תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנת C , עכשיו נניח ואני בונה איזה פונקציה כsource ואז פותח source חדש. האם אני חייב לעשות comment על כל הsource הקודם כדי לקמפל את השני ?? ניסיתי להעביר את הקובץ לResources אבל הוא עדיין מקמפל אותו...
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
השאלה היא יותר על הניסוח, ולא על איך לכתוב את האלגוריתם. השאלה: סכימת משקלי מכוניות (לצורך מעבר במעבורת) כל עוד הסכום אינו עולה על 100 טון אז מדובר בלולאת while שצריך לעשות ולחשב sum, עכשיו השאלה היא כזאת אם נגיד קלטתי: 50 טון, 45 טון, ועוד 10 טון הsum שלי יהיה 95 טון או 105 טון? אני מתכוונן האם בשאלה הם התכוונו ל"כל עוד הסכום (כולל הקלט עכשיו) אינו עולה על 100 טון, הוסף את הקלט לsum" או "קלוט משקלים והוסף אותם לSUM, הפסק כאשר sum גדול מ100 טון". אני יודע שהשאלה טיפשית, אבל תודה לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. יש לי תבנית של מסמך - איך ניתן לראות את ההגדרות שיש בה? (לפתוח את הקובץ של כל ההגדרות?)? 2. האם אפשר ליצור ש: אם אני פותחת מסמך חדש (ללא תבנית), ירוץ מאקרו שיקבע את כל המאפיינים של התבנית? (אם זה לא מתאים לפורום המתאים, אשמח שיועבר לאיפה שצריך)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
what does the next line do? sampletable[0] = ((AdcRegs.ADCRESULT0>>4)); sample table is a vector, and ADCRESULT is a 16 bit register... the real question is what does the >> operator do. thanks:)
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות אתר חינמי משלי. על איזה אתרי איכסון אתם ממליצים לי, שהשרתים שלהם חזקים ועמידים ועם דומיין חינם מלאך ולמה שאני רושם משהו בעברית בתוכנה - editplus(תוכנה ליצירת דפי html),אז דף האינטרנט לא מראה לי את הכתב בעברית? איך אני עושה שכן הוא יראה לי גם בעברית?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שמעתי שלאתרים הבנויים בלפאש יש בעייה עם מנועי החיפוש. יש לי אתר, שיש בו רק כפתורים מפלאש והאתר עצמו הוא html. האם זה יכול להפריע לאתר שלי להתפרסם במנועי החיפוש כמו גוגל וכ'ו? תודה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
למה הקוד הזה לא עובד לי? אם יש למישהו רעיון אשמח מאד לתשובה תודה מראש:)https://github.com/f739/one יש פה קישור ל github
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בreport שמגיע עם הVB6. איך ניתן לטעון אובייקטים בזמן ריצה לתוך אחד הSECTIONS? חיפשתי בגוגל, אך מצאתי רק עבור הCRYSTAL REPORT. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אתר בשרת האיחסון החינמי free host. הדומיין שלי אצלהם מתחיל ככה- http://mysite.2us.co.il אני רוצה שהוא יהיה עם ה www, ככה- http://www.mysite.2us.co.il איך אני יכול לעשות את זה? חיפשתי בניהול שלי בחשבון ולא מצאתי אפשרות כזאת. גם היה רשום הניהול שלי את הדומיין שלי לבד. כאילו בלי הhttp, או ה www. אז ניסיתי לשנות אותו ל http://www ואז הדומיין שלי. אבל הוא אמר לרשום אתר בלי ה http://www. מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי אתר, איך אני מוסיף לו איקון ליד שורת הכתובת? כמו שבפורום פה יש את האיקון של "המחשב": תודה רבה וסוף שבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין להוסיף מוזיקה לאתר דרך flash. כלומר בכל פעם שיכנסו לאתר המוזיקה תנוגן אוטומטית. האתר מורכב מחמישה דפי html, השאלה שלי היא איך אני יכול שהמוזיקה עדיין תמשיך להיתנגן למרות שהגולש יעביר דפים באתר. האם הדבר אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. כרגע התקנתי על האתר הפרטי שלי את מערכת ההורודת pafiledb_v3.6 של PHP Arena. כמו שיש באתר הזה. בקיצור יש לי באתר עמוד ראשי(דף html) ואני מעונין להכניס את הגוף עצמו של מערכת ההורדות לעמוד html שלי.(כמו שבאתר הזה עשו). כיצד אני עושה את זה? אשמח לתשובה ברורה. תודה ולילה טוב
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר שבו התקנתי את מערכת ההורדות paFileDB 3.6 של PHP Arena. כמו שיש באתר הזה. האתר שלי מורכב מעמוד בודד - דף הבית שהוא ב html ופורום. אני רוצה לשים את המערכת הורדות(את השלד עצמו) ולשים אותו כחלק מעמוד הבית. כלומר המערכת הורדות תיהיה בעמוד הראשי. השאלה היא ככה: המערכת היא ב php, איך אני מצרף אותה לדף html? תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להוסיף לאתר שלי שקיים כרגע במנוע גוגל את זה: אני רוצה שכמו שאני רשמי לדוגמא hwzone בגוגל הוא מצא לי את האתר וגם הביא איתו את כל הקישורים שסימנתי בצבע שחור. אני גם רוצה שלאתר שלי יהיו את הקישורים שהקפתי בצבע השחור. איך אני עושה את זה? צריך לעשות משהו ב page description? איך בדיוק עושים את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
למה אחרי שהמהדר הופך את שפת התיכנות לשפת מכונה, אי אפשר פשוט לשמור את השפת מכונה במקום כל פעם לעשות את תהליך ההידור מחדש?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה! רציתי לדעת לגבי הממשקים IEnumerable ו IEnumerator ב C# המאפשרים מעבר על מחלקה בלולאת Foreach. למה במקום להשתמש בממשקים הללו, לא להגדיר מאפיין לקריאה בלבד(המכיל רק פונ' GET) וכך יהיה אפשר בקלות לעבור על האוסף או המערך שיש במחלקה בלולאת ForEach, ולא תהיה אפשרות לשנות אותו. כל זאת מבלי לממש את הממשקים הנ"ל? זה לא יותר פשוט?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הפונקציה מקבלת גודל של הבאפר וקובץ ואת הבאפר עצמו. מה קורה במידה ונגמר המקום בבאפר והשורה בקובץ לא נגמרה? איך אני יכול לחזור לאותה השורה אחרי ההקצאה דינמית שאני עושה על הבאפר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקצה דינמית זכרון בתוכנית ומכניס לשם מחרוזת כגודל ההקצאה אבל משום מה כשאני מדפיס את מה שהכנסתי זה מדפיס לי גם זבל אחרי המחרוזת מישהו? איך נפתרים מהזבל ptr[i]=(char*)malloc((size)*sizeof(char)); if (!ptr[i]) cout<<"error"; for(int j=0;j<size;j++) [br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 20:11:07 שכחתי שורה אחרונהptr[i][j]=input[j];
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את mingw וכל מה שצריך (GCC וכל השאר ) , אני כותב תוכנית פשוטה , מנסה להריץ וזה פשוט לא מריץ (בחרתי את mingw gcc ) שגיאה: launch failed no binaries
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך בעברית לתקן החדש? כי אני מכיר את הפרסום עצמו באנגלית, אבל אין לי כח לשבור על זה את השיניים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ניסיתי להתקין את המערכת וזה הראה לי שגיאה שהוא לא מוצא את מסד הנתונים .. אז מישהו יכול להגיד לי איזה קובץ צריך לבחור כמסד נתונים מהמערכת פורומים הזאת ? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי טופס ואני רוצה לשחק לו בזום בגלל שיש לי תמונה גדולה מדי ואני לא רוצה להקטין אותה, אני פשוט רוצה לעשות לו זום חיצוני וככה אני יראה אותו קטן יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני די מתקשה באופן כללי עם חישוב הסיבוכיות זמן ריצה (מדעי מחשב שנה א' אפשר להגיד ) נניח יש לי אלגוריתם חיפוש כלשהו שעושה פעולה הבאה: לולאה ראשית: התחל מכתובת 0 ותסיים ב-n. לולאה מקוננת: אם אתה מוצא תו X, תתחיל לספור ממנו את כל תווי ה-X עד סוף המערך/רשימה מקושרת (עד n). המשך ל-X הבא עד לסיום הלולאה. לכאורה זה נראה כאילו n^2. אך מה קורה אם אני מכניס ללולאה המקוננת פקודה שתשמור את כתובת ה-X הראשון שהיא מוצאת ואחרי שהיא סיימה לספור, תוסיף אותו לאינדקס של לולאה הראשית? (כלומר שאני לא אעבור שוב על מספרים שאני יודע שאין בהם X, אלה ישר אקפוץ ל-X הבא בתור). זה אמור לשפר את היעילות החיפוש, אך השאלה אם זה משפיע על סיבוכיות זמן ריצה? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 19.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה. יש לי אתר, ואני מעונין ליצור עמוד של "צור קשר", שבו אני יוסיף שדות שאנשים ימלאו ואז הפרטים ישלחו אלי לאימל. חיפשתי, וראיתי את המדריך שבאתר הזה - http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=431 עשיתי הכל, ובאמת הכל עובד יפה מאוד, אבל יש לי שאלה. במדריך שלו הוא יצר רק את השדות- -"כתובת איימיל שלך" -"נושא ההודעה" -"גוף ההודעה". הוא שם רק שלושה שדות למלאות, ואני מעונין להוסיף עוד שדות. את השדות: -טלפון, ואת השם. ניסיתי להוסיף את השדות... הצלחתי רק ב html להוסיף אבל בקובץ php לא הצלחתי לעשות זאת. הקוד ב php המקורי הוא - <?php $sender= $_POST['sender']; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; if($sender == '' |…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-