תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
בס"ד. שלום, יש לי תמונה של JPG , אני מנסה לעלות את התמונה על הרקע של המסך את מתקבל לי שגיאה נוראה. **צרפתי תצלום סך של השגיאה** תמונה אחרת הוא כן נותן. יש לכם מושג אולי מי יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מנוע חיפוש חינמי המבוסס על PHP ואפשר להוסיף אותו לאתר ולקסטם אותו?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, היכן יש לוח מודעות לעבודות תכנות? אני מחפש סטונדט למדעי המחשב, או משהו בסגנון לכתיבת תוכנה ששולפת מידע מאתר WEB כולל Parsing כשהתוצר הסופי הוא קובץ CSV. ניסיתי לפרסם באחת מהאוניברסיטאות בארץ, בקמפוס, אך לא קבלתי תגובות. יש לוח מקוון למטרה זו? תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
1. פתחו אלגוריתם לחישוב מחיר שטיח ריבועי, תכנית בשם Carpet. קלוט את האורך/הרוחב של השטיח. קבע מחיר מ"ר כקבוע ותן לו ערך כרצונך בש"ח. חשב את השטח של השטיח ואת מחירו. הצג כפלט את מחיר השטיח. במשולש ישר זווית אורך היתר במשולש שווה לשורש הריבועי של חיבור הריבועים של שתי הצלעות האחרות . כתוב אלגוריתם ותכנית ב- java שקולטת את האורכים של שתי צלעות המשולש ישר זווית ומדפיסה את אורך היתר.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רב, מישהו יכול להמליץ לי על כל מיני מדריכים איך להצפין קבצים? (ברמה קלה). אני לא כ"כ בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, אז אם לא סליחה. בתודה מראש YOSDA BOY.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריכה עזרה. אם יש לי תמונה ואני רוצה להוסיף עליה טקסט. איך אני עושה את זה? אם אני לא טועה מדובר פה על מיפוי תמונה - Image Maps תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום! אני ממש חדש בתחום ואני משתמש בתוכנה WEB PAGE MAKER את הפונקציות הבסיסיות שבתוכנה אני מבין כמו איך לעשות לינקים וכו'. אני ממש צריך עזרה בהכנסת אופציה של עגלת קניות וחיפוש באתר עצמו. אשמח אם מישהו ישתף קוד של האופציה או יסביר כי ממש התיאשתי כבר... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ניתן לעשות באמצעות שפת התוכנה java? בנוסף לכך,רציתי לדעת אם ניתן לבנות שאמצעות שפת תוכנה זו גם משחקי דפדפן (דוגמת.....גינדיס באמת מידה קטנה הרבה יותר) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הפקודה זה משהו שקשור לDIR בטוח, לא ?? ואני צריך להוציא את הפלט לקובץ TXT וזה עושים ככה C:\ F... > GG.TXT נכון ? (F... סתם דוגמא) עריכה: אני מחפש עכשיו את מה שרשום בכותרת . תודה {מציאת כל הקבצים ללא סיומת בדיסק קשיח , אבל שלא יופיעו תיקיות}
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איך אני עושה שהטקסט יהיא בצד ימין. ואיך שאתר יכתוב בעברית תודה[/[size=10pt
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב! התחלתי ללמוד דוטנט בג'ון ברייס בהתחלה לומדים מבוא לתכנות,חומר עיוני ללא מחשבים החומר מאוד קשה אני צריך מדריכים או לינקים למבוא לתכנות (אלגוריתם) אשמח לקבל עזרה תודה רבה ולילה טוב ליאור
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני ללמוד סי ראיתי שיש כמה אתרים טובים של פרוקיטיקים בעברית אבל ראיתי כאן ביקרות קשות על אתרים הלו וגם ברצוני לדעת איזה קומפליור הי טוב פשוט קל שכדאי להוריד מקודם הורדתי turbo c ++ 7 משהו גרסה ישנה נראה לי שקבילתי לינק בעקבות חיפוש בפורום והסתבכתי עם ההתקנה אז עם היה ניתן להביא עם מדריך התקנה פשוט בתודה אייל
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום! אני עושה פרוייקט באקסס, ורציתי לדעת איף אני עושה שעולה חלון למשתמש, בו הוא מקליד ערך והתוכנה מחזירה בתמורה משהו.. בנוסף, רציתי לדעת גם איך אני לוקח שורה של ערך מקסימלי מטבלה(נניח העסקה שסכום הקנייה בה הוא הגבוה ביותר). אני אשמח לשמות, סירטוני וידאו, הסברים או כל דבר אחר --> תודה רבה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני עובד בעבודה ועושה ואני עושה איזה בעולה בתוכנה שדורשת הרבה פעולות רובוטיות שלא משתנות שלא נעים לחזור עליהם כל פעם.. לאחרונה התחלתי קצת ללמוד(מהתנסות עצמאית) את השפה של התוכנת תכנות AutoIt3 כך שבמשך הזמן כתבתי לעצמי מספר סקריפטים ופתרונות לבעיות בווינדוס 7 וכעבור כמה זמן בעת שעבדתי בעבודה קפץ לי הרעיון לתכנט סקריפט שאני אעבוד דרכו. לא רק שהסקריפט מקצר את זמן העבודה ממקיסמום יומיים למקסימום שעתיים אלה גם מונע טעויות מאחר שהוא יוצר דוח שהתוכנה עצמה לא עושה.. יש בעיה אחת. הסקריפט עובד בצורה פרמיטיבית וטיפשית. הוא עובד על ידי הזזת העכבר במהירויות ממקום למקום והדבר דורש שהחלון יהיה במיקום מדויק וברזולוציה מסוימת איני יכול לתכנט שזה לא יהיה דרך הזזת העכבר מאחר שכל פרמט…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום שוב.. : ישבתי היום כמה שעות על לנסות להבין איך אני יוצר ומכניס תמונה בWIN API לתוך picturebox (כמו שיש בFORM אבל פשוט יותר נוח לי לעבוד בWIN API) אם מישהו יוכל לתת לי דוגמא ליצירת picturebox וטעינת תמונה לתוכו (להצגה על המסך) אני יותר מאשמח! תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בhtml כשאני עושה טופס עם checkbox ואני עושה name שונה לכל אפשרות אני צריך לשים value? הרי הזיהוי שלו לפי השם והשם השונה בכל אחד מהאפשרויות
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני לא יודע אם איתתי את זה נכון אבל כעיקרון אני צריך לדעת איך למצא סקריפטים למשחק מסוים ואני מעויין ללמוד את השפה הזאת מישהוא יכול להביא לי מדריכים בעיברית בשביל זה ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים התחלתי ללמוד את שפת התיכנות .C שהמליצו לי להתחיל בה, ואני לא הבנתי את הנושא של פלט/קלט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. ??? בתודה מראש, yosda-boy
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי עדיין תקוע בפרוייקט שלי תעזרו לי בבקשה למצא סקריפט שיקח את הפס קול של סרט(AVI) ויהפוך אותו לקובץ אודיו (WAV). בנוסף אצתרך לחלק את הפס קול לקבצים קטנים, כ10MB כ"א, איך עושים זאת? תודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על מחשבון נזק למשחק מסויים . המחשבון ממומש ב JS והוא קורא את כל החפצים ישירות מקבצים של המשחק שנמצאים על השרת . הבעיות שיש לי כרגע הם בעיקר של עיצוב ה GUI . אני גם מתכנן להפוך את הקוד ליותר מודולרי . הנה מה שיש לי עכשיו עם שילוב שיריון נפוץ במשחק מול נשק פופולארי . זה יכול לקחת כמה שניות אבל הhost הזה דוחס תעבורה http://niseg.0adz.com/dmgcalc/dmg_calc_itm.html?hash2=AAMkSAyBxSAwGAzi אני משתמש בעיקר בselect במימוש של combo box . לא מזמן הוספתי לטבלה של השריון עוד עמודות אם קצת אינפורמציה על כל בחירה. לפי דעתי די קל לעבוד עם מה שיש לי עכשיו רק שזה עמוס ומכוער . אני חושב אולי להחביא חלק מה select חלק מהזמן. גם הoutput של המחשבון לא הכי נוח. זה מוציא טבלה ש…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום הנה קוד לתפריט ניווט לרוחב הדף ol { text-align:center; display:block; list-style-type:none; padding:0; margin:0 auto; } li { background-color:Silver; width:100px; border:solid 2px purple; display:inline; padding:2px 5px; } li:hover{background-color:Transparent;} איך אני עושה תפריט ניווט דומה בעיצוב רק לאורך הדף?כל נושא יהיה מתחת לנושא תודה לעוזרים כי זה דחוףףףףף
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני אגיד לכם את האמת יש לי איזה עבודה לעשות באסמבלר כדי לתקן את הציון שלי ואין לי מושג איך אני עושה אותה אני מאד מאד יודה למי שיכול לעזור לי כי זה ממש ממש קשה לי האי סי קיו שלי זה 221380692 בתודה מראש .... אם מישהו מכיר מישהו מאזור הצפון שיכול לעזור לי , ותוך כדי לתת לי כמה שעורים פרטיים אני מאד ישמח חיפשתי מורה פרטי באזור ולא מצאתי ולו אחד ... זה ממש חשוב לי , יש לי עכשיו זמן קצוב מאד להשלמת העבודה (היות ואני חייל ) ...
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני קצת מסתבכת עם ההרצה, ניסיתי דרך המסוף וכתבתי nj serve כמו ש GPT אמר לי.. ניסיתי גם דרך הטרמינל של ה visual studio כמו שלמדנו הכל זה מביא לי קישור מקומי שאני מריצה בגוגל, זה מציג לי את קוד ה html אבל לא את העיצוב, וגם זה לא מתייחס ל alert שכתבתי לו כמה פעמים, רק עכשיו התחלנו ללמוד את הנושא ולכן אני ממש לא מתמצאת.. אין לי מושג איך אני יכולה לעלות את הקוד כי זה הרבה דפים... אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה סקריפט ש"יעלים" נושאים מפורומים מסויימים ברשימה של הנושאים חדשים, אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-