תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
יש לי את השאלה הבאה: לפניך שתי טענות: 1. מחלקות באותה חבילה בג'אווה יורשות ממחלקה אחת שנמצאת אף היא באותה חבילה 2. אפשר להוסיף מחלקה חדשה לחבילה רק אם היא יורשת מאחת המחלקות שכבר צורפו לאותה חבילה מה מבין המשפטים הבאים נכון? א. טענה 1 נכונה וטענה 2 שגויה ב. טענה 2 נכונה וטענה 1 שגויה ג. שתי הטענות נכונות ד. שתי הטענות שגויות אני לא בטוח שהבנתי את טענה 1, ז"א מה שהתכוונו זה שאני לא אוכל לרשת ממחלקה אם היא לא באותה החבילה כי היא לא תכיר אותה ? בכל מקרה טענה 2 אני חושב ששגוייה. עוד שאלה: נתונה הפקודה הבאה: B b = new B(); ((A)b).myFun(); אילו מן המשפטים אינו יכול להיות נכון? א. הפונקציה myFun מוגדרת במחלקה A. ב. הפונקציה myFun מוגדרת בממשק C. ג. B הינה מחלקה הי…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מישהו כאן למד קורס SEO בקורס מסודר? אני מעוניין להירשם לקורס, אבל כל חברה מציע מסלול שונה מבחינת שעות 40-170 שעות. וכל חברה מספרת שאצלה נמצאים המדריכים הכי טובים. אשמח לשמוע לתגובות ממי שהתנסה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר שנותן מדריכים לשפות תכנות וטכנולוגיות + שיתן משימות לביצוע אחרי כל נושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שימו לב http://www.gogy.com/games/kingdom-rush-frontiersהמשחק הבא שוקל המון ולוקח לו לא מעט זמן להיטען, יש שם PRELOADER של חברה חיצונית, השאלה שלי היא האם מבחינה טכנולוגית תכנותית אפשר לבצע אפשרות שקובץ ה-SWF יטען מרגע פתיחת הדף ומרגע שה-PRELOADER מתחיל לפעול, זאת אומרת אם אדם חיכה 5-10-15 שניות בנתיים ה-SWF יטען לו וכשהוא ייצא מאותו PRELOADER או שהוא יסתיים לו בסוף ה-15 שניות הרווחתי בעצם 15 שניות טעינה. יש אפשרות כזו מבחינה טכנולוגית? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש המלצה לאחסון אתר וורדפרס המיועד ל- media downloads, חנות וירטואלית של קבצים בגדלים משתנים החל מ- 300 מגה ועד ל-2 ג'יגה. (הגולש צריך לשלם עבור כל קובץ שהוא רוצה להוריד מהאתר) האתר מיועד לגולשים מכל העולם עם דגש על ארה"ב ואירופה אשמח לדעת גם איזו חבילה עליי לקנות SHARED/reseller/vps... והאם כדאי להתחייב מראש לתקופת זמן או שקודם כדאי לבדוק את התפקוד של האתר? המון תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט באסמבלי וישלי שאלה דחופה אני רוצה להוסיף לתוכנית שלי תמונה ששמורה לי בתיקיה במחשב, שכשהתוכנית תרוץ אז התמונה תיהיה ביחד עם הטקסט, זה אםשרי? ואם כן אתם יכולים להגיד לי איך?
-
- 0 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, האם מישהו פה עבד בפיתוח front end בחברת פרויקטים ? אם כן, אני אשמח לעזרה. אני לא בטוח איך לכתוב את תיאור המשרה האחרונה שלי. אם למישהו יש דוגמה לקורות חיים של מפתח front end, במיוחד מחברת פרויקטים אני אשמח לראות דוגמאות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי dataset זה איזור בזיכרון שמאכסן טבלאות ויחסים בין טבלאות שאנחנו מעוניינים לעבוד עליהם? לא הבנתי בדיוק לפי מה שקראתי באינטרנט... כאילו אני יודע שיש לי את הdatabase שבפנים יש לי קובץ למשל SQL ויש לי תוכנה בWPF למשל ואני רוצה למשוך מידע מתוך הdatabase אז אני צריך להבין שהמידע מהdatabase נכנס לdataset? ובעצם הפקד לדוגמא data grid מושך את המידע שהוא מציג מהdataset?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קראתי על הפרופרטיס הזה ואני עדיין לא מבין מה הקטע שלו בדיוק? איך אני יודע לזהות אותו, אשמח להסבר פשוט עם דוגמאות תודה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם במערכת POSIX, כאשר הtimer_interrupt מושבתת ורץ כרגע thread שיצרה תוכנית משתמש, האם קריאה לפונק' pthread_yield() תעביר שליטה על המעבד חזרה אל הקרנל? אפשר לענות כאן או בstack overflow: http://stackoverflow.com/questions/21984802/using-pthread-yield-to-return-control-over-the-cpu-back-to-kernel
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש כאן מישהו שפותר? אם כן אתם מוזמנים לשתף כמה פתרתם/באיזו שפה וכו' =] למי שלא מכיר: http://projecteuler.net/ אתר עם מלא חידות שניתן לפתור בשפת התכנות האהובה עליכם (או על דף ונייר). לדעתי האתר מצוין גם ללמידת שפה חדשה במהירות ובכיף (ע"י פתרון החידות הקלות), או סתם לשיפור היכולות בשפה מסוימת.
-
- 0 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי רעיון כלשהו שמצריך אותי להשתמש בפונקציה של סמסונג לקליטת מיקום הסתכלות העיניים על המסך של הטלפון או טאבלט אשמח אם מישו יוכל לשלוח לי אתר עם הקטע קוד הנ״ל עם הסבר או בלי תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור מערך אסוציאטיבי כאשר לכל מפתח שני ערכים אז כתבתי משהו כזה: האם זו הדרך הנכונה לעשות זאת? $group_name = array( 1=>array("macabi","hapoel") 2=>array("sachnin","ber_sheva") 3=>array("bat yam","yafo") 4=>array("betar","kiriat smona") ); $result = array( 1=>array(5,0) 2=>array(1,0) 3=>array(3,3) 4=>array(4,2) האם זו הדרך הנכונה לעשות זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני לומד קורס מבוא לגרפיקה ממוחשבת ואני צריך המלצה לספר למתחילים בOPENGL בתכנות בשפת C++ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. בפרויקט שלי אני מנסה לגרום לתכנה לטעון מידע מקובץ XML למשתנים, ולאחר מכן לListview. XmlTitle = m_xmlrprofile.GetAttribute("title") m_xmlrprofile.Read() XmlTime = m_xmlrprofile.ReadElementString("time") FileName = m_xmlrprofile.ReadElementString("start") XmlLast = m_xmlrprofile.ReadElementString("last") Dim lvi2 As New ListViewItem(XmlTitle, j - 1) lvi2.SubItems.Add(XmlTime) lvi2.SubItems.Add(FileName) lvi2.SubItems.Add(XmlLast) ListView1.Items.Add(lvi2) הבעיה נוצרת כשבהרצה התכנה לפעמים טוענת את המידע של ה…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני עובד מול datareader ואני רוצה להציג את הנתונים, לא בdatagrid אני רוצה להראות את זה בכמו פאנל פנימי כזה שיהיה לי בצד גלגלת כזאת שמבחינתי יהיה שם רק עמודה אחת מכל הטבלה, אני לא אוהב דברים מוכנים כי בדרך כלל המוכנים פחות גמישים לעבודה, אני רוצה כמה שיותר גמיש ושמבחינתי כל עמודה לבודד לפקד אחר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור אתר שבו אני רוצה שיהיה לי תבים איך אני יוצר את זה , מה היא הדרך המקובלת בדרך כלל שעושים את זה .. אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני רוצה שבטופס שלי אני אצור קובץ xml חדש לאחר קריאה ראיתי שאני צריך לעשות לטופס הASPX שלי import לsystem.xml עשיתי את זה ואני מחפש את xmltextwrite ואני לא מוצא אותו יש למישהו מושג למה חסר לי האובייקט הזה בnamespace שייבאתי? זה מה שעשיתי : <%@ Import Namespace="System.Xml" %> ושאני רושם xmltext אין לי שום השלמה למתודה שאני מחפש , ראיתי באינטרנט דוגמאות שעושים import לnamespace הזה והמתודה כן מופיעה אז אני רוצה לדעת מה אני עושה לא בסדר...
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רציתי להציג בפניכם את מדריך הג'אווה שיצרתי, שממשיך להתעדכן כל הזמן. במדריך אני מלמד ג'אווה מן הבסיס, כאשר בעתיד כנראה נעבור לפיתוח משחקים (נראה שזהו הנושא הכ מתבקש על ידי הקהל). למי שמעוניין להתחיל, פרק ראשון - משתנים: (בכל פרק יש קישור לפרק שבא אחריו, ולפרק הקודם), נכון לעכשיו, פורסמו 10 פרקים. לפלייליסט שמתעדכן עם כל הוצאת פרק: אנחנו קרובים לסיום החומר הבסיסי, ולעבור לחומר קצת יותר מתקדם, ולאחר מכן להתחיל כנראה פיתוח משחקים, אז זהו הזמן להתחיל ללמוד! בהצלחה ללומדים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני יוצר form חדש אני יוצר דף aspx.cs שמחובר אליו, הוא מכיר את כל האלמנטים הקיימים בדף הaspx , אבל כרגע שאני פותח אותו המתודה היחידה שיש לי שם זה page_load אני רוצה להוסיף עוד מתודות אבל אני אוהב לעשות דברים בצורה מסודרת, לכן חשבתי לעשות קובץ CS חדש ושם פונקציות שאני אכין, הבעיה היא שהדף אינו מכיר את האלמנטים של הפורם, שאלתי היא כזאת : האם אני יכול לקשר את דף הCS החדש שאני יוצר כמו לדף שנוצר אוטומטית? שהוא יכיר את כל האלמנטים כמו דף הaspx.cs? או שאני צריך ליצור CS רגיל, ומדף הaspx.cs ליצור שם אובייקט מסוג הקלאס שאני יוצר ואז לשלוח לו את כל האלמנטים.. אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה כבר כמה שעות לסדר בעיה שקיימת אצלי, אני מצליח ליצור עץ , ומצליח ליצור טאבים אבל אני לא מצליח ליצור עץ שאני לוחץ עליו ומהצד הימיני שלי מתחלף לי div מישהו נתקל בבעיה הזאת ? איך אני עושה עץ בצד שמאל שכל לחיצה על הענפים בעץ מחליפה לי את הdiv בצד הימיני בdiv אחר כמו טאבים אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-