עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Da-Funk,

היי חברים, צריך עזרה דחוף , במציאת פרוייקט גמר לקורס ASP.NET. שיכלול גם AJAX ו ADO.NET. בגלל מילואים ממושכים הפסדתי את רוב הקורס ואין לי שום ידע דרוש , ואני ממש חייב לעבור אותו כי זה הקורס האחרון שלי בתואר. לכן מספיק לי פרוייקט צנוע למדי. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל לא משהו שנראה כמו פרוייקט של סטודנט ממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה. מוכן לשלם גם עבור פרוייקט , רק אם אתה תותח ASP.NET והולך להסביר לי את כל הפרוייקט :]

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by nirfun,

יש לי דפים שהקידוד שלהם הוא 1255. אני מנסה לקבל נתונים בעזרת האובייקט - xmlHttpRequest אך מקבך הכל ב-UTF8. ב-Firefox הסתדרתי ע"י שימוש ב-overrideMimeType (שלא עובד ב-IE) אבל ב-IE אני עדיין מקבל הכל ב-utf8 והכל מחורבש. עזרה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. בתרגיל של ההוכחה לא רגולרית , אם נתתי 2 מילים 0^4i ו- 0^i , אמרתי שהם מגיעות לאותו מצב ושירשרתי את המילה 1^2i והראתי שישנה סתירה והוא מגיע למצבים שונים , האם זה טוב? פשוט ראיתי שכולם נתנו מילים 0^i ו 0^j כאשר i גדול מ- j זה תרגיל 15 בבגרות של היום

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by T-MacH,

אני די חדש פה ואני צריך עזרה אני רוצה להשתלב פה בפורום אבל אני לא מבין הרבה על שפת תיכנות משהוא יכול לשלוח לי מדריכים או עזרה כל שהיא תודה!

5. Started by redead,

אני מחפש קוד של סקריפט שהוא בעצם שורה שרצה עם עידכונים על האתר. איך קוראים לכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  6. האם יש איזה קוד ב php שמעביר את קידוד הדף למימין לשמאל? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by Runny,

שלום, אני מעדכן אתר שיש בו Login Control של ASP.NET 2.00. בכדי לגשת למאגר הנתונים של התמחברים אני זקוק לדרך לשחזר/ליצור מחדש את הסיסמאות שהוא שומר (בקובץ Aspnetdb.mdf). אני משער שהשמירה היא בHash אך כיצד ניתן למצוא באיזה מפתח הControl השתמש ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by orninyo,

שלום 1. אם אני נכנס לאתר מסויים דרך משתמש X ואני נכנס אליו בחלונית אחרת מאותו מחשב עם משתמש Y כמה SESSIONS ירשמו לי? ובקצרה, לפי מה נרשמים הSESSIONS , לפי IP? או לפי טעינות דף WEB 2. איך אני יודע מי מהמשתמשים מחוברים כרגע באתר? הרי בתקיה בה נשמרים הsessions בשרת יש רק קבצים עם שמות חד חד ערכיים שרירותיים. תודה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by pilotkevin,

יש למישהו נסיון עם הוספת אפשרות הרשמה לתוכנה, ועד שלא נרשמים התוכנה זמינה רק ל-X ימים? אני לא מדבר על איך להצפין ולהפוך מידע לקוד או ההיפך - זה כבר דיון אחר. אני מדבר על איך/איפה לשמור את המידע של המשתמש במקרה והוא אכן נרשם, כי אם זה במקום ברור מדי אז אפשר פשוט להכנס לשם ולשנות ערכים וככה "להרשם" ידנית. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. Started by Wood-Elf,

האם אתם מכירים קומפיילר טוב וחינמי לCPP? ובקרוב כנראה צפויות לכם הרבה שאלות ניוביות על CPP.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by yitzy,

אני בונה אתר קטן עם גלריה אישית שלי בגדול העיצוב הוא, תפריט עליון (בית, גלריה וכדומה..) וחלק תחתון עם מידע\תמונות כל העיצוב הוא עם CSS‏ ‏(ולא טבלאות) השאלה שלי היא, אם לדוגמא עוד חודש אני ארצה להוסיף עוד דף וקישור אליו בתפריט העליון (לדוגמא 'אודות') אני אצטרך לשנות את התפריט בכל אחד מהדפים באתר??? אני יודע שעם טבלאות אפשר לעשות שבריבוע יהיה רק קישור לתפריט העליון וכך אפשר להחליף רק את הקובץ עצמו אבל לפי מה שהבנתי, טבלאות זה כבר לא לפי התקן... מצטער אם השאלה טיפשית...אני בונה את האתר בעזרת גוגל וניסוי וטעיה... תודה רבה יצחק

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by ~שירה,

האם יש דרך להגדיר סגנון של טקסט בלי להגדיר את ה"סגנון"?? (הסבר: בכרטסיית "בית" של WORD ישנם סגנונות של טקסט. במקום לבחור בסגנון טקסט מהרשימה, מהן הפקודות שעלי לכתוב במאקרו כדי שהחל מנקודה זו (ועד בכלל, או עד שאחליף סגנון טקסט) הפונט יהיה X, הגודל יהיה Y והצבע יהיה Z?) אם הייתי מסמנת טקסט, היה אפשר לכתוב: With Selection.Font.. ולהגדיר מה שרוצים, אבל מה במקרה שלא סימנתי טקסט? ואני רוצה שיתחיל סגנון מסוים על המשך הדף? תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. שלום, התחלתי להכין אתר עיצבתי הכל עכשיו אמור להיות קטע של שם משתמש וסיסמה, עשיתי בפוטושופ תחיתוך המתאים עשיתי את זה כמקום לכתיבת סקריפט עכשיו שאני שם תסקריפט של תיבת טקסט או של הכפתור כל הדף נהרס לגמרי.. דוגמא מה יוצא אחרי ההצבה: http://img239.imageshack.us/img239/1920/24547898tj6.png תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  14. שלום, בניתי מחלקה בC# שמספקת למשחק(דומה לSOLDAT) שאני בונה משחק ברשת. הבעיה היא שלאחר זמן מה מספר ההודעות שהתוכנית שלי שולחת יורד בצורה משמעותית מ- 500 ל- 50 (באינטרבל המסויים שקבוע במנהל המשימות->רשת). כאשר אני מקבל 500 הודעות, אין בעיה. הבעיה היא כאשר אני מקבל 50 הודעות. יש לי מספר שאלות: 1) מה יכולה להיות הבעיה, היות שלא מצאתי בעיה ספציפית בקוד? האם יכול להיות שהWIN מזהה שאני שולח יותר מידי הודעות, ולכן חוסם אותי? 2) מה מספר ההודעות המקסימאלי באינטרבל הזה שכדאי לשלוח? האם אני צריך לבטל חלק מההודעות? 3) בניתי 2 ממשקים - אחד מהם הוא עבור TCP, והשני עבור UDP. בשניהם אני מקבל אותה בעיה ולכן החלטתי להשתמש בTCP, מכיוון שהוא מספק חיבור מקושר(סדר קבלת ההודעות הוא לפי סדר הש…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by itai2k,

מצאתי תשובה אפשר למחוק, תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. dim flag(0 to 15) as integer for i=0 to 15 flag(i)=0 next i=0 While Not i = 16 Randomize node = Int((16 - 0) * Rnd + 0) If flag(node) = 0 Then i = i + 1 flag(node) = 1 End If Wend מטרת הקוד להכניס לאיברי המערך באופן אקראי איבר שלם חיובי הבעיה שלי שאני לא מצליח להכניס למערך את הערך הרצוי

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
    • 1 תגובה
    • 724 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום יש לי מספר טבלאות כגון תלמיד, קורס, ציון, בית ספר וכו'. הכנתי טופס עם טופס משנה וברצוני למחוק מהטופס המשנה את הצדה, לדוגמא בתוך טופס קורס יש לי תופס משנה של תלמידים ואני רוצה להסיר מהקורס תלמיד כלומר למחוק אותו מהטופס משנה, כאשר אני מנסה ידני למחוק אותו הוא נותן לי שגיאה ואומר שאי אפשר כי הוא תלוי בעוד ישויות. איך אפשר לעשות את זה??? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by THE_LORD,

למישהו יש מקום שאפשר ללמוד על מבנה המחשב? לא הייתי בשיעור שהמורה לימדה את זה =/

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  19. צהריים טובים. הצלחתי להתקין את ספריית ה GTK+ (ספרייה לבניית ממשק משתמג גרפי ב C - GUI), את כל החבילות שלה. הקישור ממנו הורדתי את הספרייה (כל החבילות ביחד): GTK+ גרסא 2.22.1 התקנתי הכל, באופן ודאי התקנתי כמו שצריך. הרצתי תוכנית "שלום עולם". אני עובד עם Dev-Cpp, ואני צריך לדעת איך בדיוק להריץ תוכנית ב GTK+ במהדר הזה. למקרה שמשנה מה התוכנית, צרפתי אותה: #include <gtk/gtk.h> static gboolean on_delete_event(GtkWidget *widget, GdkEvent *event, gpointer data) { gtk_main_quit (); return FALSE; } static void on_button_clicked(GtkWidget *widget, gpointer data) { g_print ("Hello World\n"); } int main(int argc, char *argv[]) { GtkWidget *window; GtkWidget *button;…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by tomeriqo,

האם יש פונקציית ספרייה שמקבלת משפט של נגיד 9 מילים כמחרוזת וסופרת כמה מילים יש במשפט,כלומר תחזיר 9 במידה ולא איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. Started by ranran,

שלום לכם אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה נותנים הבסיסים השונים בתיכנות למשל אני מתכנת בC# מה יתן לי לעבוד עם בסיס הקס במקום דצימלי וגם איך אני משתמש בהקס בC# תודה רבה (גם הפניה לאתר עם הסברים תעזור לי)

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

איך לכל הרוחות אני עושה שם form1.show פשוט ? ב 2005 זה קל ורגיל אבל ב 2003 זה לא אותו הדבר. אם אני רשום: Private myForm as Form1 אני מקבל שגיאה: אם אני רושם: Private myForm as New Form1 הטופס נפתח אבל זה לא טוב במקרה שמדובר הטופס הראשי. פשוט עשיתי את מה שאני רוצה ב VB6 ועשיתי לו המרה ל 2003 וראיתי מה הוא שינה Done.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. היי. יש לי קוד בVisual Basic 6 לשתי לולאות שצריכות ליצור תפריטים, ותת תפריטים בתוך התפריטים שיצרתי. זה אמור להראות כך: תפריט 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 תפריט 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 וכך הלאה עד תפריט 4. For x = 1 To 4 Load mnuCatItem(x) mnuCatItem(x).Caption = Menu Item & x + 1 mnuCatItem(x).Visible = True For y = LastItem To LastItem + 4 Load mnuSubCatItem(y) mnuSubCatItem(y).Caption = Menu Item & y + 1 mnuSubCatItem(y).Visible = True LastItem = LastItem + 1 Next y Next x בתוכנה נוצרים תפריטים, אבל תת תפריטים נוצרים רק בתפריט הרא…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by viclick,

אני מחפש איך לקרוא bookmarks של PDF מסויים בעזרת PHP ולכתוב אותם לאתר אינטרנט. הבחור פה http://www.dintillion.com/?p=13 נראה לי מצא דרך. אפשר עזרה לפרש את הקוד? למישהו יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים