תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
היי, נתקלתי בבעיה מוזרה בVisual Studio 2010. כאשר הפרויקט שלי מכיל משאבים ואני מנסה להוסיף משאב חדש, קופצת הודעת שגיאה. לעומת זאת אפשר להוסיף משאבים קיימים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? http://www.freeimagehosting.net/57b17 http://www.freeimagehosting.net/3d3d9
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות בגרות במדעי המחשב אך יש לי בעיה אני לומד בפרויקט הילה (למקרה שמישהו פה לא מכיר זה פרויקט לתלמידים שנשרו ממסגרות חינוך או כמו במקרה שלי עזבו בסיבות כאלא או אחרות) פרויקט הילה (לפחות בהרצליה) לא מספק מורה במקצוע מדעי המחשב כי אין ביקוש לנושא הזה (כמו שאמרתי קודם זה לתלמידים שנשרו ממסגרות חינוך מה שאומר שהם לא ממש משקיעים להבדיל ממני שעזבתי מבחירה) אבל כן מגיש מה שאומר שאני צריך ללמוד לבד או בבצפר פרטי כלשהו ולצערי לא מצאתי שום בצפר פרטי שמלמד את המקצוע הזה מצאתי באינטרנט שתי תדרוכים לקראת הבגרות http://www.csit.org.il/TSTBAG/2011/Tad899205.pdf http://www.csit.org.il/TSTBAG/2011/Tad899205Objects.pdfכמו כן מצאתי גם מבחן לדוגמא משנה שעברהhttp://www.csit.…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי מישהו יודע אם אפשר להוסיף את הטולבאר הנ"ל לאתרי ASP ואיך ? (נוב טוטאלי בנושא) www.wibiya.com בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
תחום מחשוב הענן הוא תחום חם מאוד וצומח בתעשייה. עד כמה באמת הוא שונה ממערכות Enterprise מסורתיות? מה מבדיל בין מערכת ענן למערכת מרוחקת אחרת? תוכלו למצוא זאת בפוסט הבא, 10 התכונות של שירותי ענן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/10-cloud-computing.html מקווה שתמצאו את המידע מועיל ומעניין. תגובות יתקבלו בברכה. יום טוב, ליאור
-
שלום, האם לPLC יש קשר לכאן? במידה וכן, אני מעוניין ללמוד אבל מאוד קשה למצוא חומר על זה בעברית מכירים אתר כלשהו ללימוד בעברית? כל חומר בנושא הזה יתקבל בברכה רבה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני חדש לVB, ואני צריך לעשות איזה סימולטור קטן. סתם ליופי, רציתי לשים רקע מסויים אבל לא יודע איך עושים את זה. אודה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך לשכפל כרטיס CF שעליו יושב משחק עם תוקף מסויים שכשהוא נגמר צריך לשלוח למישהו שלוקח כסף על הריסוט למצב ההתחלתי מוכן לשלם כראוי למי שימצא פתרון לדבר הזה נא ליצור קשר בפרטי
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני לא צריך איכסון אתר, לא החניית דומיין, לא שרתי DNS, לא שרת דואר, לא הנחה לדומיין הבא - רק חידוש לדומיין net שעומד לפוג, אצל רשם זול שלא עושה בעיות. יש הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי אוזניות סגורות. הפלייבק מהמיקרופון מרעיש מאוד את הסאונד הכללי, אבל היות ואני לא שומע את עצמי עם האוזניות - אני חייב פלייבק כשאני משתמש במיקרופון. השתקת המיקרופון לא מספיקה, כי אם הפלייבק עדיין פעיל - בכל זאת יש רעשים על האות (כ.קול מובנה... מה לעשות). הצלחתי מאוד בקלות לייצר קיצור דרך שמשתיק את המיקרופון או את הרמקולים/אוזניות בכללי באמצעות תוכנה שנקראת nircmd.exe, אבל לא הצלחתי להשתיק רק פלייבק מהמיקרופון - שכן זה תת פרמטר של התקן הרמקולים (כמו back, front, center/sub, line in front, line in back וכו'). למישהו יש רעיון לגבי איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש דרך יעילה לעבור על כל מני נושאים (ללמוד ולרענן את הזיכרון) בתכנות, כל הנקודות הבולטות ברמה של תואר ראשון למשל: עקרונות של תכנות מונחה עצמים (ירושה, מחלקות וירטואליות) קצת WIN API נניח קצת אסמבלי על ערימה מחסנית הקצאות וכו' ארכיטקטורת 8086 ג'אוה JIT JVM... ויקיפדיה זה טוב אבל לא כ"כ מעמיק (ברוב הנושאים) אם יש למישהו יש רעיון (אם יש פה זה גם נחמד) אשמח [ד"א את under warrior אני מכיר] (יש לי ראיונות לאקדמיזציה בקרוב מאוד, אמנם יש לי תואר אבל אני כמובן לא במת זוכר הכל אז אני מעדיף לעבור על הכל כדי להגיע לאן שהוא. בלי קשר גם מקורות ללימוד על מערכות הפעלה אלגוריטמיקה רשתות וכו' אשמח מאוד אני לא מחפש ברמה של הקורסים - אלא ריכוז הסברים על כל העקרונות והרעיונות וכו', משהו…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קיבלתי משימה ליצור מערכת של ספרייה שקולטת נתונים של ספרים: שם ספר, שם מחבר, קוד ושנת הוצאה ומכניסה אותו לקובץ, אבל המערכת צריכה גם למיין את הקובץ לפי אינדקסים של שם המחבר, כך שעבור כל ספר יהיה משתנה IndexAuthor שיצביע לשורה של הספר הבא לפי סדר א"ב של הסופרים. אותו דבר גם עבור שם הספר. (המערכת לא צריכה למיין את הספרים לפי סדר הא"ב בתוך הקובץ אלא רק לפי אינדקסים כפי שהוסבר) לדוגמא: (השורה הראשונה ריקה IndexAuthor=-1, IndexName=-1) מספר שורה | שם המחבר | IndexAuthor שורה 1: | \0 | 2 שורה 2: | אבי | 4 שורה 3: | יוסי | 1- שורה 4: | גלית | 5 שורה 5: | דן | 3 הבעיה היא שבפונקציה sort שאחרי add (הוספת ספר) יש בעיה והאינדקסים ש…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום, רק התחלתי לתכנת בECLIPSE תכנות של HTML וJAVA ביחד... אני צריך לפתח עמוד JSP ועם הeclipse שיש לי אני לא מצליח.. מישהו יכול לשלוח לי קישור להורדת eclipse עם התוספת של JSP תודה לעוזרים! ברק
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם ניתן להעביר שיחות וידאו מהרשת הסלולרית אל אתר אינטרנט? אני צריך בשביל העסק שלי להקים מערכת שדרך מספר אחד אליו מתקשרים כל העובדים, נפתחת שיחת וידאו המנותבת לאתר של החברה ודרך האתר ניתן לראות את הוידאו מהפלאפון [האדם עם הפלאפון לא צריך לראות את מי שבמחשב אבל כן שתהא האפשרות לדבר איתו]. זה אמור להיות דרך הרשת הסלואלרית [לא אינטרנט]. יש למישהו מושג איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי קוד שכתוב ב VBS ובסוף הקוד הוא מציג את הפלט ב MSBOX, אני לא רוצה שזה יוצג בהודעה אלה יוקלד על המקלדת כמו כפתור מאקרו. ברגע שמפעילים אותו הוא יקליד את הקוד בתוכנה\כתבן וכו.. ואני יעשה לו SHORT KEY
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי! אשמח להמלצה על ספר שניתן לקנות על מנת ללמוד מהבסיס SQL SERVER. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה !
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איך אני לוחץ על כפתור או פונה לטקטס בוקס באתר מסויים בMicrosoft Web Browser?? למשל, אם אני רוצה ללחוץ בדף הראשי של גוגל על "תמונות" למעלה איך אני מגיע לפקודה שתחלץ על הכפתור הזה או למשל תתפקס על תיבת החיפוש? מקווה שהבנתם. תודה מראש! C#
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הסתדרתי... הייתה שגיאה לוגית במקום להכניס את f[][]->temp עשיתי temp->f[][]
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני רוצה לייבא wsdl לפרוייקט שכתבתי ב NetBeans IDE 7.0.1 דרך https, הוא נכשל על Certificate. יש לכם מושג כיצד עוקפים את זה?(אני יודע שאפשר ע"י SSL Certificate שהוא חתום ע"י VerySign למשל, אבל אין לי כזה) מה עוד אפשר לעשות? באותו פרוייקט ואותו ה-WSDL, כאשר מוגדר ב http הכל עובד בצורה תקינה. תודה מראש לעונים, לב.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
טוב הרעיון הוא כזה: יש לי שני מספרים (לרוב נעים בין 100 ל10000) אני רוצה, על פי המנה ביניהם לדעת מי הגדול יותר מביניהם ובכמה הוא גדול, ואז אני מעניק נקודות למספר שגדול יותר מהמספר השני- אני בכוונה לא משתמש במספרים עצמם כי אני לא רוצה קנה מידה מדוייק של מי יותר גדול אלה אם נניח הם ב"איזור" אחד של השני נניח 2000 ו2010 אז מבחינתי הם שווים אחד לשני. קודם כל תסתכלו על הקטע קוד שעשיתי שתבינו מה הקטע: Glob1\2 הם שני המספרים שלי, K1\2Score הם הניקוד שמקבל כל אחד מהמספרים: K1Score = 0: K2Score = 0 Select Case Glob1 / Glob2 Case Is > 3: K1Score = 2 Case 1.0000000001 To 3: K1Score = 1 Case 0.3 To 0.9999999999: K2Score = 1 Case Is < 0.3: K2Score = 2 End Select פה מגיע…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשיעורי אקסס אחד על אחד בתמורה לקופה ממוחשבת כוללת הכל או הפקת אירוע לעד 50 איש דוכני מזון והפעלות ועוד.... אני מהתחום הזה ! אשמח לפניות מאנשים רציניים שרוצים ללמד היטב !!! בכבוד רב, עמית גל. 0547949214
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי לכולם, אחלה פורום ותודה מראש למשיב/ים אני כבר משתגע בניסיון להבין את אקסס אני לא קולט מי יודע מה אנא להסביר לי בסובלנות ובדיוק רב (תודה) אני מנסה ליצור שאילתה שתראה בעצם רשימת מוצרים לליקוט לאיסוף ע"י המחסנאי כלומר : בתחום האירועים : טבלה: שם השירות , האם הוזמן טבלה שנייה : תת פריט המשויך לשירות שהוזמן , האם לוקט / נאסף לדוגמא: דוכן פופקורן , כן רשימת איסוף: ל: דוכן פופקורן: מלח , נאסף גרעיני תירס , (לא סומן במלבן- לא נאסף) אני חושב שהבעיה שלי מתחילה בהגדרת האינדקסים : האם צריך להיות אינדקס משותף לשתי הטבלאות? כיצד אני מקשר ביניהן (כבר הגעתי עד לשאילתה בניסיון לעשות קיבוץ לפי COUNT אך יש בעיה הערה וכול'. סליחה על אריכות דברי אולם אני ממש מתוסכל..... אני…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בוקר טוב וגשום, אני רוצה להקים אתר מכירות מאובטח היטב ,אני צריך לדעת א. על מי אתם ממליצים שהוא הכי טוב והכי מקצועי ב. כמה יכול לעלות אתר כזה מאובטח ברמה גבוהה,העומד בתקני סליקה, כולל בדיקות הרצויות תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזמן לא כתבתי פה בכל מקרה אני עובד על פרוייקט, אני לא משתמש ב framework מוכן אלה כתבתי משהוא משלי (מהסיבה הפשוטה שאף framework כגון kohana, ci, zend, cakephp) לא נותן מענה לדרישות שלי, וגם כי יותר כיף להמציא את הגלגל נכון לעכשיו אני מרוצה מה controller ומה view שלי. אבל אין לי מודל. אז בזמנו שיחקתי קצת עם doctrine (לפני שנתיים בערך) ומאוד אהבתי את הרעיון שכל רשומה בDB זה בעצם מחלקה, כלומר $user = new User(); $user->name = 'Jhon'; $user->save() הרבה יותר נחמד לדעתי מאשר לכתוב SQL נקי. אני זוכר אבל שאת doctrine עזבתי משתי סיבות: 1. מלאאא קוד, אבל מלא! 2. לא היה ניתן לבצע שאילתות מסובכות שכוללות JOINים וכדומה (הבנתי שהם השתפרו מאז, וכנראה היי…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-