תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל את השגיאה Illigal start of expression על השורה הבאה : private int _numerator , _denominator; ועל כל מחלקות הPUBLIC שיש לי ? מה זה אומר ? ואיך אני נפטר מזה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם :] מישהו יודע איך משנים את הגודל של הפונט בפקודה הזאת? חישפתי בגוגל אבל לא הצלחתי : [
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כתבו שיטה רקורסיבית שבודקת האם במערך יש רשימה של איברים עוקבים ,אם כן השיטה צריכה להחזיר את אורך הרשימה הארוכה ביותר כשתבתי את הקוד הבא, מה אני צריך להוסיף על מנת שהתשובה שתוחזר תיהיה האורך של הרשימה הארוכה ביותר? public class Func { public static int func(int [] arr) // origianl method { return func(arr , 0 , arr.length-1); // overloading } private static int func( int [] arr , int lo ,int hi) { if(lo == hi) return 0; else if (arr[lo]+1 == arr[lo +1]) { return (1+func(arr , lo+1 , hi)); } else return func(arr , lo+1 , hi); } }
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי תוכנה/משלק ב JAVA איך אני הופך אותו לתוכנה השניתן להריץ (EXE או הסיומת של JAVA)???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , ראשית שאלה כללית,משהו לא ברור לי לגבי שפת JavaScript ברוב האתרים שאני בודק באינטרט השפה מופיעה כחלק ישומי בדפי HTML וכמעט שאין התייחסות , לתוכניות ללא שימוש בHTML, כמו כן הבנתי שיש הבדל ממשי במתודות שמתמשים בהם כאשר השימוש הוא בHTML וכאשר כותבים Script ללא שימוש בHTML האם זה נכון, איפה אוכל למצוא את השימוש בשפה ללא שימוש ב HTML , תנסו לכתוב פקודה פשוטה כמו alert ללא שילוב בHTML תראו שזה לא עובד... לשאלה המרכזית: אני כותב אפליקציה בשפת JavaScript ןשימוש בHTTPRequest ללא שילובו בדף HTML, כמו לכתוב למעשה קובץ BAT, שניתן להרצה,הבעיה שלי היא שהשרת שאני עובד מולו לא תומך ביצירת HTTPRequest אלא ביצירת אובייקט מסוג MSXML2 כאשר אני מבצע את הפקודה http.send() במהלך איתחול הש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי משימה לעשות תוכנית REAL TIME כאשר יש לי נקודה שזזה לפי פונקציה מסויימת ואני אמור לעקוב אחריה עם העכר ואז להציג את הגרף של הנקודה יחד עם הגרף של תנועות העכבר שעשיתי את הפונקציה של תנועות העכבר המרצה נתן לנו והיא:function mouseMove (object, eventdata) xyPosition = get (gca, 'CurrentPoint'); xyPosition = round ( 100 * xyPosition ) / 100 ; title(gca, ['(X,Y) = (', num2str(xyPosition(1,1)), ', ',num2str(xyPosition(1,2)), ')'], ... 'fontSize' ,20 ); התוכנית שמזיזה את הנקודה עשיתי כך: y=0.5; x=1:0.01:100; x2=sin(x); delay=0.0005; for i=2:numel(x); pause(delay); hold on plot(x2(i),y,'ob'); plot(x2(i-1),y,'ow') end עכשיו כאשר אני קורא לפונקציה של העכבר בלולאה ע"י הפקודה ה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
A =ones(3,3,3) >> size(A(:,1,1)) ans = 3 1 >> size(A(1,1,) ans = 1 1 3 אני לא מבין אני לא אמור לקבל את אותו גודל מטריצה ? כי רק מימד אחד (ווקטור) אני לוקח מהמטריצה..ואיך אני עושה את זה נכון שישאר בגודל ווקטור ולא יתווסף עוד מימדים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לטעון יותר מ בפר אחד ...יש לי בפר ל כניסה ובפר ליציאה (התוצאה ..) שאלתי היא אין אני בונה את זה ב OPENGL דוגמה .. glGenBuffers( 2, vbo); glBindBuffer( GL_ARRAY_BUFFER, *vbo); // initialize buffer object unsigned int size = mesh_width * mesh_height * 4 * sizeof( float); glBufferData( GL_ARRAY_BUFFER, size, 0, GL_DYNAMIC_DRAW); glBindBuffer( GL_ARRAY_BUFFER, 0); // register buffer object with CUDA CUDA_SAFE_CALL(cudaGLRegisterBufferObject(*vbo)); CUT_CHECK_ERROR_GL(); כאן אתה טעון את ה בפר הראשון ומגדיר את הגודל שלו ... מה אני עושה עם הבפר השני ?שאותו אני גם רוצה לטעון ...
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות כמו ב MSN, שיהיה אפשרות כזאת לשים סקינים אחירים לאתר, יענו כחול אדום ירוק ושטויות כאלה, ושמישהו לוחץ על אחד מהם אז הרקע בצבע אדום נגיד, וכל הגוונים בצבע אדום יענו כל הסקין משתנה וזה בכל העמודים יהיה ככה, חשבתי על לעשות את זה עם קוקי שאם הוא לא היה עושה לי איזה 200 בעיות זה כבר היה מוכן כולל העיצוב, אבל הקוקי המסריח הזה עושה מלא בעיות, חשבתי לעשות יענו כזה דבר, שאם אין לו קוקי במחשב והוא בחר סקין יענו טוב אני יביא תקוד if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']==null) setcookie("skin",$skin,time()+123336); if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']!=null) { setcookie("skin","",time()-1000); setcookie("skin",$skin,time()+123336); } עכשיו החרא הזה …
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
$movie=file_get_contents('[url]http://youtu.be/QH2-TGUlwu4'[/url]); header("Content-type:application/x-shockwave-flash"); echo $movie; ?> <?php אני לא מבין למה זה לא עובד (((יש למשהו מושג למה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה תוכנה שתחשב 1/2*2/3*3/4 וכו... כאילו שיעלה כל פעם או את התחתון או את העליון ב 2.... בערך...100 מיליון פעם... ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יצרתי תיקייה WEB שאלייה אני מעלה קבצים ברגע שאני מעלה קובץ באתר שלי שהוא בנוי ב (VB.NET) הקובץ מגיע לתיקיית ה WEB שלי ואני רוצה שהוא יכנס לי לתוך מסד הנתונים(הלינק שלו) והמסד יביא לי באתר את הכתובת של הלינק בתוך חלון (שבוא הוא ישמור את הנתונים טאני מאמין שצריך טבלה בנוסף) השאלה שלי איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם משהו נתקל פעם שפעולה כמו SET DATEFORMAT DMY לפני קריאה ל store procedure גורמת להאטה מטורפת בזמן ביצוע הפרוצדורה (מ 4 שניות ל 3 דקות)? למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שאלה ב VB6 איך מעתיקים קובץ מסויים ממקום מסוים למקום מסויים למשל יש לי בדיסק קובץ ואני רוצה שזה יעביר אותו ל C:\BLABLA\BLABLA\"".EXE
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ב"ה איך אני יכול לקבל את מה שהוקלד בפקדים TextBoxשנמצאים ב StackPanel שמחוברים ע"י Binding תיאור: יצרתי StackPanel שמכיל פקדים שונים בעיקר TextBox אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לאסוף את הנתונים שהוזנו לקלאס שיצרתי לדוגמה כדי לשלוח להם נתונים אני עושה את זה ע"י StackPanel.DataContext = MyData אבל ביצוע פעולה הפוכה אני לא מצליח לעשות אני לא מחפש פיתרון של התייחסות לכל תיבת טקסט בנפרד ז"א להגדיר שם לתיבה וע"י זה להתייחס אליה בקוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני מבין את ההסבר ל byte אבל את word לא כל כך :s07: החלק של (dx ax) לא ברור זה dx כפול ax ?? או שסתם אומר שהשארית תהיה ב dx?? אם משהוא יכל להסבר תודה מראש <blockquote>when operand is a byte: AL = AX / operand AH = remainder (modulus) </blockquote> <blockquote>when operand is a word: AX = (DX AX) / operand DX = remainder (modulus) </blockquote>Example:[pre]MOV AX, 203 ; AX = 00CBh MOV BL, 4 DIV BL ; AL = 50 (32h), AH = 3 RET[/pre]
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להשתמש באיזשהו סוג של טיימר ב- Console Application ב- #C?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהו יודע להגיד לי איזה constructor's ואופרטורים נוצרים אוטומטית ע"י הקומפילר במקרה שאני לא מגדיר אותם ספציפי אני יודע ש- default ctor copy ctor assignment operator destructor פיספסתי משהו ?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להתאים את הערך של תיבה נפתחת למשתנה ASP? אני מתכוון שבמקום הערך הראשון שתמיד מופיע שתיבות נפתחות אני רוצה שיהיה נגיד הערך השני אבל מותאם למשתנה ASP. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1) מה הדרך הכי יעילה (מבחינת זמן ריצה) להפוך char ל-std::string? 2) האם יש אובייקט "כללי" ב-c++? משהו כמו Object ב-Java? אם כן אז יש לו פונקציה שדומה ל-toString כדי שאוכל להפוך אותו ל-string? תודה ושנה אזרחית טובה!
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
האם אפשר לשלוח ב- HTML טופס בשיטת post באמצעות קישור: <a href""></a> ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני מוסיף את ה - VISUAL EDITOR ל - ECLIPSE? העתקתי את ה PLUG IN לתיקייה אבל אני עדיין לא רואה שום שינוי ב - ECLIPSE. תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אני חייב עזרה להתחלה של כיוון להתחלת כתיבת התוכנית.... התוכנית מצורפת בקובץ וורד.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אם אומרים לי נניח שמגדירים ביטוי סוגריים כמופע של אחד מהתווים: { } [ ] ( ) 6 תווים סה"כ. ומוגדר שבין כל 2 תווים מופיע לפחות רווח אחד. כמו כן ביטוי תקין יהיה אם הוא אחד מהבאים: 1) מחרוזת ריקה או מחרוזת המכילה רווח בלבד. 2) st1 + "" + st2 כאשר st1 ן- st2 הם ביטויי סוגריים תקינים לדוגמא ("() []"). "(" +st +")" או "[" +st +"]" או "{" +st +"}" כאשר st הוא ביטוי סוגריים תקין. אני צריך לכתוב שיטה סטטית ובוליאנית (מן הסתם..) שמקבלת ביטוי סוגריים ומחזירה true אם הוא תקין ו false אחרת. למשל.... דוגמאות .... isValid("()") == true isValid("((") == false עכשיו... השאלה הזו מטורפת כי הדרישה היא גם לסריקה אחת בלבד על המחרוזת כי אני עובד מעל סיבוכיות של O(n) בשאלה…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-