תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים איך אני מפנה אובייקט לפונקציה...למשל יש לי אובייקט מסוג תלמיד ואני רוצה להפנות אותו לפנקציה שתכניס את הציונים שלו. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי, אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון. הכוונה היא ליצור תוכנית בג'אווה ע"פ class diagram מסויים. אפשרות להוסיף סטודנטים לקורס, קורסים, להסיר סטודנטים מקורס, לתת להם ציונים וכו'. מי שיודע כיצד להתמודד עם דברים כאלה (שימוש ב-ArrayList) מוזמן לפנות אלי. תודה מראש, שאראס.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי - האם היה פה איזה שרשור שאלות מראיונות עבודה בעבר? האם למישהו יש טיפים בנושא? על איזה חומר לחזור וטיפים כלליים? האם כדאי לפתור את השאלה כמה שיותר מהר, או לקחת את הזמן לחשוב (וככה לא יחשבו, אולי אני מכיר את השאלה) חן
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לגרום לתוכן (ראו תמונה) להופיע תמיד במרכז האנכי של הדף, בכל רזולוציה ובכל דפדפן. כל העסק יושב בתוך תגית ברוחב של 734PX. הבעיה השניה היא שהfooter לא זז נכון לפי כמות התוכן בIE6. בFF, כאשר טוענים תוכן רב לתוך המרכז מופיע פס הגלילה והפוטר יורד למטה. כאשר מחליפים את התוכן באחד קטן יותר, הפוטר חוזר למקומו הנכון בסוף העמוד. בIE הוא נשאר אי שם למטה, היכן שהוא הופיע בשביל התוכן הרב. עריכה: מבין שתי הבעיות, חשוב לי יותר כרגע למצוא פיתרון לשניה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה שהבנתי סימנתי אשמח להסבר מה יהיה הפלט ולמה? #include <iostream.h> #include <string.h> class myThis { char s; static char d; public: myThis(char* a,int i) { if( i>=0 && i<strlen(a)) s=a[i]; //index of array stat from 0 else s='0'; d++; } myThis& och() // { s++; d++; return *this; //return obecjt } void print() { cout<<s<<" "<<d<<endl;} }; char myThis:='A'; //mythis-class ,d=misthna static void main() { char* h="Michlala"; // pointe…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש בvb.net לכתוב דפי asp.net הוספתי gridview שבתוכו יש קונטרול של dropdownlist עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שכשאני ישנה את הdropdownlist הוא ישנה ערך אחר בgridview. לצורך העניין בdropdownlist יש מספרים 1-5 שהם מוכפלים בערך של תא אחר בgrid ואז מוצגים בתא נוסף בgridview עכשיו אני צריך למצוא את ה gridview.selectedindex שזה אירוע שמתרחש כאשר יש שינו בgrid ואז ככה אני יודע את השורה בה שונה ה dropdownlist וכך אני עושה בשורה הזאת את השינויים. אפשרות אחת היא להשתמש בכפתור שיקרא עידכון ואז כאשר יהיה שינוי בdropdownlist וילחצו על עידכון זה יתן לי את האינדקס של השורה ואז כל החישובים והכל טוב אבל אני רוצה את האפשרות שישירות כאשר הdropdownlist ישונה הוא יעשה את החישוב א…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שאלה בכותרת .... דוגמה תעזור מאוד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
נניח שיש לי דף html עם תיבת טקסט. אם המשתמש רושם 1 אני מריץ שאילתא בשרת mysql בנוסח: select * from mytable where id=1 ליתר דיוק, השאיתא תכיל פרמטר שיקבל את ערכו מדף html כך: select * from mytable where id=n כאשר n הוא פרמטר שערכו מתקבל מתיבת טקסט בדף html כאמור לעיל. כיצד אני מציג את תוצאת השאילתא בדף html ? מדובר פה ב cgi (למיטב ידיעתי). שמעת ש perl מתאימה לזה. האם ניתן לעבוד עם perl בwindows? ניתן להורידה ? כמה קל ומהר אפשר ללמוד אותה ? יש משהו אחר קל ומהיר יותר שעובד גם תחת windows? חשבתי על c אך זה נראה לי קצת מסובך. אני טועה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור תיקייה בVB.NET לפי מה שהמשתמש הקליד ב TEXTBOX לדוגמא המשתמש הקליד abc בTEXTBOX אז תיוצר תיקייה בשם abc
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר גלריה כזה למוצרים , יש לכם משהו מעוצב יפה וקליל ? אני יודע ASP.NET וגם PHP אם זה עוזר. פשוט אין לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי כרגע.. בעתיד אולי אפתח משו משלי. אשמח לשמוע על מערכות מומלצות של אתרים ( כמו JOOMLA וזה ). בברכה ,
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני קצת מסתבכת עם ההרצה, ניסיתי דרך המסוף וכתבתי nj serve כמו ש GPT אמר לי.. ניסיתי גם דרך הטרמינל של ה visual studio כמו שלמדנו הכל זה מביא לי קישור מקומי שאני מריצה בגוגל, זה מציג לי את קוד ה html אבל לא את העיצוב, וגם זה לא מתייחס ל alert שכתבתי לו כמה פעמים, רק עכשיו התחלנו ללמוד את הנושא ולכן אני ממש לא מתמצאת.. אין לי מושג איך אני יכולה לעלות את הקוד כי זה הרבה דפים... אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, הנה הקוד: משום מה הסוגריים האחרונות עושות בעיות ואני מקבל Error . איך אני אמור לתקן את זה? תודה .
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לאתר שמוכר מוצרים באמצעות כרטיס אשראי הבנתי שיש שרתי אחסון שמספקים שירות אחסון עם עגלת קניות שאלתי היא איך זה בדיוק הולך האם זה פשוט סקריפט (באיזו שפה?) שאני צריך לשתול לייד כל מוצר כדי שיהיה ניתן לקנות אותו ? העגלת קניות כוללת גם את כל ממשק הויזה/ישראכרט ואבטחה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, אני מנסה לכתוב סקריפט פשוט שיעבוד תחת IE ו FIREFOX, סקריפט שתפקידו להציג תיבות select נסתרות בהתאם לבחירה בתיבת select ראשית. הנה הקוד שבנתיים כתבתי : <form action="view.php" method="post" name="details"> <script language="JavaScript"> function clear_selected() { document.getElementById("man").style.display="none"; document.getElementById("scale").style.display="none"; document.getElementById("man").value=''; document.getElementById("scale").value=''; } function all_changed() { switch(document.getElementById("all").value){ case '0': document.getElementById("man").style.display="none"; …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
פונקציה שמקבלת מערך והופכת את סדר האיברים במערך כך שהאיבר שהיה במקום הראשון יתחלף עם האיבר האחרון וכך הלאה. לדוגמא: a: 5 8 9 2 4 1 a: 1 4 2 9 8 5 אין להשתמש במערך עזר... האלגוריתם שעשיתי מחליף לי רק בין 2 ל9 ואני לא מבינה למה: void Hipoh2(int *a) { int *p, *q; int i; for(i=0, p=a, q=a+(N-1); i<3 ; i++, p++, q--); { Swap(p,q); } Print(a); } במקרה שלי N שווה ל6
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. איך אפשר לעשות עוגיות כשמישהו מתחבר לאתר? לפי זמן(כמו בפורום הזה: לתמיד,חודש,שבוע...)? ואיך עושים למחוק את העוגיות ולהעביר לדפי פתיחה (יש מסגרות באתר..)? 2. איך מעדכנים לבסיס נתונים?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב !!! אני בונה פרויקט באקסס.. לאחר שסיימתי עם הבנייה הכללית והגדולה של הפרויקט התחלתי להכניס נתונים על מנת לבדוק את המערכת / הפרויקט שלי דרך טופס מיוחד לכך אבל לאחר שסיימתי ולהכניס את כל הנתונים סגרתי את כל הטפסים אך מאוחר יותר כשפתחתי את הפרויקט ואת הטפסים כדי לראות את הנתונים אז הנתונים לא הופיעו כאילו לא הכנסתי נתונים בכלל , מיד בדקתי אם הנתונים קיימים בטבלאות והכן הנתונים נמצאים בטבלאות אך הם אינם מופיעים כאשר אני מנסה להציג אותם דרך הטופס (שזהו בעצם ממשק המשתמש ושדרכו / אליו בסופו של דבר תיהיה למשתמש גישה ולא לטבלאות ולמסד העורפי).. הפרויקט הזה מאוד חשוב לי משום שהוא משמש כעבודת הגמר שלי בנושא אשר תיהיה בכעוד שבועיים וזה מאאווודדדדדדדד דחחחוווףףףףףףףףףףףף ...…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איך אני לוחץ על כפתור או פונה לטקטס בוקס באתר מסויים בMicrosoft Web Browser?? למשל, אם אני רוצה ללחוץ בדף הראשי של גוגל על "תמונות" למעלה איך אני מגיע לפקודה שתחלץ על הכפתור הזה או למשל תתפקס על תיבת החיפוש? מקווה שהבנתם. תודה מראש! C#
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני עובדת עם ב-C# WINFORM. יש לי list_box ואני רוצה לחפש בו מילה מסוימת ואז לצבוע את המילה שנמצאה ב-list_box בצבע ייחודי. כיצד עושים זאת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת מתודה שסוגרת את כל החלונות הפתוחים (GUI) אבל לא מפסיקה את הפעולה של התוכנית? או אפילו יותר טוב מתודה שעושה replay לתוכנית?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מערך שמוגדר בצורה הבאה: <input type="checkbox" name="courses" value="English"> <input type="checkbox" name="courses" value="Math"> <input type="checkbox" name="courses" value="Hebrew"> הבעיה היא שהגדרת מערכים בJS נעשת בלי סוגרים מרובעות [] אז כשאני בודק את הערכים בJS אז יש לי שגיאה, כשאני עושה בלי הסוגרים הSCRIPT של הPHP מקבל רק ערך אחד(ולא את כל הערכים שסימנתי) משהו יודע אם קיימת דרך לפתרון של הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש פה http://msnvideo.msn.co.il/video/ סרט שלי ואני רוצה לקחת את הסרט עצמו אלי למחשב או את הקישור לסרט עצמו (בלי כל המסביב רק את הסרט) יש לכם מושג איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בקשה לסקריפט כי אני מתחרפן כבר, אני מגיע מעולם הפרל ואני צריך לכתוב סקריפט בVBS ואני לא מבין בזה כלום. אם היה מתאפשר לי לכתוב את זה בפרל זה היה בדיוק 6 שורות. אני צריך ככה: 1. שידפיס את הטקסט הבא למסך " Please enter username " 2. שיקלוט את הקלט למשתנה USERNAME. 3. שיכתוב את הטקסט הבא למסך "Please enter resource" 4. שיקלוט את הקלט למשתנה RESOURCE 5. שיריץ את הקובץ BATCH הבא כך שUSERNAME הוא פרמטר ראשון וRESOURCE הוא הפרמטר השני. לדוגמא: \\compname\sharename\dir1\dir2\call.bat USERNAME RESOURCE כל השאר שצריך לבצע כתוב בBATCH. מה שכן חשוב לי לשמור על ההרשאות של היוזר (יוזר של ACTIVE DIRECTORY DOMAIN) כאשר הקובץ BAT רץ.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת סקרים מוכנה מכל מיני סיבות: http://www.dbscripts.net/poll/ ואני רוצה להפוך אותו ליותר דינאמי,יש לי מסד נתונים sql והכול עובד זה הקוד המקורי שהמערכת של המשאלים צריכה: $p = new Poll; $p->question = "מה הצבע המועדף עליך?"; // Question displayed to the user $p->returnToURL = "../example.php"; // Specify the URL to return to for this poll; may be relative or absolute $p->legend = "משאל ראשון"; // Form legend; leave empty for none $p->control_type = $CONTROL_RADIOBUTTONS; // Control type; $CONTROL_RADIOBUTTONS or $CONTROL_COMBOBOX $p->add_value("1", "אדום"); // Poll value ID and a display string $p->add_value("2", "ירוק"); $p->add_va…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-