עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by falukky,

יש לי שאלה שפתרתי והיות ואני די מתקשה בסוג הזה של השאלות הייתי רוצה להתייעץ. נניח שהמחלקה Node שלהלן מממשת עץ בינרי: public class Node { private int _number; private Node _leftSon, _rightSon; public Node (int number) { _number = number; _leftSon = null; _rightSon = null; } public int getNumber() {return _number; } public Node getLeftSon() {return _leftSon; } public Node getRightSon() {return _rightSon; } } נתונות שתי השיטות הבאות: f המקבלת כפרמטרים שני מספרים שלמים ו-what המקבלת כפרמטר שורש של עץ בינרי (מטיפוס Node): public static int f (int a, int b) { return (a>b) ? a:b; } public static int what (Node root) { if (root == null) return -1; return (f (what…

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by יוספי,

שלום רב , 2שאלות קטנות בקשר לעצים 1, במידה והעץ ריק, (בלי שורש כלל) הגובה שלו -1 אם יש לו רק שורש הגובה 0 ואם יש לו שורש עם בן הגובה 1? רק לוודא... 2.כאשר מוסיפים איבר ל AVL ייתכן שנצטרך לעשות גלגול 1 בלבד אבל כאשר נמחק איבר מ AVL ייתכן שנצטרך לעשות יותר מגלגול 1, מקסימום LOG N גלגולים(N זה מספר האיברים בעץ) מדוע יש הבדל בין המחיקה להוספה , שבהוספה מקסימום 1 ובמחיקה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by johnynardi,

כשאני מריץ את התוכנית הפלט הינו : 113 למה זה? char str1[20] = "question 4"; char str2[] = "second"; int i; char *prt; printf("%d\n",*str1);

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by בני אירמיאייב,

שלום לכולם, שאלה: כיתבו שיטה בשם Fill_Array .שמקבלת כפרמטר מספר שלם שמציין אורך של מערך רצוי ומחזירה מערך של double בגודל המתאים אשר מולא בערכים מה-Console ע"י מריץ התוכנית. הפונקציה לא אמורה להדפיס שום כלום למסך - רק לקרוא ל-()Console.ReadLine במספר הנכון של הפעמים ולהחזיר מערך מלא בערכים שהוקלדו. סדר האיברים במערך יהיה זהה לסדר האיברים שהוקלדו ב-Console. האלגוריתם שעשיתי: static int[] Fill_Array(int mum) { int num = 0; int[] new_num = new int [num]; for (int i = 0; i < new_num.Length ; i++) { new_num = int.Parse(Console.ReadLine()); } …

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by BAR_PC,

היי חבר'ה יש לי שאלה בפונקציות שאני צריך לקלוט מערך בין N תאים (N=6ׂ) ולבדוק אם יש ערך במערך שהוא מחלק את כל התאים משמאל שלו וכל התאים מימנו מתחלקים בו אם יש תא כזה הפלט צריך להיות מספר התא הראשון (כאשר יש כמה תאים אז התא הראשון) אם אין אז הפלט יהיה -1. זה הקוד שכתבתי ומשום מה הפלט ריק..אשמח לעזרה מה הבעיה בקוד הזה //------include section------- #include <iostream> #include <cstdlib> //------std section------- using std:: cin; using std:: cout; using std:: endl; //------const section const int N = 6; // The size you want to set //---prtotypes section---- void read_data (int arr[]); int divide_left(int arr[]); int divide_righ…

6. Started by שמעון נגר,

שלום לכולם אני מקבל הודעת שגיאה TypeError: 'int' object is not callable כשאני מנסה לטעון את הקוד הזה def welcome(name): print ('Hello' ,(name) ,'and welcome to the World of Games (WoG).\nHere you can find many cool games to play.') def load_game(): print ('1. Memory Game - a sequence of numbers will appear for 1 second and you have to guess it back\n2. Guess Game - guess a number and see if you chose like the computer\n3. Currency Roulette - try and guess the value of a random amount of USD…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by IDAN AMRAM,

יש לי באנר כלשהו.... כשאני שומר אותו בתור swf הכל טוב ויפה.... כשאני שומר אותו בתור gif אז הוא מפסיק לזוז.... הוא מציג רק את התמונה הראשונה... השאלה שלי היא איך אפשר לשמור את זה בתור קובץ gif זז.. תודה לכל העונים...!!! (אני משתמש בפלאש MX אם זה משנה)

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by e.s,

למה כל פעם שאני מקמפל מטורבו פסקל 7 קבצים שיש בהם את השורה - uses crt; אז כשאני נכנס אליו הוא רושם לי runtime error או משהו כזה ויוצא??

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by IDAN AMRAM,

רציתי לדעת איזה פקודות פשוטות בפסקל יש לעיצוב טקסט או רקע.... לא משהו של תוכנית שלמה... דברים קטנים.... הפקודה היחידה שאני מכיר היא textcolor אז אני אשמח אם מישהו יכיר לי עוד...... :nixweiss: תודה לכל מי שיש לו כח לשאלה כזאתי מטומטמת

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by intel suck,

אני צריך להשלים חומר בתוך שבועיים למדתי C# ועכשיו אני עובר מגמה ואני צריך להשלים תחומר בפסקל אז יש לי שאלה די טיפשית מתי אני משתמש ביותר מבלוק אחד? כאשר יש לי כמה תנאים? כאשר יש לי יותר מפקודה אחת לביצוע? תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by intel suck,

האם אפשר להציב משתנה שלם במשתנה מסוג STRING או שאפשר להציב משתנה מטיפוס STRING במשתנה מסוג שלם תודה

12. Started by The World Champion,

שלום לכל חברי הפורום! אני שובר את הראש כבר כמה זמן, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי: 1. כתוב תוכנית הקולטת מספר ומציגה כפלט את סכום ספרותיו. 2. האם ספרות המספר ממויינות בסדר עולה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  13. ???איך את התוכנית הזאת אני מעביר לשימוש במשתנים מסוג LongInteger ואיך אני פותר את הבעיות במספרים הגדולים? program find; {$N+} uses wincrt; var d,m,n:double; begin n:=1; while(n<=maxlongint)do begin d:=((n*(n+1))/2); m:=sqrt(d); if round(m)=m then writeln(n:2:0,' ',m:2:0); n:=n+1; end; end. 1 1 6 8 35 49 204 288 1189 1681 6930 9800 40391 57121 ====המספרים הגדולים איליהם אני לא מצליח להגיע=== 7997214 11309768 46611179 65918161 271669860 384199200 1583407981 2239277041 9228778026 13051463048 53789260175 76069501249 ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by WebArtist,

איך אני יכול ליעל את הקוד הבא: program find_ny_naturals; function IsEqualSums(m,n:longint):boolean; begin IsEqualSums:=((((1+m-1)*(m-1)) div 2)=(((m+1+n)*(n-m) div 2))); end; procedure FindPairs; var i,j,n:longint; flag:boolean; begin n:=1; for j:=n to maxlongint do for i:=n to j do if IsEqualSums(i,j) then begin n:=2*(j+i); writeln(i,' ',j); end; end; begin FindPairs; readln; end. התוכנית עובדת אבל מאוד איטי אחרי שהיא מוצאת את ה 6 זוגות הראשונים של המספרים היא חושבת המון המון המון זמן. אני מנסה לעלות על החוקיות (אם יש בכלל) ולא מצליח למצוא פיתרון יעיל יותר. עד כמה שידוע לי אמורות ליהיות לתוכנית 7 דרכים שונות לכתוב את התוכנית כך שהיא …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gal_il50,

עלי ליצור דף מסויים ובו כמה נתונים שעלי להכניס: שם מין: שלוש checkbox שעלי לבחור אחד (גבר אישה ואחר) בסוף יש כפתור send ששלוח את הנתונים ואותם אני רושם לקובץ טקסט. השאלה שלי היא לגבי ה-checkbox, כשאני מריץ את הדף שהתקבל אני יכול לבחור כל אחד מה-checkbox ולא רק אחד איך אני יכול לעשות ככה שאם אני בוחר אחד ואח"כ מתחרט ובוחור אחר הראשון נכבה ? ואותו דבר בצד השני איפה שאני קולט את הנתונים איך אני שם מוודא מה לחוץ תודה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by dueler,

כתבתי שעון בפרולוג למשחק לוח שאני עושה בפרוייקט. איך אני מזמן אותו כך שהוא ירוץ במקביל ללולאת המשחק? במשחק הגעתי למצב שהשעון מוצג ומתעדכן שיש מהלכים של שחקן אנושי אך המטרה שלי שהוא יתעדכן כל הזמן בלי להיות תלוי במהלכים יש מישהו שיודע לעזור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by לירון לירון,

איך עושים אחד פחות ממקסימום? לדוגמא: אני עושה פרוייקט בנושא כדורסל ואני רוצה לעשות חוק על קלע מספר 2 שהוא אחרי הקלע המצטיין איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by לירון לירון,

אני צריך עזרה בניסוח חוק. שבחוק הזה אני צריך לדעת מקסימום ומינימום בפרולוג. אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מקסימום ומינימום.

19. Started by asafm,

נה נותן לי הביטוי /(.*?)<\/\1>/;

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. Started by b007,

שלום אני צריך לממש את הדבר הבא: אם הקובץ קיים - אז לכתוב לקובץ, אחרת להוציא הודעה ש..הקובץ לא קיים. איך ממשים זאת? כלומר לפני שאני מתחיל לכתוב לקובץ אז איך אני בודק בכלל אם הוא נמצא שם?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by 8us.co.il,

איך אני עושה שינוי HTML בהרבה דפי HTML בו זמנית? נגיד להוסיף איזה פרסום בכל דפי הHTML שלי בלי לערוך דף דף?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by chen sliktar,

היי חיפשתי הרבה משהוא שיעזור לי עם הקוד שאני רושם ולא מצאתי אני מקווה שפה יהיה מענה. ככה אני מנסה לעשות מחשבון שברגע שאני מכניס לו נתון ראשון נתון שני נתון שלישי נתון רביעי נתון חמישי נתון שישי שיעה את החישוב הבא: נתון ראשון / הנתון שהני = נתון רביעי נתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי נתון חמישי / נתון שלישי = נתון שישי שבסופו של דבר הוא יציג את התוצאה על המסך של הנתון הרביעי ושל הנתון השישי עכשיו בניתי קוד אבל נתקעתי בקטע של הנתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי , שאני מריץ על התוצאה של הנתון החמישי הוא עושה לי כאילו נתון חמישי = נתון ראשון למה זה? אני מצרף לפה את הקוד שאולי תראו …

23. Started by Raul,

אני מתכנת בJAVA ואני עובד עם הNetBeans ואני לא ממש מסתדר איתה... הממשק שלה די מעצבן ולא ידידותי בעליל. אז המליצו לי על התוכנה הזו Studio Standard 5, עכשיו רציתי לשאול אם היא גם חופשית כמו הNetBeans ואם כן אפשר לינק? תודה מראש חבר'ה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by pantera,

קיבלתי קובץ header ובקובץ יש שורה של define MAX 2 ועוד כל מני פונקציות למימוש. פתחתי קובץ source בעל אותו שם וסיומת c עשיתי include כמו שצריץ לheader וכעת שאני מנסה להשתמש ב MAX הוא לא מכיר בו. מה אני עושה לא נכון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by BandiT,

שלום, יש איזה אתר שכתוב בשפת PHP והייתי רוצה לראות את הקוד שלו. האם זה אפשרי? אולי יש דרך להוריד את האתר ולעבור על הקוד שלו?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.