תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עובד בעבודה ועושה ואני עושה איזה בעולה בתוכנה שדורשת הרבה פעולות רובוטיות שלא משתנות שלא נעים לחזור עליהם כל פעם.. לאחרונה התחלתי קצת ללמוד(מהתנסות עצמאית) את השפה של התוכנת תכנות AutoIt3 כך שבמשך הזמן כתבתי לעצמי מספר סקריפטים ופתרונות לבעיות בווינדוס 7 וכעבור כמה זמן בעת שעבדתי בעבודה קפץ לי הרעיון לתכנט סקריפט שאני אעבוד דרכו. לא רק שהסקריפט מקצר את זמן העבודה ממקיסמום יומיים למקסימום שעתיים אלה גם מונע טעויות מאחר שהוא יוצר דוח שהתוכנה עצמה לא עושה.. יש בעיה אחת. הסקריפט עובד בצורה פרמיטיבית וטיפשית. הוא עובד על ידי הזזת העכבר במהירויות ממקום למקום והדבר דורש שהחלון יהיה במיקום מדויק וברזולוציה מסוימת איני יכול לתכנט שזה לא יהיה דרך הזזת העכבר מאחר שכל פרמט…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב, מישהו יכול להמליץ לי על כל מיני מדריכים איך להצפין קבצים? (ברמה קלה). אני לא כ"כ בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, אז אם לא סליחה. בתודה מראש YOSDA BOY.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לסכום את הספרה הימנית ביותר ואת השמאלית ביותר הסכום יהיה הספרה השמאלית ביותר בתוצאה. וכך להמשיך ולבנות את המספר משמאל לימין(קודם 9 אח"כ 8 אח"כ 7). הנחה: מספר הספרות הוא זוגי . סכום כל שתי ספרות יהיה קטן מ 10.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הפקודה זה משהו שקשור לDIR בטוח, לא ?? ואני צריך להוציא את הפלט לקובץ TXT וזה עושים ככה C:\ F... > GG.TXT נכון ? (F... סתם דוגמא) עריכה: אני מחפש עכשיו את מה שרשום בכותרת . תודה {מציאת כל הקבצים ללא סיומת בדיסק קשיח , אבל שלא יופיעו תיקיות}
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
-
משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל אחד שעובד לי.... וראיתי אצל חבר שלי (אבל זה מתאים רק למק) אחד שמסדר את השורות בצורה מדורגת יפה, זה נוח אז אם אפשר כזה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום אז מצטער אבל בבקשה תעזרו לי , אני צריך לסיים את עבודת החופש מהר =\
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
טוב אני צריך עזרה להעביר את הפרוייקט שנכתב בסביבת BC לסביבת MSVC בבקשה... הקובץ הראשון זה הפרוייקט המקומפל והשני זה הקוד עצמו... זה פשוט לא הולך לי יש כל מני בעיות עם ה RES וכאלה. ואני ממש מתקשה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הוספתי את התוכנה AmaterasUML בתיקיית ה - PLUGINS של תוכנת ה - ECLIPSE (גירסה 3.1) לאחר שהוספתי את התוכנה פתחתי את סביבת העבודה וניסיתי לפתוח דרכה את התוכנה באופן הבא : FILE -> NEW ->OTHER שם הייתה אמורה להיות התוכנה ודרכה הייתי אמור ליצור תרשים UML של התוכנית שלי ב-JAVA אך היא לא מופיע שם כאילו לא התקנתי אותה למרות שכן התקנתי אותה והיא כן מופיע כאשר אני נכנס ישירות לתיקיית ה-PLUGINS של סביבית העבודה.. מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צריך בפרוייקט לעבוד עם gps ומחשב כף יד. השפה היחידה שאני יודע היא c. השאלה שלי היא האם אפשר לתכנת בשפת c למחשב כף יד? ולקבל נתונים מה gps?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בניתי תוכנית שאמורה לחשב את כול המספרים המושלמים, התוכנית מקמפלת הבעיה היא שזה לא מדפיס לי כלום. מספר טבעי n הוא משוכלל אם הוא שווה לסכום מחלקיו הקטנים ממנו. למשל, 6=1+2+3 הוא משוכלל. התכנית תדפיס כפלט את כל המספרים המשוכללים בטווח 1 עד 1000. [#include <stdio.h> main () { int divisor,i,half,sum; printf("the perfect numbers are: \n"); for(i = 1;i <= 1000;i++); { half=i/2; if(i != 1) sum=i+1; else sum=1; for(divisor = 2;divisor <= half;divisor++) if (i % divisor == 0) sum= sum + divisor; if(sum == i) printf("%d \n",sum); } }/left]
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה בניתי את הלייאווט הכללי של העיצוב וחילקתי אותו לטבלה עכשיו אני רוצה להפוך את הטבלה למעשה לפרים סט של האתר עלמנת שאני אוכל לשנות רק חלקים ממנו כאשר עושים פעולה באתר האם אפשר להגדיר טבלה למעשה שהיא תהווה את הפריים סט של האתר?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי רווחים בין תמונות בשורות ב PHP http://mhu27900.1111mb.com/register.php אני מודה מאוד מאוד מאוד למי שיעזור לי ! [אני כבר ]
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף קובץ BAT. לרג'סטרי ככה שהוא יפעל ישר כשמפעילים את המחשב? ואיך אני יכול להוסיף גם הודעה לקובץ BAT?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, בדף ה HTML שלי אני מעלה טופס לצורך משלוח קובץ של המשתמש לכתובת המייל שלי. הקוד הוא: <html> <head> <title> send_me_a_file </title> </head> <body> <form action="mailto:mymail@mail.com?subject='myfile'" enctype="enctype="text/plain" name="regiser" method="post"> <INPUT TYPE="file" name="send_me_a_file" size="20"> <INPUT TYPE="submit" value="send_file" name="regiser" method="post" dir="rtl"> </form> </body> </html> אני מקבל במייל את שם הקובץ בלבד ללא הקובץ עצמו. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לשנות את הקוד כך שאקבל גם את הקובץ ולא רק את שמו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנה שתדע לקבל קובץ JPG שבו יש צורה גיאומטרית וגוף בעל גודל ידוע מראש. התוכנה תזהה את צלעות הצורה ותדע את אורכן ואת הזויות בינהן. בדיוק מקסימלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. אני לומד תיכנות בשפת C .והתרגיל שנתנו לנו להכין הוא: קלוט 100 מספרים והדפס את הקטן ביותר ואת הגדול ביותר אשמח לקבל את פיתרון הבעייה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בס"ד יש לי גלריית פלאש ששמתי באתר ורק ב-ie זה לא מתרענן. ניסיתי להוסיף path רנדומלי וזה לא עזר.. חשוב לציין שיש ברשותי רק את הקובץ פלאש הסופי ואני לא יכול לערוך את מה שבפנים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
שלום רב, לפני יומיים התחלתי ללמוד את שפת התיכנות .C שהמליצו לי להתחיל בה, ואני לא הבנתי את הנושא של פלט/קלט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. ??? בתודה מראש, yosda-boy
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כאשר אני עושה run לתוכנית מסויימת הפועלת במצב גרפי אני לא יכול לרדת עם העכבר מתחת לחצי המסך העליון. אני יודע שזאת בעיה עם הרזולוציה והיא מופיע גם אצל חברים שלי בעלי WIN XP. כששיניתי האפשרויות של ה-Environment את ההגדרה של C מ-25 שורות ל-42 על משהו הייתי יכול להוריד את העכבר עוד קצת למטה, אבל הטקסט במהדר עצמו הפך לפצפון ואין מצב שאני יוכל לעבוד ברזולוציה כזאת על פרוייקט שלם.. האם מישהו הצליח לסדר את הבעיה? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על מחשבון נזק למשחק מסויים . המחשבון ממומש ב JS והוא קורא את כל החפצים ישירות מקבצים של המשחק שנמצאים על השרת . הבעיות שיש לי כרגע הם בעיקר של עיצוב ה GUI . אני גם מתכנן להפוך את הקוד ליותר מודולרי . הנה מה שיש לי עכשיו עם שילוב שיריון נפוץ במשחק מול נשק פופולארי . זה יכול לקחת כמה שניות אבל הhost הזה דוחס תעבורה http://niseg.0adz.com/dmgcalc/dmg_calc_itm.html?hash2=AAMkSAyBxSAwGAzi אני משתמש בעיקר בselect במימוש של combo box . לא מזמן הוספתי לטבלה של השריון עוד עמודות אם קצת אינפורמציה על כל בחירה. לפי דעתי די קל לעבוד עם מה שיש לי עכשיו רק שזה עמוס ומכוער . אני חושב אולי להחביא חלק מה select חלק מהזמן. גם הoutput של המחשבון לא הכי נוח. זה מוציא טבלה ש…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי אתר שבו יש טופס כניסה למערכת ואחרי שהמשתמש מזדהה אני שותל לו עוגיה (cookie) כדי שהוא לא יצטרך להזדהות שוב פעם בפעם הבאה שהוא יכנס לאתר. עד כאן הכל טוב ויפה... אבל יש לי שאלה: אם לדוגמא יבוא מישהו ויעתיק את הקובץ של העוגיה למחשב אחר האם העוגייה תמשיך לעבוד כרגיל? האם למעשה מדובר בפריצה אפשרית לאתר שלי? אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי תשובה בנושא
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, היכן יש לוח מודעות לעבודות תכנות? אני מחפש סטונדט למדעי המחשב, או משהו בסגנון לכתיבת תוכנה ששולפת מידע מאתר WEB כולל Parsing כשהתוצר הסופי הוא קובץ CSV. ניסיתי לפרסם באחת מהאוניברסיטאות בארץ, בקמפוס, אך לא קבלתי תגובות. יש לוח מקוון למטרה זו? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בhtml כשאני עושה טופס עם checkbox ואני עושה name שונה לכל אפשרות אני צריך לשים value? הרי הזיהוי שלו לפי השם והשם השונה בכל אחד מהאפשרויות
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-