עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מנסה לקבל רשימת סרטונים מיוטיוב (בסופו של דבר זה צריך לקחת אותם מערוץ מסויים), אבל משהו מסרב לשתף איתי פעולה. הקוד שלי נראה ככה: (הוספתי כמה echoים כדי שאפשר יהיה לראות מה מתבצע) <?php $youtube = new Zend_Gdata_YouTube(); echo '$youtube = new Zend_Gdata_YouTube();<br>'; $youtube->setMajorProtocolVersion(2); echo '$youtube->setMajorProtocolVersion(2);<br>'; $feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed(); echo '$feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed();<br>'; var_dump($feed); ?> עכשיו מה שקורה הוא שהקוד נעצר בשורה $feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed(); ולא ממשיך. הPHP מוגדר להציג את כל הודעות השגיאה, אבל פשוט לא מוצג לי כלום…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. אני כיתה יא...ואני רוצה לדעת איך אמור להיראות פוריקט ב5 יחידות VB מישהו יכול להביא לי משהו בסגנון גם אם הוא לא גמור ויש בו באגים..!!... תודה ירון

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by neogod,

כתבתי תוכנית אשר אמורה להשוות שני מערכים חד מימדיים ,אך משום מה החיפוש הבינארי לא מחזיר לי את ההתוצאות הדרושות public class IntVector { //instance variable private int [ ] _arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector (int size) { _arr = new int [size]; } //methods /** * */ public void addInt (int num , int index) { if(index<_arr.length) _arr[index] = num; else System.out.println("the index is bigger than the array"); } /** * */ private void swap(int [] data , int first , int second) { int temp; temp = data[first]; data[first] = data[second]; data[…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  4. אני משתמש בפונקציה writeObject כדי לשלוח אובייקט בשרת לקוח הבעיה היא שלאחר שאני מקבל את האובייקט הוא מעבד בדרך את ה LISTENER שלו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  5. http://img167.imageshack.us/img167/9468/78615642.jpg מישהו יודע מה הבעיה? זה אמור לעבוד, עם הוספה השמירה עובדת...

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם כתבתי dll פשוט שמטרתו לשלוח הודעה לחלון שקרא לו בכל פעם שנוצר חלון חדש במערכת בעזרת קביעת hook. זה הקוד של ה cpp של ה dll: #include "stdafx.h" #include "HookManager.h" #ifdef _MANAGED #pragma managed(push, off) #endif #pragma data_seg(".SHARED") HWND hCallerWnd = NULL; #pragma data_seg() #pragma comment("linker, /section:.SHARED,rws") HINSTANCE hInstance; HHOOK hkShellHook; UINT KBWM_WINDOWCREATED; BOOL APIENTRY DllMain( HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved) { switch(ul_reason_for_call) { case DLL_PROCESS_ATTACH: KBWM_WINDOWCREATED = RegisterWindowMessage(KBWM_WINDOWCREATED_MSG); hInstance = (HINSTANCE) hModule; bre…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by izikd,

כידוע לכם (או שלא) אני אחד ממנהלי אתר phpBBHebrew. לאחרונה אני בונה מערכת שהיא תוספת לאתר, ותכלול מאגר של מודים למערכת phpBBHeb. אחד מהחלקים במערכת הוא החיפוש, שהחליט לשגע אותי. הבעיה נוצרת בעיקר בשאילתות קצרות עם מילים קצרות, לדוגמא: SELECT title, title_en FROM mods WHERE title LIKE '%מין%' OR title_en LIKE '%מין%' (מין במובן של זכר/נקבה) השאילתא החזירה את התוצאות הבאות: רשימת איימלים שינוי צבע המנהלים והמנהלים הראשיים הערות אדמין בלוח בקרה גישות פורומים גלובאליות רשימת מנהלים תמונה לכל פורום עם גישה מלוח בקרה חוקים לכל פורום מין לוח בקרה למנהלים ומנהלים צעירים התוצאות היחידות שהשאילתא הייתה אמורה להחזיר הן: הערות אדמין בלוח בקרה מין לפעמים במקרים נדירים זה מחזיר לי …

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by zerocool15,

יש לי רווחים בין תמונות בשורות ב PHP http://mhu27900.1111mb.com/register.php אני מודה מאוד מאוד מאוד למי שיעזור לי ! [אני כבר ]

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by assaf990,

באורקל: קיימת טבלת קורסים עם ת.ז (של המשתתף בקורס) ושדה תאריך לכל קורס. אני מעוניין להקים טבלה נוספת, עם ת.ז ותאריך הנפקת רשיון. אני רוצה אבל לעשות אילוץ, שתאריך הנפקת רישיון יהיה מאוחר מהתאריך של הקורס. למשל, אם בעל ת.ז. 666 לקח קורס ב 1.1.08 אז תאריך הנפקת רשיון לא יכול להיות לפני 1.1.08. איך בונים טבלה כזו?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by xgamer,

שלום, אני צריך לבדוק אם קיים סטרינג מסויים בפרטים שקובץ שאני קורא לו מחזיר לי. לדוגמא יש לי קובץ שאני קורא לו כך: "c:/.../tshark.exe"/ i 2 (המרכאות האם על הנתיב). זה מדפיס לי מחרוזות מסויימת. עכשיו אני רוצה לחפש אם קיים סטרינג מסויים במחרוזת הזו , עשיתי לדוגמא את זה. set count=find/C "str" "c:/.../tshark.exe"/ i 2 אז הוא מחפש לי רק במה שבמרכאות ומחשיב לי את i ו 2 כקבצים, איך אני מתייחס לזה? אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  11. Started by KKK,

שלום כולם שאני משתמש בפקודה clrscr() יש שגיאה,הבנתי שהפקודה לא עובדת בתוכנה הזאת (וגם gotoxy),אז איך בכל זאת מנקים את המסך? תודה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. בניתי תוכנית שאמורה לחשב את כול המספרים המושלמים, התוכנית מקמפלת הבעיה היא שזה לא מדפיס לי כלום. מספר טבעי n הוא משוכלל אם הוא שווה לסכום מחלקיו הקטנים ממנו. למשל, 6=1+2+3 הוא משוכלל. התכנית תדפיס כפלט את כל המספרים המשוכללים בטווח 1 עד 1000. [#include <stdio.h> main () { int divisor,i,half,sum; printf("the perfect numbers are: \n"); for(i = 1;i <= 1000;i++); { half=i/2; if(i != 1) sum=i+1; else sum=1; for(divisor = 2;divisor <= half;divisor++) if (i % divisor == 0) sum= sum + divisor; if(sum == i) printf("%d \n",sum); } }/left]

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by silverblue,

למי שמכיר את תוכנת ה TASM ומתמצא בנושא של אסמבלר ... אני צריך לבצע מיון איך אני עושה זאת ? דוגמא : יש לי מספרים נתונים מכתובת X עד כתובת Y נגיד כל מספר בגדול בית אחד (8 סיביות) אני צריך למיין את המספרים מקטן לגדול איך אני עושה זאת למישהו יש רעיון ? אני צריך את זה די דחוף אז אם מישהו יודע בבקשה שיכתוב כאן תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by THE--ONE,

שלום לכולם, התת כותרת למה שאני צריך היא: קישור האפליקציה לבסיס נתונים. יצרתי טבלה באקסס ואני לא מצליח כל כך עם ההגדרות של הBDE על מנת לשפוך את הנתונים לGRID שלי. אחר כך כמובן שאני אצטרך להגדיר בדלפי את הקישור לזה. אודה מאוד אם מישהו מכיר את הנושא ויוכל לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by robicon,

נתונים במחלקה לי שלושה int a,b,c ויש לי מחלקה לונג שמחברת בינהם בניתי מחלקה int get a שאמורה להחזיר את a בעזרת המחלקה של long שמחברת בניהם איך אני כותב את המחלקה של int get a

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  16. המטרה היא לעשות פעולה שקשורה לשעה של המערכת עליו פועלת התוכנה .

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by gkman,

שלום יש לי קוד בJS: לאכלוס אפשרויות לשדות של יום חודש ושנה (תאריך): function populate_date(){ var today = new Date(); var d = today.getDate(); var m = today.getMonth()+1; var y = today.getFullYear(); for (i=1;i<=31;i++){ if (i==d){ document.getElementById("sel_d").options[i-0] = new Option(i, i, true, false); }else{ document.getElementById("sel_d").options[i-0] = new Option(i, i, false, false); } } for (i=1;i<=12;i++){ if (i==m){ document.getElementById("sel_m").options[i-0] = new Option(i, i, true, false); }else{ document.getElementById("sel_m").options[i-0] = new Option(i, i, false, false); } } for (i=200…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. שאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by krabby,

---

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by ori2694,

שלום לכולם, אני לא כל כך מתמצא ב PHP, אני יותר מבין ב ASP לכן אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לבנות איזשהו דף, שיתחבר למסד נתונים (עם זה אין לי בעיה) ואז יהפוך אותו לקובץ XML (לפי שאילתה כמובן) וישלח אותו להורדה. אתם חושבים שיש אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  21. אני לא בטוח שזה המקום אני מחפש לצוות שלנו אנשים בעלי ידע בבניית אתרים לפרויקט האתר החדש של BIGPC

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by IDAN AMRAM,

קודם כל שלום לכולם!!!!!!!!! יש לי בעיה דחופה... אני חייב עליה תשובה כמה שיותר מהר.. יש לי תמונה כלשהי ואני רוצה שכאשר מקליקים על התמונה זה יהיה קישור לעמוד אחר..... אני לא יודע מה הפקודה :kopfpatsch:... אז אני צריך עזרה.... פקודה צריכה להיות או בHTML או ב ASP או משהו כזה... אני צריך את זה דחוף (אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אני יודע ליצור רק כפתור רגיל ולא עם תמונה ב HTML) תודה מראש לכל העוזרים החביבים :jump: עריכה: הייתה בעיה בכותרת של הת'רד והיא תוקנה... סליחה טעות שלי

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי אתר בשרת האיחסון החינמי free host. הדומיין שלי אצלהם מתחיל ככה- http://mysite.2us.co.il אני רוצה שהוא יהיה עם ה www, ככה- http://www.mysite.2us.co.il איך אני יכול לעשות את זה? חיפשתי בניהול שלי בחשבון ולא מצאתי אפשרות כזאת. גם היה רשום הניהול שלי את הדומיין שלי לבד. כאילו בלי הhttp, או ה www. אז ניסיתי לשנות אותו ל http://www ואז הדומיין שלי. אבל הוא אמר לרשום אתר בלי ה http://www. מה אני צריך לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. ככל הנראה התוכנה ממש יצורה. היא חכמה מאוד, ולא נותנת לך לעשות שגיאות, אבל עם זה, זה גם גורם להרבה דברים מעצבנים רצחח אני עכשיו פה מעוצבן על התוכנההה... רציתי תוכנה שתתמוך ב-UTF 8 עם PREVIEW והמליצו לי עלייה. אני יורד שורה, עושה"תצוגה" וזה מוחק לי את השורה כשאני חוזר לקוד המקור.. הוא לא נותן לעשות סתם שורות ריקות ולא נוח לי ככה... אין מצב לבטל את זה איכשהו? ועוד משהו, אשמח אם מישהו יתן לי קוד ל EMBED, איך שצריך לשים שיר באתר בצורה נכונה. תודה רבה לעוזרים. עריכה::::: עשיתי <body bgcolor="#0000"> נתתי סתם מספר לדוגמא ועשיתי PREVIEW וחזרתי לקוד מקור והוא שינה לי אותו ל CSS?! למה..?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by R-E-L,

היי, יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו יודע אם אפשר לדבר עם טלפונים סלולאריים ב-AT COMMAND דרך המחשב? 2. איפה אני יכול למצוא הסבר מפורט איך כל ה-USB עובד ומה בדיוק אני צריך לעשות בשביל לקרוא/לכתוב ל-USB מתוכנה. לא משנה לי באיזו שפת תכנות ואפשר גם הסבר ללינוקס. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים