תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
לפתוח קובץ שמע יכול לקחת שתי דקות! יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכנתי את הקוד הזה: Private Sub Timer1_Timer() Dim Counter Counter = 0 If Timer1 = 1000 Then Counter = Counter + 1 Timer1.Enabled = True End If If Counter = 60 Then MsgBox ("HELLO I'M A MSGBOX PROMPT") End Sub בקוד ניסיתי שזה יציג את ההודעה - "HELLO I'M A MSGBOX PROMPT" לאחר 60 שניות. ואני לא יודע מה הבעיה בבקשה תקנו לי אני יושב על זה שעות...
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעת הכנת עבודה סטודנטיאלית בנושא רשתות נוירונים ואני צריך קצת עזרה ממישהו שמבין בנושא. אין לי בעיה לתגמול כספי לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפו אני יכול למצוא באינט' תרגילים לתרגול PHP תוך כדי למידה? (כמו שיש בכל ספר הסבר ואז תר' אחריו)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני כרגע עובד על פרוייקט מבצפר שכולל HTML, JS ו- ASP. יש לי מסד נותנים שאליו אני מכניס נתונים בעזרת ה- ASP. אני יודע איך להכין שאילתת מחיקה שתמחק אנשים דרך ה- ASP בעזרת הכנסת תעודת זהות, יודע! מה שאני רוצה לדעת, זה איך אני מוסיף תמונה קטנטנה של מחיקה בטבלאת המשתמשים שיש לי שאני רואה באתר (הצגת המשתמשים גם נעשית בעזרת ה- ASP) שברגע שאלחץ על התמונה, ימחק המשתמש. ז"א שבכל שורה בטבלה יהיו נתוני משתמש, ותיהיה עמודה אחרונה שבכל שורה יהיה סמל קטן של איקס שמשמעותו מחיקה. אני רוצה לדעת איך אני עושה את זה כך שברגע שאלחץ על אותו האיקס, ימחק רק המשתמש שבאותה שורה של האיקס ולא כל המשתמשים במסד הנתונים. מקווה שהבנתם, תודה!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מתכוון מתי שהוא יריץ את התוכנית שלי הרזולציה של המסך שלו תשתנה לרזולציה שאני יגדיר אני יודע שיש משחקים שעושים ככה כמו נגיד fm 2007 השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה אם זה פקודות כלשהם או מה ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
האם ניתן לסגור תוכנית שרצה (לא התוכנית עצמה) דרך התוכנה שלי ? ז"א לסגור יישום כמו בתפריט CTRL + ALT+ DEL תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברה יש למישהו קישור למדריך מקיף לallegro תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך 7 משפטים של שפת C למתחילים, עד 10 תווים למשפט. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלתי לבנות אתר בפרונט פייג' היא קלה ונוחה יחסית לדריימוייבר, השאלה אם אני רוצה לבנות אתר יציב עם מספיק אופציות , אז אני יכול להמשיך ולעבוד עם התוכנה הזאת?!?!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
שלום אני פתחתי שרת http על המחשב. אני רוצה שאנשים יעלו אלי קבצים, עם התוכנה שלי(של השרת) אפשר להעלות אבל אני רוצה להכין אתר מסוגנן יותר שבו תיהיה האפשרות להעלות לי קבצים בצורה יפה ולא כמו האפשרות שנמצאת בתוכנה. (יש תמונה למטה של העלאה שנמצאת בשרת). אני ניסיתי ללחוץ קליק ימני (בתוך העמוד של השרת) ו "הצג מקור" וממנו העתקתי את הhtml לפרונט פייג. ניסיתי והוא באמת פותח לי את הסייר windoes על ידי לחיצה על "עיון"אבל שאני לוחץ על האפשרות האחרת "להעלות את הקבצים" הוא לא נותן לי להעלות אותם לשרת שלי. אני רוצה לדעת בבקשה איך אני מעביר את ה"עיון" ואת העלאה עצמה לאתר אחר שאני יעצב (בדומה לפלייפלייר וכו'). תודה ולהתראות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מתחילה בקשר לC/C++ כשרוצים ליצור פרוייקט חדש, מופיעות 3 אפשרויות: CLR Win32 General מישהו יכול להסביר לי מה זה CLR וWin32? ניסיתי להבין מהאינטרנט ולא הצלחתי. בנוסף, בWin32 ובCLR יש אפשרות לעשות console application. מה הכוונה console? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מספר רב של תיקיות עם מוזיקה על המחשב, והייתי רוצה לבנות תוכנה שתאפשר לי לשמור מעין LOG של כל תיקיה שיש בה קבצי אאודיו (mp3, mpc, ogg וכו..) את התוכנה אני רוצה לבנות בC#, אך אני לגמרי מתחיל. במהלך התכנון נתקלתי במספר בעיות: א. במידה וארצה לסרוק כונן מסויים, ומתוכו ארצה לשלוף את כל התיקיות והתת-תיקיות שבהן יש קבצי מוזיקה, אני מניח שאצרך להשתמש בסוג של רקורסיה. איני יודע איך :\ וב. כיצד אני יכול לשלוף שם של תיקיה שבה נמצאים קבצים מסוג מסויים? אני מצטער אם השאלות שלי מגוחכות, ואודה לכל עזרה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני אלון , ויש לי SONY PSP למי שלא יודע זה הקונסולה הניידת של סוני , שם יש בראוסר מיוחד שמאפשר התחברות לאינטרנט בwifi עכשיו , הדפדפן לא תומך בעברית , כאשר מעבירים אותו לדף שקיים בו טקסט עברי אז רואים ג'יבריש או כלום . לכן חיפשתי ומצאתי גם איזשהו קוד בHTML (שמסתבר שלא עובד) שנותן קישור לפונט <LINK REL=resource HREF="myfont.ttf"TYPE="font/truetype"> זה בעצם מה שאני מחפש , פקודה בCSS או HTML שאומרת לדף קח מכאן "פונט.ttf " את הפונט ותשתמש בו לטקסט הבא:" " עכשיו הייתי רוצה לשאול אותכם איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש מדריך לכתיבה עברית לוגית ב html שיראה ככה ולא הככ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך שולחים להרצה (משולש ירוק) רק form מסויים - נדרש, ולא את הform שנכתב בporgram שפונקציית הmain. ?? עזרה- תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לבנות משחק תלת - מימדי ואני זקוק לעזרה בחיפוש אחר נושא למשחק. הקריטריונים העיקריים הם: איזה נושאים / משחקים הייתם רוצים שיהיה בתלת מימד ? הסבירו את עיקרון המשחק ומטרותיו ? האם במשחק יש שלבים ? כמה שלבים אתם חושבים שצריך להיות למשחק רציני ? איך הקרא המשחק ? הם יש תמונה שתשמש כרקע ? האם תיהיה מיזיקת רקע ? חובה שתיהיה גם אפשרות להזזת מצלמה...
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בניתי ספר כתובות עם c#.הוא בנוי בצורה שיש labels מעל listboxes ובתוך ה listbox יש את השם, הכתובת, מס' טלפון וכו' (לכל אחד יש listbox נפרד). למעלה יש כפתור "Add Person" שמה שהוא עושה זה לפתוח form חדש עם textboxes שבהם מכניסים את הפרטים. את כל הפרטים הוא שומר בקובץ xml. ועכשיו לשאלה: איך אני עושה שאחרי שב form השני לוחצים "add" כדי להוסיף איש לספר כתובות זה יוסיף אותו ואת הפרטים ב listboxes ב form הראשי?
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
_end_track proc far push DS pushf pop AX and AX,1111111011111111B push AX popf mov DX,Int1Off mov AX,Int1Seg mov DS,AX mov AH,25h mov AL, 1 int 21h pop DS RET _end_track endp השגיאה שאני מקבל: מערכת משנה של MS-DOS של 16 סיביות <כתובת של command prompt ואחרי זה שם הקובץ> רכיב CPU של NTVDM נתקל בהוראה לא חוקית CS:0000 IP:0077 OP:f0 37 05 0c 02 לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל אני רוצה לפנות לPictureBox# #=מספר כלשהו למשל בזמן לולאה שאני אוכל לפנות לכמה משתנים עם שם דומה (חוץ מאותו מספר בסוף)... במקום להעתיק את אותה שורה 82 פעם
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת משפט מהמשתמש (מחרוזת) ומאכסנת את המילים במערך. מספר המילים במשפט לא ידוע. ידוע שאורך כל מילה מוגבל ל80 תוים. מה שמפריע לי זה חוסר האפשרות להכריז על המערך אחרי קבלת הקלט. האם קיימת דרך אחרת לבנות את המערך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מידע כלשהו בSTACK, ורציתי לדעת אם יש דרך להעביר את המידע בSTACK הזה אל תוך הזיכרון. (עדיף בכמה שפחות פקודות). תודה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב, אני לא אפרט יותר מדי כי אני ממש לחוץ בזמן. ככה: המתכנת שלי בונה לי אתר, ובעמוד אחד (עמוד הגלריה) יש בעיה חמורה מבחינתי. הגודל הקבוע של המסגרת הוא 500 על 500 פיקסל, אני קבעתי אותו. עכשיו, הבעיה היא שהאיכות של התמונה חרא!!!!! פשוט ככה!! וגם בתמונות הקטנות למטה האיכות חרא!! למה זה????? איך מתקנים את זה?? שאלתי את המתכנת שלי והוא לא יודע, פשוט הוא חושב שאין דרך לתקן את זה!! וזה ממש ממש, אבל ממש חשוב לי. בקיצור, בלי לחפור יותר מדי... אם מישהו יודע איך לסדר את הדבר הזה - אני הולך לחלון ועושה מה שאני עושה [צועק לכל השכונה 8)]!!!
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-