תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כבר ניסיתי בערך כל דבר, אבל הוא לא רוצה לנגן אוטמטי אחרי שגמר להוריד ואני צריך לעשות מקש ימני ו-play כדי שזה יתחיל לנגן למישהו יש פתרון? מצורף קובץ ה-HTML [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קומפיילר לSymbian בשביל C/C++ תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. איך אפשר לעשות עוגיות כשמישהו מתחבר לאתר? לפי זמן(כמו בפורום הזה: לתמיד,חודש,שבוע...)? ואיך עושים למחוק את העוגיות ולהעביר לדפי פתיחה (יש מסגרות באתר..)? 2. איך מעדכנים לבסיס נתונים?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הכנתי תוכנית ועכשיו אני רוצה לעשות עוד תוכנית שתיהיה ביחד עם התוכנית השניה מה שאני בעצם רוצה לעשות הוא: קובץ עזרה כשהמשתמש לוחץ על f1 אז עולה לו התוכנית השנייה עם כל ההסברים מקווה שהבנתם אותי
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מבחן מחר בJAVA... משהו דיי בסיסי... אני יודע הכל חוץ מאיך לכתוב אלגוריתם (בעברית) לדוגמה ללולאת פור או וויל... מישהו יכול להסביר לי בקצרה? ולרשום איך כותבים כל דבר...לדוגמא לולאה או מערך או לא יודע מה... תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש בvb.net לכתוב דפי asp.net הוספתי gridview שבתוכו יש קונטרול של dropdownlist עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שכשאני ישנה את הdropdownlist הוא ישנה ערך אחר בgridview. לצורך העניין בdropdownlist יש מספרים 1-5 שהם מוכפלים בערך של תא אחר בgrid ואז מוצגים בתא נוסף בgridview עכשיו אני צריך למצוא את ה gridview.selectedindex שזה אירוע שמתרחש כאשר יש שינו בgrid ואז ככה אני יודע את השורה בה שונה ה dropdownlist וכך אני עושה בשורה הזאת את השינויים. אפשרות אחת היא להשתמש בכפתור שיקרא עידכון ואז כאשר יהיה שינוי בdropdownlist וילחצו על עידכון זה יתן לי את האינדקס של השורה ואז כל החישובים והכל טוב אבל אני רוצה את האפשרות שישירות כאשר הdropdownlist ישונה הוא יעשה את החישוב א…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
נניח שיש לי דף html עם תיבת טקסט. אם המשתמש רושם 1 אני מריץ שאילתא בשרת mysql בנוסח: select * from mytable where id=1 ליתר דיוק, השאיתא תכיל פרמטר שיקבל את ערכו מדף html כך: select * from mytable where id=n כאשר n הוא פרמטר שערכו מתקבל מתיבת טקסט בדף html כאמור לעיל. כיצד אני מציג את תוצאת השאילתא בדף html ? מדובר פה ב cgi (למיטב ידיעתי). שמעת ש perl מתאימה לזה. האם ניתן לעבוד עם perl בwindows? ניתן להורידה ? כמה קל ומהר אפשר ללמוד אותה ? יש משהו אחר קל ומהיר יותר שעובד גם תחת windows? חשבתי על c אך זה נראה לי קצת מסובך. אני טועה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות כפתור שיסגור לי את הדף הנוכחי שבו אני נמצא. אין לי בעיה שיסגר כל הדפדפן... מה שורת הקוד שצריכה להיות מאחורי הכפתור ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
4) כתבו תוכנית שקולטת סדרה של מספרים טבעיים. כאשר יוקלד 0, התוכנית תדע שהסדרה הסתיימה (ה-0 לא ייחשב כחלק מהסדרה). התוכנית תציג את מספר האיברים בסדרה, את המקסימום, את המינימום ואת הממוצע של אברי הסדרה. דוגמאות (מה שצריך להגיש): למדנו עד עכשיו לולאות וIF הצלחתי לעשות את זה עם משתנה אחד סופר את מס האיברים אחד את המקסימום אחד את המינימום וכל זה בלולאה עד שנלחץ המספר אפס אבל אצלי המשתמש מכניס מספר וחץ אנטר וכך הלאה עד שהמספר אפס נלחץ איך אני מבצע את זה כמו בקלט פה בצורה של מחרוזת/קבוצת איברים ??
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר גלריה כזה למוצרים , יש לכם משהו מעוצב יפה וקליל ? אני יודע ASP.NET וגם PHP אם זה עוזר. פשוט אין לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי כרגע.. בעתיד אולי אפתח משו משלי. אשמח לשמוע על מערכות מומלצות של אתרים ( כמו JOOMLA וזה ). בברכה ,
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, הנה הקוד: משום מה הסוגריים האחרונות עושות בעיות ואני מקבל Error . איך אני אמור לתקן את זה? תודה .
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לאתר שמוכר מוצרים באמצעות כרטיס אשראי הבנתי שיש שרתי אחסון שמספקים שירות אחסון עם עגלת קניות שאלתי היא איך זה בדיוק הולך האם זה פשוט סקריפט (באיזו שפה?) שאני צריך לשתול לייד כל מוצר כדי שיהיה ניתן לקנות אותו ? העגלת קניות כוללת גם את כל ממשק הויזה/ישראכרט ואבטחה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
???
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב c# עשיתי תוכנה של מילון אני לא אספר לכם לאיזה שפה ^^ ובעצם זה הולך ככה אי קולט איזה מילה בא לי לחפש אני פותח קובץ טקסט קיים לוקח שורה שורה עושה לה split ומחפש לאיבר הראשון של המערך אם הוא שווה למילה אם לא הוא ממשיך הלאה לשורה הבאה אם כן הוא מעתיק למשתמש את כל השורה שמן הסתם כוללת את הפירוש לדוגמא work = blablabla אז זה בודק אם המילה שווה לwork ומעתיק במקרה וכן את כל השורה עכשיו זה לא פועל לי בעברית אם הקובץ טקסט הוא בעברית זה לא פועל לי למה? Match m = Regex.Match(S[0], word);
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי הורדתי TEMPLATE ליצירת אתר FLASH עבורי מאיפה להתחיל\מה צריך לעשות על מנת שאני יכול לעלות או לבנות לי שרת אינטרנט ולשים עליו את או TEMPLATE? תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי תמונה בפינה הימנית העליונה מתחתיה יש לי DIV המוגדר בCSS כך: div#buttons { position:absolute; margin-top:70px; margin-right:15px; } הכל עובד טוב חוץ מהשורה השלישית בFF זה עובד תקין והmargin הוא 15px מקצה העמוד (מתחת לתמונה) אך בIE הmargin מתחיל החל מקצה השמאלי של התמונה (מתחת לתמונה) איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פרוייקט בג'אווה שאני עובד עליו ונתקעתי במשהו קטן .. מה שוקרה זה שאני מושך תמונה מסוג blob מ-mysql הופך אותה ל- image ואני מנסה לשמור אותה עכשיו במחשב זה מה שהצלחתי עד עכשיו Blob blob=rs.getBlob(1); is=new BufferedInputStream(blob.getBinaryStream Image raw =ImageIO.read(is עכשיו אני רוצה לשמור את ה- Image בדיסק מקומי ..אז מה שעשיתי זה: fc = new JFileChooser int returnVal = fc.showSaveDialog(Search_table.this ופה נתקעתי ....איך אני אומר לו שאני רוצה לשמור את ה- image שלי ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום רב !!! אני בונה פרויקט באקסס.. לאחר שסיימתי עם הבנייה הכללית והגדולה של הפרויקט התחלתי להכניס נתונים על מנת לבדוק את המערכת / הפרויקט שלי דרך טופס מיוחד לכך אבל לאחר שסיימתי ולהכניס את כל הנתונים סגרתי את כל הטפסים אך מאוחר יותר כשפתחתי את הפרויקט ואת הטפסים כדי לראות את הנתונים אז הנתונים לא הופיעו כאילו לא הכנסתי נתונים בכלל , מיד בדקתי אם הנתונים קיימים בטבלאות והכן הנתונים נמצאים בטבלאות אך הם אינם מופיעים כאשר אני מנסה להציג אותם דרך הטופס (שזהו בעצם ממשק המשתמש ושדרכו / אליו בסופו של דבר תיהיה למשתמש גישה ולא לטבלאות ולמסד העורפי).. הפרויקט הזה מאוד חשוב לי משום שהוא משמש כעבודת הגמר שלי בנושא אשר תיהיה בכעוד שבועיים וזה מאאווודדדדדדדד דחחחוווףףףףףףףףףףףף ...…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני בונה אתר למישהו, האתר הראשון שאני בונה בתשלום, ואני לא יודע כמה כסף צריך לקחת על בניית אתר בסדר גודל כזה: דרישות: פיתוח ב: Photoshop, Image Ready, Flash, HTML Editor(Front Page, NotePad) המערכת תורכב מקבצי HTML המועשרים ב: תמונות, תפריטים מעוצבים עריכה אישית, ANIMATED GIF, אפקט RollOver, מסגרות, אנימציות Flash, לחצני Flash עם צלילים. האתר לא יהיה מעל 6 דפים, גג יכול להגיע ל-6 דפים. אתר די קטן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שאלה בכותרת .... דוגמה תעזור מאוד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מערך שמוגדר בצורה הבאה: <input type="checkbox" name="courses" value="English"> <input type="checkbox" name="courses" value="Math"> <input type="checkbox" name="courses" value="Hebrew"> הבעיה היא שהגדרת מערכים בJS נעשת בלי סוגרים מרובעות [] אז כשאני בודק את הערכים בJS אז יש לי שגיאה, כשאני עושה בלי הסוגרים הSCRIPT של הPHP מקבל רק ערך אחד(ולא את כל הערכים שסימנתי) משהו יודע אם קיימת דרך לפתרון של הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך מקצים מערך דו מימדי? float **a; a=new float*[n] for(inr i=0;t<n;i++) a[i]=new float[m] כאשר N ו M זה הגודל שאני צריך לא משנה, טעות שלי, לא בדקתי את הקלט של המשתמש. מה שרשמתי טוב מאוד.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כל פעם אני מוותר על העיניין ומשלב את הכל ביחד, הגיע הזמן שאני אדע איך עובדים איתם. בעיקרון יש לי 3 קבצים שאמורים להיות מקושרים student.c בתוכו רשום #include "student.H" המימוש של הפונקציות student.h שבתוכו רשום #include "string.H" #include "stdio.h" #include "conio.h" וכמובן ההכרזות של פונקציות וstudentMain.C שבתוכו רשום #include "student.H" עכשיו השתים הראשונים נמצאים בתיקיה INCLUDE ושלישי נמצא בBIN. וכל הסיפור לא עובד.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד ניתן להוסיף אופציה בסייר הווינדוז, שכאשר תלחץ עליה היא תפעיל את התוכנה שלי + מיקום לקובץ שממנו הפעילו אותו. (בדומה ל-WinRAR ו-Winamp וכדומה...) תודה ושבוע טוב אנשים.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-