תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי אני מנסה להתקין את הויזואל סטודיו איך שאני מתחיל את ההתקנה מופעיה לי ההודעה (מוצגת) מה אני אמור לעשות ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
למביני עניין, הנה חידה חביבה: כתבו פקודה שמחזירה האם מספר הקלט (INTEGER) הוא חזקה של 2 (יש פתרון לוגוריטמי שהוא פחות יפה, ופתרון הרבה יותר פשוט ויפה במשחקים בינארים).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. פתחו אלגוריתם לחישוב מחיר שטיח ריבועי, תכנית בשם Carpet. קלוט את האורך/הרוחב של השטיח. קבע מחיר מ"ר כקבוע ותן לו ערך כרצונך בש"ח. חשב את השטח של השטיח ואת מחירו. הצג כפלט את מחיר השטיח. במשולש ישר זווית אורך היתר במשולש שווה לשורש הריבועי של חיבור הריבועים של שתי הצלעות האחרות . כתוב אלגוריתם ותכנית ב- java שקולטת את האורכים של שתי צלעות המשולש ישר זווית ומדפיסה את אורך היתר.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני כותב log parser/analyzer ל-logs של המוצרים שלנו. אני רוצה להציג את כל ה-log למשתמש ולאפשר לו להחיל פילטרים בהתאם לאופציות שאספתי במהלך הקריאה וה-parse של ה-log בהתחלה. הבעיה שאני נתקל בה היא ש-RichTextBox לא מצליח להתמודד עם כמות כזו גדולה של מידע, לוקח דקות ארוכות לשורה כמו "rtb.text = string" להתבצע כשהמחוזרת בגודל כמה עשרות MB. קבצי ה-log שלנו יכולים להגיע גם למספר GB...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשתף אתכם במוזרות שנתקלתי בה בפייתון וכדאי להכיר אותה. הכל התחיל כשגילינו שיש קטע בקוד שלנו שזמן הריצה שלו הוא לעיתים ארוך מאוד. קטע הקוד הזה מנסה לפרסר מחרוזת עם regex. את רוב המחרוזות הוא באמת מפרסר במהירות, אבל במקרה שהקלט שלו הוא מחרוזת שהוא לא לפרסר, הוא רץ במשך זמן ארוך מאוד. בשביל לשחזר את העניין כתבתי Unittest שמנסה לפרסר את אחת מהמחרוזות הבעייתיות באמצעות קטע הקוד הנ"ל. ה-UT פעל באופן הבא: הוא הגדיר thread שמריץ את הקוד הפרסור על המחרוזת. לאחר קריאה ל-start של ה-thread, נקראה הפונקציה join שלו עם timeout מסויים. בסיום ה-timeout נבדק אם ה-thread עדיין חי. אם כן - ה-regex נתקע. אם לא - ה-regex הצליח. פה קרה דבר מוזר, הקריאה ל-start של ה-thread חסמה את המ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם לPLC יש קשר לכאן? במידה וכן, אני מעוניין ללמוד אבל מאוד קשה למצוא חומר על זה בעברית מכירים אתר כלשהו ללימוד בעברית? כל חומר בנושא הזה יתקבל בברכה רבה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש ב VISUAL STUDIO על מנת להתחבר לשרת FTP ולערוך את הקבצים מקומית בשרת? נמאס לי כל הזמן להעתיק את קבצי הASP אלי למחשב, לערוך אותם ואז להעתיק אותם בחזרה לשרת כדי לראות את השינויים.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
מה שהוא מראה לי זה ×©×œ×•× שרשמתי לו שלום למשל איך אני מסדר את זה ? הסידור הוא בהגדרות של הexcel?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! יש לי פונקציה void update(char *name,FILE *fp){ . . . } כאשר name מקבל מחרוזת מהפונקציה הראשית המכילה את שם הקובץ הפונקציה פותחת את הקובץ general=fopen(name,"r") אני מעביר את מה שאני צריך להעביר ולסדר מ2 קבצים שברשותי לקובץ חדש temp=fopen("Tempfile.txt","w") אך הבקשה בשאלה הייתה שבסופו של דבר השם Tempfile יחזור להיות לשם שנמצא ב name אך כשאני עושה את הפקודה שלמדנו rename(general,temp); זה לא משנה דבר והקבצים נשארים בשמם... מה עלי לעשות בכדי שהשם ישתנה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כתבו שיטה רקורסיבית שבודקת האם במערך יש רשימה של איברים עוקבים ,אם כן השיטה צריכה להחזיר את אורך הרשימה הארוכה ביותר כשתבתי את הקוד הבא, מה אני צריך להוסיף על מנת שהתשובה שתוחזר תיהיה האורך של הרשימה הארוכה ביותר? public class Func { public static int func(int [] arr) // origianl method { return func(arr , 0 , arr.length-1); // overloading } private static int func( int [] arr , int lo ,int hi) { if(lo == hi) return 0; else if (arr[lo]+1 == arr[lo +1]) { return (1+func(arr , lo+1 , hi)); } else return func(arr , lo+1 , hi); } }
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לחשב מרחק וגובה של אובייקט המושלך בזווית. לכתוב פונקציה אחת שמחשבת את הגובה ואחת את המרחק(שימוש בנוסחאות (h = vyt - gt2 / 2; s = vxt. (g = 9.81 m/s2 ) התכנית תחשב ותדפיס את המרחק והגובה של הגוף עבור כל 0.1 שנייה. ** התוכנית תרוץ בלולאה אינסופית עד קבלת ^Z ((CTRL+Z הנה הקוד שכתבתי אבל הוא לא עובד.. מי יכול לעזור? #include <stdio.h> #include <math.h> #include <time.h> float highet(float, int, float); float horizontal(float, int, float); int main() { float V,T; int A; while (V!=EOF || A!=EOF) { printf("Enter the speed (0.0-100.0 m/s) and the angel (0-90 degrees): "); scanf("%f%d", &V, &…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ביקשתי עזרה בהתקנת שרת SMTP- (אני עדיין מסתבך עם זה- אבל זה לא הנושא כרגע). בחיפושים שלי לפתרון הבעיה שלי מצאתי הרבה הצעות לשימוש בפונקציות שונות שעובדות על LINUX וPEARL. בכל אופן נשארתי מבולבל מכל העיניין. נחוץ לי פונקציה לשליחת מייל שיעבוד גם על ווינדוס וגם על לינוקס ועל רוב שרתי האחסון. (אני מנסה להשתמש כרגע בפונקציה mail() אבל כמו שציינתי קודם אני לא מצליח להגדיר את שרת הSMTP על המחשב שלי) מישהו יכול לתת לי בבקשה סיכום קצר על האפשרויות השונות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד c# ואני צריך ספר... אין לי ניסיון קודם (חוץ מרקע מאוד כללי באסמבלי) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שינוי צבע במסך של וויזואל סטודיו??? משהו יודע????
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריכה ליצור מבנה נתונים של עץ השומר פרטי תלמידים. יש לי פונקציה Add()המוסיפה איברים לעץ. יש לי struct studentהמכיל שם ות"ז (מערך תוים ומערך מספרים.) איך אני מוסיפה student לעץ??? כשאני עושה: cin>>student.name; cin>>student.ID; t.Add(student); הקומפלייר רושם לי: void __thiscall SearchTree<char>::Add(char)' : cannot convert parameter 1 from 'struct Student' to 'char' No user-defined-conversion operator available that can perform this conversion, or the operator cannot be called Error executing cl.exe. מה עושים????????
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה בעזרת נטבינס להשתמש ב datepicker הבא: DatePicker-V0.99-2006.09.01.jar הוספתי את הקובץ לתוכנה, יצרתי אובייקט שלו: DatePicker a=new DatePicker(null); a.run(); זה פותח לי את החלון של הלוח שנה ומאפשר לבחור תאריך, אבל אני לא מצליח לשמור את התאריך הזה. חיפשתי בגוגל/יוטיוב, לא מצאתי הסבר על התוסף הזה.. יש מצב מישהו יודע איך אני שומר את התאריך שנבחר? אם אתם לא מכירים את הdate picker הזה, ויש לכם המלצה על אחד אחר, גם טוב. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה בדיוק hash code? איך זה עובד? איך אפשר לממש hash table? ודבר אחרון: מה זה load factor? (במילים אחרות: לא הבנתי כלום בנושא :) ) תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 16.5k צפיות
-
-
נתתי הרשאות מלאות ל- EVERYONE, אבל עדיין הוא מבקש סיסמה!!!! זה על XP PRO מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום,אני אשמח לקבל רמז איך להתחיל את התוכנית הבאה: כתבו תוכנית בה מוגדרים ארבעה מערכים שונים, בגודל 1, 8, 6 ו 12. עבור כל מערך: א. התכנית מבקשת וקולטת ערכים לתוכו. ב. מדפיסה את המערך לאחר קליטת הערכים. ג. שולחת את כתובת האיבר הראשון ואת אורך המערך לפונקציה sum_array (מוגדרת בהמשך), ד. מדפיסה את המערך אחרי השינוי. כתבו פונקציה המקבלת את כתובת התא הראשון ואת אורך המערך ומציבה בכל תא את סכום הערכים המקוריים שבתאים שלפניו, כולל אותו. בתא החמישי למשל – יוצב סכום הערכים המקוריים מתאים אפס ועד חמש (כולל). אני לא כל כך יודעת איך להתחיל לכתוב תוכנית שכל פעם מקבלת מערך מגודל שונה ושולחת אותו לפונקציה אשמח לקבל רמז(: תודה
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קטנות אבל מציקות שאני לא מוצא להן תשובה בשום ספר, מודה מראש על העזרה. א. אם נגיד רשום לי int x=2, *p; x=sizeof(x); x=sizeof(p); כמה יהיה שווה בשני המקרים X? ב. האם שתי דרכי הכתיבה נכונות: void main() } char *s="bla"; והשנייה char *s; s="bla"; ג. מה עושות שתי הפקודות: int x=5, *p; x=(int)p; p=(int*)x; נגיד ש- x=5 והכתובת של x היא fff8 מה יהיה הערך של p לאחר הצבה זו? ד. פויינטר לפויינטר: int *ptr; int **ptr2; *ptr2=ptr האם זה בעצם אומר שהמצביע השני מקבל את הכתובת של הראשון??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי פעולה מסוימת שאני רוצה לבצע והייתי שמח אם יש פה מישהו שמבין שיוכל להסביר לי. אני רוצה להעביר אל האקסל נתונים מתוך FORM (בתוך קובץ רגיל של HTML), ולאחר מכן לקבל חזרה אל אתר האינטרנט (עמוד אחר שמגיעים אליו אחרי ששולחים את הנתונים הראשונים לאקסל) נתונים מתוך האקסל. מה שקורה בעצם אחרי קבלת הנתונים הראשונה, האקסל מחשב ומוציא לי פלט של נתונים חדשים שלא היו קודם ואלה הנתונים שאני רוצה שיתקבלו חזרה לאתר. למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט למדעי המחשב ועברתי קורסים בתכנות של ג'אווה וג'אווה מתקדם ו C ולומד עצמאי פייתון, אני כרגע מחפש עבודות במשרת סטודנט בפיתוח או QA השאלה שלי היא מה באמת הרמת תכנות שמצפים מסטודנט? אני מפחד שהרמת כניסה היא גבוהה מדי וזה גורם לי לחששות ולכן הנטייה שלי היא לכיוון ה QA למרות שאני אוהב לתכנת. מה בתכלס מצפים מסטודנט בעבודה כזו (באופן כללי), ומה לצפות במקרה שאני מתקבל לעבודה בתחום? אם מישהו שעובד בתחום יוכל לספר על החוויה האישית שלו בעבודה הראשונה אני אשמח כי לצערי אין לי חברים בתחום ואני מרגיש שאני חסר יידע. תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך עושים stacked histogram ב Python? אני רוצה שעל היסטוגרמה אחת יהיו לי שני בסיסי נתונים, שכל אחד יהיה בצבע אחר (או צורה, לא חשוב כרגע). כנראה על ידי שימוש ב matplotlib אבל לא ברור לי בדיוק איך. אם יש איזה כלי אחר שידע לעשות את זה, גם זה בסדר.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-