עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Wood-Elf,

האם אתם מכירים קומפיילר טוב וחינמי לCPP? ובקרוב כנראה צפויות לכם הרבה שאלות ניוביות על CPP.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by yitzy,

אני בונה אתר קטן עם גלריה אישית שלי בגדול העיצוב הוא, תפריט עליון (בית, גלריה וכדומה..) וחלק תחתון עם מידע\תמונות כל העיצוב הוא עם CSS‏ ‏(ולא טבלאות) השאלה שלי היא, אם לדוגמא עוד חודש אני ארצה להוסיף עוד דף וקישור אליו בתפריט העליון (לדוגמא 'אודות') אני אצטרך לשנות את התפריט בכל אחד מהדפים באתר??? אני יודע שעם טבלאות אפשר לעשות שבריבוע יהיה רק קישור לתפריט העליון וכך אפשר להחליף רק את הקובץ עצמו אבל לפי מה שהבנתי, טבלאות זה כבר לא לפי התקן... מצטער אם השאלה טיפשית...אני בונה את האתר בעזרת גוגל וניסוי וטעיה... תודה רבה יצחק

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by ~שירה,

האם יש דרך להגדיר סגנון של טקסט בלי להגדיר את ה"סגנון"?? (הסבר: בכרטסיית "בית" של WORD ישנם סגנונות של טקסט. במקום לבחור בסגנון טקסט מהרשימה, מהן הפקודות שעלי לכתוב במאקרו כדי שהחל מנקודה זו (ועד בכלל, או עד שאחליף סגנון טקסט) הפונט יהיה X, הגודל יהיה Y והצבע יהיה Z?) אם הייתי מסמנת טקסט, היה אפשר לכתוב: With Selection.Font.. ולהגדיר מה שרוצים, אבל מה במקרה שלא סימנתי טקסט? ואני רוצה שיתחיל סגנון מסוים על המשך הדף? תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by T-MacH,

אני די חדש פה ואני צריך עזרה אני רוצה להשתלב פה בפורום אבל אני לא מבין הרבה על שפת תיכנות משהוא יכול לשלוח לי מדריכים או עזרה כל שהיא תודה!

5. Started by b0nz,

שלום רב, נתחיל בזה שאני ממש לא מומחה HTML ולכן אני שואל שאלה דבילית. קניתי Template של אתר ואני מתאים אותו לצרכים שלי. אחד הדברים החשובים ביותר הוא כתיבה בעברית. אממה ? יש לי את התג הבא : <div class="col-1 pad3"> <h3 class="margin2">צרו קשר</h3> <form id="ContactForm" action=""> <div> ושאני טוען את האתר אני לא רואה כלום. המסקנה שהגעתי אליה היא שהCSSשיש לי טוען פונט שאין לו תמיכה בעברית. מישהו יכול להסביר לי איפה אני מחפש את סוג הפונט בקובץ ה CSS ? תודה מקרב לב!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
    • 1 תגובה
    • 712 צפיות
  6. Started by ניר.,

משיהו יודע כיצד אני מציג את מגש הצבעים בתוך FRAME ב - VB ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  7. כתבתי תוכנית שמציגה frame בסיסי... אני רוצה להוסיף JTextArea הבעיה שהוא לא מופיע לי.... רק אחרי שאני לוחץ עליו הוא מופיע.... הגדרתי אותו ככה: JTextArea textArea = new JTextArea(); textArea.setEditable(true); textArea.setVisible(true); textArea.setSize(460, 200); textArea.setLocation(10, 10); frame.add(textArea); השלב הבא הוא להציג בתיבת טקסט את מה שמופיע בחלון הCONSOLE, איך אני עושה את זה? תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. Started by psycho killer,

איך אני יכול לעשות דף אינטרנט שישמעו בו רדיו לייב עדיף בHTML

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. Started by eyaler,

היי חברים אני מחפש ספריה של פונקציות מיוחדות ל-C ספיציפית אני צריך modified bessel of second kind with non-integer order שימו לב - הסדר של הפונקציה ממשי כלשהו אני שוקל להשתמש ב-GSL או BOOST תודות

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. היי. אני משתמש ב-bootstrap, ומנסה לשלב affix בתפריט צד שיצרתי. אבל בגלל שה-affix משנה את האוביקט לposition:fixed, הוא משנה את הרוחב לגודל התוכן כשאני רוצה לשמור על הרוחב של האב. מצאתי שאפשר להגדיר style="width:inherit" אבל זה לא נתמך מאיזה סיבה בכל הדפדפנים (לפחות בכרום לא). יש איזה פתרון גולבלי פשוט? אני לא רוצה להגדיר גודל קבוע כי אני מעוניין ליצור מבנה רספונסיבי. לקוד: http://www.bootply.com/mSChMsCqGB (בדוגמא השמטתי את style="width:inherit כי זה עובד בbootply אבל רציתי שתראו איך זה נראה בכרום) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by AgentZ,

אהלן חברים , נתקעתי בבעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה , זה הקוד : $link = mysql_connect("localhost" , "root" , "") or die(mysql_error()); mysql_select_db("samples", $link) or die(mysql_error()); $check = mysql_query("SELECT adress FROM samples_info WHERE adress = '$_POST[adress]' SET NAMES 'hebrew'" , $link); if(mysql_num_rows($check) == 0) בכל פעם שאני מריץ את הקוד זה נותן לי את השגיאה : Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in J:\wamp\www\sample_upload.php[ מה עושים ??? ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. שלום לכולם אני מנסה ליבנות טופס בו הגולש מכניס את פרטיו ומוסיף תמונה מהמחשב והטופס שולח את הפרטים לאימייל שלי יש לי כבר טופס של ASP ששולח פרטים לאימייל שלי אבל אני לא מצליח ליבנות טופס שנותן את אפשרות הוספת התמונה עזרה תיתקבל בברכה ועל השרת מותקן ASPUPLOAD תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. Started by assaf990,

שמתי לב לתופעה הבאה, אשמח לדעת האם אני צודק a,b הם ביטויים בלויאנים מורכבים: if (a or b) then הסתבר לי, שאם a הוא אמת, עדיין יש בדיקה עבור הביטוי b! למרות ש-b בכלל לא ישפיע על ה if... האם אני צודק? אם כן - כיצד ניתן לייעל?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by IlanF,

איך אני יוצר את התו " ? אני לא מתכוון ליצור אותו משני ' אלא " אחד מקווה שהבנתם

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by intel suck,

זה התרגיל: .מערך מכיל את הציונים של תלמידי כיתה י"א שמתכונת מדעי המחשב.המורה החליטה לתת בונוס לתלמידים ולהעלות את הציונים ב10%. כתוב פעולה המקבלת את מערך הציונים ומעדכנת את המערך בהתאם לנדרש.שימו לב:הציון המקסימלי הוא 100. וזאת התוכנית שלי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] grades = new int[100]; Klita(grades); Osafa(grades); Console.WriteLine("the grades are: {0}", grades); } static void Klita(int[] grades) { // קליטת ציונים למערך for (int i = 0; i < 30; i++) { …

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. מדובר בwin ce 5.0 ואני מנסה לתפוס את הEvent "On Event" רק שאני לא מוצא שום נתונים עליו חוץ מפה- http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb154521.aspx On Event Keyboard event associated with application buttons that turn on the screen, and other items. The keyboard sets this event, but also sends the appropriate VK code. יש למישהו מושג היכן אני יכול למצוא מידע נוסף או אפילו שם הevent כדי שאוכל לתפוס אותו?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by fp581,

???

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  19. Started by spring10,

אשמח לקצת עזרה בשאלה הבאה: צריך ליצור מחלקה של "רכב". לכל אובייקט רכב רוצים לשמור את מספר רכב, מהירות נוכחית, מהירות מקסימלית, הרכב צריך לדעת להאיץ להאט לעצור ולהציג את מצבו (מספר,מהירות נוכחית). ביצירה הרכב צריך להיות מאותחל ל-0. הרכב מאיץ ב- X קמ"ש (פרמטר) האטה = להפך. מהירות מקסימלית = 100 וזה מה שעשיתי בנתיים.. (יודע שהרבה פה לא תקין) public class Cars { private int kmh; private int number; public void stop(){ kmh=0; } public void decrease() { if (kmh>0) kmh=kmh-1; } public void increase() { if (kmh>=0) kmh=kmh+1; if (kmh>=100) kmh=0; } public Cars (int speed){ kmh=speed; } public void setnumber (int car1,int c…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by roi19,

אוקי... אז יש לי שאלה קטנה בASP. יש לי "מערכת תגובות" כאשר כל תגובה נשמרת בDB עם שלושה עמודות- ID(מס' אוטומתי), שם והודעה. עכשיו, במערכת הADMIN שאני בניתי, אני עושה מחיקת תגובות, כאשר על מנת למחוק תגובות צריך לסמן V ליד מה שאתה רוצה למחוק(זה CHECKBOX). זה כתוב באופן הבא: <% Set rs=Con.Execute("Select * from tbl_post order by ID DESC") do while not rs.eof %> <tr> <td width="4%"> <input type="checkbox" name="post" id="post" value="<%=rs("ID")%>"> </td> <td> <% Response.Write((rs("Name"))&"<br>"&(rs("Post"))&"<hr>") %> </td> </tr> <% rs.…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  21. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי משחק APPLET וברצוני לעלות אותו לאתר מסויים (שיש לי גישה לשרת) ולשים בו את המשחק.. א. אילו קבצים אני צריך לעלות לשרת ? ב. אם יש תמונות במשחק האם צריך לעלות גם אותם ? ג. איזה פקודה יש לרשום בדף לשם הצגת המשחק ? ד. אם יהיו עידכונים לגירסת הג'אווה האם זה התעדכן לבד או שאני אצטרך לעדכן אותו באופן ידני ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by Godmoney,

אני רוצה שבלחיצה על ה Textbox ה Value הראשוני שלה ישתנה למשהו לבחירתי. ניסיתי מליון ושבע וואריאציות ואני לא מצליח לעשות את זה בשום דרך... למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  23. Started by shilo90,

שלום! אני לומד עכשיו לתכנת בC++ ורציתי לדעת איפה אני יכול לראות את הפונקציות ספרייה שיש בתוכנה למשל אני ממש צריך לדעת לממש פונקציות מהספרייה STRING אם מישהו יודע איך אני רואה את מימוש הפונקציות דרך visual studio או באינטרנט אני אשמח אם יגיב תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.