עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by alex15,

שכחתי איך לשים תמונה איך לשים תמונה ? LOAD PICTURE ןמשהו שכחתי איך תוכלו לומר לי ? ואיך לשים תמונה מתחלפת שתתחלפ בויזואל ביסיק?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. שלום לכולם, החלטתי לפרסם פה את התוכנה שבניתי ב-VB .Net כמו שאר התוכנות שלפעמים אני מפרסם פה. הרעיון של התוכנה הוא דווקא מקורי והחלטתי לממש אותו, אני לא יודע אם הוא יצליח או לא, אני משער שלא אבל לדעתי יש שימושיות לתוכנה. בעזרת Crusper ניתן יהיה לבצע משימות שחוזרות על עצמן במחשב (פתיחת תוכנית, אתר, קובץ, כיבוי המחשב, וכו...) בעזרת הזזת העכבר לפינה של המסך או כמה פינות (קומביניציה של כמה פינות) ולחיצה על המקש האמצעי של העכבר. ניתן גם להגדיר שזה יתבצע אוטומטית ללא לחיצה על העכבר האמצעי של העכבר (במקור רציתי שזה יהיה ברירת מחדל, דבר שיכול להיות בעייתי אם מזיזים את העכבר בטעות). קישור: http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Crusper.shtml אשמח לתגו…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by jackok111,

שלום, אני רוצה לעשות כפתור שיסגור לי את הדף הנוכחי שבו אני נמצא. אין לי בעיה שיסגר כל הדפדפן... מה שורת הקוד שצריכה להיות מאחורי הכפתור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה להוסיף פרטים לWIZARD הזה.. ראיתי שאני יכול להוסיף עוד שלב לתהליך ההרשמה או לערוך את הדף הנוכחי. אבל שני האפשרות האלה לא באמת מוסיפים לי אותו לDB.. בנוסף אני מעוניין לבצע בדיקת אימות לאימייל(UNIQUE) ולשנות את התנאים של הסיסמא (למשל שזה יהיה 7 תווים ומעלה אבל לא משהו אחר..). חשבתי על ליצור בעצמי אבל אני לא רואה איך אני יכול לקשר את שאר הכלים לDB שלי(כמו ה LOGINVIEW עם שני המצבים שלו).

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by ImFondOfComputers,

האם מישהו מכיר ספר רקורסיה (ספרות מקצועית) שממש מכסה את כל התחום ומציג דרכים וטכניקות לפתרון בעיות רקורסיביות?

6. Started by ניר.,

1. איך ניתן לעלות קבצי מוזיקה לתוכנית ב-JAVA ומאיזה אתר ניתן להוריד קבצי מוזיקה / אפקטים ? 2. האם ניתן לעשות החלפת תמונת הרקע כל מספר קבוע מראש של זמן ? אם כן , האם יש לכל מחלקה ואיזו ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. אוקי אז יש לי טופס ובו יש dataGridView שמקושר לDataSet שמקבל את הנתונים עם פקודת Fill מתוך מסד אקסס. עד כאן בסדר. עכשיו אני רוצה לסמן שורה בdataGridView ולמחוק אותה אבל שגם ימחקו הנתונים מהמסד שזה אומר שימחקו הנתונים מטבלה אחת ספציפית במסד. כשאני מריץ את הפקודה הוא מוחק מה dataGridView את השורה אבל לא מהמסד... הקוד נראה כך: dataGridView1.Rows.RemoveAt(dataGridView1.SelectedRows[0].Index); OleDbDataAdapter DataAdapterOrders = new OleDbDataAdapter("DELETE Customer_Orders.OrderNum FROM Customer_Orders WHERE (((Customer_Orders.OrderNum)=1))", aConnection); הוא צריך למחוק מטבלת Customer_Orders את השורה ש Customer_Orders.OrderNum)=1. זהו.. תודה למי שיכול לעזור

8. Started by bsdbsd,

יש לי דף web שמכיל בתוכו table של asp.net ואני רוצה להדפיס אותו איך עושים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by error403,

מתארגנת קבוצת לימוד לאסמבלי בחינם. אנשים עם ידע קודם בתיכנות או בלי ידע קודם בתיכנות מוזמנים להצטרף צור קשר -0528400561- אורי

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by yairman,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אז אם טעיתי, מראש מתנצל... אני זקוק להמלצות של אנשים/גופים מקצועיים שבונים אתרים. ועדיפות לא לכאלה שהם יקרים מדי. אני לא ממש מבין בתכנות ובבניית אתרים, אבל אני כן יודע להגדיר מה אני רוצה באתר, וגם חשוב לי שמי שיבנה אותו יהיה מספיק מקצועי לדעת על מה אני מדבר כשאני מבקש תאימות לדפדפנים (w3c) או הנגשה רמה 1/2. חשבתי אפילו לנסות את אופציית הסטודנטים/מכללות, אבל זה נראה לי מסובך מדי, ולכן אני פונה בפורום פה - אולי מישהו יכול להמליץ לי על חבר או חברה מהיכרות אישית. הדרישות שלי מהאתר הן: תאימות לדפדפנים, הנגשה רמה 2, איזור לוגאין (איזור אישי לאחר זיהוי לוגאין). מבחינת העיצוב - די סטנדרטי. כ- 30 דפים באתר. חוצמזה, יש לי כמה שאלות בנושא…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by buzz man,

אז ככה,התחלנו ללמוד על תרשימי זרימה באלגוריתמים ודי הסתבכתי... קיבלתי -2 מטלות - להכין תרשים זרימה של 2 תוכניות: 1.התכנית: א.קולטת שני מספרים. ב.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין שני המספרים. ג.מחשבת ומציגה את סכום המספרים ומכפלתם. 2.התכנית: א.קולטת חמישה מספרים. ב.מחשבת ומציגה את סכום חמשת המספרים. ג.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין חמשת המספרים. אני אשמח להכוונה למקום שאפשר לקבל רקע על זה שיעזור לי להבנה של הנושא או להסבר איך לגשת לתרגיל. תודה מחכה לעזרתכם __________________

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מדריך לתכנות ויזואלי ואינטרנט (VISUAL STUDIO) עדיפות לעברית אבל גם אם באנגלית יהיה סבבה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by yahalom,

היי אני זקוק לדוגמה להעברת String מ MIDLET ע"י שימוש ב Bluetooth ל JAVA APP (אם זה אפשרי אז העברה מ מ MIDLET ע"י שימוש ב Bluetooth ל C# עדיף לי ) חיפשתי הרבה בנושא אשמח לדוגמה טובה תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by b127,

ניסיתי להעתיק נתונים ממאגר אחד לשני, והיתה קריסה מסויימת. ועכשיו המאגר התרוקן. יש לי את קבצי הIBDATA עם קבצי הLOG האם יש דרך לשחזר את הנתונים, מדובר בנתונים בשווי עצום. מי שיודע על דרך ורוצה לעזור טלפונית או באימייל שיפנה אליי. binyamin@photoworld.co.il בתודה לעוזרים, וגם בתשלום זה אפשרי.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום. יש לי אתר שבו התקנתי את מערכת ההורדות paFileDB 3.6 של PHP Arena. כמו שיש באתר הזה. האתר שלי מורכב מעמוד בודד - דף הבית שהוא ב html ופורום. אני רוצה לשים את המערכת הורדות(את השלד עצמו) ולשים אותו כחלק מעמוד הבית. כלומר המערכת הורדות תיהיה בעמוד הראשי. השאלה היא ככה: המערכת היא ב php, איך אני מצרף אותה לדף html? תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. אני עושה את המשחק Haxxagon כפרויקט סיום של י"ג תוכנה. בעיקרון בניתי מחלקה בשם Hexagon שהיא מכילה את הערכים של כלל משבצת. כדי לאתר מישבצת יצרת Vector <Vector<Hexagon>> tree ככה שכל עמודה של משבצות יהיה וקטור שמייצג ושומר אותה ולכל הוקטורים יהיה אחד שישמור את כולם במרוכז... public void paintComponent(Graphics g) { super.paintComponent(g); lenghtOfSide=calculateLength(); h=(int)(lenghtOfSide*0.86); d=(int)(lenghtOfSide*0.5); calcuAlignPoint(); startPoint=new Point( 0+alignPoint.x, getHeight()-h*5-alignPoint.y); //first hex Vector<Hexagon> vec=new Vector<Hexagon>(); hex.calcDimension(lenghtOfSide, d, h, startPoint.x,startPoint.y); …

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by galgul,

נתתי הרשאות מלאות ל- EVERYONE, אבל עדיין הוא מבקש סיסמה!!!! זה על XP PRO מה עושים?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. שלום לכולם! לא מזמן שאלתי פה על דרך ל"תפוס" חבילות בשכבה 2 של מודל OSI, והייהת תשובה טובה מאוד של דובי זובי שאמר שאפשר לעשות את זה על ידי כתיבת FILTER DRIVER. אני רוצה להרחיב את הרעיון (על מנת ללמוד) ובאמת לכתוב אחד כזה. כלומר לכתוב משהוא דומה לספרייה WINPCAP ולאפשר לתקשר עם כרטיס הרשת ולקבל ממנו מידע (במקרה שלי את החבילות שעוברות ברשת). האם אתם מכירים אתרים עם מידע בנושא? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by Phobus,

שלום, אני בניתי iframe שמשנה את גודלו לפי אורך הדף שהוא מציג. זה עובד נפלא באקספלורר, אבל בפיירפוקס זה לא עובד משום מה, ולמרבה ההפתעה אני עובד לפי המוסכמות של W3C. זה פשוט לא מגיב לשורת הקוד הבאה ב javascript : parent.document.getElementById("table1").height = document.getElementById("iFrameIn").scrollHeight + 15; הכוונה היא להגדיל את הטבלה שכוללת את ה iframe לגודל הדף שה iframe מציג. גודל הiframe הוא 100% לכן הוא אמור (!!!) לשנות את גודלו בהתאם לגודלו של הטבלה. האקספלורר משנה את גודל הטבלה בהצלחה אבל פיירפוקס לא מגיב ומראה iframe קטנטן. אני דוקא גולש לרוב בפיירפוקס בגלל המהירות, אבל פה אני לא יודע מה לעשות... ??? כבר פתרתי את הבעיה. אבל עדיין, למה פיירפוקס לא מבין ג'אוו…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by lilian,

הי, עשיתי טעות של צעירים בעת התקנת Java. כאשר רציתי לעדכן ספריה של path (איפה שנמצא לבסוף ה-bin) מחקתי את כל השורה במקום להוסיף. לכן בזבזתי יום שישי שלם, על טעויות משלמים... מישהו יודע איך ניתן לשחזר אותו? תודה !

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. הקוד אמור להוסיף את הנתונים מטופס ההרשמה אל מסד הנתונים. אך הנתונים אינם מתווספים. לא מצאתי בעיה בחיבור או בהפעלה עצמה. אני מריץ VISTA ULTIMATE (IIS7). כמובן במחשבים בביה"ס זה דווקא כן פעל - על XP PRO (IIS6). הרצתי גם על פיירפוקס וגם על IE8 וזה לא פעל. הבעיה הראשונה היא שבפיירפוקס אחרי שאני מגיש את הטופס מופיעה לי שגיאה בלי נתוני שגיאה רק הפנייה לאתר אחר המסביר על IIS7. ושאני מריץ בIE8 לא מראה לי בכלל את הקובץ ASP ולא כלום. הבעיה השניה שהנתונים אינם מתווספים למסד נתונים. הנה הקוד של הHTML: [pre] <html dir="rtl"> <head> <title>טופס הרשמה</title> </head> <body> <form name="AddUserForm" action="[url]http://127.0.0.1/Website_Project/ASP…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by chook_rl,

היי - האם היה פה איזה שרשור שאלות מראיונות עבודה בעבר? האם למישהו יש טיפים בנושא? על איזה חומר לחזור וטיפים כלליים? האם כדאי לפתור את השאלה כמה שיותר מהר, או לקחת את הזמן לחשוב (וככה לא יחשבו, אולי אני מכיר את השאלה) חן

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by eli33,

אני צריך לוודא שנכנסים נתונים או ב DropDownList1 או ב DropDownList2 אבל לא בשניהם... איך אני עושה את זה עם Validation ? הבנתי כנראה שצריך להשתמש ב CustomValidator אבל אין לי מושג מה צריך לעשות שמה. כמובן שאני צריך שזה יהיה בצד הקליינט ולא בצד השרת.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by shai2009,

שלום! אני עושה פרוייקט באקסס, ורציתי לדעת איף אני עושה שעולה חלון למשתמש, בו הוא מקליד ערך והתוכנה מחזירה בתמורה משהו.. בנוסף, רציתי לדעת גם איך אני לוקח שורה של ערך מקסימלי מטבלה(נניח העסקה שסכום הקנייה בה הוא הגבוה ביותר). אני אשמח לשמות, סירטוני וידאו, הסברים או כל דבר אחר --> תודה רבה רבה!!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by elad12,

האם מישהו יודע האם ניתן להשיג קומפלייר לשפת C שיעבוד בU3 או כל DOK אחר?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים