תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
בס"ד. שלום, יש לי תמונה של JPG , אני מנסה לעלות את התמונה על הרקע של המסך את מתקבל לי שגיאה נוראה. **צרפתי תצלום סך של השגיאה** תמונה אחרת הוא כן נותן. יש לכם מושג אולי מי יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בVISUAL STUDIO 2008 עם DOT NET וכשאני בא להוסיף תמונה מה TOOLBOX ונותן את הנתיב שהיא נמצאת אז אני רואה אותה, וכשאני לוחץ על ה PLAY כדי לראות את זה באספלורר אז אני רואה את התמונה כ X אדום. שאלה נוספת, איךאני גורם לתמונה להיות לינק?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי אני זקוק לדוגמה להעברת String מ MIDLET ע"י שימוש ב Bluetooth ל JAVA APP (אם זה אפשרי אז העברה מ מ MIDLET ע"י שימוש ב Bluetooth ל C# עדיף לי ) חיפשתי הרבה בנושא אשמח לדוגמה טובה תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
התרגיל הראשון פה - http://www.kadman.net/bagrut/899205/t205_03.pdf זה מה שעשיתי public static List<Integer> amountOfIndicates (List<Integer> lst) { List<Integer> newList = new List<Integer>(); Node<Integer> temp = lst.getFirst(); Node<Integer> next = temp.getNext(); Node<Integer> pos = null; int sum = 0; while (next.getNext() != null) { sum = 0; sum = temp.getInfo(); while (next.getInfo() > temp.getInfo()) { sum += next.getInfo(); temp = next; next = next.getNext(); } pos = newList.insert(pos, sum); temp = next; next = next.getNext(); } return newList; } אני לא יודע א…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי מסד נתונים קיים, ולניהולו אני משתמש בתוכנה phpmyadmin. במסד הנתונים יש טבלה מלאה ברשומות. רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף שדה לטבלה, מבלי לעשות טבלה חדשה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למה ה dev c++ לא משהה את הפקודה printf כאשר אני עובד עם סיפריה stdio.h ????
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
זה אפשרי בכלל חוץ מכל האפשרויות הרגילות? (אני יודע שיהיה אליפסי, צבעוני, כל מיני שטויות).
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני עובד בעבודה ועושה ואני עושה איזה בעולה בתוכנה שדורשת הרבה פעולות רובוטיות שלא משתנות שלא נעים לחזור עליהם כל פעם.. לאחרונה התחלתי קצת ללמוד(מהתנסות עצמאית) את השפה של התוכנת תכנות AutoIt3 כך שבמשך הזמן כתבתי לעצמי מספר סקריפטים ופתרונות לבעיות בווינדוס 7 וכעבור כמה זמן בעת שעבדתי בעבודה קפץ לי הרעיון לתכנט סקריפט שאני אעבוד דרכו. לא רק שהסקריפט מקצר את זמן העבודה ממקיסמום יומיים למקסימום שעתיים אלה גם מונע טעויות מאחר שהוא יוצר דוח שהתוכנה עצמה לא עושה.. יש בעיה אחת. הסקריפט עובד בצורה פרמיטיבית וטיפשית. הוא עובד על ידי הזזת העכבר במהירויות ממקום למקום והדבר דורש שהחלון יהיה במיקום מדויק וברזולוציה מסוימת איני יכול לתכנט שזה לא יהיה דרך הזזת העכבר מאחר שכל פרמט…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי dll פשוט שמטרתו לשלוח הודעה לחלון שקרא לו בכל פעם שנוצר חלון חדש במערכת בעזרת קביעת hook. זה הקוד של ה cpp של ה dll: #include "stdafx.h" #include "HookManager.h" #ifdef _MANAGED #pragma managed(push, off) #endif #pragma data_seg(".SHARED") HWND hCallerWnd = NULL; #pragma data_seg() #pragma comment("linker, /section:.SHARED,rws") HINSTANCE hInstance; HHOOK hkShellHook; UINT KBWM_WINDOWCREATED; BOOL APIENTRY DllMain( HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved) { switch(ul_reason_for_call) { case DLL_PROCESS_ATTACH: KBWM_WINDOWCREATED = RegisterWindowMessage(KBWM_WINDOWCREATED_MSG); hInstance = (HINSTANCE) hModule; bre…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
אני רוצה סקריפט ש"יעלים" נושאים מפורומים מסויימים ברשימה של הנושאים חדשים, אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איך אני מריץ פקודה של דוס ב C ? איך אני עושה שאני צריך בחלון אקספלורר ללחוץ על כפתור שלח למשל. אז שזה יעשה את זה אוטומטית ב C?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי רווחים בין תמונות בשורות ב PHP http://mhu27900.1111mb.com/register.php אני מודה מאוד מאוד מאוד למי שיעזור לי ! [אני כבר ]
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה זה זמן מה להבין איך אני יכול להפעיל חלון שונה, כלומר נניח וקיימת תוכנה שמראה את השעה אם לוחצים F1 היא מראה גם שניות עוד לחיצה מבטלת וכן הלאה. אני מעוניין לקבל שליטה על החלון כלומר להיות מסוגל לקרוא את השעה ו"ללחוץ F1" מתי שאני רוצה (מתוך תוכנה אחרת כמובן), קראתי הרבה על SPY++ ואני רואה שאני יכול לקגבל פירוט על החלון, אבל לא הבנתי איך אני יכול לנצל את המידע בתוכנה (אגב אני מתכנת בC++, אבל יכול גם בשפות אחרות אם יש צורך) תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן חברים , נתקעתי בבעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה , זה הקוד : $link = mysql_connect("localhost" , "root" , "") or die(mysql_error()); mysql_select_db("samples", $link) or die(mysql_error()); $check = mysql_query("SELECT adress FROM samples_info WHERE adress = '$_POST[adress]' SET NAMES 'hebrew'" , $link); if(mysql_num_rows($check) == 0) בכל פעם שאני מריץ את הקוד זה נותן לי את השגיאה : Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in J:\wamp\www\sample_upload.php[ מה עושים ??? ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, על המחשב שלי מותקנת ויסטה 64BIT ובנוסף התקנתי Microsoft Visual C# 2008 Express Edition . כאשר אני מנסה להתחבר ל DataBase בתוכנית , אני מקבל שגיאה The 'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שזו בעיה מוכרת בעיקר בויטסה 64BIT ,אומנם מצאתי פתרון ,איך לגרום לאפלקציה לרוץ אבל זה אפשרי רק בגירסה בתשלום של VS . למשהו יש איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחרונה נודע לי כי נידבו אותי לבנות אתר לכיתה (אני אפילו לא יודע למה...) ושרוצים שהוא יהיה מוכן כמה שיותר מהר. החלטתי לבנות את האתר על בסיס המערכת PHPNUKE - אך כיוון שבזמן הבניה של האתר נוצרו המון בעיות החלטתי לנסות לחפש מערכת שונה, עם פחות בעיות. אתם מכירים מערכת חינמית לבניית אתרים, שמבוססת על שפת PHP? ד"א, ניסיתי גם את ג'ומלה (Joomla) - אבל בגלל שהשרת עובד ב-SAFE MODE אי-אפשר להתקין אותה ו/או להוסיף מודולים. יש אפשרות לכבות את מצב ה-SAFE MODE? בן.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבדוק אם קיים סטרינג מסויים בפרטים שקובץ שאני קורא לו מחזיר לי. לדוגמא יש לי קובץ שאני קורא לו כך: "c:/.../tshark.exe"/ i 2 (המרכאות האם על הנתיב). זה מדפיס לי מחרוזות מסויימת. עכשיו אני רוצה לחפש אם קיים סטרינג מסויים במחרוזת הזו , עשיתי לדוגמא את זה. set count=find/C "str" "c:/.../tshark.exe"/ i 2 אז הוא מחפש לי רק במה שבמרכאות ומחשיב לי את i ו 2 כקבצים, איך אני מתייחס לזה? אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
הורדתי חבילה של SQL + PHP + השרת של PHP התקנתי עכשיו מה אני עושה כדי שאני יוכל להפעיל דף של PHP על המחשב?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי קבלתי כזאת שאלה אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה תרגיל 12 נתון תור בגודל N איברים. לתור הוכנסו N ערכים, כתוב אלגוריתם המשתמש בתור הזה בלבד, ופעולות המותרות על התור אשר ימיין את האיברים בתוך התור. א. כתבי את הפתרון תוך שימוש בשני משתני עזר לכל היותר. ב. כתבי את הפתרון תוך שימוש במחסנית עזר.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם!!!!!!!!! יש לי בעיה דחופה... אני חייב עליה תשובה כמה שיותר מהר.. יש לי תמונה כלשהי ואני רוצה שכאשר מקליקים על התמונה זה יהיה קישור לעמוד אחר..... אני לא יודע מה הפקודה :kopfpatsch:... אז אני צריך עזרה.... פקודה צריכה להיות או בHTML או ב ASP או משהו כזה... אני צריך את זה דחוף (אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אני יודע ליצור רק כפתור רגיל ולא עם תמונה ב HTML) תודה מראש לכל העוזרים החביבים :jump: עריכה: הייתה בעיה בכותרת של הת'רד והיא תוקנה... סליחה טעות שלי
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
למדתי פסקל ועכשיו אני לומד C איך לעזזל אני עושה מספר רנדום??? randomize(); X=random (300); אם אני טועה תגידו במה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היי עדיין תקוע בפרוייקט שלי תעזרו לי בבקשה למצא סקריפט שיקח את הפס קול של סרט(AVI) ויהפוך אותו לקובץ אודיו (WAV). בנוסף אצתרך לחלק את הפס קול לקבצים קטנים, כ10MB כ"א, איך עושים זאת? תודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-