תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, הקוד הבא קולט מתיבת טקסט קלטים, אם הקלט הוא אלכס, הוא צובע את הרקע בצהוב, אחרת הוא צובע באדום. אני רוצה לעבוד עם יותר משם אחד ויותר מצבע שני צבעים. לשם כך עליי לשלב פונקציה (כפי שרשום בקוד). אבל אין לי מושג איך לקשר אותה לקוד שרשמתי. אני יודע שצריך להוסיף אותה לקונטרולר, אבל אין לי מושג. אני מדגיש שאני מתלמד. !DOCTYPE html> <html> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/angularjs/1.6.9/angular.min.js"></script> <body ng-app=""> <label>Enter your name:</label> <input type = "text" data-ng-model = "name" placeholder = "Insert your name:" /> <h1 data-ng-if="name" >Hello …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בשאלה ברשת של מימוש interface ו-class של הזמנת חדרים במלון. הבנתי שכדאי לי לממש באמצעות hashMap. הנה לינק לדוגמה: https://codereview.stackexchange.com...erface-in-java אשמח אם מישהו יוכל לצרף לפה פתרון משלו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה דיי פשוט אני רוצה לבדוק אם עשיתי טוב. - כתוב פונקציה רקורסיבית המקבלת מספר שלם n ומדפיסה את כל המספרים מ 1 עד n . int num(int n) { if(n>0) { printf("%d",n); return num(n-1); } זה ידפיס ננחי N=3 אז ידפיס 321. איך אני עושה שידפיס 123 ?
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אתר טוב בעיברית ללימוד PHP אז בבקשה תשתפו אותי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני כותב text editor שמיועד לעריכה של קבצים גדולים שיכולים להגיע ליותר מ2500 שורות. אני משתמש כמובן בstringbuilder ואז מציג את התוכן שלו לתוך textbox. עכשיו אני רוצה לצבוע מילות מפתח שמורות בטקסט בצבע. הדרך שמצאתי היא להשתמש בselection כלומר לעשות select לטקסט נבחר ואז לשנות את הפרופרטי selectioncolor. אלא מה הפרופרטי הזה קיים רק בrichtextbox ולא בtextbox. ניסיתי והכל עובד כמו שצריך חוץ מהעובדה שהביצועים של richtextbox פשוט איומים. אז.. אני לא יודע מה לעשות? מצאתי באינטרנט כמה המלצות על הקוד הזה http://www.codedblog.com/2007/09/17/owner-drawing-a-windowsforms-textbox/ אבל זה נראה מסובח וממש לא טבעי(עבורי), האם אני באמת צריך להגיע זה?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום אני לומד שפת סי במכללה וקיבלנו תרגיל בונוס שאלה 6 בונוס (10 נקודות) כתבו תוכנית שמדפיסה משפט כלשהו, למשל "Hello word", ללא שימוש בתו ";" (נקודה-פסיק) בקוד המקור. מישהו יודע ?? תודע מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אומר שפונקציה מקבלת "return" משהו? לדוגמא: void func(return x)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגדול זה אמור להיכתב במטלב, אבל גם אלגוריתם\רעיון יעזרו. בלי לולאות\רקורסיות\דברים מתחכמים אחרים שעושים דברים דומים תודה
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בניתי אתר לחבר כשאני כל הזמן השתמשתי בכרום ועכשיו אני רואה שיש בעיות עם IE זה האתר: http://www.tamiror.com שימו לב שהדף התרחב בIE והחץ השמאלי ב slideshow ברח הצידה תודה שבוע טוב איציק
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר לי בעברית את ההגדרה שבתמונה המצורפת? ולתת רעיונות איך לעשות את זה בזמן O(n) ו- O(n^2) ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלהכין קובץ פשוט (BAT אולי או VBS) שברגע שאני אלחץ עליו ירד לי קובץ מאתר אינטרנט שאני בניתי הקובץ צריך לרדת מיד ובלי שאלות (מה ם שלכניסה של האתר יש סיסמא וצריך גם לפתור את זה) כל זה בשביל שאני אוכל להוסיף אותו לרשימות המתוזמנות והוא יהיה בעצם עדכון ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שיש ידע בפיתוח אתרים מורכבים כולל מסדי נתונים נא לשלוח את הפרטים שלו אלי. עבודה למשך 3 שבועות +-. יש לציין שלא אני מחפש והפרטים יעברו לבחור המעוניין בשרותכם. הזמן קצת והמלאכה מרובה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לבנות אתר, מאחר ואין לי כלל ניסיון בזה כנראה שאשתמש בג'ומלה. עשיתי כמה עמודים של מוצרים שבכל אחד יש טבלה המכילה את שם המוצר, תמונה, ועוד כל מיני סעיפים של הסברים. בעניין הוא שעשיתי את הדף הראשון, ואז העתקתי אותו לדפים האחרים ורק שיניתי את הנתונים ואת הקישורים לתמונות. חשבתי על זה שכרגע, כשיש מעט מוצרים, זה בסדר. אבל באופן כללי זה תהליך די מסורבל כי אני מתכנן שיהיו מעל 50 דפי מוצר. חוץ מזה אם אני ארצה לשנות פעם איזה טעות נגררת או סתם לעדכן את העיצוב אני אאלץ לעשות זאת בכל הדפים. ממש לא לעניין. מה הדרך ה"נכונה" לעשות זאת ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני כותב משחק עם שרת ולקוח שמתחברים בSOCKETS של TCP. בחיבור הראשון בדרך כלל אין כל כך בעיה, אבל אם אני סוגר את השרת קודם ואז את הלקוח ואז מנסה להתחבר שוב אני מקבל הרבה ECONNREFUSED בצד של הלקוח בפונקציה של connect. עשיתי CLOSE לכל הסוקטים עד כמה שידוע לי אבל זה אומר שכאילו לא סגרתי משהו או לא סיימתי את החיבור הקודם טוב. בסוף זה מתחבר אבל פשוט לוקח הרבה זמן. גם בחיבור הראשון אני לפעמים מקבל את השגיאה הזו כך שאני חושב שאוליי כשאני לא סוגר שם משהו זה אפילו נשאר לפעם הבאה שאני מריץ את האפלקציה, אבל פחות חמור כי עובר יותר זמן בין הרצה להרצה מאשר בחיבור שני באותה הריצה. ECONNREFUSED (111) Connection refused. This error can occur during an attempt…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
משהו יודע כיצד ניתן לפנות ל INDEX מסויים של STRING ב VISUAL BASIC ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו sql-server, ולא הצלחתי להפעיל את השרת. כשאני מפעיל את ה SQL Server Service Manager, בוחר ב- SQL Server ולוחץ על Start הוא אומר לי "השירות לא הופעל עקב כשל בכניסה" שגיאה 1069. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה רבה. עריכה: קפצתי מוקדם מידי. פתרתי את זה ע"י שינוי מי שנכנס לשירות ב"ניהול" שתחת המחשב שלי. תודה רבה לעצמי!
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בשאלה ממבחן - האם הפתרון שעליו חשבתי הוא נכון ואופטימלי (מבחינת יעילות). נתון מערך באורך 2n - כאשר n תאים מכילים '0' ו-n תאים מכילים '1'. צריך לכתוב שיטה שתחזיר את מספר ההחלפות המינימלי שיביא מערך מסוג זה למערך מתחלף (010101...). לדוגמא: במידה והמערך הנתון הוא 00011011 אז מינימום ההחלפות שנדרש הוא 2 (במודגש - התאים המוחלפים): 00011011 00011011 כמובן שיכולות להיות אפשרויות נוספות לעשות זאת ב-2 צעדי החלפות, אבל זה לא משנה, מה שחשוב הוא המס' המינימלי. ההצעה לפתרון שלי היא: באמצעות לולאה אחת לסכום את הערכים במקומות הזוגיים, ובנפרד את הערכים במקומות האי זוגיים. ואז מינימום ההחלפות הוא למעשה הסכום הקטן מביניהם שאותו תחזיר השיטה. האם הפתרון שלי הוא נכון ויעיל (היעי…
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם בתרגיל הבא: כאן נתקעתי: #include<stdio.h> #define N 5 int main() { int a[N],b[N],i,j,n=N,k,element_num,index1,index2,value1,value2; find_elements (a,b,n,k,element_num,&index1,&index2,&value1,&value2); printf("\n%d elements exist",element_num); printf("\nThe index in the first array is: %d, the value is: %d",index1,value1); printf("\nThe index in the second array is: %d, the value is: %d",index2,value2); return 0; } int find_elements(int a[],int b[],int n,int k,int element_num,int *index1,int *index2,int *value1,int *value2) { int i,j,result; printf("Please insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<n-1…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולא דרך SHAPE אני רוצה להזיז מלבן בלי יהיה לי כזה קפיצות (של המחיקות מסך) ואני לא ממש יודע איך אני רוצה שתראו לי עם LINE לא הפקד אלה עם FORM1.LINE... כאילו form1.line(x1,y1)-(x2,y2),vbcolor,b מה שאני ניסיתי זה עם 2 טיימרים אחד מוחק כל X זמן תמסך והשני עושה תמלבן כל X/2 זמן - בעיקרון זה היה כל 2 מוחק וכל 1 עושה... אבל לא משנה איך שיניתי את זה זה לא עזר תמיד היה קפיצות כאלה,לא יודע
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני יודע VB ו C . אני רוצה להתקדם וללמוד JAVA . אז אם אפשר אני רוצה לקבל הסבר קצר על JAVA . האם זה דומה לVB? איזה ספר אתם ממליצים? אתרים שאני יוכל ללמוד מהם? והאם בכלל כדאי? תודה לכם !!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה מטומטת מצטער נדפק לי השכל עם הפנקס רשימות של ווינדוס ואני לא מצליח להעביר את הסמן לצד שמאל של הדף אני מנסה להקים את בספרדית וכשהסמן בצד ימין הכל יוצא לי הפוך כבר כמה ימים אני שובר את הראש ולא מצליח לשנות את זה בינתיים אני כותב על וורד ומעתיק לפנקס איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך איזה ספר אינטרנטי שיכשיר אותי כמה שיותר מהר ל C# משהו קצר תמציתי וממצה. אני יודע C++ שוטף ו JAVA חפיף.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים אתר בצורת מגזין/אתר חדשות ועדכונים, ולכן אני מעוניין לדעת מה התהליך, הכוונה מהליך הבניה של האתר (שפת תכנות, אבטחה וכו'..) ועד תהליך רכישת הדומיין ושטח אחסון של האתר, ופה השאלה, מכיוון שאני לא מכיר טוב את התחום אני רוצה לדעת מה עליי לקחת בחשבות ולדעת את התהליך שכרוך בזה בכל אחד מהשלבים, ולדעת מה מומלץ יותר? לפנות לאחת "החברות" שמפרסמות על כך שהן בונות את האתר ומאחסנות אותו (בקיצור הם שוברים את הראש) ואני רק משלם תשלום חודשי, או לפנות לגורם צד שלישי שיבנה לי את האתר תמורת תשלום ואני אני אשבור את הראש על האיחסון והאחזקה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-