תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי פונקציה שמקבלת 3 משתנים והיא קוראת לפונקציה בעלת אותה שם בתוספת של עוד משתנה (פונקציה רקורסיבית) אם לפונקציה יש שם שונה אז אין בעיה אבל אם יש את אותו שם אז הקומפיילר רושם לי שקיימים יותר מדיי איברים בקריאה לפונקציה השניה שאני מקמפל בוויזואל סטודיו בווינדוס אין בעיה כזאת.. אבל שאני מקמפל באובונטו ב gcc הוא נותן לי את השגיאה הזאת. למה זה קורה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד באינטרנט C ואני צריך קומפלייר+הסבר איך משתמשים בו...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש שרת FTP תומך ASP חינמי........ מישהו מכיר אתר שנותן / מאפשר זאת?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי. צריך המלצה על ממשק שיעזור לי לעקוב, לחלק משימות ולנהל פרוייקט פיתוח של תוכנה של מתנהל בין כמה אנשים. רצוי מאוד חינמי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בוחן אפשרויות ללמוד תכנות אמרו לי ללמוד C# ב .net שיש בזה שוק, וקל למצוא בזה עבודה. מצד שני, אמרו לי שיש כבר מלא מתכנתי C# אז אולי כדאי לי ללמוד JAVA?? אני צריך עצה מאנשים שמבינים ועובדים בתחום. תודה :)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש משהו שאני לא מבין לגבי עיצוב אתרי אינטרנט. רוב אתרי האינטרנט למשל האתר הזה HWZONE בנוי בבסיס מטבלה אחת והרבה תאים? או שהוא מחולק לכמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? למשל אתר שיש בו תפריט לניווט בצד ימין ובאמצע תוכן ובצד השמאלי נגיד פרסומות...בעצם בנו דף שמכיל שלושה פריימרים שונים או שזה טבלה אחת עם שלושה עמודות? איך הכי כדאי לבנות אתר, שהבסיס שלו הוא טבלה אחת עם הרבה עמודות ותאים או כמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או כל דבר להרצת php במחשב. אני רוצה לכתוב את כל הפקודות של הphp במחשב ושהוא יציג אותם במחשב לא באיזה אתר או משהו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני משתמש בשורה הבאה.. DateTime.Now.ToString("dd-MMM-yyyy ") ובמחרוזת חוזר לי שם היום וחודש בעברית ואני רוצה אותם באנגלית, איך אני יכול לעשות זאת? עריכה: פתרון DateTime.Now.ToString("ddd, dd MMM yyyy HH':'mm':'ss 'GMT'", new System.Globalization.CultureInfo("en-US"))
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש לי קובץ שרשום בו המילים לשירים (הקריוקי) ואני מחפש דרך לערוך אותו הקובץ הוא בסיומת non (שיניתי אותו ל TXT כדי להעלות אותו) והצלחתי לקרוא אותו ב word אך עם חירטושים (כמו בתמונה שצרפתי) פתחתי את הקובץ בקידוד: (unicode (UTF-8 אז אם יש איזה תוכנה שיודעת לפתוח קידוד זה אשמח לשמוע את שמה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום קניתי ספר C#.... ואני צריך מהדר... מישהו יודע מאיפה להוריד?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נתונה לי פונקציה.. צריך רק להגיד באיזו שורה יש שגיאה ולמה?? אני חשבתי שהשגיאה היא בשורה שלפני return אבל אומרים לי שזה לא נכון: int main(void) { int na=666; int *pna1=&na, *pna2=(int*)na; int **ppna1=&pna1, **ppna2=&pna2; *pna1=1; *pna2=2; *ppna2=pna1; **ppna2+=10; *ppna2+=10; return 0; } בכל מקרה בלי קשר לשורת השגיאה מה עושה השורה שלפני return? ומה בדיוק קורה אחרי שמגדירים *pna2=(int*)na??
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני בונה אתר כרגע, ורוצה שכדי להגיע לדף מסוים יהיה חובה לשים קוד מתאים. איך עושים דבר כזה? באיזו שפה? והאם יש קוד מוכן לזה? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי תוכנית קטנה שמתקשרת עם מספר אתרי אינטרנט , הבעיה היא שכל פעולה שלה מתבצעת בסיום פעולה קודמת . מה שלדעתי מוסיף הרבה זמן ריצה . יש דרך למקבל פעולות ב C++ ? בפרט פקודות אינטרנט (אני משתמש ב webclient) ? בתיעוד של webclient ראיתי שיש שם סט של פקודות שרשום עליהם "without blocking the calling thread" (אולי יעזור) או אם יש שפות\פקודות אחרות שניתן לבצע איתם ?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היייייייייי אז ככה התחלנו ללמוד C בבצפר עכשיו אני יודע (בעיקר ידעתי אבל יודע) VB ולכן יש לי את הקומפיילרים של VS6 ו VS.NET ויש עוד קומפיילר חינמי שאין לי מושג מהו (המורה אומרת שהוא לא משו) הקיצר עכשיו בטוח שמבחינת חדישות עדיף להתקין את ה.NET אבל אני יודע שברוב ב.NET לא כול הפקודות הן אותו דבר כמו בקודמים ו.NET אנחנו לא לומדים בבצפר אז השאלה היא אם C נישאר אותו דבר ואפשר להתקין את ה.NET או שגם הוא השתנה וכדאי להתקין את ה6 ? בתודה ושנה טובה עידו
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב לכולם !! אני צריך עזרה דחחוופפפההה בכתיבת משחק איקס עיגול בשפת אסמבלר ובשפת C... השחקן צריך לבחור את גודל הלוח של המשחק בטווח של 3 עד 6 והלוח צריך להיות מתאים בגודלו למה שהשחקן בחר , המשחק צריך לצייר ולזכור את המקום שהשחקן בחר ולבדוק האם יש ניצחון לפי החוקים של משחק האיקס עיגול (שורה , עמודה ואלכסונים למינהם) מצ"ב התוכנית שפיתחתי וקובץ עזר אשר בו משתמשת התוכנית שבניתי.. תודה מראש לעוזרים קבצים מצורפים: התוכנית שפיתחתי - http://www.upfree.net/7708011 קובץ העזר ( חובה להוריד אותו ולמקמו באותה תיקייה בה נמצא התוכנית שפיתחתי לשם פעילותה התקינה של התוכנית) -http://www.upfree.net/7282183
-
- 40 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
שלום =] ברצוני לפתח תוכנה שתתאים למסך מגע , אשמח לקבל קצת מידע לגבי השפות שתומכות בפונקציות של מסך מגע,ובאמצעות איזה ממשק אפשר לפתח את זה?! ערן
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, הקוד הבא: <head> <title>test</title> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="en-us" /> <style type="text/css"> #first {width:1em; float:left; border:1px solid red;} #second {width:10em; border:1px solid blue;} </style> </head> <body> <h1 id="first"> A</h1> <h1 id="second">B</h1> </body> מציג את הדף הזה:. האות B מוצבת מימין ל A כפי שהייתי מצפה אך מעט גבוה יותר מסיבה בלתי ברורה לי. שינוי התערך בתכונה width לסלקטור #second ל 1em מביאה לכך ש B ירד מתחת ל A בדף מסיבה בלתי ברורה לי לחלוטין. אם #first…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי טבלה ,בעלת 3 שדות id-year-season , הממויינת בסדר עולה, כדלקמן 1-2000-3 1-2001-4 1-2002-5 2-2002-6 2-2003-3 3-2000-5 3-2002-9 4-2005-8 4-2006-3 עליי להציג את שלושת הנתונים בשורה, שהם מייצגים רק את השנה האחרונה בכל id. לדוגמה 1-2002-5, 2-2003-3 ניסיתי לייצור לולאה אם מצביע אחד. בלולאה יש שני תנאים 1) אשר בודק בכל שורה אם ה id גדול מהמשתנה של id בערך של השורה הקודמת. 2) תנאי שבודק אם הערך של ה id בטבלה שווה לערך במשתנה של id המצציג את השורה שלמעלה. על פי לולאה זו אינני מצליח להציג רק את הנתונים הרלוונטים. חשבתי על פתרון אחר, להשתמש בשני מצביעים. בתחילה לקדם את המצביע השני פעמיים. ולבדוק אם ה id של המצביע השני גדול מה -id של המצביע הראשון. אם כן, אז להכניס למשתנה את …
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בס"ד פתחתי דיון בפורום אחר ו... נתקענו... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7955406 יש לנו קוד שעובד בכרום ולא ב-IE8, ולא מצאנו פיתרוןה מבקש עזרתכם בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה הולך להיות דבילי אבל אני מעוניין לדעת למה אני מקבל שגיאה ב main הבא: השגיאה היא : illegal initialization in function main בשורה שבה אני מגדיר את arrPP #include "ptp.c" int main () { char * arrP1[]= { "father" , "mother" , 0 }, * arrP2[]= { "sister" , "brother" , "grandfather", 0 }, * arrP3[]= { "grandmother" , 0 }, * arrP4[]= { "uncle" , "aunt" , 0 }; char ** arrPP[] = { arrP1 , arrP2 , arrP3 , arrP4 , 0 }; return 0; } תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר במקרה \ יכול להמליץ על מערכת חינמית לבניית אתר מכירות באינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביום שני יש לנו מבחן בJS ולצערי הפסדתי את השיעור האחרון שדיבר על זימון פונקציות בסיסיות... מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כאילו, אם אני קולט ערכים לתוך משתנים ואח"כ אני רוצה לשלוח לפונקציה, איך עושים את זה? תודה...
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני חיפשתי להוריד ADX COM Add-In ולא מצאתי. האם משהוא מכיר את זה, האם יש למשהוא את ההתקנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל יש לי טופס <html> <head> </head> <body bgcolor="00003d" background="pics/back.jpg" bgproperties="fixed"> <form name="name" action="update.asp" method="post"> <center><font color="white"> <h2>Update your profile</h2><br /> <table> <tr><td><font color="white">Age:</td> <td><input type="text" name="Age" /></td> </tr> <tr><td><font color="white">E-mail:</td> <td><input type="text" name="Mess"/></td> </tr> <tr><td><font color="white">Personal Image:</td> <td><input t…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-