עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. דבר ראשון אני רוצה להבהיר שאני מ-א-ו-ד חדש ב-VB (למעשה אני לא מכיר את השפה כלל) אז להתחשב. הבעיה היא כזאת: יש לי תיבת טקסט (TextBox) שמוגדרת כ-MultiLine ויש לה פס גלילה אנכי. אני רוצה כל פעם להוסיף לה שורה (אוטומטית, לא מהמשתמש) ושפס הגלילה תמיד ייגלל הכי למטה. אני יודע איך גוללים את התיבה אוטומטית למטה, הבעיה היא שכל פעם שנוספת שורה הפס גולל חזרה למעלה, ואז זה יוצר ריצודים (למטה-למעלה-למטה-למעלה). האם יש אפשרות לגרום לתיבה לא לגלול חזרה למעלה בהוספת טקסט?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by seffi,

כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית דרך פונקצית mail של PHP ההודעות מתקבלות בג'יבריש. ה manual של PHP מן הסתם לא מתייחס לעברית. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by surfface,

תסבירו בבקשה על ספריית MOTORTK אייך משתמשים בה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. שלום רב, כאשר אני רוצה לייבא wsdl לפרוייקט שכתבתי ב NetBeans IDE 7.0.1 דרך https, הוא נכשל על Certificate. יש לכם מושג כיצד עוקפים את זה?(אני יודע שאפשר ע"י SSL Certificate שהוא חתום ע"י VerySign למשל, אבל אין לי כזה) מה עוד אפשר לעשות? באותו פרוייקט ואותו ה-WSDL, כאשר מוגדר ב http הכל עובד בצורה תקינה. תודה מראש לעונים, לב.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  5. שלום לכולם, החלטתי לפרסם פה את התוכנה שבניתי ב-VB .Net כמו שאר התוכנות שלפעמים אני מפרסם פה. הרעיון של התוכנה הוא דווקא מקורי והחלטתי לממש אותו, אני לא יודע אם הוא יצליח או לא, אני משער שלא אבל לדעתי יש שימושיות לתוכנה. בעזרת Crusper ניתן יהיה לבצע משימות שחוזרות על עצמן במחשב (פתיחת תוכנית, אתר, קובץ, כיבוי המחשב, וכו...) בעזרת הזזת העכבר לפינה של המסך או כמה פינות (קומביניציה של כמה פינות) ולחיצה על המקש האמצעי של העכבר. ניתן גם להגדיר שזה יתבצע אוטומטית ללא לחיצה על העכבר האמצעי של העכבר (במקור רציתי שזה יהיה ברירת מחדל, דבר שיכול להיות בעייתי אם מזיזים את העכבר בטעות). קישור: http://www.softpedia.com/get/System/Launchers-Shutdown-Tools/Crusper.shtml אשמח לתגו…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  6. עד עכשיו הייתי בונה טפסי יצירת קשר בפלאש בעזרת PHP והפונקציה mail(....) פונקציה זו נחסמה ברב השרתים עקב בעיות אבטחה... מישהו יכול לעזור? האם יש פונקציה חליפית בPHP שלא נחסמת? מישהו מכיר שיטה אחרת לעשות טופס יצירת קשר בפלאש? תודה (אני לא חושב שזה נצרך אבל בכל מקרה-הנה הקוד PHP) <?php $toaddress = 'email@email.com'; $subject = 'פניה מדף הנחיתה'; $name = $_POST['name']; $phone = $_POST['phone']; $email = $_POST['email']; $det = $_POST['det']; $headers= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n"; $message = ' שלום , ' . ' קיבלתם פניה מדף נחיתה מאת: ' . ' שם: ' .$name . ' דואר אלקטרוני: ' . $phone . ' טלפון: ' . $email . ' ' . $det; $from = "From:…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  7. בנו במקום עבודה שלי תוכנה עם מסד נתונים נפרד דרך access עכשיו הגענו למצב שאנחנו רוצים לערוך אותה ויש שדות שהתווים לא מספיקים הן עד 6/7 אותיות/מספרים ואנחנו רוצים 8/9 עכשיו ניסנו לשנות תקובץ של המסד נתונים שיאפשר את זה אבל בפועל זה לא משנה את הממשק/התוכנה שכנראה הפרידו אותה מהמסד נתונים עכשיו איך אני משנה תשדות או עורך אם יש תוכנה או משהו כי זה קובץ EXE. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by FireFun365,

היי חברים, אני אעשה את זה קצר. אני רוצה לעשות את הקורס הנ"ל, מחפש איפה לעשות אותו. "האם הקורס יתן לי עבודה אחרי הסיום" כרגע פחות רלוונטי לגבי, מה שאני מחפש זה קורס כמה שיותר מעמיק במינימום זמן. אני עושה את הבירורים שלי בנתיים אבל אני אשמח גם להתייעצות עם מנוסים ממני. אם אתם מכירים משהו ששואף *גג* לשבע חודשים (מינימום זמן) למקסימום שעות לימוד אני אודה לכם מאוד תודה רבה מראש על המענה !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by fishmanl,

היי לכולם מה שואלים במבחן קבלה למשרת מפתח bi בנושא etl?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by intel suck,

היי אני צריך עזרה עם קידוד אתר יש לי עיצוב ואני רוצה שכל העיצוב יכנס בפריים אחד פשוט כי אני חייב שיהיה פס גלילה אסור להשתמש באייפריים רק בפריימסייט לפי חומר הלימוד איך אני עושה שכל האתר יהיה פריים אחדד בלי שאני אצטרך לחלק את העיצוב לכמה חלקים? תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by waizman,

יש לחבר שלי קובץ SQL והוא צריך להמיר אותו לקובץ של אקסס... זה מה שהבנתי לפחות... איך הוא עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liran2003,

שלום, אני מנסה לבנות עמוד הרשמה, ואני רוצה שכשאחרי שהנתונים ייכנסו למסד נתונים, תוצג הודעה בעמוד חדש המודיעה שההרשמה התבצעה בהצלחה. איך עושים זאת? הנה חלק הקוד הרלוונטי: // הצבת משתנים מהטופס $userName = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; $password2 = $_POST['password2']; $e_mail = $_POST['e_mail']; // השוואה $uname = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `userName`='$userName'"); $email = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `e_mail`='$e_mail'"); if(isset($_POST['submit'])) { if ($userName == '' | $password == '' | $e_mail == '') $error = "שגיאה: חייב להכניס את כל הנתונים"; elseif ($password <> $password2){ $error = …

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by IVA,

הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by alex15,

שכחתי איך לשים תמונה איך לשים תמונה ? LOAD PICTURE ןמשהו שכחתי איך תוכלו לומר לי ? ואיך לשים תמונה מתחלפת שתתחלפ בויזואל ביסיק?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by LennonRulz,

*הבנתי שזו בכלל לא הייתה בעיה, בסוף הצלחתי להבין מה לרשום. תודה בכל מקרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by דוטנט,

"מושג ברגע" היא סדרת סרטונים על מושגים בדוטנט. הפרק השלישי בסדרה - Explicit Implementation: http://youtu.be/xkhvGTKq5cw מהו Explicit Implementation ובמה הוא שונה מ- Implicit Implementation. הערות ותוספות לסרטון - בבלוג דוטנט ושות': http://lidotnet.blogspot.co.il/ סרטונים נוספים בערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/lidotnet

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי שאלה ויש לי את הפתרון, אבל אני בכל זאת לא מצליח להבין את זה.. את סעיף a שזה דיי טריוואלי כן הבנתי. אם מישהו יוכל לרשום גם את האלגוריתם , אפילו בפסאדו, אני מאמין שזה יעזור מאוד. Q. (Cormen 22.5-6) Given a directed graph G = (V, E), explain how to create another graph G' = (V, E') such that: a. has the same SCC as b. has the same components graph as c. is as small as possible. Describe an efficient algorithm for computing A. 1. Calculate the SCC of 2. leave the components graph as is 3. create a cycle from each component (remove redundant edges) תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. ^^ תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. מישהו שמע/התנסה בקורסים האלה? אשמח לחוות דעת.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  20. יש לי קובץ TXT עם 10 שורות של טקסט. באמצעות ASP אני צריך לקרוא כל פעם שורה אחרת בצורה רנדומלית ולהציג אותה לדף. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  21. Started by Zeev86,

יש לי שרת אחסון (אצל yahoo small business). אני צריך לבנות דף PHP פשוט שמציג לי את מסד הנתונים בדף אינטרנט. (מסד נתונים access שנבנה בoffice2003) ניסיתי כל קוד אפשרי שמצאתי באינטרנט והוא לא מזהה את הקובץ. נתתי הרשאות לכל הקבצים וזה לא עזר. האם אני צריך להתקין איזשהן "תוספות" לשרת על מנת שיוכל לתמוך במסד נתונים זה?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by golla,

שלום, יש לי בעיה בקוד לשליחת מייל דרך האתר, כאשר משתמש שולח לי מייל אני מקבל אותו בג'יבריש, שיניתי ב charset ל- UTF-8 אבל עדיין ללא הצלחה אני מקווה שתוכלו לעזור לי, זה הקוד שאני משתמש בו: <?php if ($_POST["email"]<>'') { $ToEmail = 'info@info.co.il'; $EmailSubject = 'הזמנת שולחן'; $mailheader = "From: ".$_POST["contact@blabla.co.il"]."\r\n"; $mailheader .= "Reply-To: ".$_POST["contact@blabla.co.il"]."\r\n"; $mailheader .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $MESSAGE_BODY = "Name: ".$_POST["name"]." "; $MESSAGE_BODY .= "Email: ".$_POST["email"]." "; $MESSAGE_BODY .= "Comment: ".nl2br($_POST["comment"])." "; mail($ToEmail, $EmailSubject, $ME…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, אודה לעזרתכם. יש לי דוח "שעות פעילות" של עובד. כלומר ביום אחד העובד יכול לעבוד בכמה מקטעים: בין 10 ל12 ואז שוב בין 14 ל16 אני רוצה להציג את שעות העבודה של העובד ב"סרגל" שמציג את כל שעות היום והמשבצות בתוכו מסומנות רק בשעות העבודה שהעובד הצהיר בפועל. יש לי קובץ שבכל שורה יש שעת התחלה ושעת סיום. זה אמור להיות ברמה יומית. צירפתי תמונה לדוגמא של מה שאני מקווה להשיג. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by יוסי גריינימן,

וכל זה ב7-8 הכי הרבה 10 //servise אנגולר import {Injectable} from '@angular/core'; import {AngularFirestore} from '@angular/fire/compat/firestore'; import {catchError} from 'rxjs/operators'; import {throwError} from 'rxjs'; @Injectable({ providedIn: 'root' }) export class DataService { videos: any[] = [] errorVideos: any = false users: any = false constructor (private firestore: AngularFirestore) { this.getvideos(); } getvideos () { if (this.videos.length === 0 && !this.errorVideos) { this.firestore.collection('videos') .valueChanges() .pipe( catchError(error => { this.er…

25. Started by Insomnia,

שלום! תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין קצת ב -xml וכול להסביר לי מה התפקיד של קבצי DDT ב - XML אשר מוגדרים ב System ואיך אני יודע איזה טאגים/שמות אני יכול לרשום בתוך קובץ מסוג זה ( ה- Xml) תודה רבה לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.