עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by aerosmith,

שלום לכולם, יש לי מערכת פורומים : Invision Power Board(U) v1.3 Final באנגלית. איך אני עושה תמונה לכל פורום? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by DrDeath,

שלום, איך אפשר לשנות ציור גרפי שציירתי בפאנל מסויים ע"י לחיצה על לחצן שנמצא בפאנל אחר? יצרתי קלאס של ActionListener בתוך הקלאס של ה-Frame שלי (תת-קלאס) אבל הוא לא יכול לגשת למשתנים שנמצאים בפאנל עם הציור הגראפי. מישהו יודע מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. יש לי טופס, לטופס יש בדיקה של javascript, עכשיו אני רוצה ליתר ביטחון שיהיה גם בדיקה בasp. ואני רוצה שהבדיקה בasp תיהיה בקובץ שמוסיף למסד נתונים (ככה שאם מישהו יעקוף את הבדיקה של ה javascript אז יהיה בasp שהוא לא יוכל לעקוף.) השאלה שלי איך עושים בדיקה בasp שתיהיה לפני הפונקצייה שמוסיפה, ורק אם הכל טוב זה יוסיף. עשיתי שיבדוק בasp אם מה שנשלח הוא ריק ככה: (דוגמא) If fname = "" or lname = "" then response.redirect ("כתובת") End If ואני רוצה שיבדוק בשדות מסויימים שמה שנכנס יהיה בעברית, איך אני עושה את זה? יש לי בטופס ככה: if ((strfname.charAt(i)<'א')||(strfname.charAt(i)>'ת')) { window.alert("שם בעברית בלבד בבקשה"); register.fname.focus(); register.fn…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. אני בונה יומן אירועים בWINDOWS FORM ואני מוסיף ומסיר אירועים דרך שאילתות בLINQ, אני מעוניין שביום שיש לי אירוע אני אראה ב - monthCalendar את אותו יום בצבע שונה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by eli33,

זה כנראה הולך להיות הרבה לקרוא אבל אני מבקש שתשקיעו קצת זמן כי זה פרוייקט שעבדתי עליו הרבה זמן ויש לי עליו מבחן בקרוב ,אז תודה מראש למי שיעזור.. אני עושה פרוייקט ב c++ win32 API יש לי בעיה עם ההתקן תצוגה נראה לי.. אני אסביר קצת יותר לעומק ואולי תבינו.. אני עושה משחק של כובש שטחים ויש את האוייבים שהם בנתיים סתם עיגולים ירוקים אבל כשהם זזים לכל אורך ורוחב המסך אחרי בערך חצי דקה או דקה הם פתאום משתגעים ויוצאים מתחום המסך ומשאירים אחריהם שובל של עיגולים שלא נמחקו (והיו אמורים להמחק) ולא רק זה גם התפריטים למעלה משתגעים ולא רואים מה כתוב בהם וגם לא רואים את ה X והמזעור בצד פתאום כל זה קורה אחרי בערך חצי דקה -דקה.. חיפשתי בספר ומצאתי שצריך להחליף את ה style של החלון זה …

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. אם אפשר עברית ומשהו קריא ולא מסובך מידי להבנה כללית לשימוש פשוט

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by ori2694,

יש לי מבנה של פונקצה ובתוכה משתנה בשם num1 מטיפוס double. מה אני רושם במקום ה Void כדי להחזיר אותו ומה אני רושם בפונקציה השנייה כדי שתקבל אותו?

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by djzander,

אני צריך לכתוב תוכנית עם הכלים שלמדתי שמקבלת מספר ומחזירה האם יש לו שורש שלם חיובי ולתת הודעות בהתאם. static void Main(string[] args) { int number = 0; int squareRoot = 0; bool isSquare = false; bool Answer = false; Console.WriteLine("Enter a number and press ENTER."); number = int.Parse(Console.ReadLine()); while (Answer == false) { if (squareRoot * squareRoot == number) { isSquare = true; Answer = true; } else if (squareRoot * squareRoot > number) { Answer = true; } else squareRoot = squareRoot…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by LRa,

שלום, ברצוני ליצור טבלה עם שתי שורות, שבשורה אחת יהיה רק תא אחד ובשורה השניה שלושה. האם זה אפשרי, או שמא עלי ליצור טבלה של 2 על 3 ובשורה העליונה להשתמש רק בתא אחד? שאלה נוספת, איך אני מגדיר ששורה אחת תהווה 100% מרוחב הדף, והשורה השניה תהייה רק 100 פיקסל? תודה רבה רבה

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. מצטער שלא כתבתי כותרת עניינית, אבל לא הצלחתי לחשוב על ניסוח קצר יותר שיתאר את הבעיה. המנהלים מוזמנים לשנות את הכותרת בתנאי שהיא תתאר את הבעיה ;D. אז ככה אני בונה אתר אינטרנט (דהה) במסגרת בית ספרית, האתר מהווה יחידת לימוד שלמה (!!). הבעיה שלי היא כזאת : כשאני נרשם לאתר שלי, אז אני צריך לעדכן (REFRESH) ידנית את המסגרת(IFRAME) שמראה את שמו של המשתמש שנרשם בשביל שהיא אכן תראה את השם. אני רוצה לדעת האם אפשר בדרך כלשהי (ב ASP,JAVASCRIPT,HTML) לעשות ככה שהדף הזה יתעדכן אוטומטית ישר אחרי ההרשמה?. או האם אפשר לשלוח פקודה לIFRAME שמציג את שם המשתמש שנרשם מהדף שמברך אותך על ביצוע ההרשמה שה IFRAME יתדעכן בעצמו?. אם לא הבנתם מה הבעיה תשאלו כי זה מאוד חשוב אני צריך לפתור את הבעי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בקבוצה נתונה. השאלה שלי היא כזאת : יש לבנות אלגוריתם המייצר את כל תתי הקבוצות שבקבוצה הנתונה. לפי מה שאני מבין מהשאלה , אם הקבוצה הנתונה שלי היא מערך בגודל 3 אז יש לי בעצם 7 תתי קבוצות לא כולל קבוצה ריקה שזה השמיני. 001 010 100 110 101 011 111 אם עד כאן אני צודק , אז בעצם השאלה שלי היא בגדול איך כותבים קוד כזה? תודה..

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שניהם מתאימים לכתיבה בסי או שאם אני רוצה להתחיל ללמוד תכנות ולכתוב בסי אני צריך להשתמש במהדר אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by TecNodRom,

שלום רב, אני מנסה להזיז Jpanel לקואורדינטות מסויימות וזה פשוט לא זז. אשמח לעזרתכם. להלן הקוד: JFrame import java.awt.*; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JPanel; import javax.swing.JTabbedPane; public class MediaWindow extends JFrame{ public MediaWindow(){ setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); setResizable(false);//disable Resizable setSize(1024, 768); getContentPane().setBackground(Color.DARK_GRAY); leftPanel panel = new leftPanel(); add(panel); //this.setLayout(null); setVisible(true); } public static void main(String[] args) { MediaWindow Start = new MediaWindow(); } } import java.awt.*; import javax.s…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. הלא em יותר שימושי ומתחשב בגודל המסך, למה כולם ממשיכים להשתמש ב px ? מה פספסתי פה? תודה

15. Started by IlanF,

<?php include_once "/path/to/pagination.php"; //... $result = $db->query("select count(book_id) as total_rows from books"); $row = $result->fetchRow(); $total_rows = $row->total_rows; $entries_per_page = 10; $current_page = (empty($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page']; $start_at = ($current_page * $entries_per_page) - $entries_per_page; $link_to = "thispage.php?param1=a_parameter&param2=another_paramater"; $result = $db->query("select * from books limit $start_at, $entries_per_page"); //... ?> pagination.php: (אם צריך...) <?php /* * Clean Pagination - Create clean HTML links to your pages * * PHP versions 4 and 5 * * This pr…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by gshhar,

יש לי תרגיל שבו אני מכניס סטרינג מסויים ואמור לקבל את הפלט כ-3 int's, התוכנית אמורה להיות כתובה במתודה. רשמתי מתודה שעושה את כל זה ובסופה אני מקבל מערך שמכיל את המספרים שבסוף אני אמור להדפיס למסך, אני יודע שעכשיו הוא מחזיר סתם משהו אבל שרשמתי שהוא יחזיר את המערך שלי הייתי חייב לרשום אינדקס מסויים וזה לא עוזר לי כי אני רוצה להחזיר את כל המערך שלי. איך אני יכול להציג את המערך ? using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T266B { class Program { //define method static int stDate(string date) { int Num = 0; int ArrayIndex = 0; string temp = ""; //define array string[] stAr…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by b0nz,

אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנת Decompiler לassembly מישהו יכול לתת לי שם? או אולי אפילו Exe Editor תודה מראש B00nz

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by Excel,

אני בכיתה י' והפרויקט גמר הוא ליב'.. בגלל שאני למדתי את C# ותיכנות בכלל לבד לפני המון זמן אני די מתמצא בחומר והכיתה מתחילה לחפור אז שאלתי אם אני יכול לעבוד על הפרויקט גמר של יב' והסכימו לי..אז עכשיו אני לומד עם היב' C# ואני צריך לעבוד על הפרויקט גמר..ובגלל שיש לי עכשיו שלוש שנים לעשות את זה אז בכלל רציתי לעשות משהו מיוחד ולא סתם איזה משחק פשוט או צ'אט או משהו. אז אני צריך רעיונות :] אני נוטה לכיוון הבינה המלאכותית למרות שלא התעסקתי עם זה יותר מדי אבל שוב, יש מספיק זמן ללמוד :] בניתי לפני שבוע איקס עיגול בבינה מלאכותית[אפשר לקרוא לזה ככה? מבחינתי בינה מלאכותית היא שהמחשב מסוגל ללמוד משהו שאני לא לימדתי אותו ולהתפתח בעצמו.. באיקס עיגול הוא בסך-הכל מחשב את הפעולה הכי טובה לפ…

• 12 תגובות
    • 13.6k צפיות
  19. אני פותר תרגיל בג'אווה אבל יש לי בעיית קומפילציה עם מערך של עצמים שבניתי.. זהו הבנאי של העצם: (שם העצם הוא Rabbit) public Rabbit (double s1,double s2,double s3,String name) { score1=s1; score2=s2; score3=s3; this.name=name; avg=(s1+s2+s3)/3.0; } זהו השלב שבו יצרתי את המערך: int rabbits=in.nextInt(); Rabbit [] ra=new Rabbit [rabbits]; וזהו השלב שזימנתי את הבנאים (זה בתוך לולאה): System.out.println("Please Enter Rabbit's Name"); name=in.next(); System.out.println("Please Enter All 3 Scores:"); s1=in.nextDouble(); s2=in.nextDouble(); s3=in.nextDouble(); ra=new Rabbit(s1,s2,s3,name); והבעיה שלי לפי הקומפיילר היא בקטע הזה: ra=new Rabbit(…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  20. שלום, אני בונה תוכנה ששואבת מידע מעמודי אינטרנט בתכיפות גבוהה. הבעיה שלי היא כזו: העמוד שאני רוצה לקרוא נראה שונה אם המשתמש מחובר עם השם משתמש שלו. כלומר, העמוד הוא פומבי וישנה גישה אליו גם אם המשתמש לא מחובר, אבל כשהוא מחובר מוצג מידע שונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח סטרים כל פעם ולקרוא את הדף כאילו הייתי מחובר בתור משתמש. אני מקווה שאין צורך בכל פעם שפותחים את הסטרים - להתחבר מחדש, כי אז אני מניח שזה יקח זמן יקר (אני קורא מספר עמודים במקביל בתכיפות מאוד גבוהה). אשמח לעזרה, תודה גיא

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by Kirma,

שלום אני רוצה לחתוך משתנה מסוים עד למילה מסוימת לצורך ההמחשה המשתנה הוא $post והוא מכיל line1 line2 line3 <!over> line4 line5 עכשיו אני לחתוך את המשתנה ברגע שמגיעה המילה "<!over>" (לא כולל) * חשוב לציין שאין קשר למספר השורות (לפעמים זה יופיע אחרי שתי שורות ולפעמים אחרי 5 שורות) ניסיתי לעשות עם explode ועם strpos ללא הצלחה .. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by gal_il50,

שלום, יש לי קובץ טקסט שמכיל שורות כאשר בכל שורה יש לי 4 שדות שמופרדות בניהם ע"י תו מסויים ואני אמור לקרוא אותם לתוך ה-SortedList, השאלה שלי היא אם אני קורא את אותה השורה לתוך ה-SortedList איך זה מסתדר מבחינת ה-Key וה-Value ? האם אפשר לקרוא את זה לתוך ה-SortedList או אולי עדיף להשאיר את השורה כמו שהיא וכאשר אני רוצה משהו מסויים לחלץ מה-SortedList ?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. איך כותבים פונקציית void ב-VB, האם זה מתבצע בסביבת המודול? ואיך עושים פונקציה שמחזירה ערך (לא משנה איזה טיפוס)

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by efod26,

מה הדרך הכי טובה למיין מערך חד ממדי לפי סדר עולה בעזרת מערך עזר, יש לי את הרעיון אני לא מצליח ליישם אותו.. בבקשה הלפ... :s05:

• 9 תגובות
    • 52k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.