תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
יש לי מבחן מחר בJAVA... משהו דיי בסיסי... אני יודע הכל חוץ מאיך לכתוב אלגוריתם (בעברית) לדוגמה ללולאת פור או וויל... מישהו יכול להסביר לי בקצרה? ולרשום איך כותבים כל דבר...לדוגמא לולאה או מערך או לא יודע מה... תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שאלה בכותרת .... דוגמה תעזור מאוד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כבר ניסיתי בערך כל דבר, אבל הוא לא רוצה לנגן אוטמטי אחרי שגמר להוריד ואני צריך לעשות מקש ימני ו-play כדי שזה יתחיל לנגן למישהו יש פתרון? מצורף קובץ ה-HTML [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום , אני אלון , ויש לי SONY PSP למי שלא יודע זה הקונסולה הניידת של סוני , שם יש בראוסר מיוחד שמאפשר התחברות לאינטרנט בwifi עכשיו , הדפדפן לא תומך בעברית , כאשר מעבירים אותו לדף שקיים בו טקסט עברי אז רואים ג'יבריש או כלום . לכן חיפשתי ומצאתי גם איזשהו קוד בHTML (שמסתבר שלא עובד) שנותן קישור לפונט <LINK REL=resource HREF="myfont.ttf"TYPE="font/truetype"> זה בעצם מה שאני מחפש , פקודה בCSS או HTML שאומרת לדף קח מכאן "פונט.ttf " את הפונט ותשתמש בו לטקסט הבא:" " עכשיו הייתי רוצה לשאול אותכם איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לאחר קומפלציה יש לי את ההערה : Error 1 error C2653: 'ex' : is not a class or namespace name c:\documents and settings\schwartz\desktop\minip\minip\ex.cpp 5 יצרתי קובץ ex.h ו ex.cpp המחשב לא קולט את הקובץ H <עשיתי using name spcae> למה??????
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני יודע HTML ובניתי שתיים שלושה אתרים ובנוסף יש לי ידע בעיצוב גרפי (photoshop & flash) ואני רוצה להתקדם לעבר ASP ובעתיד גם שילוב של ASP מקושר Data Base. מחפש המלצה לספר טוב למתחילים מאוד. אין לי ידע בתיכנות כלל. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כל פעם אני מוותר על העיניין ומשלב את הכל ביחד, הגיע הזמן שאני אדע איך עובדים איתם. בעיקרון יש לי 3 קבצים שאמורים להיות מקושרים student.c בתוכו רשום #include "student.H" המימוש של הפונקציות student.h שבתוכו רשום #include "string.H" #include "stdio.h" #include "conio.h" וכמובן ההכרזות של פונקציות וstudentMain.C שבתוכו רשום #include "student.H" עכשיו השתים הראשונים נמצאים בתיקיה INCLUDE ושלישי נמצא בBIN. וכל הסיפור לא עובד.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, הנה הקוד: משום מה הסוגריים האחרונות עושות בעיות ואני מקבל Error . איך אני אמור לתקן את זה? תודה .
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
M icrosoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: "<td>"]' מה זה אומר הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הכנתי תוכנית ועכשיו אני רוצה לעשות עוד תוכנית שתיהיה ביחד עם התוכנית השניה מה שאני בעצם רוצה לעשות הוא: קובץ עזרה כשהמשתמש לוחץ על f1 אז עולה לו התוכנית השנייה עם כל ההסברים מקווה שהבנתם אותי
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שיכולה לפתור תרגילי אותיות/מספרים. כלומר שיודעת להמיר את האותיות למספרים ולאמת את המשוואה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
איך לחלק איבר איבר בוקטור ? עריכה: הסתדרתי, אם מישהו יחפש אז נקודה לפני החילוק /.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו שם פעם באתר איזה ActiveX וזה עבד לו ? יצרתי סתם איזה קובץ ActiveX פשוט שלוחצים על כפתור וקופצת הודעה. לאחר מכן השתמשתי בכלי בשם LPKTool כדי ליצור קובץ lpk. לאחר מכן השתמשתי בכלי בשם Microsoft ActiveX Control Pad כדי לבחור את הפקד שהכנתי מהרשימה כך שהתוכנה תוסיף את ה CLASSID שלו ל HTML. שאני שם את הקובץ באתר אני מתבקש להוריד את הפקד הזה כמו בכל אתר עם ActiveX אבל לאחר מכן אני מקבל X שלא ניתן לראות אותו. אפשר לראות את הדוגמא פה: http://www.tovilevis.com/Tests/c.htm
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. פתחו אלגוריתם לחישוב מחיר שטיח ריבועי, תכנית בשם Carpet. קלוט את האורך/הרוחב של השטיח. קבע מחיר מ"ר כקבוע ותן לו ערך כרצונך בש"ח. חשב את השטח של השטיח ואת מחירו. הצג כפלט את מחיר השטיח. במשולש ישר זווית אורך היתר במשולש שווה לשורש הריבועי של חיבור הריבועים של שתי הצלעות האחרות . כתוב אלגוריתם ותכנית ב- java שקולטת את האורכים של שתי צלעות המשולש ישר זווית ומדפיסה את אורך היתר.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עריכה: שכחוו מהכול הבעיה היא אחרתת אז ככה יש לי בעיה יש לי תוכנה שפותחת סוקט - התקשרות, עם תוכנת סרבר ואחרי שהסוקט נפתח אני שולח לסוקט הודעה כל שהיא עכשיו יש בעיה עד שאני לא סוגר את הסוקט ההודעה לא נשלחת יש למישהו פתרון? אני מוכן לשים את הקוד של התוכנה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב c# עשיתי תוכנה של מילון אני לא אספר לכם לאיזה שפה ^^ ובעצם זה הולך ככה אי קולט איזה מילה בא לי לחפש אני פותח קובץ טקסט קיים לוקח שורה שורה עושה לה split ומחפש לאיבר הראשון של המערך אם הוא שווה למילה אם לא הוא ממשיך הלאה לשורה הבאה אם כן הוא מעתיק למשתמש את כל השורה שמן הסתם כוללת את הפירוש לדוגמא work = blablabla אז זה בודק אם המילה שווה לwork ומעתיק במקרה וכן את כל השורה עכשיו זה לא פועל לי בעברית אם הקובץ טקסט הוא בעברית זה לא פועל לי למה? Match m = Regex.Match(S[0], word);
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
סיימתי את בניית האתר החדש שלי. האתר עוסק בהפקות וידאו ועריכה, למגזר העסקי וגם הפרטי. אשמח לשמוע דעתכם על העיצוב, ועל בנייה נכונה לקידום נכון (עיצוב נקי ופשוט). מה ניתן לעשות בחינם, כדי לקדם טוב את האתר? (רשמתי באינדקים, נתתי באנר וקישורים באתרים אחרים שיש להם המון כניסות). www.tal-pro.co.il קרדיט גדול מגיע למשתמש: LazyBoy על הבנייה. ** אם יש שאלות הקשורות לצילום ועריכה- פתחו נושא חדש בפורום "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת" ואני אשמח לענות שם . תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני עושה דף HTML בפרונט פייג לאחר שאני מפרסם אותו באיטרנט סדר העמודות מתהפך ימים לשמאל וההפך מדובר באנגלית, מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש נגיד מערך של כפתורים צמודים אחד לשני, עכשיו אני גורר מחץ עליהם, איך אני יכול לגרום להם להלחץ גם כאשר החפץ עליהם וגם שאוכל לגרור את החפץ לאן שאחפוץ ? זה חשוב אני בונה משחק כבר סיימתי אחרי הרבה עבודה וזה משהו קריטי לי..תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות קורסים בתכנות וזה רק בשביל התעודה. יש לי ידע מועט בתכנות ואני מעוניין להגיע לתכנות בסביבת דוט נט. השאלה שלי היא כזאת: תסתכלו פה בקישור ותגידו לי איזה קורסים כדי לי לעשות כדי להגיע לרמה שאני רוצה. http://www.hi-tech.co.il/college/HiTechin.asp?cc=coursebrows&cat=Software%20Development
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע לומד PHP ויש לי פרויקט לבנות אתר באתר שלי עמור להיות למעלה HEADER קבוע .בצד ימין במאונך תפריט (שיהיה שונה תלוי ברמת הרשאה של היוזר שנכנס למעכת) ובצד שמאל את כל התוכן שזה לרוב יציג תבלאות שונות שישליפו מSQL תלוי מה המשתמש בחר בתפריט השאלה שלי איך נהוג ליצר כזה אתר ..האם לחלק אותו לטבלאות ...האם לחלק אותו למסגרות (FRAMES) או בכלל משהו אחר.. ובנתיים אני עושה את הדף login האם זה בסדר שבדף login אין בכלל PHP אלה רק HTML שבכפתור כניסה הוא רק קורא לדף PHP שבודק את היוזר והסיסמה תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הוספתי שורה חדשה לטבלה (dataGrid) בדף האינטרנט שאלות: איך אני מוסיף אותה ראש הטבלת ה- DG אך משאיר את שאר הטבלה ממוינת בסדר האחרון? (ניח היוזר בחר למיין את הטבלה לפי שם מוצר ואז בחר להוסיף מוצר חדש) איך אני דואג שהפוקוס יהיה על ה textBox של השורה החדשה. (אין לו ID, כי בטבלת DG הוא למעשה label ואז בעריכה הוא הוך אוטומטית ל txtBox)? תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בקשה לסקריפט כי אני מתחרפן כבר, אני מגיע מעולם הפרל ואני צריך לכתוב סקריפט בVBS ואני לא מבין בזה כלום. אם היה מתאפשר לי לכתוב את זה בפרל זה היה בדיוק 6 שורות. אני צריך ככה: 1. שידפיס את הטקסט הבא למסך " Please enter username " 2. שיקלוט את הקלט למשתנה USERNAME. 3. שיכתוב את הטקסט הבא למסך "Please enter resource" 4. שיקלוט את הקלט למשתנה RESOURCE 5. שיריץ את הקובץ BATCH הבא כך שUSERNAME הוא פרמטר ראשון וRESOURCE הוא הפרמטר השני. לדוגמא: \\compname\sharename\dir1\dir2\call.bat USERNAME RESOURCE כל השאר שצריך לבצע כתוב בBATCH. מה שכן חשוב לי לשמור על ההרשאות של היוזר (יוזר של ACTIVE DIRECTORY DOMAIN) כאשר הקובץ BAT רץ.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש אפשרות להכניס בתוך הIFRAME ONCLICK? אם כן איך אני עושה שלוחצים על הIFRAME יפתח לי בדף חדש כתובת אינטרנט תודה מראש __________
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל-מקתדם כבר בתחום בניית האתרים אבל יש לי שאלה חשובה. בניתי אתר חדש לגמרי, אני עובד עם מסך 17 אינץ והאתר עצמו נראה עכשיו במצב מצוין על המסך שלי. במקרה יצא לי להיכנס לאתר שבניתי דרך המחשבים של חברים שלי. לחבר אחד היה מסך 19 אינץ ועדיין האתר נראה טוב, השלד עומד כמו שצריך, בקיצור הכל טוב ויפה, אבל לחבר השני יש מסך 22 אינץ רחב, ושם בכלל האתר נראה זוועה. הכותרת בכלל שאמורה להיות באמצע רואים אותה בצד הימני של המסך, התבניות שיצרתי ב front page יצאו לא מתאומות בקיצור לא טוב. מה אני עושה בכדי לסדר שהאתר יראה אותו הדבר בכל הרזלוציות האפשריות? חברה אני באמת צריך תשובה, זה מאוד חשוב לי. תודה ולילה טוב!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-