תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
האם אתם מכירים קומפיילר טוב וחינמי לCPP? ובקרוב כנראה צפויות לכם הרבה שאלות ניוביות על CPP.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני די חדש פה ואני צריך עזרה אני רוצה להשתלב פה בפורום אבל אני לא מבין הרבה על שפת תיכנות משהוא יכול לשלוח לי מדריכים או עזרה כל שהיא תודה!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מתחיל עכשיו ללמוד קצת C אבל אני לומד לבד ולוקח לי זמן.. ראיתי שיש פה קהילה די מפותחת בתחום התכנות ורציתי לבקש אולי יש פה מישהו שיסכים להכין עבורי תוכנה קטנה שאני צריך.. אני רוצה תוכה קטנה שתעלה עם הווינדוס ובצירוף מקשים מסויים (ALT+F2 לדוגמא..) תפתח בקרה מיציאת הLPT (אחד מפינים 2-9) יש לי איזה 2 תוכנות שעושות את זה אבל הן נורא מגושמות ומיועדות לשימוש אחר ולא עונות על שאר הצרכים שלי שהם: 1. שתשב עם אייקון קטן בtray 2. שתאפשר שינוי לקיצור המקשים. 3. שתהיה קלה מבחינת צריכת משאבים. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך אני יוצר את התו " ? אני לא מתכוון ליצור אותו משני ' אלא " אחד מקווה שהבנתם
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! אני לומד עכשיו לתכנת בC++ ורציתי לדעת איפה אני יכול לראות את הפונקציות ספרייה שיש בתוכנה למשל אני ממש צריך לדעת לממש פונקציות מהספרייה STRING אם מישהו יודע איך אני רואה את מימוש הפונקציות דרך visual studio או באינטרנט אני אשמח אם יגיב תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
היי, חרשתי את האינטרנט ולא ממש מצאתי, אני צריך ליצור action שדומה ל: add_action(draft_to_publish) על מנת שאני אוכל לשלוח מייל אישור על פירסום הפוסט, הבעיה שלי שהפוסט הוא post type' ולפי הבנתי הaction הזה מאזין רק לפוסטים רגילים... עזרה מישהו? זה קוד שניסיתי- עם POST PUBLISH - ללא הועיל: function authorNotification($post_id) { $userMail=get_post_meta($post->ID,'wpcf-parent_email',true); $userName=get_post_meta($post->ID,'wpcf-user_parent',true); $message = " שלום ".$userName.", התמונה, ".$post->post_title." פורסמה לפי שיקולי המערכת ".get_permalink( $post_id ).". בהצלחה! "; if($userMail) { wp_mail($userMail, "התמונה שלך…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות דף אינטרנט שישמעו בו רדיו לייב עדיף בHTML
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי, אני לומד קורס ממשקי אדם-מחשב באוניברסיטה, כחלק מהקורס אני צריך להוסיף איזה פונקציה לאתר קיים. בחרתי להוסיף הזמנת כרטיסים אונליין לרכבת ישראל, לרוע המזל, לא למדנו עדיין HTML או כל מה שקשור בבניית אתר WEB. אבקש עזרה, כל מי שיכול לעזור לי להוסיף את הפונקציה הזו (על פי STORYBOARD שהכנתי מראש) אשמח מאוד, אני זקוק למשהו כמו 4-5 דפים (שכוללים מילוי פרטים, הצגת ההזמנה וכו' פרטים מלאים אצלי). אני מוכן גם לשלם. תודה מראש, ירון.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ערב טוב, התחלי בזמן האחרון ללמוד HTML ו-CSS ומהיום התחלתי לקידוד עיצובים ונתקלתי בבעיה ב-RUN של העמוד עם גמר כתיבת קוד ההתחלה. מצ"ב קודים של HTML ו-CSS. אודה לכם באם תמצאו את בעייתי בקוד. HTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="he" lang="he" dir="rtl" <head> <title>ליאת גלעד - עיצוב תכשיטים</title> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <div id="warp"> …
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש קוד של סקריפט שהוא בעצם שורה שרצה עם עידכונים על האתר. איך קוראים לכזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה שבלחיצה על ה Textbox ה Value הראשוני שלה ישתנה למשהו לבחירתי. ניסיתי מליון ושבע וואריאציות ואני לא מצליח לעשות את זה בשום דרך... למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום. אני בונה אתר (לבגרות אל תתייחסו לנושא). עכשיו הקוד הבא זה התפריט של האתר (menu). עכשיו אני רוצה להגדיר את הפונט פעם אחת לכל המסמך במקום להגדיר את זה בכל שורה בטבלה. כבר הגדרתי את ה-class ב-css וניסיתי למחוק את תגיות ה-font מהשורות ולשים את התגית אחרי body אבל זה לא עובד. הנה הקוד שלי: <html> <head> <title>welcome to the ark of orphaned land</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./izuv.css" /> <script language="javascript"> function changeTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "20" ; } function returnTextSize() { document.all.main_page.style.fontSize = "16" ; } function change…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
משיהו יודע כיצד אני מציג את מגש הצבעים בתוך FRAME ב - VB ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו כזה: משתמש שנכנס אליי לאתר, ויש לו רזולוצייה 800x600 , שזה יפנה אותו לדף אחר שאני עשיתי מיוחד ל-800x600. יש כזו אפשרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לא הבנתי את הפתרון לשאלה- למה צריך את המונים ואיך עובדת ההכנסה?? http://www.fastup.co.il/images/43941210.jpg
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי. יש לי קוד בVisual Basic 6 לשתי לולאות שצריכות ליצור תפריטים, ותת תפריטים בתוך התפריטים שיצרתי. זה אמור להראות כך: תפריט 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 תפריט 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 וכך הלאה עד תפריט 4. For x = 1 To 4 Load mnuCatItem(x) mnuCatItem(x).Caption = Menu Item & x + 1 mnuCatItem(x).Visible = True For y = LastItem To LastItem + 4 Load mnuSubCatItem(y) mnuSubCatItem(y).Caption = Menu Item & y + 1 mnuSubCatItem(y).Visible = True LastItem = LastItem + 1 Next y Next x בתוכנה נוצרים תפריטים, אבל תת תפריטים נוצרים רק בתפריט הרא…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אוקי... אז יש לי שאלה קטנה בASP. יש לי "מערכת תגובות" כאשר כל תגובה נשמרת בDB עם שלושה עמודות- ID(מס' אוטומתי), שם והודעה. עכשיו, במערכת הADMIN שאני בניתי, אני עושה מחיקת תגובות, כאשר על מנת למחוק תגובות צריך לסמן V ליד מה שאתה רוצה למחוק(זה CHECKBOX). זה כתוב באופן הבא: <% Set rs=Con.Execute("Select * from tbl_post order by ID DESC") do while not rs.eof %> <tr> <td width="4%"> <input type="checkbox" name="post" id="post" value="<%=rs("ID")%>"> </td> <td> <% Response.Write((rs("Name"))&"<br>"&(rs("Post"))&"<hr>") %> </td> </tr> <% rs.…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
הורדתי את XAMPP, התקנתי, הכל עובד. רק שאני לא מצליח ליצור מסדי נתונים ב MySQL
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש איך לקרוא bookmarks של PDF מסויים בעזרת PHP ולכתוב אותם לאתר אינטרנט. הבחור פה http://www.dintillion.com/?p=13 נראה לי מצא דרך. אפשר עזרה לפרש את הקוד? למישהו יש דרך אחרת?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי ! אני מנסה לבצע: string1 = string2 + string3 באופן הבא: 1. header file למחלקה str כדלקמן: //str1.h // header file for class str class str { public: str(char *); void setS(char *); str &operator+(str &); str &operator=(str &); private: char *s; int l; }; 2. ה implementation file של המחלקה כדלקמן: //str.cpp // implementation of class str #include "str.h" #include <new> #include <iostream> str::str(char *myS) { setS(myS); } void str::setS(char *yoS) { int myL = strlen(yoS); s = new char[myL]; strcpy(s, yoS); } str &str::operator+(str &yoStr) { int myL = strlen(yoStr.s…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קוד של מחשבון שפתחתי בפרויקט חדש WINDOWS APLLICATION (שאני מריץ אותו נפתח חלון של מחשבון כמו בווינדוס) ויש לי WEB APLLICATION עכשיו באתר שעשיתי יש לי תמונה של מחשבון ואני רוצה לעשות שברגע שאני לוחץ על התמונה זה מריץ את הקוד של המחשבון ולמעלה אותו ורציתי לדעת איך מרייצים את הקוד מחשבון בWEB APPLICATION .
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לבנות מקלדת וירטואלית, חשבתי לעשות את האותיות, מספרים וכו' בתור buttun כך שכל buttun ייצג תו אחד, וכדי להחליף בין עברית לאנגלית לעשות עוד buttun שכל פעם שלוחצים עליו הוא משנה משתנה בוליאני מfalse לtrue (וכן להפך) ולהגדיר בכל buttun שיעשה בדיקה אם זה false או true ולפי זה להדפיס את התו הרצוי. עכשיו יש לי בעיה איך מגדירים אותו שידפיס את זה במקום אחר (כמו מסמך וורד) ולא בסתם תיבת טקסט שאני פותח בתוכנה? חושבים שזה מסובך מדי בשביל מתחיל ושאני אנסה משהו אחר או שזה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני בונה GUI. בתוך המסגרת הגדרתי מיכל ובתוכו 4 פנלים. הבעיה שלי שאני לא מצליח לשלוט על גודל הפנלים ועל הרכיבים בתוכם. ניסיתי עם SET SIZE ו - PREFERED SIZE. זה לא עובד. חשוב להזכיר שאני עובד עם מנהלי פריסה. מצ"ב תמונה עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לתכנת בפלאפון ויש לי כל מה שצריך.... ואני מחפש אתר טוב בעברית שמלמד תכנות לפלאפון אם מישו יכול לעזור ולתת לי אתרים אודה לו מראש......
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-