עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ras81,

שלום יש לי מספר טבלאות כגון תלמיד, קורס, ציון, בית ספר וכו'. הכנתי טופס עם טופס משנה וברצוני למחוק מהטופס המשנה את הצדה, לדוגמא בתוך טופס קורס יש לי תופס משנה של תלמידים ואני רוצה להסיר מהקורס תלמיד כלומר למחוק אותו מהטופס משנה, כאשר אני מנסה ידני למחוק אותו הוא נותן לי שגיאה ואומר שאי אפשר כי הוא תלוי בעוד ישויות. איך אפשר לעשות את זה??? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by THE_LORD,

למישהו יש מקום שאפשר ללמוד על מבנה המחשב? לא הייתי בשיעור שהמורה לימדה את זה =/

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by משה נהרי,

שלום יש לי מכשיר נוקיה 215 ואני מעוניין להסיר ממנו כמה אפליקציות כמו דפדפן, פייסבוק. אני הבנתי שהאפשרות היחידה זה לערוך את הקובץ בינארי שלו ולצרוב אותו על המכשיר, ניסיתי בכל מיני תוכנות לערוך את הקובץ אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה ממישהו שיודע את התחום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by ניר.,

משיהו יודע כיצד אני מציג את מגש הצבעים בתוך FRAME ב - VB ?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  5. Started by Mishka87,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי. ברשותי תוכנה, בעצם שתיים, צד שרט וצד לקוח, אני לוקח קובץ תמונה, ממיר אותו לbyte array ושולח דרך הקוד שנמצא למטה. בצד השיני אני מקבל את המידע, מפענח אותו, ומציג כתמונה. עקרונית התוכנה עובדת, הבעייה היא שלא כל פעם כל התמונה נשלחת, כשליש מהמקרים אני מקבל רק חלק מהתמונה. לאחר בדיקות אני משוכנע שהבעייה היא בשלב של השליחה, ולא קריאת הקובץ או הצגת התמונה. הקוד השולח: הקוד המקבל: מה יכולה להיות הבעייה שלא תמיד לא כל המידע מגיעה לצד השני? תודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by gabi21,

היי אני צריך עזרה בנושא של browser בניתי סקריפט שמבקש מהמשתמש להכניס מיקום של קבלת קובץ והייתי רוצה לעשות את הממשק פשוט יותר במקום שיתן לי את כל ה PATH הייתי מעוניין שיפתח לו browser קטן כזה ושם הוא יוכל לשותת ולהגיע לאיזור שבו הקובץ נמצא ולבחור את התיקיה / קובץ בה היא נמצאת רב תודות.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by wow,

יצרתי Slider וקבעתי שיהיו לו 8 מצבים (עם הערך Maximum), איך אני מכניס ערך מספרי שונה לכל אחד מהמצבים לאורך ה-Slider למשל אם אני בוחר את האפשרות הראשונה אני מקבל ערך מספרי מסויים וככה כל ערך אני מקבל ערך שונה אבל הקפיצות הם לא שוות לאורך ה-Slider תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by Jeka90,

מישהו יכול לתרגם לי בבקשה את הקטע לפסקל? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  9. היי, אני עובד עם אקליפס בג'אווה, ומנסה להתחבר למסד נתונים שיושב על MY SQL SERVER 2008R2. חיפשתי בגוגל כמה דרכים לעשות את זה..משום מה חלקן לא מצליחות (JDBC..). כרגע הצלחתי באמצעות ODBC (בעזרת האשף הקיים של הווינדוס) להתחבר למסד הנתונים, ולבצע שאילתות.. הבעיה שלי בדרך הזו, היא שבמידה וכרגע אני למשל מוסיף רשומות בSQL SERVER אחרי שכבר הרצתי את האשף, הן לא מתעדכנות בהרצה מן האקליפס, ובעצם צריך ליצור כל פעם מחדש את קובץ האשף הנ"ל. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? או אם קיימת דרך נוספת גם טוב תודה!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. Started by talgold,

אני רוצה לשנות את תאריך היוצרות ה קובץ שרואים בוינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  11. שלום. אני אדמין בחדר מחשבים. אני רוצה להשתמש בפונקצית net send של וינדוס כדי לשלוח הודעות למשתמשים שונים ברשת שלי גם כשהם מנותקים ממנה, ואז הם יקבלו את ההודעה כשהם יתחברו. הדרך היחידה שחשבתי עליה היא סקריפט ששולח הודעה, לשים אותו כschedualed task כל 15 דק'. ואז כשהמשתמש יתחבר בסופו של דבר, הוא יקבל את ההודעה, ואז אני רוצה שהסקריפט יפסיק לרוץ! כי אין צורך להפציץ את המשתמש באותה הודעה כל 15 דק'. סוג של "לבטל את המשימה מהרשימת הschedualed task כשהמשתמש קיבל את ההודעה.

12. Started by idoyaakov,

ערב טוב, התחלי בזמן האחרון ללמוד HTML ו-CSS ומהיום התחלתי לקידוד עיצובים ונתקלתי בבעיה ב-RUN של העמוד עם גמר כתיבת קוד ההתחלה. מצ"ב קודים של HTML ו-CSS. אודה לכם באם תמצאו את בעייתי בקוד. HTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="he" lang="he" dir="rtl" <head> <title>ליאת גלעד - עיצוב תכשיטים</title> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <div id="warp"> …

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by b0nz,

שלום רב, נתחיל בזה שאני ממש לא מומחה HTML ולכן אני שואל שאלה דבילית. קניתי Template של אתר ואני מתאים אותו לצרכים שלי. אחד הדברים החשובים ביותר הוא כתיבה בעברית. אממה ? יש לי את התג הבא : <div class="col-1 pad3"> <h3 class="margin2">צרו קשר</h3> <form id="ContactForm" action=""> <div> ושאני טוען את האתר אני לא רואה כלום. המסקנה שהגעתי אליה היא שהCSSשיש לי טוען פונט שאין לו תמיכה בעברית. מישהו יכול להסביר לי איפה אני מחפש את סוג הפונט בקובץ ה CSS ? תודה מקרב לב!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  14. אני מתחיל עכשיו ללמוד קצת C אבל אני לומד לבד ולוקח לי זמן.. ראיתי שיש פה קהילה די מפותחת בתחום התכנות ורציתי לבקש אולי יש פה מישהו שיסכים להכין עבורי תוכנה קטנה שאני צריך.. אני רוצה תוכה קטנה שתעלה עם הווינדוס ובצירוף מקשים מסויים (ALT+F2 לדוגמא..) תפתח בקרה מיציאת הLPT (אחד מפינים 2-9) יש לי איזה 2 תוכנות שעושות את זה אבל הן נורא מגושמות ומיועדות לשימוש אחר ולא עונות על שאר הצרכים שלי שהם: 1. שתשב עם אייקון קטן בtray 2. שתאפשר שינוי לקיצור המקשים. 3. שתהיה קלה מבחינת צריכת משאבים. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  15. ניסתי לעשות טופס שכשהוא נשלח הוא מכניס לכתובת השליחה את הערך שהוקלד בתיבה, להלן הנסיון: form method='post' action='search.php?s=<? echo $_POST['value'] ?>' >j> ה j זה כדי שהטקסט יסתדר.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  16. Started by Nurit2005,

ייצרתי טופס צור קשר הכול עובד טוב הדף נשלח לאימייל אך באימייל אני מקבלת את המידע מטופס צור קשר בקישקושים איך הופכים את הכתב לעברית?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by RainbowInBlack,

שמתי DIV, עם WIDTH 50 אחוז עכשיו...אני מכניס אליו טקטס והטקטס מרחיב אותו!!! איך אני יכול לעשות שהרוחב שלו יהיה קבוע ולא יוכל להיתרחב עוד? ובמקרה שהטקסט יהיה רחב יותר מהרוחב של ה DIV אז הטקטס פשוט ירד שורה ולא ירחיב לי את ה DIV ? רועי

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by IlanF,

איך אני יוצר את התו " ? אני לא מתכוון ליצור אותו משני ' אלא " אחד מקווה שהבנתם

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  19. האם יש איזה קוד ב php שמעביר את קידוד הדף למימין לשמאל? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by asihiz,

התקנתי את סביבת ה-.NET אך ללא קבצי הHELP. איך נקראים הקבצים האלו(האם FRAMEWORK) ואני אשמח אם תוכלו לתת לי את הקישור המדוייק מהיכן ניתן להוריד אותם. בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by eido300,

כשעושים publish בVS הוא יוצר רשימה של קבצים ותיקיות במקום קובץ הרצה יחיד שמכיל ומחלץ מעצמו כל מה שצריך, בעבר היייתי פשוט בונה תוכנה שתשמש כinstaler, יש דרך לעשות את זה בVS בצורה אוטומטית או רק לממש את זה בעצמי?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. שלום פורום תכנות, קיבלתי לא מזמן פרויקט (מביה"ס)-לבנות תוכנה שכותבת לו"ז לארגון. התוכנה אמורה ליצור מערכת שבועית פעם בשבוע, והיא צריכה להתחשב בכל מיני גורמים שונים (כגון כמה אנשים יש בכל משמרת, אילו עובדים כשרים לאילו תפקידים, כמה שעות עובד צריך לעבוד בשבוע וכו'). החלק המסובך הוא שהתוכנה צריכה להתחשב גם בבקשות העובדים-כיום העובדים רושמים לאחראי (על טפסים) אם הם לא יוכלו להגיע למשמרת כלשהי בשבוע ("אחותי מתחתנת"), ואז הוא משבץ את כל העובדים במשמרות לפי הבקשות. חשבתי שהתוכנה תיצור לכל עובד "מד שמחה", שמודד כמה פעמים מולאו הבקשות שלו, ותתחשב במד הזה ובדחיפות הבקשה (נניח מ-1 עד 5) כדי ליצור לו"ז. אין צורך להעלות את הפרויקט לאינטרנט, אבל אני אולי ארצה לשלב אותו ברשת של הארגון, …

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  23. Started by spring10,

אשמח לקצת עזרה בשאלה הבאה: צריך ליצור מחלקה של "רכב". לכל אובייקט רכב רוצים לשמור את מספר רכב, מהירות נוכחית, מהירות מקסימלית, הרכב צריך לדעת להאיץ להאט לעצור ולהציג את מצבו (מספר,מהירות נוכחית). ביצירה הרכב צריך להיות מאותחל ל-0. הרכב מאיץ ב- X קמ"ש (פרמטר) האטה = להפך. מהירות מקסימלית = 100 וזה מה שעשיתי בנתיים.. (יודע שהרבה פה לא תקין) public class Cars { private int kmh; private int number; public void stop(){ kmh=0; } public void decrease() { if (kmh>0) kmh=kmh-1; } public void increase() { if (kmh>=0) kmh=kmh+1; if (kmh>=100) kmh=0; } public Cars (int speed){ kmh=speed; } public void setnumber (int car1,int c…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by eyaler,

היי חברים אני מחפש ספריה של פונקציות מיוחדות ל-C ספיציפית אני צריך modified bessel of second kind with non-integer order שימו לב - הסדר של הפונקציה ממשי כלשהו אני שוקל להשתמש ב-GSL או BOOST תודות

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by nondos,

שלום, אני מעוניין להוסיף לאתר שלי גלרית תמונות. האם מישהו יודע אם קיים תוסף כזה מוכן ב PHP או שפה אחרת שאני יכול לקנפג ולהוסיף לאתר שלי (הכוונה היא כמו שקיים Wordpress להקמת בלוגים האם קיים תוכנה כלשהיא כזאת ליצירת גלריית תמונות באתר) תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים