עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by JHONLEV,

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by t_elad,

יש לנו אתר שיש בו מחירון הייתי רוצה לעשות בצד שלו את תוצאה של מה שאני מסמן במחירון בהתאם: 1.שיזוז בהתאם לדף. 2.המלצות שמשתנות בהתאם לבחירה (לדוגמא:רצוי לחזק ב...) 3.הסבר משתנה בהתאם לבחירה. 4.מחיר משתנה . 5.ואם יש אפשרות לבנות דגם משתנה למשל להוסיף קווים למבנה מסויים בהתאם לבחירה. עד כמה זה מסובך או לא אפשרי אשמח אם תענו לי . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by IDAN AMRAM,

קודם כל שלום לכולם!!!!!!!!! יש לי בעיה דחופה... אני חייב עליה תשובה כמה שיותר מהר.. יש לי תמונה כלשהי ואני רוצה שכאשר מקליקים על התמונה זה יהיה קישור לעמוד אחר..... אני לא יודע מה הפקודה :kopfpatsch:... אז אני צריך עזרה.... פקודה צריכה להיות או בHTML או ב ASP או משהו כזה... אני צריך את זה דחוף (אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אני יודע ליצור רק כפתור רגיל ולא עם תמונה ב HTML) תודה מראש לכל העוזרים החביבים :jump: עריכה: הייתה בעיה בכותרת של הת'רד והיא תוקנה... סליחה טעות שלי

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

פתחתי בסוף נושא חדש ולא בת'רד למטה כי זה נושא חדש ואולי יהיו הרבה תגובות השאלה: לפעמים יש אתרים שכשאשר מוצאים אותם בגוגל, גוגל מציג את הטקסט שבתוכם הפוך - כאילו הם לא מקודדים היטב. "פיצה מתי" - התוצאה השלישית והרביעית מוצגות בטקסט הפוך. איזה קוד צריך להכניס לאתר כדי שגוגל יקרא את הטקסט היטב? תודה תודה לכם

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by R-E-L,

היי, יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו יודע אם אפשר לדבר עם טלפונים סלולאריים ב-AT COMMAND דרך המחשב? 2. איפה אני יכול למצוא הסבר מפורט איך כל ה-USB עובד ומה בדיוק אני צריך לעשות בשביל לקרוא/לכתוב ל-USB מתוכנה. לא משנה לי באיזו שפת תכנות ואפשר גם הסבר ללינוקס. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  6. http://img167.imageshack.us/img167/9468/78615642.jpg מישהו יודע מה הבעיה? זה אמור לעבוד, עם הוספה השמירה עובדת...

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. היי השורה הזו היא ב C# - int num= Integer.parseInt(strName.substring(i, 1) איך אני יכול לתרגם אותה ל JAVA? עוד שאלה אם יש לי text field, איך אני יכול לקחת תו תו בנפרד? תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. Started by morany,

שלום, אני עובד בVISUAL STUDIO 2008 עם DOT NET וכשאני בא להוסיף תמונה מה TOOLBOX ונותן את הנתיב שהיא נמצאת אז אני רואה אותה, וכשאני לוחץ על ה PLAY כדי לראות את זה באספלורר אז אני רואה את התמונה כ X אדום. שאלה נוספת, איךאני גורם לתמונה להיות לינק?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. אני רוצה סקריפט ש"יעלים" נושאים מפורומים מסויימים ברשימה של הנושאים חדשים, אפשר לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by KKK,

שלום כולם שאני משתמש בפקודה clrscr() יש שגיאה,הבנתי שהפקודה לא עובדת בתוכנה הזאת (וגם gotoxy),אז איך בכל זאת מנקים את המסך? תודה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. היי, אני רוצה למחוק את כל הקבצים בתיקייה מסוימת דרך ה Command Prompt. אני לא רוצה למחוק את התיקייה עצמה או את תיקיות המשנה שבתוכה אלא רק את הקבצים שבתיקייה. הקבצים הם מכמה סוגים (כולמר מספר סיומות)

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by bigimot,

אני מניח שכולכם מכירים את האתר - www.100fm.co.il באתר יש פונקציה נורא נחמדה בפלאש שבה אפשר להאזין לשירים , לשמוע PLAYLIST וכו' . אני נורא אהבתי את זה , ורציתי לעשות משהו דומה , רק הרבה יותר רציני , בו יהיה מבחר שירים הרבה יותר גדול , אפשרות לPLAYLIST ארוך יותר [ נניח עד 20-30 שירים .. ] , יותר אפשרויות וכו' . מה הבעיה ? אני לא מענויין לבנות את זה בפלאש , ולכן אני פונה אליכם באיזה שפה אני יכול להכין את זה , ואם יש כמה אפשרויות [ ואני מאמין שיהיה ] אשמח לדעת מה הפשוטה יותר או אם הם דומות אז אשמח אם תגידו את ההבדלים או חיסרון / יתרון בכול שיטה . אני לא ידוע אם זה פרוייקט מסובך מבחינה טכנית , כי את העיצוב והכול אני יארגן כבר , ולכן אני מקווה שזה לא יהיה קשה , וגם אחד שלא…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by MasterDK,

שלום אני מעוניין ללמוד ולקרוא על דחיסת נתונים, כל מיני מדריכים או הסבר של אלגוריתמים מפורסמים. יש מישהוא שמכיר משהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. ניסיתי את NOTEPAD++ מישהו מכיר סביבת עבודה יותר נוחה ?

15. Started by dorshay,

שלום, אני מפתח אתר וחשבתי להתנסות לראשונה ב HTML 5, רציתי רק לדעת איך נקראת הפונקציה שאני אמור להשתמש בה בשביל הדבר הבא. יצירת כמו סרט מצלמה שכל תמונה בו היא עמוד, לחיצה על שם עמוד בתפריט למעלה תגלול את הסרט לעמוד הרצוי (מאוזן) כאשר כל פעם מופיעה רק "תמונה" אחת מתוך הסרט על המסך. במידה והטקסט גדול יותר מהטקסט הקודם או קטן יותר הסרט יתרחב או ייצר בהאתאמה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by ndfi,

אלהן יש לי אחסון ואני רוצה לבנות בו אפשרות להעלאת קבצים לאחסון עם Silverlight מצאתי כמה הורדות כמו :http://silverlightfileupld.codeplex.com/ אבל אין לי מושג איך מתקינים את זה על האחסון מישהו יודע ויכול להביא לי הסבר?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by KingYes,

אהלן, יצא לי "לשבור" את הראש בנושא הזה, אבל לא עולה בדעתי לבניה. ברצוני לבנות לוח תשדירים דינאמי. הכוונה, שכל שידור ושידור יוצג במסד הנתונים שלי, וה-PHP ידע כיצד להציג את זה בתור טבלה כמו "מערכת שעות". יש למשהוא רעיון כיצד לגשת לנושא שכזה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by izikd,

כידוע לכם (או שלא) אני אחד ממנהלי אתר phpBBHebrew. לאחרונה אני בונה מערכת שהיא תוספת לאתר, ותכלול מאגר של מודים למערכת phpBBHeb. אחד מהחלקים במערכת הוא החיפוש, שהחליט לשגע אותי. הבעיה נוצרת בעיקר בשאילתות קצרות עם מילים קצרות, לדוגמא: SELECT title, title_en FROM mods WHERE title LIKE '%מין%' OR title_en LIKE '%מין%' (מין במובן של זכר/נקבה) השאילתא החזירה את התוצאות הבאות: רשימת איימלים שינוי צבע המנהלים והמנהלים הראשיים הערות אדמין בלוח בקרה גישות פורומים גלובאליות רשימת מנהלים תמונה לכל פורום עם גישה מלוח בקרה חוקים לכל פורום מין לוח בקרה למנהלים ומנהלים צעירים התוצאות היחידות שהשאילתא הייתה אמורה להחזיר הן: הערות אדמין בלוח בקרה מין לפעמים במקרים נדירים זה מחזיר לי …

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by eli33,

אני משתשמש בקומפילר ?Turbo C++ IDE והורדתי את הקובץ heb.com התוכנה עובדת רק שזה לא כותב לי בעברית זה כותב ג'יבריש מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  20. הדף שאני בונה לצורך העניין יכלול: <textarea> <INPUT type="button" value="שלח" onclick="SEND_MSG()"> אחד מהדרכים: 1. בעת טעינת הדף תיבת הטקסט תהיה בפוקוס (כלומר מוכנה לכתיבה) והכפתור יהיה מוכן לפעולה בעת לחיצה על הכפתור ENTER. 2. הדרך שאני ניסתי: אם יוקש פעמיים ENTER (כלומר יהיה במחרוזת פעמיים "n\" אז ישלח הטקסט). <script type="text/javascript"> function startTXT() { document.form1.txtMsg.focus(); } function chkMe() { var i,newtxt="",soc=true,temp=""; newtxt=document.form1.txtMsg.value; for(i=0; i<newtxt.length && soc!=false; i++) { if (i<newtxt.length && newtxt.charAt(i)=='\n' && newtxt.charAt(i+1)=='\n')soc=fal…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by IlanF,

אני מנסה להתקין את מערכת הפורומים PHPBB3 על LOCALHOST. יש לי הכל, APACHE, PHP, MYSQL 5.0 מותקנים. אבל אני לא יודע מה עכשיו... הוא עדיין רושם לי MYSQL UNAVAILABLE... מה אני אמור לעשות עכשיו בשביל להתקין אותה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

סיימתי לבנות תוכנה מסויימת כמה מאות שורות העתקתי אותה למחשב ובקימפול של התוכנית אפשר לומר שלא היו טעויות פרט לטעות אחת שחזרה על עצמה כ20 פעמים.... הטעות הזאת היא דווקא בנושא שדנתי בו בפורום והוא שליחת מערך לפונקצייה. והטעות הוא זה שהוא אומר שאין התאמה בין הערך שאני שולח לפונקצייה לבין הערך שהפונקצייה מקבלת. מוגדר לי בתחילת התוכנית הראשית מערך int a[9][9][11] I (לא להתייחס ל I זה בגלל בעיות כתיבה). שלחתי בתוכנית הראשית את הערך בפונקצייה כך function(a) I ובפונקצייה עצמה הצהרתי כך void function(int ***a) I. רק אם אני מגדיר את המשתנים מצהיר עליהם כ a*** אין בעיה אבל הרי השם מערך בC הוא ההמצביע לאיבר הראשון במערך וכאן מדובר במערך תלת מימדי ולכן לכאורה זה צריך להיות ***a/ בתודה…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by GGuyZ,

האם מישהו מכיר מנוע חיפוש חינמי המבוסס על PHP ואפשר להוסיף אותו לאתר ולקסטם אותו?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by yehudaeitam,

אני בונה תוכנה לעריכת קבצי קול. בתוכנה יש מס' ערוצים. איך אני יכול לגרום לתוכנה לשלב ביניהם? חשבתי על השמעת הערוצים והקלטה מכרטיס הקול אבל אני לא מצליח. וגם אני צריך שזה לא יוסיף גם דברים אחרים שפועלים ברקע או דברים שנקלטים מהמיקרופון. אשמח לרעיונות (אפשר גם בשפות אחרות או DLLים) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.