תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לאתר שמוכר מוצרים באמצעות כרטיס אשראי הבנתי שיש שרתי אחסון שמספקים שירות אחסון עם עגלת קניות שאלתי היא איך זה בדיוק הולך האם זה פשוט סקריפט (באיזו שפה?) שאני צריך לשתול לייד כל מוצר כדי שיהיה ניתן לקנות אותו ? העגלת קניות כוללת גם את כל ממשק הויזה/ישראכרט ואבטחה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אוקיי, קולטים מחרוזת ST, המשתמש מקליד תא במחרוזת שהוא רוצה להוסיף ואת התו שהוא רוצה, המחרוזת מוסיפה המשתמש מקליד: dvid 1 a פלט: david תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יצרתי Slider וקבעתי שיהיו לו 8 מצבים (עם הערך Maximum), איך אני מכניס ערך מספרי שונה לכל אחד מהמצבים לאורך ה-Slider למשל אם אני בוחר את האפשרות הראשונה אני מקבל ערך מספרי מסויים וככה כל ערך אני מקבל ערך שונה אבל הקפיצות הם לא שוות לאורך ה-Slider תודה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חיברתי שלט למחשב ואני שולט עליו באמצעות קוד של C# אבל יש לי 2 בעיות : 1. מקשים מסויים לא מוזהיים לי כגון: PALY,PAUSE,CHANNEL UP/DOWN 2. חלק מהמקשים מזוהים לי פעמיים למשל לכוכבית וה- 3 יש אותו ה KEYVALUE שנייהם מזוההים כאותו מקש. השאלה שלי היא כזו : 1. איך אני גורם לשאר הלחצנים במשלט להיות מזוהים. בעצם אם אני ידע להפריד את כל הלחצנים אז אני מאמין שגם השאלה השנייה כבר תיפתר .. תודה לכל עוזר.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום רב !!! אני בונה פרויקט באקסס.. לאחר שסיימתי עם הבנייה הכללית והגדולה של הפרויקט התחלתי להכניס נתונים על מנת לבדוק את המערכת / הפרויקט שלי דרך טופס מיוחד לכך אבל לאחר שסיימתי ולהכניס את כל הנתונים סגרתי את כל הטפסים אך מאוחר יותר כשפתחתי את הפרויקט ואת הטפסים כדי לראות את הנתונים אז הנתונים לא הופיעו כאילו לא הכנסתי נתונים בכלל , מיד בדקתי אם הנתונים קיימים בטבלאות והכן הנתונים נמצאים בטבלאות אך הם אינם מופיעים כאשר אני מנסה להציג אותם דרך הטופס (שזהו בעצם ממשק המשתמש ושדרכו / אליו בסופו של דבר תיהיה למשתמש גישה ולא לטבלאות ולמסד העורפי).. הפרויקט הזה מאוד חשוב לי משום שהוא משמש כעבודת הגמר שלי בנושא אשר תיהיה בכעוד שבועיים וזה מאאווודדדדדדדד דחחחוווףףףףףףףףףףףף ...…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש בvb.net לכתוב דפי asp.net הוספתי gridview שבתוכו יש קונטרול של dropdownlist עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שכשאני ישנה את הdropdownlist הוא ישנה ערך אחר בgridview. לצורך העניין בdropdownlist יש מספרים 1-5 שהם מוכפלים בערך של תא אחר בgrid ואז מוצגים בתא נוסף בgridview עכשיו אני צריך למצוא את ה gridview.selectedindex שזה אירוע שמתרחש כאשר יש שינו בgrid ואז ככה אני יודע את השורה בה שונה ה dropdownlist וכך אני עושה בשורה הזאת את השינויים. אפשרות אחת היא להשתמש בכפתור שיקרא עידכון ואז כאשר יהיה שינוי בdropdownlist וילחצו על עידכון זה יתן לי את האינדקס של השורה ואז כל החישובים והכל טוב אבל אני רוצה את האפשרות שישירות כאשר הdropdownlist ישונה הוא יעשה את החישוב א…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
נניח שיש לי דף html עם תיבת טקסט. אם המשתמש רושם 1 אני מריץ שאילתא בשרת mysql בנוסח: select * from mytable where id=1 ליתר דיוק, השאיתא תכיל פרמטר שיקבל את ערכו מדף html כך: select * from mytable where id=n כאשר n הוא פרמטר שערכו מתקבל מתיבת טקסט בדף html כאמור לעיל. כיצד אני מציג את תוצאת השאילתא בדף html ? מדובר פה ב cgi (למיטב ידיעתי). שמעת ש perl מתאימה לזה. האם ניתן לעבוד עם perl בwindows? ניתן להורידה ? כמה קל ומהר אפשר ללמוד אותה ? יש משהו אחר קל ומהיר יותר שעובד גם תחת windows? חשבתי על c אך זה נראה לי קצת מסובך. אני טועה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בחלון של ה RUN נתקעה לי התוכנה בלואלה אין סופית, איך אני יכול לצאת לחלון של שורת הקוד בלי לסגור את פסקאל? מראש תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.planet-source-code.com/ אתר מצויין בשביל לקחת דוגמאות מאנשים. אני אישית למדתי ממנו המון תהנו
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לתכנת בפלאפון ויש לי כל מה שצריך.... ואני מחפש אתר טוב בעברית שמלמד תכנות לפלאפון אם מישו יכול לעזור ולתת לי אתרים אודה לו מראש......
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתר שכרגע נמצא על שרת חינמי 100webspace.com וכאשר אני מעלה תמונת רקע לאתר כאשר אני נכנס לאתר התמונה נמחקת מהftp הקוד שקורא לתמונת רקע הוא ב css ולא בדף ה html. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כשאני בונה GUI בC# אני מבצעת בו את פקודות הinsert וכו' זה אומר שאין שמוש בפונקציות בoracle (אלא רק במאגר נתונים)? האם זה חוקי ליצור create table בפונקציה? ושאלה על בניית המאגר: יש לי טבלה של טיסות: מקור, יעד, חברת תעופה, מספר מקומות... השאלה שלי היא איך לקבוע את היום והשעה: יש טיסות של X פעמים ביום, טיסות של פעם בכמה ימים - איך עושים את זה? (אם אני מכניסה נתונים על כל טיסה וטיסה לטבלה היא תהיה בגודל אניסופי)?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בקשה לסקריפט כי אני מתחרפן כבר, אני מגיע מעולם הפרל ואני צריך לכתוב סקריפט בVBS ואני לא מבין בזה כלום. אם היה מתאפשר לי לכתוב את זה בפרל זה היה בדיוק 6 שורות. אני צריך ככה: 1. שידפיס את הטקסט הבא למסך " Please enter username " 2. שיקלוט את הקלט למשתנה USERNAME. 3. שיכתוב את הטקסט הבא למסך "Please enter resource" 4. שיקלוט את הקלט למשתנה RESOURCE 5. שיריץ את הקובץ BATCH הבא כך שUSERNAME הוא פרמטר ראשון וRESOURCE הוא הפרמטר השני. לדוגמא: \\compname\sharename\dir1\dir2\call.bat USERNAME RESOURCE כל השאר שצריך לבצע כתוב בBATCH. מה שכן חשוב לי לשמור על ההרשאות של היוזר (יוזר של ACTIVE DIRECTORY DOMAIN) כאשר הקובץ BAT רץ.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני פיסקאי : לכן אני ישאל בצורה שלי .. יש לי חבורה\תתחבורה עם X איברים ...אני רוצה למצוא פרמוטציה שתגרום לכול האיברים לכסות את כול האפשריות ..אפשר לעשות דבר כזה במחשב .. כאשר אני רוצה שזה היה ממוספר .. לדוגמא : החלפה מהמקום הראשון עם השני =( f(1 החלפה עם השני והשלי = F של 2 ... איך עושים דבר כזה.. אני לא חזק במחשבים...לכן זה מאוד יעזור לי שתסבירו לי איך מאשר איך בונים את התוכנית ...כי לתכנת אני לא יודע !
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משתמש בVISUAL2005 רציתי עזרה לגבי DATASETTABLE הגדרתי DATA SET והגדרתי שאילתה SELECT שמחזירה רשומות עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה: securityDataSetTableAdapters.QueriesTableAdapter adapter = new securityDataSetTableAdapters.QueriesTableAdapter(); adapter.SelectQuery(arg); איך אני משתמש בתוצאות שהחזירה השאילתה? ואם אפשר דוגמא קטנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
In AT91/ARM7 processors (I work with the AT91FR40162 processor), how do I manage 1. A Fast Queue Handler? 2. How do I handle a Nested Interrupts, either in IRQ or in FIQ?. If you have examples of how to handle both questions I'll appreciate it. Thanks in advance, Ariel. Best Regards, Ariel Ze'evi Bae systems- Phone : 02-5329839 Fax : 02-5822522 E-mail : ariel@rokar.co.il
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום אנשים איך אני מפנה אובייקט לפונקציה...למשל יש לי אובייקט מסוג תלמיד ואני רוצה להפנות אותו לפנקציה שתכניס את הציונים שלו. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה ממשק משתמש עם כמה חלונות אשר קיים בינהם קשר. למשל לחיצה על כפתור בחלון הראשון יפתח לי חלון שני ויועבר פרמטר מתיבת טקסט בחלון הראשון וכו. אני מעוניין להגדיר כל חלון כמחלקה שיורשת frame ומממשת ActionListener, וליצור את האובייקט הראשון ב-main של מחלקה ראשית נוספת. - מה הדרך הטובה ביותר להעביר פרמטרים במצב כזה (הרי אין קשר בין המחלקות)? - אם מתכננים ממשק בסדר גודל של תוכנה יחסית גדולה, אז איך כדאי ליצור את ה-frame-ים? מחלקות לפי נושאים ואובייקט frame בתוכם (כמו כל אובייקט רגיל)? או שישנה דרך יותר פשוטה\מקובלת? תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מטריצה הבאה $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); אני רוצה לרוץ על המטריצה ולהדםיס אותה בצורת טבלה כתבתי את הקוד הבא אבל הוא לא עובד <?php $arr=array("Noa"=>array("City"=>Jerusalem,"Street"=>Niv,"Number"=>25), "Idan"=>array("City"=>Herzliya,"Street"=>Balfur,"Number"=>5), "Shai"=>array("City"=>TelAviv,"Street"=>Yaffo,"Number"=>2)); //$arr=array('zero','one','two'=>2); echo "<table border=1>"; …
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש נגיד מערך של כפתורים צמודים אחד לשני, עכשיו אני גורר מחץ עליהם, איך אני יכול לגרום להם להלחץ גם כאשר החפץ עליהם וגם שאוכל לגרור את החפץ לאן שאחפוץ ? זה חשוב אני בונה משחק כבר סיימתי אחרי הרבה עבודה וזה משהו קריטי לי..תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
פונקציה שמקבלת מערך והופכת את סדר האיברים במערך כך שהאיבר שהיה במקום הראשון יתחלף עם האיבר האחרון וכך הלאה. לדוגמא: a: 5 8 9 2 4 1 a: 1 4 2 9 8 5 אין להשתמש במערך עזר... האלגוריתם שעשיתי מחליף לי רק בין 2 ל9 ואני לא מבינה למה: void Hipoh2(int *a) { int *p, *q; int i; for(i=0, p=a, q=a+(N-1); i<3 ; i++, p++, q--); { Swap(p,q); } Print(a); } במקרה שלי N שווה ל6
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שמעו יש לי אתר!עכשיו יש לנו טכנאי אנחנו מחפשים עוד אחד אז זה הפרטים: 1. PHP עם MySQL 2. HTML 3. שרתי לינוקס ו- .htaccess 4. אימיילים 5. FTP 6. אימיילים.. ב- SMTP וב- POP3 7. פונטציאל להרוויח כסף-אם הוא ישקיע גם... ויש לי אתר אם מערכת מוכנה עם שרת ודומין
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-