts[3] = {'0','2','\0'}; int myChars = myInts; return 0; } כמובן ש זו טעות, אך האם קיימת פונקציה כלשהי או שיטה להפוך מערך אלפא נומרי של ספרות למספר ? תודה !

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by tal1988,

פרק 3, עמוד 7, שאלה 10. יש מצב שלמישהו יש את הפתרון על המחשב והוא יכול להעלות אותו לפה? בבקשה http://www.hertzog-ks.org.il/kadmanh/bagrut/899222/t222_01.pdf

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ]|V|[r. X,

אני מעוניין לעשות קורסים בתכנות וזה רק בשביל התעודה. יש לי ידע מועט בתכנות ואני מעוניין להגיע לתכנות בסביבת דוט נט. השאלה שלי היא כזאת: תסתכלו פה בקישור ותגידו לי איזה קורסים כדי לי לעשות כדי להגיע לרמה שאני רוצה. http://www.hi-tech.co.il/college/HiTechin.asp?cc=coursebrows&cat=Software%20Development

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by emperor,

שלום לכולם! אני מעוניין להתחיל ללמוד c. הבנתי שאני יכול לתכנת אפילו בדפדפן אבל אני צריך מהדר. איזה מהדר אני צריך? תודה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  7. בהידור הקוד דלהלן אני מקבל הודעת שגיאה: קוד: // temp1.cpp #include <iostream> using std::cout; void myM(char *); int main() { myM("june"); return 0; } void myM(char *month) { switch(month) { case 'june': cout << "\nJune"; } } הודעת השגיאה אומרת: ציטוט: error e2383 switch selection expression must be of integral type in function myM(char *) מישהו יכול לעוץ לי מה לשנות בקוד כדי שיעבור הידור ? תודה !

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by shanibh,

היי, אני מעוניין לכתוב אימייל מסוג HTML 1. איך אני עושה את זה? ניסיתי לכתוב HTML מייל בסיסי עם אאוטלוק 2003, פתחתי HTML ו-BODY, שמתי שורת כתב, סגרתי את BODY ו-HTML שלחתי לעצמי את המייל, וכל מה שראיתי היה בדיוק מה שכתבתי, ולא רק שורת הכתב כמו שצריך להיות, מה עשיתי לא נכון? 2. קיים קוד שאני יכול להוסיף למייל HTML שאני יכול לתת URL ואנשים יכולים לבחור אם לשים אותו במועדפים שלהם או להפוך את הקישור לדף הבית? 3. בלי קשר למייל, או עם קשר, קוד שייקח מידע מאתר אחר...נאמר מזג אוויר...(ללא הפרה של זכויות יוצרים, שניהם אתרים שבבעלותי) תודה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by tk_mc,

מישהו יכול ללמד אותי על הפקודה CHOICE בקבצי אצווה?. איך אני גורם לקובץ להשפיע על ידי בחירה כן או לא?? שאם אני לוחץ "כן" זה עושה משהו ואם אני לוחץ "לא" אז זה עושה משהו אחר.... איך אני עושה את זה???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mega1234,

*זה יותר שייך לפורום שיעורי בית - לא הגיע הזמן לפתוח אחד כזה ?? בכול מקרה שבוע הבא יש לי מבחן בתיכנות (בקורס מבוא לתכנות - לא משהו רציני) המבחן עם חומר פתוח ורציתי אולי לדעת אם יש אתרים עם שאלות ופתרונות ב-C , ככה שנביא את זה למבחן אולי במזל יהיה שמה משהו שימושי. לא צריך להסביר איזה סוג שאלות יש במבחנים האלה - מיון רשימות מקושרות, מחרוזות וכאלה. תודה מראש לכול העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shklak,

מחפש חוברות או כל חומר לימוד בנושא - למי שיש ולא צריך עדיף בעברית כמובן, אבל לא מתבייש מאנגלית תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. כל פעם שאני פותח קובץ batch הוא נסגר לפני שאני מספיק להתסתכל.... איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. מישהו יכול להביא לי מדריך לכתיבה של קבצי אצווה (batch) ארוך אבל מפורט וברור?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by OmerS,

היי, אני עובד על תוכנה פשוטה מבוססת DATABASE לניהול של מחסן. הבעיה שלי היא שאת התוכנה אני מתכנת ב- WINDOWS XP בעזרת VISUAL BASIC כאשר לכל אובייקט אני קובע: Right to Left = TRUE בשביל העברית כמובן. הכל טוב ויפה ב- WINDOWS XP אבל כשאני מקמפל את התוכנה ומעביר למערכת המריצה WINDOWS 98 הוא כאילו מתעלם מה- Right to Left. ניסיתי גם לבטל את ה- RIGHT TO LEFT ולקמפל ככה אבל גם זה לא עזר.. מישהו נתקל בבעיה? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by TNT,

שלום. אני רוצה להציג על המסך ספרות גדולות, יש איזה דרך לשנות את גודל הגופן ב- C? אם לא , אז איך אני יכול לבצע את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by vsync,

יש לי שאלה יש נגיד מערך של כפתורים צמודים אחד לשני, עכשיו אני גורר מחץ עליהם, איך אני יכול לגרום להם להלחץ גם כאשר החפץ עליהם וגם שאוכל לגרור את החפץ לאן שאחפוץ ? זה חשוב אני בונה משחק כבר סיימתי אחרי הרבה עבודה וזה משהו קריטי לי..תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by Kerberos,

אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שתקרא נתונים ותרוץ כל הזמן - למעשה TSR שמשתמשת בפסיקת ISR שנכתבה מחדש על ידי ותכתוב את הנתונים האלה לתוך קובץ. לכאורה פשוט. את החלק של האסמבלר כתבתי בתוכנית ישנה שמחליפה בין האותיות y ל n והיא תקינה וגם עבודה עם קבצים ב c אני יודע. הבעיה כיצד אני מיישם את זה ? איך אני משלב בין 2 התוכניות ? TSR ב c ?? או לחילופין אם למישהו יש שיטה פשוטה וקלה לכתוב לקבצים באסמבלר - אני מוכן לקבל. בגדול התוכנית שצריכה לעבור את השינוי היא זאת : .model small .stack 100h .386 .code start: mov al,9h mov ah,35h ;get vector bx=ip es=cs int 21h mov ax,seg newisr ;enter the new segment to ax mov ds,ax mov dx,offset newisr ;enter the new address to dx mov al,9h…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני משתמש בTurbo Pascal 7.0, ולאחר שאני כותב את הקוד, בודק שאין שגיאות, ומריץ את התוכנית,נשאר לי דבר אחד: להפוך את זה לתוכנית, ופה יש לי שאלה: איך אני הופך את זה לתוכנית ממש? כלומר שזה יצור קובץ שלא יהיה קשור לTurbo Pascal 7.0, וכשר אני אלחץ עליו פעמיים (רגיל, דאבל קליק), הוא יעלה לי חלון DOS. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MasterGal,

היי אני יודע ש access זאת לא שפת תכנות אבל זה הפורופ המתאים אני חושב, אני רוצה ללמוד אקסס בבית ורציתי לדעת עם יש תוכנות עזר, מאמרים באינטרנט או כל דבר אחר שיעזור לי ללמוד את זה, תודה גל.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by modgod,

אממ, קודם כל אני די בטוח שההודעה לא קשורה לכאן, רק לא ידעתי בדיוק איפה למקם אותה. אני רוצה להציג את הסמיילי הזה באתר שלי: עכשיו, אני לא רוצה שיופיע לינק אליו, אלא שהוא יוצג כתמונה ממש כמו כאן. בהודעה אני פשוט לחצתי על "תמונה" כדי להראות את הסמיילי, אבל באתר רגיל שאני בניתי איך אני עושה את זה? איזה קוד יש? הנה הכתובת של הסמיילי: http://www.ee.bgu.ac.il/~talinker/smilies/sign20.gif תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. שלום לכולם. הנני צריך את עזרתכם בפתרון התרגיל הנ"ל: כתוב תוכנית הקולטת שתי מחרוזות (הנח כי כל מחרוזת בגודל של עד 127 תווים) ,כל מחרוזת בשורה נפרדת, ומדפיסה את מחרוזת המשורשרת (המחרוזת השנייה משורשרת לסוף המחרוזת הראשונה).לשם כך, התוכנית תפעיל פונקציה רקורסיבית בשם rec_cat המקבלת שתי מחרוזות ומחזירה את מחרוזת השרשור. דוגמה 1: >>abcdef //קלט: מחרוזת ראשונה >>gac //קלט: מחרוזת שניה abcdefgac //פלט:מחרוזת השרשור דוגמה 2: >>abcdef //קלט: מחרוזת ראשונה >> //(מחרוזת ריקה) קלט: מחרוזת שניה abcdef //פלט:מחרוזת השרשור כל עזרה תתקבל בברכה. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by laredo,

האם ניתן לקבל קוד מקור מתוכנה שיש לי רק את הקובץ EXE שלה? אם כן איך עושים את זה? אם יש צורך בתוכנה אנא צרפו לינק....

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by X-Gamer,

איך עושים שקישור יפתח בתוך FRAME?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  24. יש לי שאלה כשאת לשיוערי הבית - "כתוב תוכנית שמכפילה את ערכו של אוגר CL פי 5." עכשיו אני יודע איך לכפול במספרים זוגיים אבל לא במספרים אי זוגיים. חשבתי אולי על לכפול בעשר ועאז לחלק ב-2 אבל אני לא יודע איך ואם זה נכון. אפשר להשתמש בפקודות MOV,ADD,SUB תודה!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by zuq,

שלום, לצורך עבודה קטנה לבית הספר אני צריך לכתוב תוכנה השולחת ביטים על גבי כבל RS232 הבנתי שאחת הדרכים היא ע"י פקודת outporb/inportb אך לא הבנתי כיצד עובדים איתה. אשמח לקבל עזרה כיצד לעשות זאת, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים