עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי 2 תוכנות כאשר אחת אמורה ליצר מידע וכתובה ב C#, השניה אמורה לקלוט את המידע לעבד אותו ולהחזיר לתכנה הראשונה תשובה וכתובה ב C++. איך אני יכול לשלוח את המידע בין 2 התוכנות? (בעדיד התוכנות יפעלו על מחשבים שונים ויעבדו בעזרת כרטיס תקשורת יעודי, כרגע שניהן על אותו מחשב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by no_way,

אני מחפש מדריכים בעיקר סרטונים על השפה פייתון. אשמח להצעות שלכם. רקע יש קליל בJAVA.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני עושה הרבה פעולות של הורדת קוד מקור של אתר וכאלה, ועד שלא הכל יורד התוכנה נתקעת. איך אני עושה שהתוכנה תדע לעשות דברים תוך כדי? אם אפשר גם C# וגם VB זה יהיה נחמד... [ד"א הייתי מחפש בגוגל, אבל הרשתות פה עם רימון הכי גבוה \= מעניין שאת הפורום הוא נותן...]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Rashad Abeer,

ProjectDataScience.docx

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by ofer,

כאשר מבקשים להעזר באשף, מתקבלת הודעה : activex component can't object ללא האשף ניתו ליצור טבלאות טפסים וכ' מה הסיבה? איך יוצאים מזה ?

6. Started by creative,

עיצבתי אתר ויש לי בעיה שכשאני עובר מחשבים עם רזולוציה שונה המראה שונה. איך פותרים את זה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by MasterDK,

לפי מה שידוע לי קיימים שני סוגי קידום PRE ו POST קידום PRE: ++var; קידום POST: var++; עכשיו אני שואל את עצמי מה ההבדל? כבר הרבה זמן אני מנסה להבין את ההבדל.. והאם ה FOR הזה: for(i=0;i<n;++i) שונה מה FOR הזה for(i=0;i<n;i++) ? אם כן במה? תדוה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by night-fire,

עריכה: בניתי אתר ואני רוצה לעשות טופס שכשיכתבו משהו זה ישלח לדואר האלקטרוני. בניתי טופס אך הבעיה שכשלוחצים על submet הוא מבקש משהו עם ה-outlook וזה דיי בעיה כי ילדים בגילי לא משתמשים בoutlock והאתר הוא בשביל ילדים בגילי. יש דרך שכאשר עושים טופס נגיד : שם: סיסמא: זה ישלח לי את הפרטים שנרשמו לאימייל מבלי לעשות עוד פעולות? פשוט ללחוץ על submet..? תודה וסליחה על הבורות! ד"א הבנתי שזה צריך להיות PHP או ASP הקוד רק שאני לא מבין בשפות הללו. תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  9. יש לי מחלקה שכתבתי שבעיקרון יכולה לעבוד בעצמה (לא תלויה במחלקות אחרות) אני רוצה שתהפוך לקובץ שאפשר להפעיל ב- Windows. איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום. אני די הדיוט (האמת - לגמרי). נא לא להיכנס בי יש לי שאלה די פשוטה (את הסיבות אשמור לעצמי כדי לא להאריך את הת'רד שלא לצורך): האם אתר (prageruniversity.com) שמקבל עד ל 5,000 ביקורים ביום (אבל עלול לגדול), יכול לחיות ללא VPS ולהיות כתוב ב HTML? בקצרה: יש קצר של ממש בין מפתח ומתחזק האתר, לבין ההנהלה. ההנהלה קצת בני ערובה בסיפור, ולא אאריך. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם!!! המון תודה ושבת שלום

11. Started by avivlyaviv,

סליחה על הכותרת הלא ברורה אני ינסה להסביר כאן מה שאני שואל זה איך עשוים לחצן שכשאר עומדים עליו נפתחות עוד אפשריות......? כמו הלחצן באמת (HWZONE) למעלה "ראשי" שכשא אני שם את הסמן עליו נפתחות לי 3 אפשריות ("חדשות, אכיון....") איך אני יוצר לחצן כזה? שאלה נוספת אני רוצה לעצב דף אינטרנט פשוט יחסית ואני רוצה לחלק אותו כמו באמת(HWZONE) ------------------------------------------- | ג | | -------------------------| | | | | ב | |ב | א | | …

12. הי חברה! אני אלי, ואני עובד כרגע על רעיון טכנולוגי עם שותף, ואני מאוד זקוק לעזרתכם, כי אני לא מבין גדול בתכנות. אני כרגע מאפיין מערכת עבור שותף טכני. במערכת יש התקשרות עם שרת בין שני משתמשי קצה ואני צריך למזער את זמןן ההתקשרות הזה, מפני ששני המשתמשים נמצאים אחד מול השני ושניהם מחכים להתקשרות להסתיים, ואלו הם השלבים: 1. לקוח קצה שולח בקשת כניסה לעסק מהמכשיר הנייד על גבי האינטרנט. 2. השרת ובו מאגר המידע מקבלים הבקשה ומתבצעת ההחלטה אם לאשרו. 3. אישור\סירוב כניסה נשלח לעסק (דלפק כניסה) ומתקבל בתכנת PC על גבי האינטרנט גם כן. חשוב לי שההתקשרות הזו תהיה מאוד מהירה מפני שעיכוב עלול ליצור תסכול אצל הלקוח ועומס בכניסה. חברה, תעזרו לי להבין אומדן זמן ההתקשרות ואיך ניתן לש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by The_Hobbit,
    • 0 תגובות
    • 398 צפיות
  14. Started by raiman1,

לפני בערך חודש הורדתיMicrosoft Visual C# 2008 Express Edition מהאתר של מיקרוסופט. עכשיו כשאני מנסה להיכנס לזה נפתח לי חלון וחא ממש הבנתי מה צריך לעשות.. [attachment deleted by admin]

15. Started by creative,

אז ככה כתבתי תוכנית כזו בגן משחקים יש כניסה לשני מבוכים SMALL וBIG. המבוך BIG מיועד לאנשים שגובהם 1.70 ומעלה, והמבוך SMALL מיועד לאנשים שגובהם פחות מ 1.70. א. כתוב תכנית בפסקל שתקלוט את הגובה של כל אחד מהאנשים המגיעים לכניסה, ותדפיב את שם המבוך שאליו יכנס. התכנית תמנה מספר האנשים שנכנסו לכל אחד מהמבוכים ביום מסויים. ב. מפעילי המבוכים מקבלים היום בונוס, המחושב כך: מפעיל המבוך BIG מקבל בונוס אחד עבור כל 15 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. מפעיל המבוך SMALL מקבל בונוס אחד עבור כל 20 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. לדוגמא: אם ביקרו במבוך BIG 39 אנשים, יקבל המפעיל 2 בונוסים. אם ביקרו במבוך SMALL 80 אנשים, יקבל המפעיל 4 בונוסים. הוסף הוראות לתוכנית בסעיף א, כך שהתוכנית תח…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  16. מישהו מכיר איזה extension לchrome שייתן לי להחדיר קוד מסוים לכל דף שאני נכנס אליו בלי יותר מדי התעסקות? עריכה: מצאתי ואני לא יודע איך\אם אפשר למחוק דיון אז אם מישהו סקרן זה הקישקוש שמצאתי שעובד https://chrome.google.com/webstore/detail/customcss-injector/eknfhefneldkoocaeokkapahblmodika/related?hl=en&fbclid=IwAR0i-06ZPoXU-9b8-pWPAkBo62Ad3xUwEpLETM8lPFFd_dPhNLVQH514zCs

17. Started by gss,

שלום,רציתי לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי לכיוון או לתת איזה אלגוריתם אשר ידפיס לי את המטריצה הבאה : 1 | 2 | 3| 4 | 5 | 6 |7 24|25|26|27|28|29|8 23|40|41|42|43|30|9 22|39|48|49|44|31|10 21|38|47|46|45|32|11 20|37|36|35|34|33|12 19|18|17|16|15|14|13 בעיקרון אכפת לי מהיעילות ומהדרך עצמה.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by razaviv,

inews.2us.co.il תנו חוות דעת וביקורת בונה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by WarNet,

שלום,התקנתי את התוכנה Visual Studio 2013. עשיתי לפי הסרטון הבא: במקום main.cpp,כתבתי main.c ניסיתי את התוכנית הבאה #include<stdio.h> void main() { int first, second; printf("please enter the first number: "); scanf("%d", &first); printf("please enter the second number: "); scanf("%d", &second); printf("The sum of the numbers is %d\n", first + second); } אני מקבל את השגיאה הבאה: למה? תודה.

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by shahar emule,

מה נשמע חברים? טוב אז ככה אני מתכנת לא מעט זמן ב-c++ יודע את יסודות השפה ברמה טובה( מונחה עצמים וכו') הקטע שעד עכשיו כל הקוד שמימשתי היה ב-win 32 console. application ואני רוצה לדעת באילו ממשקים יש באפשרותי להשתמש כדי לבנות לדוגמא תוכנת ניהול קטנה כמו מסד נתונים או משהו דומה...... אשמח אם תציינו שמות ממשקים ואם אפשר - לא חייב, אפילו לתת הסבר תודה רבה, שחר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Second Edition,

היי , האמת דיי התחבטתי אם לשאול פה או לא .. (מכיוון שיש ה-מ-ו-ן מקורות והמון כיוונים - ואתה רק צריך "לבחור") למדתי Java , ואני מעוניין לא לשכוח ואולי לחזק .. אני לא יודע ממשק גרפי ולפי ה API של אורקל , בקושי נחשפתי לשפה .. (אני לא יודע ממשק גרפי/שרת-לקוח/ספריות שלמות/EE/ME ועוד ..). האמת , נראה לי שאפילו לא גירדנו את השפה .. יש המלצות , איפה להתחיל ? כיוון מומלץ ? תודה .

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום מחפש תוכנה הבודקת העתקות בין שני קבצים או יותר ב C# או JAVA

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by efod26,

יש איזה תוכנית GUI שאני עובד עליה, יש בה מערך של PictureBox שכל אחד מהם הם לצורך השאלה תמונה כלשהי, ברגע הלחיצה על אחד מהתמונות נקרא בנאי של FORM אחר עם הפרמטרים (תכונות) של אותה תמונה. הסתבכתי עם הקישור לאירועים ויצירת השיטה שתופעל בכל פעם שתלחץ תמונה אחרת. אנא עזרתכם

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. אני כתבתי כך scanf("%d%d%d%d",&num1,&num2,&num3,&num4); ok ואחרי כל פעם שאני מכניס ערך DOS קופץ שורה איך אני יכול למנוע זאת

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by פיני1805,

שלום, איך אני שומר על הטקסט הרשום ב- TEXTAREA ככה שבכל איטרציה של לולאה אני יוכל להוסיף טקסט לטקסט הקיים. עזרתכם, תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.