תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
ככל הנראה התוכנה ממש יצורה. היא חכמה מאוד, ולא נותנת לך לעשות שגיאות, אבל עם זה, זה גם גורם להרבה דברים מעצבנים רצחח אני עכשיו פה מעוצבן על התוכנההה... רציתי תוכנה שתתמוך ב-UTF 8 עם PREVIEW והמליצו לי עלייה. אני יורד שורה, עושה"תצוגה" וזה מוחק לי את השורה כשאני חוזר לקוד המקור.. הוא לא נותן לעשות סתם שורות ריקות ולא נוח לי ככה... אין מצב לבטל את זה איכשהו? ועוד משהו, אשמח אם מישהו יתן לי קוד ל EMBED, איך שצריך לשים שיר באתר בצורה נכונה. תודה רבה לעוזרים. עריכה::::: עשיתי <body bgcolor="#0000"> נתתי סתם מספר לדוגמא ועשיתי PREVIEW וחזרתי לקוד מקור והוא שינה לי אותו ל CSS?! למה..?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בניתי תוכנית שאמורה לחשב את כול המספרים המושלמים, התוכנית מקמפלת הבעיה היא שזה לא מדפיס לי כלום. מספר טבעי n הוא משוכלל אם הוא שווה לסכום מחלקיו הקטנים ממנו. למשל, 6=1+2+3 הוא משוכלל. התכנית תדפיס כפלט את כל המספרים המשוכללים בטווח 1 עד 1000. [#include <stdio.h> main () { int divisor,i,half,sum; printf("the perfect numbers are: \n"); for(i = 1;i <= 1000;i++); { half=i/2; if(i != 1) sum=i+1; else sum=1; for(divisor = 2;divisor <= half;divisor++) if (i % divisor == 0) sum= sum + divisor; if(sum == i) printf("%d \n",sum); } }/left]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני אגיד לכם את האמת יש לי איזה עבודה לעשות באסמבלר כדי לתקן את הציון שלי ואין לי מושג איך אני עושה אותה אני מאד מאד יודה למי שיכול לעזור לי כי זה ממש ממש קשה לי האי סי קיו שלי זה 221380692 בתודה מראש .... אם מישהו מכיר מישהו מאזור הצפון שיכול לעזור לי , ותוך כדי לתת לי כמה שעורים פרטיים אני מאד ישמח חיפשתי מורה פרטי באזור ולא מצאתי ולו אחד ... זה ממש חשוב לי , יש לי עכשיו זמן קצוב מאד להשלמת העבודה (היות ואני חייל ) ...
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בVISUAL STUDIO 2008 עם DOT NET וכשאני בא להוסיף תמונה מה TOOLBOX ונותן את הנתיב שהיא נמצאת אז אני רואה אותה, וכשאני לוחץ על ה PLAY כדי לראות את זה באספלורר אז אני רואה את התמונה כ X אדום. שאלה נוספת, איךאני גורם לתמונה להיות לינק?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך שומרים קבצים במסד נתונים של MYSQL (הקבצים הם בעיקר סריקות/הקלדות של מסמכים)? חשבתי לבצע זאת בעזרת BLOB, אבל PDF של מספר עמודים לא עשוי לגלוש מהגודל המירבי של הטיפוס? בקיצור מה נהוג לעשות? חשבתי גם על אופציה אולי לשמור את הקבצים באיזו תיקיה ובמסד רק לשמור את המיקום שלהם. הבעיה שלי היא שאני בונה מערכת מבוזרת עם הרבה מחשבים שמריצים תוכנת לקוח ומחשב שרת אחד אחד. איך אני יכול באופן פשוט להעביר את הקובץ לשרת? (התוכנית נבנת ב-C# windows application .net 2.0)
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
הדף שאני בונה לצורך העניין יכלול: <textarea> <INPUT type="button" value="שלח" onclick="SEND_MSG()"> אחד מהדרכים: 1. בעת טעינת הדף תיבת הטקסט תהיה בפוקוס (כלומר מוכנה לכתיבה) והכפתור יהיה מוכן לפעולה בעת לחיצה על הכפתור ENTER. 2. הדרך שאני ניסתי: אם יוקש פעמיים ENTER (כלומר יהיה במחרוזת פעמיים "n\" אז ישלח הטקסט). <script type="text/javascript"> function startTXT() { document.form1.txtMsg.focus(); } function chkMe() { var i,newtxt="",soc=true,temp=""; newtxt=document.form1.txtMsg.value; for(i=0; i<newtxt.length && soc!=false; i++) { if (i<newtxt.length && newtxt.charAt(i)=='\n' && newtxt.charAt(i+1)=='\n')soc=fal…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
<? require_once('recaptchalib.php'); $privatekey = ".......; $resp = recaptcha_check_answer ($privatekey, $_SERVER["REMOTE_ADDR"], $_POST["recaptcha_challenge_field"], $_POST["recaptcha_response_field"]); if (!$resp->is_valid) { die ("The reCAPTCHA wasn't entered correctly. Go back and try it again. <br /><a href='index.php?PageID=5'>[back]</a>" . "(reCAPTCHA said: " . $resp->error . ")"); } $to = "ilanfir@gmail.com"; $subject = "Inforall - someone wants attention.."; $from = $_POST["EMail"]; $name = $_POST["Name"]; $vsubject = $_P…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא כל כך מתמצא ב PHP, אני יותר מבין ב ASP לכן אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לבנות איזשהו דף, שיתחבר למסד נתונים (עם זה אין לי בעיה) ואז יהפוך אותו לקובץ XML (לפי שאילתה כמובן) וישלח אותו להורדה. אתם חושבים שיש אפשרות כזו?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שיכולה לפתור תרגילי אותיות/מספרים. כלומר שיודעת להמיר את האותיות למספרים ולאמת את המשוואה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני כיתה יא...ואני רוצה לדעת איך אמור להיראות פוריקט ב5 יחידות VB מישהו יכול להביא לי משהו בסגנון גם אם הוא לא גמור ויש בו באגים..!!... תודה ירון
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את והכול הלך טוב ואז פתחתי את הVB.NET ובמקום להציג לי את הפורם כמו בגירסה 6 הוא כתב לי שיש לי בעיה עם הSYSTEM.XML ואני צריך לפתור אותה ואח"כ לנסות שוב ופרט לזה גם כול מיני דברים מוזרים אחרים קראו לי במחשב מאז -כול מיני ERRORים דביליים בכול מיקרה אז התקנתי מחדש והוא עדיין כותב לי את זה אז אם מישהו יודע מה לעשות בבבבבבבבקקקקשהההההה עזרה בתודה עידוIR
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בס"ד. שלום, יש לי תמונה של JPG , אני מנסה לעלות את התמונה על הרקע של המסך את מתקבל לי שגיאה נוראה. **צרפתי תצלום סך של השגיאה** תמונה אחרת הוא כן נותן. יש לכם מושג אולי מי יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מנוע חיפוש חינמי המבוסס על PHP ואפשר להוסיף אותו לאתר ולקסטם אותו?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ללמוד ולקרוא על דחיסת נתונים, כל מיני מדריכים או הסבר של אלגוריתמים מפורסמים. יש מישהוא שמכיר משהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, היכן יש לוח מודעות לעבודות תכנות? אני מחפש סטונדט למדעי המחשב, או משהו בסגנון לכתיבת תוכנה ששולפת מידע מאתר WEB כולל Parsing כשהתוצר הסופי הוא קובץ CSV. ניסיתי לפרסם באחת מהאוניברסיטאות בארץ, בקמפוס, אך לא קבלתי תגובות. יש לוח מקוון למטרה זו? תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בנוגע לכמה פקודות בC# 1.איך מבצעים קריאה למחלקה שבניתי? 2.איך אני מוחק אבר במשתנה מערך? 3. איך אני יוצר קובץ TXT חדש עם פקודה כי ראיתי שחייבים מחלקה בשביל זה (תקנו אותי אם אני טועה) תודה רבה רבה לכולם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני לא יודע אם איתתי את זה נכון אבל כעיקרון אני צריך לדעת איך למצא סקריפטים למשחק מסוים ואני מעויין ללמוד את השפה הזאת מישהוא יכול להביא לי מדריכים בעיברית בשביל זה ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
סיימתי לבנות תוכנה מסויימת כמה מאות שורות העתקתי אותה למחשב ובקימפול של התוכנית אפשר לומר שלא היו טעויות פרט לטעות אחת שחזרה על עצמה כ20 פעמים.... הטעות הזאת היא דווקא בנושא שדנתי בו בפורום והוא שליחת מערך לפונקצייה. והטעות הוא זה שהוא אומר שאין התאמה בין הערך שאני שולח לפונקצייה לבין הערך שהפונקצייה מקבלת. מוגדר לי בתחילת התוכנית הראשית מערך int a[9][9][11] I (לא להתייחס ל I זה בגלל בעיות כתיבה). שלחתי בתוכנית הראשית את הערך בפונקצייה כך function(a) I ובפונקצייה עצמה הצהרתי כך void function(int ***a) I. רק אם אני מגדיר את המשתנים מצהיר עליהם כ a*** אין בעיה אבל הרי השם מערך בC הוא ההמצביע לאיבר הראשון במערך וכאן מדובר במערך תלת מימדי ולכן לכאורה זה צריך להיות ***a/ בתודה…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום כולם שאני משתמש בפקודה clrscr() יש שגיאה,הבנתי שהפקודה לא עובדת בתוכנה הזאת (וגם gotoxy),אז איך בכל זאת מנקים את המסך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, אני רוצה למחוק את כל הקבצים בתיקייה מסוימת דרך ה Command Prompt. אני לא רוצה למחוק את התיקייה עצמה או את תיקיות המשנה שבתוכה אלא רק את הקבצים שבתיקייה. הקבצים הם מכמה סוגים (כולמר מספר סיומות)
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי, כתבתי את התוכנית הזאת שמציגה את סכום הספרות של מספר: import java.util.* ; public class A { public static void main ( String[ ] args ) { Scanner reader=new Scanner(System.in); int num,meo,asa,acha; num=reader.nextInt(); meo = num/100; asa = (num/10)%10; acha = num%10; System.out.print(+meo+asa+acha); } } רציתי לדעת אם יש דרך יותר טובה לעשות זאת? כלומר להכניס את הספרה הראשונה למשתנה, את הספרה השניה וכו' (בלי פעולות חשבון).
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום אני עובד בעבודה ועושה ואני עושה איזה בעולה בתוכנה שדורשת הרבה פעולות רובוטיות שלא משתנות שלא נעים לחזור עליהם כל פעם.. לאחרונה התחלתי קצת ללמוד(מהתנסות עצמאית) את השפה של התוכנת תכנות AutoIt3 כך שבמשך הזמן כתבתי לעצמי מספר סקריפטים ופתרונות לבעיות בווינדוס 7 וכעבור כמה זמן בעת שעבדתי בעבודה קפץ לי הרעיון לתכנט סקריפט שאני אעבוד דרכו. לא רק שהסקריפט מקצר את זמן העבודה ממקיסמום יומיים למקסימום שעתיים אלה גם מונע טעויות מאחר שהוא יוצר דוח שהתוכנה עצמה לא עושה.. יש בעיה אחת. הסקריפט עובד בצורה פרמיטיבית וטיפשית. הוא עובד על ידי הזזת העכבר במהירויות ממקום למקום והדבר דורש שהחלון יהיה במיקום מדויק וברזולוציה מסוימת איני יכול לתכנט שזה לא יהיה דרך הזזת העכבר מאחר שכל פרמט…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי טופס שלפי הפרטים שממלאים שולח לדפים שונים. זה הטופס : <form action="form.php" method="post" name="form" onSubmit="return checkForm()"> <div class="white"><B>Loan Amount</B></div> <select name="Amount" ID="Amount" onchange="checkFieldBack(this)"> <option value="" selected>Please Select</option> <option value="5000">£5,000</option> <option value="5500">£5,500</option> <option value="6000">£6,000</option> <option value="6500">£6,500</option> <option value="7500">£7,500</option> <option value="8000">£8,000</option> <option value="10000">£10,00…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי dll פשוט שמטרתו לשלוח הודעה לחלון שקרא לו בכל פעם שנוצר חלון חדש במערכת בעזרת קביעת hook. זה הקוד של ה cpp של ה dll: #include "stdafx.h" #include "HookManager.h" #ifdef _MANAGED #pragma managed(push, off) #endif #pragma data_seg(".SHARED") HWND hCallerWnd = NULL; #pragma data_seg() #pragma comment("linker, /section:.SHARED,rws") HINSTANCE hInstance; HHOOK hkShellHook; UINT KBWM_WINDOWCREATED; BOOL APIENTRY DllMain( HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved) { switch(ul_reason_for_call) { case DLL_PROCESS_ATTACH: KBWM_WINDOWCREATED = RegisterWindowMessage(KBWM_WINDOWCREATED_MSG); hInstance = (HINSTANCE) hModule; bre…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-