עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. איך מקצים מערך דו מימדי? float **a; a=new float*[n] for(inr i=0;t<n;i++) a[i]=new float[m] כאשר N ו M זה הגודל שאני צריך לא משנה, טעות שלי, לא בדקתי את הקלט של המשתמש. מה שרשמתי טוב מאוד.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. Started by simla101,

what does the next line do? sampletable[0] = ((AdcRegs.ADCRESULT0>>4)); sample table is a vector, and ADCRESULT is a 16 bit register... the real question is what does the >> operator do. thanks:)

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by Ranja,

אני רוצה לבנות אתר גלריה כזה למוצרים , יש לכם משהו מעוצב יפה וקליל ? אני יודע ASP.NET וגם PHP אם זה עוזר. פשוט אין לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי כרגע.. בעתיד אולי אפתח משו משלי. אשמח לשמוע על מערכות מומלצות של אתרים ( כמו JOOMLA וזה ). בברכה ,

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. אני לא צריך איכסון אתר, לא החניית דומיין, לא שרתי DNS, לא שרת דואר, לא הנחה לדומיין הבא - רק חידוש לדומיין net שעומד לפוג, אצל רשם זול שלא עושה בעיות. יש הצעות? תודה מראש.

5. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by shynet,

שלום לכולם, יש לי אתר ובו יש דפי ניהול שנותנים רק למנהלים או משגיחים להיכנס אליהם (מי שרוצה להיכנס נאלץ להקליד משתמש וסיסמא) הדפים מוגנים על ידי קובץ בשם protect.php ככה שכול פעם שקובץ ניהול עולה, הקוד הבא מופיע בראשו: <?php global $user_group; $user_group = 1; require("library/protect.php"); //Protect our page from guests ?> עכשיו, המשתנה user_group הוא בעצם מה שמתאר מאיזה קבוצה יהיה מותר להיכנס (כאשר לדוגמא user_group = 1 אז משתמשים שיש להם גישה שהיא ברמה אחת ומעלה יוכלו לצפות בדף), משתמשים ברמה 1 הם משגיחים, וברמה 2 הם מנהלים ככה שמי שרוצה לגשת לדף הזה יצטרך להיות משגיח או מנהל. אבל הבעיה היא כזו, כאשר אני מנסה לשנות את המשתנה user_group מתוך פונקצייה הפונקצייה …

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by e.s,

הכנתי תוכנית ועכשיו אני רוצה לעשות עוד תוכנית שתיהיה ביחד עם התוכנית השניה מה שאני בעצם רוצה לעשות הוא: קובץ עזרה כשהמשתמש לוחץ על f1 אז עולה לו התוכנית השנייה עם כל ההסברים מקווה שהבנתם אותי

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by matteo,

איפה אפשר ללמוד תכנות api בסיפיפי ספר או איזה משהו

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by pssheba,

נניח שיש לי דף html עם תיבת טקסט. אם המשתמש רושם 1 אני מריץ שאילתא בשרת mysql בנוסח: select * from mytable where id=1 ליתר דיוק, השאיתא תכיל פרמטר שיקבל את ערכו מדף html כך: select * from mytable where id=n כאשר n הוא פרמטר שערכו מתקבל מתיבת טקסט בדף html כאמור לעיל. כיצד אני מציג את תוצאת השאילתא בדף html ? מדובר פה ב cgi (למיטב ידיעתי). שמעת ש perl מתאימה לזה. האם ניתן לעבוד עם perl בwindows? ניתן להורידה ? כמה קל ומהר אפשר ללמוד אותה ? יש משהו אחר קל ומהיר יותר שעובד גם תחת windows? חשבתי על c אך זה נראה לי קצת מסובך. אני טועה ? תודה !

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by orninyo,

שלום למה אני מקבל את השגיאה הזאת: uncaught exception: [Exception... "Cannot convert WrappedNative to function" nsresult: "0x8057000d (NS_ERROR_XPC_CANT_CONVERT_WN_TO_FUN)" location: "JS frame :: [url]http://localhost/WebSite61/WebSite6/WebSite6/JScript.js[/url] :: open2 :: line 46" data: no] על הפונקציה התמימה הזאת: function open2() { location("index.php"); } ? סביב הקוד הזה אין כלום הפונקציה נקראת מתוך onclick

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by tal h,

סיימתי את בניית האתר החדש שלי. האתר עוסק בהפקות וידאו ועריכה, למגזר העסקי וגם הפרטי. אשמח לשמוע דעתכם על העיצוב, ועל בנייה נכונה לקידום נכון (עיצוב נקי ופשוט). מה ניתן לעשות בחינם, כדי לקדם טוב את האתר? (רשמתי באינדקים, נתתי באנר וקישורים באתרים אחרים שיש להם המון כניסות). www.tal-pro.co.il קרדיט גדול מגיע למשתמש: LazyBoy על הבנייה. ** אם יש שאלות הקשורות לצילום ועריכה- פתחו נושא חדש בפורום "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת" ואני אשמח לענות שם . תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by bm1125,

יש לי טופס שלפי הפרטים שממלאים שולח לדפים שונים. זה הטופס : <form action="form.php" method="post" name="form" onSubmit="return checkForm()"> <div class="white"><B>Loan Amount</B></div> <select name="Amount" ID="Amount" onchange="checkFieldBack(this)"> <option value="" selected>Please Select</option> <option value="5000">£5,000</option> <option value="5500">£5,500</option> <option value="6000">£6,000</option> <option value="6500">£6,500</option> <option value="7500">£7,500</option> <option value="8000">£8,000</option> <option value="10000">£10,00…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by ה*לה,

כשאני בונה GUI בC# אני מבצעת בו את פקודות הinsert וכו' זה אומר שאין שמוש בפונקציות בoracle (אלא רק במאגר נתונים)? האם זה חוקי ליצור create table בפונקציה? ושאלה על בניית המאגר: יש לי טבלה של טיסות: מקור, יעד, חברת תעופה, מספר מקומות... השאלה שלי היא איך לקבוע את היום והשעה: יש טיסות של X פעמים ביום, טיסות של פעם בכמה ימים - איך עושים את זה? (אם אני מכניסה נתונים על כל טיסה וטיסה לטבלה היא תהיה בגודל אניסופי)?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. Started by DXM,

שלום לכולם, יש לי בקשה לסקריפט כי אני מתחרפן כבר, אני מגיע מעולם הפרל ואני צריך לכתוב סקריפט בVBS ואני לא מבין בזה כלום. אם היה מתאפשר לי לכתוב את זה בפרל זה היה בדיוק 6 שורות. אני צריך ככה: 1. שידפיס את הטקסט הבא למסך " Please enter username " 2. שיקלוט את הקלט למשתנה USERNAME. 3. שיכתוב את הטקסט הבא למסך "Please enter resource" 4. שיקלוט את הקלט למשתנה RESOURCE 5. שיריץ את הקובץ BATCH הבא כך שUSERNAME הוא פרמטר ראשון וRESOURCE הוא הפרמטר השני. לדוגמא: \\compname\sharename\dir1\dir2\call.bat USERNAME RESOURCE כל השאר שצריך לבצע כתוב בBATCH. מה שכן חשוב לי לשמור על ההרשאות של היוזר (יוזר של ACTIVE DIRECTORY DOMAIN) כאשר הקובץ BAT רץ.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. שלום, הנה הקוד: משום מה הסוגריים האחרונות עושות בעיות ואני מקבל Error . איך אני אמור לתקן את זה? תודה .

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by Devil Servant,

שלום. אני מחפש קומפיילר לSymbian בשביל C/C++ תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. שמעו יש לי אתר!עכשיו יש לנו טכנאי אנחנו מחפשים עוד אחד אז זה הפרטים: 1. PHP עם MySQL 2. HTML 3. שרתי לינוקס ו- .htaccess 4. אימיילים 5. FTP 6. אימיילים.. ב- SMTP וב- POP3 7. פונטציאל להרוויח כסף-אם הוא ישקיע גם... ויש לי אתר אם מערכת מוכנה עם שרת ודומין

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. Started by ]|V|[r. X,

אני מעוניין לעשות קורסים בתכנות וזה רק בשביל התעודה. יש לי ידע מועט בתכנות ואני מעוניין להגיע לתכנות בסביבת דוט נט. השאלה שלי היא כזאת: תסתכלו פה בקישור ותגידו לי איזה קורסים כדי לי לעשות כדי להגיע לרמה שאני רוצה. http://www.hi-tech.co.il/college/HiTechin.asp?cc=coursebrows&cat=Software%20Development

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. לאחר שפתחתי פרויקט מסוג WEBSITE בVS2008 אני לא מצליח להריץ אותו ע"י לחתן הPLAY, לאחר שנפתח דך האינטרנט אני מקבל הודע ש "לא ניתן להציג את הדף ..." ורואים בשורת הכתובת שהוא הולך ל " http://localhost:60659/WebSite3/Default.aspx "

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה מתוך msn messenger. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by lilian,

הי, עשיתי טעות של צעירים בעת התקנת Java. כאשר רציתי לעדכן ספריה של path (איפה שנמצא לבסוף ה-bin) מחקתי את כל השורה במקום להוסיף. לכן בזבזתי יום שישי שלם, על טעויות משלמים... מישהו יודע איך ניתן לשחזר אותו? תודה !

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by שריה 24,

שלום! אני רוצה לעשות אזורים על התמונה-מפה, שהם יהיו תמונות קטנות, איך עושים את זה? בקוד הבא: http://www.w3schools.com/tags/tryit.asp?filename=tryhtml_areamap למשל, יש דוגמה של אזורים על התמונה, אבל אני רוצה שכל אזור תהיה לו תמונה קטנה, כאילו אני מדביק תמונה קטנה על התמונה-מפה בדיוק באזור הלחיצה. האם יש מאפיין (או משהו אחר) לתג area, שגורם לו להופיע כתמונה? תודה :-)

23. Started by קיפוד,

היי הורדתי TEMPLATE ליצירת אתר FLASH עבורי מאיפה להתחיל\מה צריך לעשות על מנת שאני יכול לעלות או לבנות לי שרת אינטרנט ולשים עליו את או TEMPLATE? תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by ניר.,

שלום רב !!! אני בונה פרויקט באקסס.. לאחר שסיימתי עם הבנייה הכללית והגדולה של הפרויקט התחלתי להכניס נתונים על מנת לבדוק את המערכת / הפרויקט שלי דרך טופס מיוחד לכך אבל לאחר שסיימתי ולהכניס את כל הנתונים סגרתי את כל הטפסים אך מאוחר יותר כשפתחתי את הפרויקט ואת הטפסים כדי לראות את הנתונים אז הנתונים לא הופיעו כאילו לא הכנסתי נתונים בכלל , מיד בדקתי אם הנתונים קיימים בטבלאות והכן הנתונים נמצאים בטבלאות אך הם אינם מופיעים כאשר אני מנסה להציג אותם דרך הטופס (שזהו בעצם ממשק המשתמש ושדרכו / אליו בסופו של דבר תיהיה למשתמש גישה ולא לטבלאות ולמסד העורפי).. הפרויקט הזה מאוד חשוב לי משום שהוא משמש כעבודת הגמר שלי בנושא אשר תיהיה בכעוד שבועיים וזה מאאווודדדדדדדד דחחחוווףףףףףףףףףףףף ...…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by BuNKeR,

שלום לכולם בניתי תוכנה קטנה והיא עובדת מצויין הבעיה היחידה היא שברגע שאני שולח אותו לTRAY או יוצא מפוקס והיא מתמזערת אז הקוד מפסיק לעבוד ואני צריך שהוא יעבוד לי ברקע כל הזמן אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.