תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו אני רוצה לבנות תוכנה שבעצם תפעיל לי קובץ במחשב בלולאה ותסגור אותו לאחר כל פעם שהיא מפעילה 2 ביות יש לי איך אני מפעיל קובץ בעזרת סיפיפי איך אני עושה סליפ בעזרת סי פיפי ואיך אני סוגר קובץ בעזרת סיפיפי מפעיל הכוונה ממש כמו ללחוץ עליו עם העכבר דרך אגב הקובץ נמצא במיקום C:\Documents and Settings\g\Desktop\a.URL
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות כמה דברים בשפת C וראיתי שאפר להוריד את lcc, אז אחרי שאני כותב את מה שאני כותב איפה יש לי אפשרות לעשות Run?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פלטפורמה כלשהי של File access כלומר מערכת מסוגננת ומוצפנת בסיסמה, שאני יעלה קבצים לשרת ויוכל להיכנס דרך דפדפן מכל מחשב "ולסייר" בקבצים שלי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה פורום פשוט ב php במקום להתחיל ולבנות אחד מחדש ? משהו בסגנון הזה: http://www.sponser.co.il/Forumm.asp אפילו פשוט יותר
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
[tt]יש לי בעיה: אני רוצה לבנות קטע קוד בJS אשר יתן לצד-לקוח לבחור קובץ מסוים והמידע (לא משנה אם בבינארית או הקסצדמילי או דצמילי) של הקובץ יעובר למשתנה ידוע מראש. הערה:נא לא להביא רעיונת לפתרון עם asp או\ו php. [/tt]
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
איך אני יוצר את התו " ? אני לא מתכוון ליצור אותו משני ' אלא " אחד מקווה שהבנתם
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. איך אני כותב תוכנית שמקיימת יל את התנאי הבא: הגבלת שם למינימום 2 תווים ומקסימום 10 2. תקינות קלט -בסיסי *שהשדה לא ריק *אותיות בלבד - בשימוש עם מקף, גרש *ספרות בלבד *מספר טלפון - ספרות, מקף תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מעדכן אתר שיש בו Login Control של ASP.NET 2.00. בכדי לגשת למאגר הנתונים של התמחברים אני זקוק לדרך לשחזר/ליצור מחדש את הסיסמאות שהוא שומר (בקובץ Aspnetdb.mdf). אני משער שהשמירה היא בHash אך כיצד ניתן למצוא באיזה מפתח הControl השתמש ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום פורום תכנות, קיבלתי לא מזמן פרויקט (מביה"ס)-לבנות תוכנה שכותבת לו"ז לארגון. התוכנה אמורה ליצור מערכת שבועית פעם בשבוע, והיא צריכה להתחשב בכל מיני גורמים שונים (כגון כמה אנשים יש בכל משמרת, אילו עובדים כשרים לאילו תפקידים, כמה שעות עובד צריך לעבוד בשבוע וכו'). החלק המסובך הוא שהתוכנה צריכה להתחשב גם בבקשות העובדים-כיום העובדים רושמים לאחראי (על טפסים) אם הם לא יוכלו להגיע למשמרת כלשהי בשבוע ("אחותי מתחתנת"), ואז הוא משבץ את כל העובדים במשמרות לפי הבקשות. חשבתי שהתוכנה תיצור לכל עובד "מד שמחה", שמודד כמה פעמים מולאו הבקשות שלו, ותתחשב במד הזה ובדחיפות הבקשה (נניח מ-1 עד 5) כדי ליצור לו"ז. אין צורך להעלות את הפרויקט לאינטרנט, אבל אני אולי ארצה לשלב אותו ברשת של הארגון, …
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש ספריה של פונקציות מיוחדות ל-C ספיציפית אני צריך modified bessel of second kind with non-integer order שימו לב - הסדר של הפונקציה ממשי כלשהו אני שוקל להשתמש ב-GSL או BOOST תודות
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף לאתר שלי גלרית תמונות. האם מישהו יודע אם קיים תוסף כזה מוכן ב PHP או שפה אחרת שאני יכול לקנפג ולהוסיף לאתר שלי (הכוונה היא כמו שקיים Wordpress להקמת בלוגים האם קיים תוכנה כלשהיא כזאת ליצירת גלריית תמונות באתר) תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
איך לכל הרוחות אני עושה שם form1.show פשוט ? ב 2005 זה קל ורגיל אבל ב 2003 זה לא אותו הדבר. אם אני רשום: Private myForm as Form1 אני מקבל שגיאה: אם אני רושם: Private myForm as New Form1 הטופס נפתח אבל זה לא טוב במקרה שמדובר הטופס הראשי. פשוט עשיתי את מה שאני רוצה ב VB6 ועשיתי לו המרה ל 2003 וראיתי מה הוא שינה Done.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כיצד אני מתקין את ה-asp בווינדוס 98 אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו, ורציתי לדעת כיצד אני מתקין אותו... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי חברים, צריך עזרה דחוף , במציאת פרוייקט גמר לקורס ASP.NET. שיכלול גם AJAX ו ADO.NET. בגלל מילואים ממושכים הפסדתי את רוב הקורס ואין לי שום ידע דרוש , ואני ממש חייב לעבור אותו כי זה הקורס האחרון שלי בתואר. לכן מספיק לי פרוייקט צנוע למדי. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל לא משהו שנראה כמו פרוייקט של סטודנט ממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה. מוכן לשלם גם עבור פרוייקט , רק אם אתה תותח ASP.NET והולך להסביר לי את כל הפרוייקט :]
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני די חדש פה ואני צריך עזרה אני רוצה להשתלב פה בפורום אבל אני לא מבין הרבה על שפת תיכנות משהוא יכול לשלוח לי מדריכים או עזרה כל שהיא תודה!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
dim flag(0 to 15) as integer for i=0 to 15 flag(i)=0 next i=0 While Not i = 16 Randomize node = Int((16 - 0) * Rnd + 0) If flag(node) = 0 Then i = i + 1 flag(node) = 1 End If Wend מטרת הקוד להכניס לאיברי המערך באופן אקראי איבר שלם חיובי הבעיה שלי שאני לא מצליח להכניס למערך את הערך הרצוי
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב, נתחיל בזה שאני ממש לא מומחה HTML ולכן אני שואל שאלה דבילית. קניתי Template של אתר ואני מתאים אותו לצרכים שלי. אחד הדברים החשובים ביותר הוא כתיבה בעברית. אממה ? יש לי את התג הבא : <div class="col-1 pad3"> <h3 class="margin2">צרו קשר</h3> <form id="ContactForm" action=""> <div> ושאני טוען את האתר אני לא רואה כלום. המסקנה שהגעתי אליה היא שהCSSשיש לי טוען פונט שאין לו תמיכה בעברית. מישהו יכול להסביר לי איפה אני מחפש את סוג הפונט בקובץ ה CSS ? תודה מקרב לב!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ייצרתי טופס צור קשר הכול עובד טוב הדף נשלח לאימייל אך באימייל אני מקבלת את המידע מטופס צור קשר בקישקושים איך הופכים את הכתב לעברית?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר טבלאות כגון תלמיד, קורס, ציון, בית ספר וכו'. הכנתי טופס עם טופס משנה וברצוני למחוק מהטופס המשנה את הצדה, לדוגמא בתוך טופס קורס יש לי תופס משנה של תלמידים ואני רוצה להסיר מהקורס תלמיד כלומר למחוק אותו מהטופס משנה, כאשר אני מנסה ידני למחוק אותו הוא נותן לי שגיאה ואומר שאי אפשר כי הוא תלוי בעוד ישויות. איך אפשר לעשות את זה??? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מערכת שבניתי בPHP ואני רוצה לעשות משהו כזה: שאם מישהו נכנס דרך דפדפן אקספלורר אז יהיו הוראות לתנאי (נגיד העיצוב זז ימינה או שמאלה). איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה לקומפיילר נח לC++ למק (10.6). אם למישהו יש ניסיון או עבד פעם עם קומפיילר טוב אשמח לשמוע חוות דעת... תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי, חרשתי את האינטרנט ולא ממש מצאתי, אני צריך ליצור action שדומה ל: add_action(draft_to_publish) על מנת שאני אוכל לשלוח מייל אישור על פירסום הפוסט, הבעיה שלי שהפוסט הוא post type' ולפי הבנתי הaction הזה מאזין רק לפוסטים רגילים... עזרה מישהו? זה קוד שניסיתי- עם POST PUBLISH - ללא הועיל: function authorNotification($post_id) { $userMail=get_post_meta($post->ID,'wpcf-parent_email',true); $userName=get_post_meta($post->ID,'wpcf-user_parent',true); $message = " שלום ".$userName.", התמונה, ".$post->post_title." פורסמה לפי שיקולי המערכת ".get_permalink( $post_id ).". בהצלחה! "; if($userMail) { wp_mail($userMail, "התמונה שלך…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני בונה אתר קטן עם גלריה אישית שלי בגדול העיצוב הוא, תפריט עליון (בית, גלריה וכדומה..) וחלק תחתון עם מידע\תמונות כל העיצוב הוא עם CSS (ולא טבלאות) השאלה שלי היא, אם לדוגמא עוד חודש אני ארצה להוסיף עוד דף וקישור אליו בתפריט העליון (לדוגמא 'אודות') אני אצטרך לשנות את התפריט בכל אחד מהדפים באתר??? אני יודע שעם טבלאות אפשר לעשות שבריבוע יהיה רק קישור לתפריט העליון וכך אפשר להחליף רק את הקובץ עצמו אבל לפי מה שהבנתי, טבלאות זה כבר לא לפי התקן... מצטער אם השאלה טיפשית...אני בונה את האתר בעזרת גוגל וניסוי וטעיה... תודה רבה יצחק
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם יש דרך להגדיר סגנון של טקסט בלי להגדיר את ה"סגנון"?? (הסבר: בכרטסיית "בית" של WORD ישנם סגנונות של טקסט. במקום לבחור בסגנון טקסט מהרשימה, מהן הפקודות שעלי לכתוב במאקרו כדי שהחל מנקודה זו (ועד בכלל, או עד שאחליף סגנון טקסט) הפונט יהיה X, הגודל יהיה Y והצבע יהיה Z?) אם הייתי מסמנת טקסט, היה אפשר לכתוב: With Selection.Font.. ולהגדיר מה שרוצים, אבל מה במקרה שלא סימנתי טקסט? ואני רוצה שיתחיל סגנון מסוים על המשך הדף? תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר ואני עשיתי בו איזה צליל של חמש שניות, שכל פעם שנכנסים לאתר, הצליל מתנגן ברקע. הוספתי את הצליל הזא לאתר שלי דרך ה front page. אבל הצליל עובד רק אם אני נכנס דרך הדפדפן של אקספלורר ואופרה, ובפיירפוקס הצליל לא מתנגן. כשאני נכנס לאתר עם פיירפוקס, הוא לא משמיע כלום וגם לא מופיע כלום(הכוונה לאיזה משהו להוריד). בכל אופן, השאלה שלי היא, האם יש דרך לסדר את הבעיה בפיירוקס? ואם אי אפשר. אז איך אני שם צליל באתר שלי, ומכל הדפדפנים זה יהיה טוב? עוד משהו שאני רוצה להוסיף הוא שאם נכנסים לאתר דרך אופרה או אקספלורר, אז אין לי איזה כפתור למטה שאפשר לעצור את המנגינה. זה פשוט רץ לבד. וכמעט בכל האתרים שיש להם מוזיקה באתר, יש להם גם כפתור למטה לעצירת המוסיקה. איך אני שם כפתור כזה…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-