עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shaysil,

מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אני רוצה לבנות דף HTML שיש בו אזור שלושה פריימים 1. כותרת 2.תפריט 3. פריים שמשתנה על פי הנבחר בתפריט אני כבר כמה ימים מחפש תשובה לזה בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. אני כיתה יא...ואני רוצה לדעת איך אמור להיראות פוריקט ב5 יחידות VB מישהו יכול להביא לי משהו בסגנון גם אם הוא לא גמור ויש בו באגים..!!... תודה ירון

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  3. כמה שאלות שהעיקרון די פשוט רק שאני לא מוצא את האפשרויות האלה! 1. איך אני פותח חלון חדש של דפדפן? כאילו במקום לעשות response.redirect לדף שאני רוצה אני רוצה לפתוח חלון חדש איתו 2. איך עושים CLOSE לדף ? אני יודע שבVB.NET זה me.close בASP.NET אני לא מוצא את זה.. אין דבר כזה בpage. 3. איך אני יכול לשנות את הגודל של הדף שיראה בדפדפן (לא resize) אני רוצה שהדף יפתח ישר בגדלים שהגדרתי מראש. למשל כמו בICQ2GO. 4. איך אני יכול להוריד את הכפתורים של הדפדן למעלה. יש 3 קובעים הכי חשוב לי להוריד את הX משם. לעשות לו דיסאייבל או משהו. זהו כרגע.. אני בונה פרוייקט ל5 יחידות בסביבת .NET אז זה קצת דחוף כי אני צריך להגיש אותו בעוד שבוע.. תודה!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מיזמן התחלתי לילמוד שפת תיכנות C והחלטתי שאני רוצה לבנות מחשבון אמרו לי שזה די קל אם אתה מבין את החומר... ולא כל כך הצליח לי... על איזה חומר אני צריך לחזור כדי להצליח לעשות מחשבון? בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by THE--ONE,

שלום לכולם, התת כותרת למה שאני צריך היא: קישור האפליקציה לבסיס נתונים. יצרתי טבלה באקסס ואני לא מצליח כל כך עם ההגדרות של הBDE על מנת לשפוך את הנתונים לGRID שלי. אחר כך כמובן שאני אצטרך להגדיר בדלפי את הקישור לזה. אודה מאוד אם מישהו מכיר את הנושא ויוכל לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  6. לא מצליח להשתמש בסקריפט של JAVA דרך פרמטר SRC והנתיב לקובץ עם סיומת JS. כאשר אני מריץ את הסקריםט באופן רגיל הוא עובד, וכשאני רק רוצה לתת נתיב לקובץ שמכיל את הסקריט הוא לא רץ !!! דוג' <script language="javascript" src="/file_name.js" > </script>

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by ניר.,

כיצד ניתן לבטל את האפשרות של שינוי גודל (הוזזת) המסגרת (FRAMESET) כך שלאף אחד לא יהיה ניתן לשנות את גודל המסגרות אלה רק לי ע"י שינוי הגודל בקוד??

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by ~שירה,

רציתי לשאול (אם מותר) איך מורידים את JAVA מהאתר של SUN (נכנסתי לאתר, מה אני מורידה שם?) ואיך אני מורידה את סביבת העבודה eclipse אשמח לעזרתכם. ???

9. Started by yosda-boy,

שלום רב, מישהו יכול להמליץ לי על כל מיני מדריכים איך להצפין קבצים? (ברמה קלה). אני לא כ"כ בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, אז אם לא סליחה. בתודה מראש YOSDA BOY.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by Mamimo,

שלום, יש לי מספר רב של קבצי DATA (ענקיים) ואני צריך להמיר אותם לדאטא ב MYSQL (בעצם לטבלה אחת גדולה). מצאתי הסבר מסוים פה : http://www.flatmysql.com/help/putdelimited.htm אבל האם יש דרך יותר נייטיב או יותר יעילה? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by izikd,

כידוע לכם (או שלא) אני אחד ממנהלי אתר phpBBHebrew. לאחרונה אני בונה מערכת שהיא תוספת לאתר, ותכלול מאגר של מודים למערכת phpBBHeb. אחד מהחלקים במערכת הוא החיפוש, שהחליט לשגע אותי. הבעיה נוצרת בעיקר בשאילתות קצרות עם מילים קצרות, לדוגמא: SELECT title, title_en FROM mods WHERE title LIKE '%מין%' OR title_en LIKE '%מין%' (מין במובן של זכר/נקבה) השאילתא החזירה את התוצאות הבאות: רשימת איימלים שינוי צבע המנהלים והמנהלים הראשיים הערות אדמין בלוח בקרה גישות פורומים גלובאליות רשימת מנהלים תמונה לכל פורום עם גישה מלוח בקרה חוקים לכל פורום מין לוח בקרה למנהלים ומנהלים צעירים התוצאות היחידות שהשאילתא הייתה אמורה להחזיר הן: הערות אדמין בלוח בקרה מין לפעמים במקרים נדירים זה מחזיר לי …

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by assaf990,

באורקל: קיימת טבלת קורסים עם ת.ז (של המשתתף בקורס) ושדה תאריך לכל קורס. אני מעוניין להקים טבלה נוספת, עם ת.ז ותאריך הנפקת רשיון. אני רוצה אבל לעשות אילוץ, שתאריך הנפקת רישיון יהיה מאוחר מהתאריך של הקורס. למשל, אם בעל ת.ז. 666 לקח קורס ב 1.1.08 אז תאריך הנפקת רשיון לא יכול להיות לפני 1.1.08. איך בונים טבלה כזו?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by eido300,

אני רוצה לנסות לבנות מקלדת וירטואלית, חשבתי לעשות את האותיות, מספרים וכו' בתור buttun כך שכל buttun ייצג תו אחד, וכדי להחליף בין עברית לאנגלית לעשות עוד buttun שכל פעם שלוחצים עליו הוא משנה משתנה בוליאני מfalse לtrue (וכן להפך) ולהגדיר בכל buttun שיעשה בדיקה אם זה false או true ולפי זה להדפיס את התו הרצוי. עכשיו יש לי בעיה איך מגדירים אותו שידפיס את זה במקום אחר (כמו מסמך וורד) ולא בסתם תיבת טקסט שאני פותח בתוכנה? חושבים שזה מסובך מדי בשביל מתחיל ושאני אנסה משהו אחר או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by barash,

איך אני עושה שהטקסט יהיא בצד ימין. ואיך שאתר יכתוב בעברית תודה[/[size=10pt

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by JHONLEV,

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  16. יש לי באתר כבר מערכת של העלאת קבצים והייתי רוצה אפשרות לחלץ קבצי ZIP שמעלים לאתר. מישהו יודע לעשות זאת בASP??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by Gal763,

אני רוצה להוסיף אייקון של CHECK BOX (וי) ואני לא רוצה לעשות זאת בHTML עצמו, אלא בCSS... איך אני מגדיר בCLASS או משהו שכל פעם שאני שם קלאס תופיע התמונה? למשל <ul> <li class="tick">וי</li> </ul>

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by ~שירה,

עשיתי את התכנית הבאה: .data iInt: .word 0 jInt: .word 0 kArray: .space 10 str: .asciiz " " .text main: li $s0, 3 lw $s1, iInt lw $s2, jInt la $s5, kArray li $s6, 1 li $s7, 10 Loop: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, print mult $s1, $s0 mflo $t1 add $s2, $s2, $t1 li $v0, 1 move $a0, $s2 syscall add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 sw $s2, 0($t3) li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j Loop print: li $s1, 0 LoopPrint: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, Exit add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 lw $t0,0($t3) li $v0, 1 move $a0, $t0 syscall li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j L…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by KOSTORADOS,

התחלתי לבנות אתר בפרונט פייג' היא קלה ונוחה יחסית לדריימוייבר, השאלה אם אני רוצה לבנות אתר יציב עם מספיק אופציות , אז אני יכול להמשיך ולעבוד עם התוכנה הזאת?!?!

20. Started by elay007,

שלום.. אני חדש פה.. יש לי שאלה קטנה... יש איזה פקודה אחת בVB שנקראת Inet.... עכשיו אני מחפש איך עושים אותה בc#, כלומר מה השם של הפקדוה הזו בשפת #c

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. המטרה היא לעשות פעולה שקשורה לשעה של המערכת עליו פועלת התוכנה .

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם בעבר המליצו לי פה על הספר של ללמוד C של יואב נתיב ובהחלט הספר הזה היה מצויין ומובן (אני כרע נמצא במבני נתונים). עכשיו אני רוצה את ההצעה שלכם לספרים שאיתם אני יוכל להמשיך ולהתקדם בנושא התכנות מאיפה שאני נמצא עכשיו. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  23. Started by idoSC,

שלום, קודם כל אני שמח להצטרף לפורום. אני לומד את השפה C (לא CPP), ובשביל פרוייקט מסויים אני צריך לדעת איך כותבים בעברית. שמעתי מחבר שאפשר לכתוב בעזרת ספרייה כלשהי, אבל מסיבות אישיות הוא לא יכול לעזור לי ישירות. כרגע, אני משתמש בMicrosoft Visual Studio CPP 6.0, וכשאני עושה פקודה של printf ומנסה לכתוב בעברית, בקוד התוכנה זה נראה בעברית, אבל בהפעלתה הכל כתוב בג'יבריש. מישהו מכיר את הספרייה שמתאימה לכתיבה בעברית לC, אם היא קיימת? או כל דרך אחרת לכתוב בעברית? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  24. האם אפשר לגרום ל"מצגת" של פלאש (ז"א קובץ EXE, לא SWF) להריץ קבצים חיצוניים ולהעביר להם פרמטרים? בגרסאות ישנות, פקודת FSCOMMAND בשילוב עם EXEC נתנה את האפשרות להעביר פרמטרים לקבצים חיצוניים. (לדוגמא, תוכנת C++ שמקבלת פרמטרים בשורת ההפעלה שלה) אבל מאז שמישהו השתמש בזה בשביל להריץ את DEBUG ולהרוס קבצים האופציה של העברת פרמטרים נחסמה לחלוטין דרך הפקודות האלה. למרות כל זאת, האם מישהו מכיר דרך להעביר נתונים או פקודות לתוכנות/קבצים חיצוניים? האם יש דרך לשמור נתונים לקבצי TEXT עם ACTIONSCRIPT? אני רק רוצה לחזור ולהדגיש שאני מתכוון לישום לוקאלי ולכן פתרונות של PHP לא יעזרו. תודה, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by shai2009,

שלום! אני עושה פרוייקט באקסס, ורציתי לדעת איף אני עושה שעולה חלון למשתמש, בו הוא מקליד ערך והתוכנה מחזירה בתמורה משהו.. בנוסף, רציתי לדעת גם איך אני לוקח שורה של ערך מקסימלי מטבלה(נניח העסקה שסכום הקנייה בה הוא הגבוה ביותר). אני אשמח לשמות, סירטוני וידאו, הסברים או כל דבר אחר --> תודה רבה רבה!!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים