תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי איך אני יוצר מאגר נתונים שנגיד נרשמים אז כשלוחצים על שלח זה יגיעה למאגר וכשלוחצים על פתח זה פותח את הנתונים מאמאגר ומאפשר לו להכנס תודה מראש s_b54
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פונקציה\פרוצדורה שמקבלת ערך בסוסגריים של 0 או 1 ולפי זה רושמת משהו... נגיד Drop(0) אז הוא ירשום 0 עם דיליי של 100 אם Drop(1) אז הוא ירשום 1 עם דילי של 1000 איך אני עושה את זה? כי פרוצדורה לא מקבלת ככה את המשתנים ופונקציה לא מסוגלת לרשום...
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי אתר שבו יש טופס כניסה למערכת ואחרי שהמשתמש מזדהה אני שותל לו עוגיה (cookie) כדי שהוא לא יצטרך להזדהות שוב פעם בפעם הבאה שהוא יכנס לאתר. עד כאן הכל טוב ויפה... אבל יש לי שאלה: אם לדוגמא יבוא מישהו ויעתיק את הקובץ של העוגיה למחשב אחר האם העוגייה תמשיך לעבוד כרגיל? האם למעשה מדובר בפריצה אפשרית לאתר שלי? אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי תשובה בנושא
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסד נתונים קיים, ולניהולו אני משתמש בתוכנה phpmyadmin. במסד הנתונים יש טבלה מלאה ברשומות. רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף שדה לטבלה, מבלי לעשות טבלה חדשה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כידוע לכם (או שלא) אני אחד ממנהלי אתר phpBBHebrew. לאחרונה אני בונה מערכת שהיא תוספת לאתר, ותכלול מאגר של מודים למערכת phpBBHeb. אחד מהחלקים במערכת הוא החיפוש, שהחליט לשגע אותי. הבעיה נוצרת בעיקר בשאילתות קצרות עם מילים קצרות, לדוגמא: SELECT title, title_en FROM mods WHERE title LIKE '%מין%' OR title_en LIKE '%מין%' (מין במובן של זכר/נקבה) השאילתא החזירה את התוצאות הבאות: רשימת איימלים שינוי צבע המנהלים והמנהלים הראשיים הערות אדמין בלוח בקרה גישות פורומים גלובאליות רשימת מנהלים תמונה לכל פורום עם גישה מלוח בקרה חוקים לכל פורום מין לוח בקרה למנהלים ומנהלים צעירים התוצאות היחידות שהשאילתא הייתה אמורה להחזיר הן: הערות אדמין בלוח בקרה מין לפעמים במקרים נדירים זה מחזיר לי …
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני עכשיו בצעדים הראשונים של JAVA, עוד לא סיימתי את המדריך אפילו. פשוט יש לי בעיה עם הקובץ (המקומפלר כבר!!) אני לא מצליח להריץ את קובץ הClass דרך הCMD, כתוב במדריך לעבור לספרייה של קובץ הCLASS בCMD ובכל מקום שחיפשתי כתוב את זה. שאלתי היא: איך אני הולך לספרייה הזאת בCMD? הנתיב של התיקייה זה ככה C:\Program Files\Java ושם נמצא קובץ שנקרא Hello.class. איך אני מפעיל אותו?מישהו מוכן לתת לי קוד לCMD? מצטער על השאלה העלובה הזאת תודה מראש עדכון: נפתר, כמו איזה מטומטם שכחתי את הפקודה CD
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, היכן יש לוח מודעות לעבודות תכנות? אני מחפש סטונדט למדעי המחשב, או משהו בסגנון לכתיבת תוכנה ששולפת מידע מאתר WEB כולל Parsing כשהתוצר הסופי הוא קובץ CSV. ניסיתי לפרסם באחת מהאוניברסיטאות בארץ, בקמפוס, אך לא קבלתי תגובות. יש לוח מקוון למטרה זו? תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו משחק בPHP, המשחק מציג מספרים ראנדומאלים בטבלה (שנבנים על ידי הPHP) והשחקן צריך ללחוץ עליהם לפי הסדר. הכנתי כפתור "משחק חדש" שמעדכן את השעון אבל אני רוצה שהוא גם יפעיל מחדש את המשחק (כשאני עושה onclick). ניסיתי לשים את כל הקוד של הPHP בתור פונקציה ואז להריץ אותה, אבל זה לא עובד כבר ממהתחלה (וגם לא כשאני שם אותה בonclick). מישהו יכול לעזור לי עם דרך או לטעון את הדף מחדש, או להריץ איכשהו מחדש את הקוד של הPHP (אני אל ייודע אם זה אפשרי)? המון תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש אתר..PHP שהוא מן מערכת של בלוגים.. שמגיבים לאנשים.. עכשיו.. כל פעם שמגיבים .. צריך הפרש דקה בין הודעה אחת לשנייה. איזה סקריפט יוכל לבטל את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע, שמתחיל קמפיין ביחד עם 'פעולה ירוקה' בת"א נגד פרסום במרחב הציבורי. אם אלה שלטי החוצות בגודל של בניין רב קומות, טלוויזיות הענק ועוד. אני רוצה להרים אתר פשוט, שגולשים יוכלו להכניס פרטים כמו שם, ת"ז ואימייל כדי לחתום על עצומה שדורשת הסרה של כל הפרסומות במרחב הציבורי. עם העצומה אנחנו ניגש לראש העיר, ונצרף אותה להצעת חוק. אני אצלם את הקמפיין והעוזרים לו. אודה לכל עזרה אפשרית. אם יש מתנדב שמרגיש כמוני וכמו רבים אחרים לגבי פרסום, ויכול לעזור בתכנות, שיפנה אלי ל- yuval.shor@gmail.com או ב: 054-2096757
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
הסתבכתי ניסיתי להתמש בכמה קודים מהאינטרנט ומשמיע לי תיק כאלה ולא את הקובץ עצמו מישהו יודע כיצד אני משמיע קובץ זה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את מערכת הפורומים PHPBB3 על LOCALHOST. יש לי הכל, APACHE, PHP, MYSQL 5.0 מותקנים. אבל אני לא יודע מה עכשיו... הוא עדיין רושם לי MYSQL UNAVAILABLE... מה אני אמור לעשות עכשיו בשביל להתקין אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
יש לי פונקציה להוספת מיספור לפיסקה. Sub mySub() Selection.Fields.Add Range:=Selection.Range, Type:=wdFieldEmpty, Text:= _ "AUTONUMLGL \e ", PreserveFormatting:=True Selection.TypeParagraph End Sub כתבתי מסמך, ומספרתי את הפסקאות שלו בעזרת הפונקציה הנ"ל. כאשר אני באה לשורה המכילה מספר של פסקה, אני רוצה להפעיל פונקציה שתציג בהודעה את מספר הפסקה: Sub ShowNum() MsgBox ActiveDocument.Bookmarks("\line").Range.Text End Sub אבל אני מקבלת בהודעה ריבוע ריק. כיצד אפשר להציג את תוכן השדה?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
אני מריץ תוכנית שכתבתי בסביבת DOS ואני רוצה להעביר את הפלט שלה לתוך קובץ. כשיש שגיאות אני מעביר אותם לstderr ואז הן מודפסות למסך במקום לקובץ פלט. מישהו יודע איך להעביר את הפלט שמועבר לstderr לתוך הקובץ בסביבת DOS? פתרון של פשוט להעתיק את כל מה שכתוב על המסך לתוך הקובץ פלט לא כל כך עוזר לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
בhtml כשאני עושה טופס עם checkbox ואני עושה name שונה לכל אפשרות אני צריך לשים value? הרי הזיהוי שלו לפי השם והשם השונה בכל אחד מהאפשרויות
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
למה ה dev c++ לא משהה את הפקודה printf כאשר אני עובד עם סיפריה stdio.h ????
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אנחנו 2 יזמים בתחום משחקי המחשב. בשנתיים האחרונות עבדנו במשרה מלאה ובמימון עצמי על design של משחק מחשב, שמבוסס על רעיון חדשני שעדיין לא קיים בשוק משחקי המחשב העולמי. המשחק כולל גם עוד כמה חידושים מעניינים. בדקנו את הרעיון מבחינה טכנולוגית, ובנוסף הכנו כמה הדגמות במחשב של אלמנטים ספציפיים של הרעיון. כמו כן, הכנו בין השאר תסריט מלא של המשחק, ומסמך concept. המשחק הוא mainstream והז'אנר שלו הוא 3d shooter. השאיפה שלנו היא ללכת בעקבות מה שחברת Majorem ניסתה לעשות בעבר, ומה שחברת Funtactix מנסה לעשות היום, כלומר לפתח משחק מחשב רציני. המטרה הראשונית שלנו היא להשיג מספיק משאבים כדי לעשות דמו ורק אז להשיג את ההשקעה הגדולה. כלומר הכוונה היא לגייס השקעה ראשונית שבאמצעותה נגבש צוות …
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
שלום. אני לומד תיכנות בשפת C .והתרגיל שנתנו לנו להכין הוא: קלוט 100 מספרים והדפס את הקטן ביותר ואת הגדול ביותר אשמח לקבל את פיתרון הבעייה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שאלה בכותרת עריכה: האם זה NTVDM.EXE ? אני רואה אותו קופץ לכמעט מאה אחוזים כשהתכנה בפעולה (יש לה פונקציית זמן ריצה גדולה אחושרמוטה)
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה אתר למישהו ואני לא יודע איך עושים את האייקונים של ה אייסיקיו והמסנגר שיהיו און ליין ואוף ליין ז"א אומרת כמו באתר כאן יש אנשים מחוברים לאייסיקיו או למסנגר וזה מראה שהם מחוברים ואם לא מחוברים זה מראה שהם מנותקים האתר נבנה ב html תודה מקרב לב לעוזרים יום טוב ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
סיימתי לבנות תוכנה מסויימת כמה מאות שורות העתקתי אותה למחשב ובקימפול של התוכנית אפשר לומר שלא היו טעויות פרט לטעות אחת שחזרה על עצמה כ20 פעמים.... הטעות הזאת היא דווקא בנושא שדנתי בו בפורום והוא שליחת מערך לפונקצייה. והטעות הוא זה שהוא אומר שאין התאמה בין הערך שאני שולח לפונקצייה לבין הערך שהפונקצייה מקבלת. מוגדר לי בתחילת התוכנית הראשית מערך int a[9][9][11] I (לא להתייחס ל I זה בגלל בעיות כתיבה). שלחתי בתוכנית הראשית את הערך בפונקצייה כך function(a) I ובפונקצייה עצמה הצהרתי כך void function(int ***a) I. רק אם אני מגדיר את המשתנים מצהיר עליהם כ a*** אין בעיה אבל הרי השם מערך בC הוא ההמצביע לאיבר הראשון במערך וכאן מדובר במערך תלת מימדי ולכן לכאורה זה צריך להיות ***a/ בתודה…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-