תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אני הכנתי מערכת של חנות וירטואלית ב-ASP. הבעיה היחידה היא הצפנת כרטיס האשראי והעברת נתונים דרך SSL. איך אני מבצע את שניהם?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חבר שלי ואני יצרנו משהו (הוא ייצר אני עיצבתי) זה תוכנה שפועלת על 6 סרביסים בייחד ב TASK MANEGER ...... השאלה שלי אני אני מסתיר אותם ? איך אפשר להסתיר סרביס שפועל ב TASK MANEGER ??? זה סתם לוקח המון מקום בTASK..... לפעמים זה גם 8 סרביסים רצים בשביל אותה התוכנה איך אני מסתיר אותם שלא יופיעו לי בTASK MANEGER וכמובן איך אני מחזיר למצב רגיל אחרי ההסתרה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני מתכנת כרגע ב java ואני רוצה לקחת תמונה ופשוט לחלק אותה לתמונות קטנות. כמו פאזל. מישהו יכול לתת לי עצות איך להתחיל?, איזה מחלקות להתמקד? ורעיון לאלגוריתם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כלומר זה יתרום לי משהו לאוניברסיטה בכלל? זאת אומרת זה ממש פרוייקט מסובך ומעאפן לדעתי...אני לא חושב שמסתכלים עליו בכלל. וגם אמרו לי לא פעם ולא פעמיים אנשים סטודנטים לא לעשות את הפרוייקט ולהתמקד במה שחשוב כמו פיזיקה מתמטיקה וכו'. מישהו יכול לתת לי כאן עצה מנסיון או מנסיון של אחרים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
c. אילו דרכים יש לי לעשות חזקות ושורשים חוץ מ-pow. התוכנית הבאה לא עובדת לי כלומר היא רצה אבל ההיקף של המשולש ישר זווית לא יוצא טוב, מציג לי 0. בבקשה תריצו את התוכנית ותראו את הבעיות. קימפלתי עם tc. #include <math.h> #include <stdio.h> void main() { int base,h; float shetah,zela3,hikef; printf("write the base and the hieght\n"); scanf("%d %d",&base,&h); flushall(); shetah=(base*h)/2; zela3= pow((pow(base,2)+pow(h,2)),0.5); hikef=base+h+zela3; printf("zela: %f\n",zela3); printf("the shetah is: %f hikef: %d",shetah,hikef); scanf("%d",&h); } נעבור ל-html איך אני עושה שחלון יפתח לי על כל המסך בלי כל הסרגלי כלים כמו הקודם הבא וכו.. רק הפס הכח…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה זה ADO ואיך אני מיישם אותו בVB6 תודה בבקשה תעזרו..
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טוב תראו זה הדבר הראשון שאני עושה אז לא לצחוק(בבקשה)וזה לא הולך לי כ"כ טוב program lost; uses crt; var i,a,b: integer; BEGIN a:=108; for i:=1 to 108 do begin writeln(a); a:=a-1; delay(100); end; write('>:'); read(b); if b=4815162342 then writeln(a); a:=a-1; delay(100); else; writeln('booooooom'); END. יש שתי בעיות שגילתי: 1.המשתנה ב-integer לא יכול להכיל את המספר 4815162342 ולכן אני צריך משהו שהמשתנה שלו יכול להכיל מספר כזה. 2.יש בעיה עם ה-"else" ואני לא יודע מה היא...הפרי פסקל רושם לי שצריך ";" ולא "else"אבל אני צריך את ה"else" הזה. תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך תכנאי לאתר מסויים שאני רוצה לבנות העיצוב כבר מוכן עכשיו רק חסר מי שיתכנת הכי הרבה שאני יכול להציע מבחינת תמורה זה פירסום באתר ועיצוב של אתר...או שתיהיו חלק מהמשפחה של האתר והרדיו גם שווה... מישהו מעוניין? יש גם איכסון לאתר והכל זה לא סתם לבנות אתר זה גם להרכיב לנו מערכת ניהול בסיסית למרות שיש לי אתר קיים שאין בעיה לתכנת כי כל הקודים נמצאים שם רק יש צורך בשינוי של הבסיס נתונים..אבל מעדיף מישהו שיעשה הכל מחדש...
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום אני החלתי ללמוד פייטון וממש נתקעתי צריך עזרה !! http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm בתרגיל האחרון כיצד אני אמור לדעת לפתור אותו , מה בעצם אני אמור לעשות בישביל לקבל לשובה נכונה ??? תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צריך בבקשה קומפיילר טיוב ל C++ שיתמוך עברית ושיהיה נוח לעבוד איתו בווינדוס תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה.. יש לי דף html שמחולק ל-frame set ימני ושמאלי אני עושה שהחלק הימני של ה-frame set יפתח לי קובץ pdf בחלק השמאלי. האם אפשר שהקובץ pdf יפתח ללא סרגל הכלים של acrobat reader כלומר: print, save וכדומה. תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שבזמן שהאתר שלי עולה, תהייה ברקע מוזיקה שתנוגן אוטומטית ללא שהצופה יצטרך ללחוץ על איקון כלשהוא וללא שיפתח לו חלון מיוחד לעזרתכם והדרכתכם אודה בברכה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נתנו לנו תרגיל בשפת C ואני שובר את הראש איך לפתור תודה מראש לעוזרים ... התוכנית קולטת ערכים של 3 משתנים (x,y,z) ומסכמת אותם ומכניסה למשתנה בשם Res ובודקת *אם גדול מ12,000,000 אז תופיע הודעת OVERFLOW *אם קטן התוכנית תקלוט עוד משתנה (נגיד n) שעליו להיות בתווך של מ-0 עד 100 ותעלה את Res בחזקת n זאת אומרת שבסופו של דבר הפתרון בסוף הוא Res = Res^n הבעיה היחידה שלי היא איך אני מעלה את הRes בחזקת ה-n
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ב HTML.. מישהו יודע מה הסקריפט לזה שאם אתה עובר עם העכבר על תמונה היא הופכת לתמונה אחרת? (כן, ככה משתמשים כולם בכפתורים, אתה עובר עליהם והם "נדלקים"), ועוד קוד אחד, קוד שעושה סרטון וידיאו בתוך הדף (מובנה על הדף.. מתוך סרטון שהעלתי לשרת). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא מבין את הודעת השגיאה , אני לומד עכשיו |Template ווהוספתי סה"כ את התוספת שלו לתוכנית קיימת שכתבתי על class פשוט וזה ההודעה : g++ -ansi -Wall -pedantic -error -g *.cc -o out Undefined first referenced symbol in file std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >& operator>><int>(std::basic_istream<char, std::char_traints<char> >&, stack<int>&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >& operator<< <int>(std::basic_ostream<char, std::char_traits<char> >&, stack<int> const&)/var/tmp//ccYIZ3Cd.o ld: fata…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שגיות כתיב, אני יודע!!! על תרדו עליי - אולי תעזרו לי בימקום?? עז ככה: אני מתחנת ב BORLAND TURBO C 3.0 וכמעת נגמרו לי הרעיונות מה אפשר לעשות עם זה... בסוף בה לי הרעיון לבנות תוכנת צ'אט - אבל אני לא יודע, לא מצאתי גם ב "אינדקס" של זה אפילו דוגמה אחת ל איך עושים את זה... גם בדיוק הסתיימה ההורדה של visual studio 6.0 ו החלתתי לעבור לעבוד עליו. גם הורדתי את ספריית MSDN - אבל זה לא ממש עוזר. הכל מסובך שם ו לא ברור, ויש יותר מדיי אפשרויות חדשות... עז אני שואל אם מישהו יודע איזה "סקריפטים" ל VISUAL C של לשלוח ו לקבל מידע בין מחשבים ?? או לפחות איזה אתר שאפשר למצא בו קודים מוכנים שאפשר ללמוד מהם, אווו אולייי במקרה מישהו יודע לעסות כזה דבר ב TC 3.0 ?? 8) 8) 8)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני למדתי שנה שעברה פסקל עברתי בית ספר ועכשיו אני אמור ללמוד C אני בכיתה יא' יש למישהו אתר שמשווה בין פסקל ל- C או דרך לימוד מהירה וקלה? אני לא מצליח לקלוט נשום דבר ב- C ויש לי עוד שבועיים מבחן! ועכשיו לשאלה שפתחתי עליה תרד המורה הביאה לנו בעיה ברקורסיה (מישהו יכול להסביר לי מה זה כי לא ממש הבנתי את ההסברים שלה...) השאלה היא כך: לקלוט מספר ארוך ושלם וליכתוב כמה פונקציות רקורסיות לחישובים הבאים: 1. לחשב כמה ספרות יש במספר 2. לחשב סכום של ספרות 3. כמה ספרות אי זוגיות יש במספר * האנחה: המספר גדול מ-0 תודה רבה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם ביצירת תת תפריטים שמקבלים את המראה שלהם דרך קובץ הCSS שמוגדר לתפריט. אם אפשר ליצור כזה דבר בלי JAVASRIPT אז זה בכלל יהיה נפלא. תודה, lazyboy
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם יש למישהו הסברים או / ו מדריכים בנוגע לפונקציות ספריה וייצוגן.. כל ה: typedef struct xxx.h וכו'.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה לעשות DEBUG ל-SCRIPT שכתבתי אך Microsoft Script Editor פשוט לא מריץ אותו. הוא נכנס למצב של RUN לשתי שניות אבל לא רואים תוצאות. זה ממש מעצבן , אולי יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני לומד פסקל עברתי יחידה אחת בציון 91 השנה אני עושה עוד 2 סכה' 3 יח' בפסקל מה יעזור לי פסקל בעתיד?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה המצב רציתי לדעת איך אני יכול לעשות מין קישור מקובץ אחד לקובץ שני בשפת C למשל יש תפריט כזה 1. מחשבון 2.מעבד תמלילים 3.נגן תקליטורים ואם אני לוחץ על 1 אז תיפתח תוכנת המחשבון שאני בניתי ואחר כך בסיום התוכנית התוכנה הראשית שבה יש את התפריט תעלה שוב תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מדריך כיצד להשים תמונה וכיצד לעשות כתב עבה ושיהיה רושם בצד ימין בבקשה בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אפשר ליצור פונקציה ליצירת מספר אקראי. לא בשפה ספציפית כלשהי אלא פשוט איך אני יוצר מספר אקראי? על מה הפונקציה מתבססת?
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-