תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
איך אני אני קולט תו אחד ב C ? (לתפריט למשל)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להדרכה איך אני בודק האם קובץ קיים, כמו כן אשמח לטיפים נוספים לקבצים
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
<html> <head> <script language="javascript"> function func() { a = window.document.form.one; if (a.checked == false) { document.bgcolor='red'; } else { document.bgcolor='black'; } } </script> </head> <body> <form name="form"> <input type="checkbox" name="one" onClick="func();"> </form> </body> </html> למה זה לא עובד?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
למה ה dev c++ לא משהה את הפקודה printf כאשר אני עובד עם סיפריה stdio.h ????
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני בונה טבלה כזאתי: CREATE TABLE test2 ( Name TEXT (255) NOT NULL ) כלומר בטקסט אמור להיות 255 תויים מקסימום (שימו לב זה לא משנה מה אני שם במקום 255 זה אותה בעיה) וזו השגיא: תקלה שאילתת SQL : CREATE TABLE test2( Name TEXT( 255 ) NOT NULL ) MySQL אמר: #1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '( 255 ) NOT NULL )' at line 1[תיועד] · [חזור]
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זה הקוד שכתבתי: <? mysql_connect('***','***','***') or die("Enable to connect to database"); mysql_select_db('msql_test') or die("Enable to select a database"); $result=mysql_query("SELECT * FROM 'news'"); $row=mysql_fetch_array($result); $subject=$row['subject']; $content=$row['content']; echo($subject); echo($content); ?> והוא מביא לי שגיא: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/msql.cogia.net/show.php on line 6 בטבלה NEWS השדות לא ריקים אלה בעלי מידע מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רשום באתר מסוים וכל מה שאני רוצה לשנות נמצא בקובץ PHP באתר. אך אני יכול לשנות את הנתונים שיש בקובץ באתר (ניתן לעשות upload לקוצץ ולשנות אותו ???) תנו לי כל דרך או משהו פלייייייייז
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין ליצור עמוד HTML שיכיל תמונה, הלחיצה על איזורים שונים שלה תוביל לאתרים שונים. אני יודע שדבר כזה אפשרי, אבל אין לי משוג איך. אודה לכם אם תסבירו לי בפשטות. הידע שלי ב-HTML בסיסי בלבד. תודה מראש. עדי.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי מחרוזת (משתנה מסוג String) ואני רוצה לשנות בה תו אחד במיקום מסויים (נניח התו ה-5). איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לא משמן קיבלתי 100MB על Webhoster בשביל אתר. מכיוון שאני רוצה להתקין שם מערכת פורומים הורדתי את phpbb2. עכשיו נאמר לי שאני צריך להתקין בשביל זה Sql Database, אז הורדתי MySql ל- Windwos (המערכת הפעלה שלי בבית). עכשיו עשיית Extract לשניהם על המחשב שלי אבל אין לי מושג איך אני מעלה אותם על השרת שלי וגורם להם לפעול. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להכין משחק חפרפרת (החפרפרת צצה כל פעם במשבצת אחת מתוך 9 ויש לתפוס אותה לפני שהיא חוזרת פנימה עם אחד מהמספרים). הדבר שחסר לי זה עניין הטיימר. חיפשתי בגוגל ומצאתי שיש ספריה timer.h שבה יש פונקציות שלפי מה שהבנתי יוכלו להתאים לצרכים שלי. רק שלא ממש הבנתי איך מיישמים אותן. אם מישהו יודע כיצד להפעיל אותן ולהסביר (או לתת לינק עם הסבר מפורט) אני אהיה אסיר תודה.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך שרת טוב של FTP חינמי בלי פירסומות שיעבוד מהר ושאני יוכל להעלות לשם פורום שהכל יתמוך בו . ואולי איזה משהו שמבין בפורומים ויוכל לשמור איתי על קשר קרוב באיסיקיו או מסנג'ר... icq: 800097 messenger: kobitomi20@hotmail.com
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני מוסיף אייקון לתוכנית ב ++Visual C והאם אני יכול להוסיף אייקון מוכן עם סיומת PNG או שזה חייב להיות מסוג אייקון?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקרוא מידע מקובץ אשר יקרא גם אותיות וגם מספרים כלומר, אני מקבל קובץ שמכיל את השורה " D 231" אז הוא יקבל צ'אר D וINT של 231. איך אני עושה את זה? כמובן בהנחה שיש כמה שורות וכל שורה אני רוצה לקלוט בנפרד עד סוף הקובץ. תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי שהשגיאה לא תופיע.. אני לא מבין בJS כמעט. אני חייב תשובה דחופה- תודה ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מישהו ניסה להשתתף? מישהו עלה לשלב השני? (סתם כי מעניין אותי לדעת)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי פעם קובץ בC, ועכשיו אני מנסה להישתמש באותו הקובץ ב ++C וההודעות שגיאה שאני מקבל זה בקשר להקצאות הדינמיות שלי השאלה שלי היא, איך אני יכול להפוך את השורה הזו: temp=malloc(sizeof (node)); לתואמת ++C?? הקטע קוד המלא הוא: void Insert_After (node *list, TYP val) { node * temp; if (list!=NULL) { temp=malloc(sizeof (node)); temp->info=val; temp->next=list->next; list->next=temp; } else printf("\naction denied\n"); }
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה, זה בשביל המתכונת מחר.. אשריכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אתם יודעים מה הקוד הזה עושה? #include <stdio.h> #define x char #define z else #define w gets #define r if #define u int #define s main #define v putchar #define y while #define t " A?B?K?L?CIF?MSP?E?H?O?R?DJG?NTQ?????U?V?????X???????Z????W??Y??" void s ( ) { x* c , b[ 5 * 72 ]; u a, e , d [ 9 *9 *9 ] ; y (w ( b) ){ r ( 0 [ b] -7 * 5 ) { c = b ; y ( (* c - 6 * 7 )* * c )c = c+ 1 ; r (( -0 ) [ c ] && w ( b + 8 * 5* 3 ) && w (b +8 *5 * 6) ) { a = 0; y ( a [ b ] ) { a [ d ] = ! ! ( a[ b] …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מתכונת ביום שישי הקרוב על שפת C... לא רק זה שאני לא מבין כלום יש עוד פול חומר.. אז אם תוכלו קצת לעזור בבקשה אני אשמח מאוד. מה לא בסדר בקוד הבא? אני כתבתי את זה (יותר נכון העתקתי מהמחברת..) אבלש אני רושם את זה, זה לא עובר קומפיילר.. #include <stdio.h> #include <string.h> #include <conio.h> #define n 10 void read (int a[n]) { int i; for (i=0;i<n;i++) scanf("%d", a[i]); } int found(int a[],int size ,int x) { int i=0,flag=0; while ((flag==0) && (i<size)) { if (a[i]==x) flag=1; else i++; } return (flag); } void news (int a[n],int b[]) { int i,j=0; for (i=0;i<n;j++) { if (found (b,j,a[i])==0) { b[j]=a[i]; j++; } void w…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ירד בנושא זה כי יש לי מורה מפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי כותרת פונקציה עם מידע על מה שהיא צריכה לעשות והשאלה: א. הצע יצוג ל*כותרת פונקציה*. הסבר את היצוג שבחרת. אין לי מושג איך לגשת ולענות על זה ... בבקשה תעזרו לי, המתכונת ממש בקרוב עריכה: אם נצרך מידע נוסף תגידו ואני אוסיף
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלי בפורום תכנות אני חושב 8) התהליך המצולם מתאר : רישום גליונות חדשים לחולה, אם חולה מגיע וכבר היו לו גליונות קודמים (שהצבתי בעצמי בDB שהוא הACCESS - אז מספר הגליון הבר שלו יקפוץ ב + 1) אז נפתח לו גיליון , מס' התיק נתון ומספר הגליון אמור להיתווסף לפי התנאי שהיצבתי . לפני זה לא היה תנאי והקוד הבא היה רשום: Private Sub Command2_Click() SSTab1.Visible = True txt_ms_tik.Text = lbl_ms_tik.Caption Adodc2.Recordset.MoveLast txt_ms_gilyon.Text = Adodc2.Recordset.Fields(1) + 1 End Sub המצב היה שחולים בעליי גיליונות שהיו כבר רשומים בDATABASE מס' הגליון שלהם קפץ באחד ואם אני פותח גליון חדש לחולה שלא היו גליונות קודמים אז אני אמור להתחיל את המונה מחדש…
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מריץ רקורסיה שמחזירה לי בסופו של דבר מערך של מספרים בפעם הראשונה שאני קורא לפונקציה, היא מחזירה לי ערכים טובים אבל בפעם השניה זה מחזיר לי ערכים מחורבשים ולא בסדר הנכון. אני חושב שצריך לנקות את ה Buffer, אבל אני לא ממש זוכר איך עושים את זה (לא דרך ה flushall) ואם מישהו נתקל ויודע את הפתרון, מוזמן לעזור.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-