תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לדעת איך שמים את קוד ההצבעה בתחרות אתרים מסויימת בתוך הפורום שלך...עזרה דחוף
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי. יש לי קוד בVisual Basic 6 לשתי לולאות שצריכות ליצור תפריטים, ותת תפריטים בתוך התפריטים שיצרתי. זה אמור להראות כך: תפריט 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 תפריט 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 וכך הלאה עד תפריט 4. For x = 1 To 4 Load mnuCatItem(x) mnuCatItem(x).Caption = Menu Item & x + 1 mnuCatItem(x).Visible = True For y = LastItem To LastItem + 4 Load mnuSubCatItem(y) mnuSubCatItem(y).Caption = Menu Item & y + 1 mnuSubCatItem(y).Visible = True LastItem = LastItem + 1 Next y Next x בתוכנה נוצרים תפריטים, אבל תת תפריטים נוצרים רק בתפריט הרא…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, אני לומד קורס ממשקי אדם-מחשב באוניברסיטה, כחלק מהקורס אני צריך להוסיף איזה פונקציה לאתר קיים. בחרתי להוסיף הזמנת כרטיסים אונליין לרכבת ישראל, לרוע המזל, לא למדנו עדיין HTML או כל מה שקשור בבניית אתר WEB. אבקש עזרה, כל מי שיכול לעזור לי להוסיף את הפונקציה הזו (על פי STORYBOARD שהכנתי מראש) אשמח מאוד, אני זקוק למשהו כמו 4-5 דפים (שכוללים מילוי פרטים, הצגת ההזמנה וכו' פרטים מלאים אצלי). אני מוכן גם לשלם. תודה מראש, ירון.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי אני עדיין קצת חדש לתיכנות בבאש ויש לי בעיה שאני צריך להתגבר אליה: יש לי שורות שאני צריך לקלוט מהמשתמש, לדוגמא: 4 10 34 55 והשורה השניה: 3 55 6 7 אני צריך לעשות פעולות השוואה בין שתי השורות השונות (כגון השוואה של משתנה גדול/קטן יותר) ולהדפיס את המחרוזת החדשה אני מניח שהכי פשוט לבצע זאת בעזרת מחרוזות אבל מכייון שהמספרים מתקבלים בצורה של מספר ואז לחיצה על אנטר אני הצלחתי להסתבך אודה לטיפים ועזרה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זה דבר פשוט מאוד מאוד בשביל מישהו שיודע את זה.. תקשיבו אנירוצה קובץ bat שאני ישים אותו שהוא יעלה לי עם המחשב ואז אחרי שהוינדוס עולה הוא יספור 10 שניות ואז הוא יפעיל לי תוכנה שנימצאת ב d:\aa\email.exe תתנו לי תקוד ואני ישמור את זה כ bat תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב, אז כפי שהטופיק מרמז, אני צריך קצת עזרה... אוקי, אז מדובר בform רגיל, ובחירת קובץ, ולחצן "שלח" חמוד... (החלק הקל) מה שאני רוצה, זה לקחת את הקובץ הנ"ל, לקרוא את הheader שלו (אשמח לקבל הצעה אחרת), ולקבל דרך את המידע אודות אותו קובץ avi (runtime. resolution, fps, audio info.. etc) ולשלוח לדף php רגיל. האפשרי? כן, השאלה היא איך.. ניסיתי כמה דברים, ולא הלך... אני יודע שזה משהו עם פתיחת אוביקט COM, ודרכו לעשות משהו.. אשמח לקבל את דעת המומחים.. יום נעים אה ונ.ב, מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אם לא שאלו...
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יצרתי מיני אתר בJAVA בגוגל קוד. אני מעלה אותו אך הקישור נראה שבור. מישהוא התנסה בזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 09:28:52 הבעיה נפתרה,חובה על דף ה JSP הראשי להיקרא INDEX \ DEFAULT אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פרוצדורה אשר מעתיקה שורות פנימיות לא מוסתרות בתוך טווח נבחר לגיליון חדש (נניח אם בטווח נבחר A1:C3 יש שורה פנימית מוסתרת: A2:C2 ,אז היא לא תועתק לגיליון חדש, שאר השורות יועתקו). בזמן קומפילציה ישנה שגיאה Code Execution has been interupted, ואני לא לוחץ על pause במקלדת! ולא על Esc!. Sub CopyNonHiddenRowsToNewSheet() Dim iRow As Range: Dim DataSheet As Worksheet: Dim NewSheet As Worksheet Dim i As Long Set DataSheet = ActiveSheet Worksheets.Add after:=DataSheet Set NewSheet = ActiveSheet DataSheet.Activate For Each iRow In Selection.Rows If Not iRow.Hidden Then iRow.Copy NewSheet.Paste (NewSheet.Cells(i + 1, 1)) ' פה השגיאה מתבצעת כאשר אני לוחץ דיבאג בהודעת…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי אני בטוח שהנושא עלה מאות פעמים, פשוט לא משנה כמה חיפשתי לא הצלחתי למצוא תשובה מתאימה בנושא, כל הרשת מלאה בזבל. התקנתי שרת של BITNAMI על המחשב, אם אני ניגש ממחשב אחר ברשת המקומית אני מצליח להגיע אליו, אבל אני לא מצליח להגיע אליו מחוץ לרשת המקומית - כלומר משהו לא תקין בהעברת פורטים בראוטר (אולי...). מה שעשיתי זה - הפעלתי את השרת, וידאתי שהוא עובד דרך מחשב אחר ברשת המקומית נכנסתי להגדרות של הראוטר, הגדרתי VIRTUAL SERVER שמכוון שאת הפורט החיצוני לפנימי המתאים כמובן... וזה לא עובד.. אולי חסר לי משהו בדרך. המון המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מישהו שיכול לעזור לי בחינם או בתשלום סמלי לסדר טופס לאתר אינטרנט שבניתי לקרוב משפחה בתור טובה. הטופס - הן בגרסה האנגלית שלו והן בגרסה העברית שלו - נשלח היטב וכמו שצריך, לתיבת המייל אולם ישנה בעיה מזורה שאחר שליחת הטופס המחשב עובר לחלון אחר ריק. ניתן לראות זאת בדיוק ב ״צור קשר״ - באתר: www.isserles.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מחפש אחסנה חינמית ל-ASP תמיכה בפלאש ורצוי לא חייב FTP הגודל לא ממש משנה לי אפילו 10 מגה יספיק... אפילו יותר מידי....
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה קטנה. אני צריך לגשת באמצעות פקודת Batch בסביבת Windows אל משתני סביבה(Environment Variables), להציג ערך של אחד מהם, לעדכן אותו ולהציג את הערך המעודכן שלו. כמה שלא חרשתי את גוגל לא הצלחתי לעשות את זה. אני כן מצליח לגשת אל הPATH עצמו באמצעות echo %PATH% או שגם לעשות set מדפיס לי ממש הכל אבל אני לא יודע איך להיכנס לעומק, איך אני מדפיס ערך של משהו ספציפי ואיך אני מעדכן אותו? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ובכן את המימוש למיון הכנסה "רגיל" בעזרת מערכים קל לבצע. הבעיה היא כאשר אני רוצה לבצע מיון הכנסה עם רשימה מקושרת, כאשר הרשימה היא חד כיוונית. שימו לב לאלגוריתם כללי של מיון הכנסה ממוש בעזרת תוכנית java קלאסית רגילה. static void insert(int[] pritim) { int key; for (int count=1; count <= pritim.length-1; count++) { key = pritim[count]; int countBack = count-1; while ( (countBack >= 0) && (pritim[countBack] > key) ) { pritim[countBack+1] = pritim[countBack]; countBack--; } pritim[countBack+1] = key; } } // sorting האם יש למישהוא רעיון למימוש מיון הכנסה עם רש…
-
- 0 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי :-(
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קצת חדש לי כל השפה הזאת. אשמח אם רק תתנו לי כיוון באיך להתחיל. מצורף הקובץ שצירפו לנו. המשימה: התוכנית באסמבלי מקבלת כפרמטר מחרוזת("null terminated string" -מזה אומר?) באורך זוגי ומכילה רק תווים בהקסדצמילי. הפונקציה צריכה לקרוא כל פעם 2 תווים ולהכניס לתוך מחרוזת הפלט תו בהתאם לערך האסקי בייצוג הקסדצימלי. מחרוזת הפלט צריכה להיות גם היא "null terminated string" . ודוגמא למשל: > 4c656d6f6e Lemon section .rodata LC0: DB "The result is: %s", 10, 0 ; Format string section .bss LC1: RESB 256 section .text align 16 global my_func extern printf my_func: push ebp mov ebp, esp ; Entry code - set up ebp and esp pusha ; Save registers mov ecx, dword [ebp+8] ; Ge…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום מקום שמסביר בצורה נורמלית איך אני בונה קובץ תמונה בתוכנית ג'אוה. (כרגע מה שאני עושה זה ליצור קובץ html שמכיל טבלה ואני משתמש בכל תא בטבלה בתור פיקסל. טריק די מכוער, אני יודע, אבל זה הכי טוב שאני יודע לעשות כרגע. הבעיה היא שזה לא מספיק טוב כי נוצר לי קובץ בגודל 2 מגה שאני לא יכול לשים במצגות וכו') בקיצור, אני מחפש דרך ליצור תמונה דרך תוכנית java, שאני אוכל לקבוע בה את הצבע של כל פיקסל (סה"כ 440*170 = 74800 פיקסלים). בבקשה תסבירו לי איך לעשות את זה או שתפנו אותי לאיזה מדריך נורמלי. ועוד משהו, בטח צריך איזה package או איזה class של מישהו או משהו כזה, אז אני צריך שזה יהיה עם רשיון חופשי ולא משהו גנוב (כי אני צריך את זה לצרכים אקדמיים). תודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. חיפשת בפורום ולא מצאתי קישור ולכן אשאל האם מישהו מכם מכיר קישור למאגר מידע עם כל רשימת הערים+ רחובות +איזור גאוגרפי+שכונות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לשימוש בקבצי הרצה דיאנמים ביושמי Gadget Sidebar . איך אני מריץ ? ומאיזה קובץ ? Settings.HTML ? האם אני יכול להשתמש בVBS בקבצי HTML של הGadget ?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
שלום למשתתפי הפורום. אני רוצה לבנות אפליקציה שתוכל לקחת את התמונה שהWEBCAM שלי כרגע רואה (דרך הDRIVER המקורי שהגיע עם המצלמה) ולשמור כמטריצת BMP. השאלה היא איך אני ניגש בכלל לDRIVER ואיך אני שואב ממנו את הנתונים. בתודה מראש. ;D
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הורדתי GSIM והוא כותב שזה לא מתאים לוינדוס שלי (7 64ביט) הורדתי EDSIM גם משום מה לא עובד... מישהו מכיר סימולטור שכן יעבוד על 7 ? תודה [=
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש אנשים להצטרפות לקורס VHDL כדי לקבל הנחה. orenyaacobi@gmail.com אורן.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מכין UI ואני רוצה להכין ג'ויסטיק בתלת מימד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקוד המצ"ב אני מקבל הודעת שגיאה: Run-time error 424 מישהו יכול לעזור? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-