תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
-
-
בשיטוטי באינטרנט מצאתי את הקוד שלהלן עבור הסתרת המסך הראשי של האקסס: מאתר אקסס בשם המפתח לאקסס האם ניתן לקבל הסבר על הקוד ? תודה מראש (כל הזכויות שמורות לאתר "המפתח לאקסס")להלן הקוד: הסתרת המסך הראשי של האקסס במודול ראשי Public Const SW_MINIMIZE = 6 Public Const SW_HIDE = 0 Public Const SW_NORMAL = 1 Public Const SW_MAXIMIZE = 3 Public Const ERROR_SUCCESS = 0 Public Declare Function ShowWindow Lib "user32" _ (ByVal hwnd As Long, ByVal nCmdShow As Long) As Long בתכונת טופס תכונת "מוקפץ" = כן. באירוע בעת פתיחת הטופס Call ShowWindow(hWndAccessApp, SW_HIDE) באירוע בעת סגירת טופס סגירת היישום כולו Application.Quit או גילוי האקסס מחדש Call ShowWindow(hWndA…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את האתר הזה הוא משמש אותי למועדפפים שלי כזה... עכשיו אם אני רוצה לשים פרסומת או סתם משהו איזו תמונה בצידי הטבלה שבאתר איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ CSV בפורמט נתון שאין לי אפשרות לשנות את הטבלאות, כאשר התאריך מחולק ל 3 כיצד אני מוחק אוטומטית שורה מהקובץ כאשר התאריך כבר עבר (מצורפת דוגמה מהקובץת והקוד שניסיתי לכתוב ונתקעתי בנקודה שבה עלי למחוק את הורה עם התאריך שעבר) תודה מראש לעונים קובץ CSV (Filename),(Year),(Month),(Day) lemon.txt,2014,1,30 Apple.txt,2014,1,30 orange.txt,2014,1,30 using (StreamReader sr = new StreamReader("1.csv")) { string headerLine = sr.ReadLine(); String line; while (sr.Peek() != -1) // Just read the first line and do nothing with it... while ((lin…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני זקוק לעזרה קטנה בג'אווה איך אני יוצר מחלקה בתוך מחלקה מהקטע הבא: create engines// engine e1=new engine(789456,0.3,1500,false ,create a car license plate 20-105-06,model 1995,color blue// car c1=new car(e1,20-105-06,1995,blue איך אני מייצר את המחלקות הבאות עם הבנאים תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
נתונים במחלקה לי שלושה int a,b,c ויש לי מחלקה לונג שמחברת בינהם בניתי מחלקה int get a שאמורה להחזיר את a בעזרת המחלקה של long שמחברת בניהם איך אני כותב את המחלקה של int get a
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איך אני יכול לקלוט מחרוזת ולהדפיס אותה פעמיים, נגיד ומהמחרוזת היא ABC אז להדפיס ABCABC אני יותר צריך שתדיגו לי איך מגיעים לדף עם הנוסחאות של הג'אווה , משהו עם ה F1 , (התוכנה זה eclipse )
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היה לי מבחן אתמול ואחת השאלות הייתה : כתוב שיטה המקבלת רשימה מקושרת ומוסיפה אותה לרשימה מקושרת אחרת . הרשימה צריכה להתווסף אחרי הרשימה הכי קצרההאחרונה של של איברים זהים עוקבים!!! דוגמה : _head->1->2->2 list->4->4->4 אז הפלט אמור להיות : 1->4->4->4->2->2 עכשיו כל זה אמור להעשות במעבר אחד על הרשימה הרשימה המקורית !!! ולא היה לי מושג איך בכלל לגשת לזהההההההההההה!!!!!!! כמובן שניתן להניח שכל הרשימות תקינות אין רשימה שהיא מעגלית ולא NULL בלה בלה בלה.....
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצאתי מחלקה בשם DND (DRAG AND DROP( לפי קודים שראיתי באינט' אני יודע שיש שם SOURCE שזה בעצם מה שאני מזיז (או שהבנתי לא נכון) איך אני מחייס לזה תמונה. אני רוצה לעשות DND לתמונה, איך אני עושה את זה עם המחלקה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
נניח שיש לי תו שאני יודע בוודאות שהוא אופרטור (+, -, *, / וכו'), איך ניתן להמיר אותו לאופרטור שניתן לבצע איתו חישובים בין מספרים? תודה עריכה: וואו, אני כ"כ עייף שהצלחתי לפרסם את הת'רד הזה כאן במקום בשפות תכנות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני רוצה לעשות השוואה בין 2 אובייקטים, איך אני עושה את זה? נאמר יש לי שני אובייקטים ששניהם מייצגים תאריך: אחד d1 והשני MyDate כל אחד מהם מורכב מאותם 3 תכונות: יום, חודש שנה (כולם מסוג אינטג'ר) נגיד ואני רוצה להשוות ביניהם בשביל לבדוק אם מדובר באותו תאריך, איך אני עושה את זה? זה בטח לא פשוט: if(d1==MyDate) תודה.. ---------------- לא מזמן למדנו בבצפר פעולות רקורסיביות אבל כבר שכחתי את העיקרון... אם מישהו יוכל להראות לי איך פותרים את זה (ללא לולאה של WHILE או FOR כמובן) כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם חיובי n ומחזירה את סכום המספרים השלמים מ-1 עד n תודה עריכה: לא משנה, הסתדרתי
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל לבנות תוכנית בג'אווה שמאפשרת לי לצייר ריבועים בגרירה של העכבר(בדומה לצייר) הבעיה שלי היא שלמרות שנתתי לו את הפקודה me.getX() הוא לא מקבל את הY/X המדוייק ומצייר את הריבוע ליד. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לצורך העניין, נניח אני רוצה ליצור עצם חדש בשם red מסוג color, אבל אני לא רוצה להכניס אליו שום ערך, כי אני בכל מקרה מתכוון להגיד שהוא שווה למשהו אח"כ. כלומר, אני רוצה ליצור אותו ריק, רק שיהיה לו שם. איך רושמים את זה תחבירית? אפשרות #1 color red; אפשרות #2 color red=new color(); האפשרות השנייה אני כבר יודע שהיא עובדת, בהנחה שיש בקלאס של color קונסטראקטור ריק, שנראה כך: color() { } אבל האם הראשונה גם תקינה? ושוב אני מזכיר שאני מכניס משהו לred, בשלב מאוחר יותר, נניח: שיש לי עוד עצם מטיפוס color שקוראים לו blue, אז אני רושם: red=blue; תודה
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
105 --> 105.0 120.506 --> 120.5 187.2389 --> 187.23 אני צריך לעשות שהמספר יהיה עם שתי ספרות אחרי הנקודה לא בעזרת printf המספר הראשוני הוא דאבל אז חשבתי להדפיס אותו כאשר הוא int ואז להדפיס נקודה, ואז להפדיס את המספר בדאבל פחות המספר ב int כדי שישאר מספר כגון 0.305 למשל ואז לכפול במאה. הבעיה היא שזה משאיר 30 ואני צריך שזה ישאיר 3 כמו בדוגמא השניה למעלה אני צריך לעשות את זה בעזרת קאסטינג..... אשמח לקבל תשובה ח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עליכם לכתוב שיטה, המוצאת את החלק הזהה הארוך ביותר בין שתי רשימות. השיטה מקבלת כפרמטרים שתי רשימות מקושרות חד סטריות (כל רשימה נתונה על-ידי Element שהוא תחילת הרשימה), אשר בכל אחת מהן האיברים ממוינים בסדר עולה ממש (אין איברים זהים). ערך ההחזרה של השיטה הוא מסוג Element, אשר התכונה _number שלו מכילה את אורך החלק הזהה, והתכונה _next שלו מכילה את האיבר הראשון (באחת מן הרשימות) בחלק הזהה. אין לסרוק את הרשימות הנתונות (כל אחת מהן) יותר מפעם אחת! דוגמא: רשימה א' 1->2->4->6->8->10->15->null רשימה ב' 2->4->8->10->15->null הערך המוחזר יכיל את המספר 3 ואיבר ה-_next שלו יהיה האיבר שערכו המספרי הוא 8. (החלק הזהה הארוך ביותר הוא זה המתחיל באיבר ש…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בשאלה המצורפת(יש שם הערה שלי באדום..) תודה http://www.fastup.co.il/images/18514721.jpg
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ככה, נתחיל בזה שזה לא ממש תכנות. אבל אני לא חושב זה מתאים כל כך לפורום גרפיקה (או לכל פורום אחר). אני לומד למבחן ונתקלתי בבעיה/אי הבנה. אני ארשום את השאלה הבעיתית ואפרט. נתון משולש בעל הקוארדינטות a(2,2,1) b(1,2,1) c(2,1,1) w (להתעלם מw) שעליו מבצעיםהגדלה פי 3 וסיבוב בזווית 40 מעלות מסביב לציר 2x+3=y. רשום את מטריצות הטרנספורמציות והקוארדינטות של שניים מהקדקדים. אז בגדול זו לא ממש בעיה, אלא שצריך לבצע תחילה הזזה של המשולש לראשית הצירים, בגלל שאף פעם לא עשיתי את זה ידנית (בעבודה עם open gl ו cg קל להתעלם מהפרטים) אני לא בטוח איך בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, (פתרון פרמטרי או רעיון גם יתקבלו בברכה.) תודה. מטי.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך לכל הרוחות אני עושה שם form1.show פשוט ? ב 2005 זה קל ורגיל אבל ב 2003 זה לא אותו הדבר. אם אני רשום: Private myForm as Form1 אני מקבל שגיאה: אם אני רושם: Private myForm as New Form1 הטופס נפתח אבל זה לא טוב במקרה שמדובר הטופס הראשי. פשוט עשיתי את מה שאני רוצה ב VB6 ועשיתי לו המרה ל 2003 וראיתי מה הוא שינה Done.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
איך אני עושה לולאה שרושמת hello עד שנלחץ המקש q?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1. בקוד הבא לhtml, מראים חלון וידאו ישירות מהאתר. עכשיו אני רוצה שבסרגל יראו גם אפשרות לפתיחת מסך מלא. הקוד: <tr> <td><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage = "http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="mms://s36wm.castup.net/server12/8982050-61.wmv#0;1.000;0;0;1:2;2:2" name="MediaPlayer1" width=320 height=315 AutoStart=false></embed> </td> יש למישהו כתובת לסרגל player אחר שיש בו אפשרות לפתיחת מסך מלא? 2. גם לקוד ה-html הבא, שמאפשר לשמוע מוזיקה ישירות מהאתר, הייתי מעוניין לסרגל אחר. הקוד: <tr> <td bgcolor=#CCCCFF><center><embed src="http://members.lycos.co.uk/barakdahan/dardasim/dardas…
-
יש לי שאלה ביעילות על רשימה מקושרת, פתרתי אותה אבל הייתי שמח לפידבק האם הפיתרון שלי נכון נתונות המחלקות הבאות: public class IntNode {private int _value; private IntNode _next; public IntNode(int val, IntNode n) { _value = val; _next = n; } public int getValue() { return _value; } public IntNode getNext() { return _next; } public void setValue(int v) { _value = v; } public void setNext(IntNode node) { _next = node; } } public class TwoIntLists { private IntNode _listA, _listB; public TwoIntLists (IntNode first, IntNode second) { _listA = first; _listB = second; } } public class IntList { private IntNode _head; public IntList( ) { _head = null; } public IntList (IntNode …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-