תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני מחפש לינק להורדת Turbo Pascal [עדיף גירסא 7] שתומך בWindows XP לפי מה שידוע לי,מדובר בתוכנה שממזמן הפסיקו למכור אותה,ככה שהורדה שלי היא לא ווארז או משהו לא חוקי אודה לכל מי שיעזור לי,אני צריך את זה באופן די דחוף.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעצב אתר פשוט דרך Dreamwaver Mx 2004, וכאשר אני מריץ את העמוד דרך הדפדפן, יש לי בעיה לראות תמונה מסויימת באמצעות ה FireFox. מישהו יודע אם יש איזה קוד HTML או משהו דומה שיאפשר לי לתמוך בעמוד גם באמצעות דפדפן ה FireFox ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אני בניתי מן חלון שבזמן טעינה כבדה ASP יציג מן שעון חול ANIMATED GIF , עכשיו בהנחה שאני לא יכול להשתמש ב FLASH, יש איזה שהיא צורה לטעון את ה GIF ללא התוספות של האקספלורר כלומר שיראו רק את התמונה נטו (כמובן שמאחורה יושב חלון בכל זאת) ועוד שאלה יש איזה דרך ליצור רקע שקוף באקספלורר? אני יודע שב flash אפשר, השאלה עם אפשר גם באמצעים הפרימיטיביים של ASP,DHTML,JS? אני מקווה שהשאלה הייתה מספיק ברורה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך עובדים עם תת מערך? מה החוקיות? ואם אפשר אז הנה השאלה(בגרות קיץ 2004, 2 יחידות): נתון תת מערך דו מימדי בגודל 12X12 המכיל מספרים שלמים מ-1 עד 30 (כולל). במערך יש "רביעייה K" אם המספר K מופיע במערך ב-4 תאים של תת מערך בגודל 2X2. מה שצריך לעשות: בוליאני אם יש "רביעייה K" או לא.
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות. אבל אני לא בטוח מה אני כן ומה אני לא רוצה ללמוד! מה שכן,אני רוצה להתחיל ללמוד: תכנות תוכנות, ותכנות משחקים. אבל אני לא יודע איזו שפה שייכת. וגם,איך ללמוד,מה ללמוד. אם זה מספר,איך קוראים לו? כמה עולה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן נראה לי שרובכם מכירים את התוכנה SUPER PI היא מחשבת ספרות אחרי הנקודה.... יעני אם אתה אומר לך 1M אז היא תחשב מיליון ספרות אחרי הנקודה עכשיו אני חשבתי על תוכנה דומה רק שבמקום PI זה יהיה e e הוא קבוע שהוא בערך 2.74 אבל הוא אירציולי כמו PI e=lim(1+1/n)^n אני די בטוח בקשר לנווסחא כאילו המורה הפרטית שלי אמרה לי אותה איך אני עושה אלגוריתם שיחשב לי מיליון ספרות אחרי הנקודה למספר e?
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, יש לי פלאפון דור3, (U8120), יש לי שורת קוד בג'אווה שהייתי רוצה להמיר כך שאני אוכל להריץ אותה בפלאפון, איך עושים את זה??? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתר שבניתי, כרגע אין בו כלום(וגם לא מתכוון להיות בו). רק העיצוב לא שלי, מה אני יעשה, אני לא יודע לעצב. www28.brinkster.com/ghosthunter00/ מה דעתכם עליו(אנא הציעו הצעות כי אני מתכוון לשפר אותו)?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1. בקוד הבא לhtml, מראים חלון וידאו ישירות מהאתר. עכשיו אני רוצה שבסרגל יראו גם אפשרות לפתיחת מסך מלא. הקוד: <tr> <td><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage = "http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="mms://s36wm.castup.net/server12/8982050-61.wmv#0;1.000;0;0;1:2;2:2" name="MediaPlayer1" width=320 height=315 AutoStart=false></embed> </td> יש למישהו כתובת לסרגל player אחר שיש בו אפשרות לפתיחת מסך מלא? 2. גם לקוד ה-html הבא, שמאפשר לשמוע מוזיקה ישירות מהאתר, הייתי מעוניין לסרגל אחר. הקוד: <tr> <td bgcolor=#CCCCFF><center><embed src="http://members.lycos.co.uk/barakdahan/dardasim/dardas…
-
למישהו יש? אני מבקש רק בגלל שהמורה לא ממש יודע להסביר על זה. אם יש בעברית אדרבה, אבל אם אין גם אנגלית טוב.
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי. אני מקליט לעצמי סדרות הטלוויזיה דרך כרטיס TV , וגודל הקובץ היוצא הוא 2-3 GB לשעה(!). הסיומת של הקובץ היוצא היא mpg (כרטיס ה-TV הוא עם מפענח חומרה). להלן גם תמונה מה-Gspot(הקלטה של 10 שניות). עכשיו אני מעוניין לכווץ אותו בשביל להעביר לCD (כ700MB), אולם אני נתקל במספר בעיות: 1 הVirtual Dub הרגיל לא מזהה אותו, ולכן אני משתמש בגירסה החדשה (VirtualDubMod) אולם בה לא ניתן לכווץ קול, ולכן אני צריך לבצע קידוד פעמיים. בפעם הראשונה עם הגירסה החדשה - בשביל לכווץ את התמונה, ובפעם השניה עם הישנה בשביל הקול (שבפעם השניה אני שוב מקודד את התמונה). 2 בשביל להגיע לאיכות טובה (...אחרי שתי פעילויות כיווץ ) הקובץ עדיין יוצא גדול. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפרטים של הכיווץ, או…
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
איזו פקודה מוחקת את כל הקבצים ולא חשוב איזה באותה תיקייה בקבצי אצווה?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי תרגיל לכתוב תוכנית שקולטת סידרה של מספרים עם סימנים ביניהם(רק + או -) ומחשבת את תוצאת הסידרה עד שנקלט הסימן *. יעני 24 + 3 - 7 - 2 * זה אמור להציג 18... קיצר ניסיתי לעשות את זה ו: #include <stdio.h> #include <conio.h> int main(){ int num1,num2; char sign='+'; printf("enter number: "); scanf("%d",&num1); while(sign!='*'){ printf("enter number: "); scanf("%d",&num2); printf("enter sign: "); scanf("%c",&sign); if(sign=='+') num1=num1+num2; if(sign=='-') num1=num1-num2; printf("enter number: "); scanf("%d",&num2); printf("enter sign: "); scanf("%c",&sign); } printf…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה להכנס לקטע של תיכנות צד רשת, פעם הייתי מסוגל "לתכנת" בשפת ה HTML ברמה בסיסית, אבל לאחר כשנתיים שלא נגעתי בזה, אני לא זוכר כלום. אני מחפש מדריך טוב ומקיף, רצוי בעברית אך לא חובה, לשפת HTML ו CSS , משהו שיאפשר לי לבנות אתר ברמה סטנדרטית . אני מאוד יעריך את העוזרים DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בנוסח מבזקי החדשות ב ynet . היכן אני יכול ללמוד כיצד עושים זאת ? נכתב על כך פה בפורום ? מישהו יכול לתת לי הפניה למה שנכתב פה בפורום, tutorial , הסבר ? האם זה נעשה בקוד html ? אם לא באיזו שפה משתמשים לצורך זה ? תודה !
-
- 19 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כרגע אני מתכנת תחת דוס בקומפילר Borland C ויש שם כל מיני פקודות ו includes כמו dos.h ופקודות כגון: delay, gotoxy, clrscr ויש עוד שאני לא מכיר שפשוט לא עובדות תחת שום בומפיילר של וינדוס אם זה Mucrosoft visual c++ ובים אם זה Borland c לוינדוס. האם יש לפקודות אלה תחילף לןוינדוס או שיש includes אחרים?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי את הקוד הבא: עכשיו במקום מספר 1 מתחילה הלולאה חיצונית K ובמקום 2 היא מסתיימת בסוף הלולאה K (מקום מספר 2) אני רוצה לשנות ערך במערך שהוגדר למעלה, אבל הערך לא משתנה לעומת זאת אם אני משנה אותו איפה שמוגדרים הערכים של המערך אז הוא משתנה אז איך אני משנה אותו בתוך הפרוצדורה? הקוד נועד למיין מערך של string-ים לפי הא"ב וכאשר נמצא הstring הכי "גדול" הוא מוכנס למערך אחר ונמחק מהמערך הראשון כדי שהקוד ימצא את הstring הכי "גדול" שאחריו אבל הבעיה שאני לא מצליח למחוק את הstring מהמערך הראשון אחרי שהוא מוכנס לשני
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי קניתי את המסך וחיברתי למדפסת ואני רוצה לעשות למסך תוכנית בשפת אסמבלי ואני מבין באסמבלי אני לא יודע מה הפורט של המדפסת בhex ואם מישהו יכול לעשות לי תוכנית פשוטה שאני אוכל ללמוד ממנה תודה מראש נ.ב אני מכיר את הקודים של הlcd כמו נקה מסך וכו ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי שאני צריך ללמוד איזה שפת תיכנות . חשבתי על java ונאמר לי שעדיף ללמוד קודם c. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לאיזה מדריך בעברית ללמידת התוכנה? ועוד שאלה קטנה אני ב3 יחידות מתמטיקה ואני גם לא משהו ב3 האם יהיה לי קשה ללמוד תתוכנה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להתחיל ללמוד את התוכנה. אבל אני ממש לא משהו במתמטיקה ,האם מי שלא כול כך טוב יכול ללמוד את התוכנה בלי להתקל בקשיים?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
אני בכיתה י"א ולומד מחשבים 5 יחידות. השנה למדנו את השפה פרולוג בעזרת התוכנה swi-prolog. לבגרות אנחנו צריכים לעשות עבודה על נושא שבחרנו ולבחור שאילתות ועל פי השאילתות לכתוב חוקים שיענו על השאילתות. אני צריך את העזרה שלכם בעבודה. למחר אני צריך להגיש את התקדמות העבודה שלי. יש לי שתי עובדות ועד עכשיו יש לי כ-6 חוקים שפועלים ועוד 3 שלא פועלים ואני מנסה להפעיל אותם. בנוסף לזה יש לי עוד כ-10 חוקים לכתוב שאת חלקם אני כבר יודע. הנושא הוא כיתה. עובדה אחת היא על התלמיד(שם, מקצועות לימוד, שעות לימוד) והעובדה השנייה מתרכזת במורים(שם, מקצועות, ותק). העובדות נראות כך: עובדה 1- %1 student(name(itamar,shenhar),[sub(comp,5),sub(math,5),sub(english,5)],[day(sunday,7),day(monday,6),…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הקוד הבא: #include <stdio.h> #include <math.h> int main(void) { double a; a = log(1000)/log(10); // we all know that log 1000 / log 10 is 3 printf("if a is %.0lf\n", a); if ((int)a == 3) printf("then why isn't this line being print?\n"); } תריצו אותו, ותקבלו: mycomp ice # gcc -o riddle riddle.c -lmath mycomp ice # ./riddle if a is 3 שורת ה PRINTF השניה לא תתבצע, מדוע? ולא פחות חשוב, מה מוסר ההשכל מכך? --------------- אוקי, יתכן ובחלק מהקומפילרים זה כן יציג את השורה השניה (במיוחד מבוססי MICROSOFT), אך יש מהדרים שאצלם זה לא ידפיס (כמו ה GNU COMPILER כפי שניתן לראות בהרצה שלי)... השאלה מדוע הקוד מתנהג בצורה כזו, ואיך ניתן לפתור א…
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי את עזרתכם לדעת מה פירוש המושגים הבאים, ובעיקר מה ההבדל המדויק ביניהם. שגיאות: - Compilation. - Linking. - הרצה. ההבדל בין: - Stack, או Stack Segmant. - Heap, או Data Segmant. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שיקל עליי שאני אלמד שפות אחרות איזו שפה מומלץ ללמוד ראשונה?
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
-