עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Phobus,

שלום יש לי אתר שמשתמש ב fckeditor לכתיבת חדשות ומאמרים באתר. fckeditor היא תוכנית קטנה שניתן להריץ בjavascript, שמוסיפה תיבת טקסט מושקעת כמו מיקרוסופט וורד לדף ה html. הבעיה שלי היא כשאני מנסה לערוך מאמר על ידי fckeditor, זה מחרבש את ה html בגלל גרשיים שבתמונה שבכתבה. לכן fckeditor מאפשר לבחור ב סקריפט שמשתמש ב textarea, כך שהטקסט יהיה כתוב בין שני טאגים ולא תהיה בעיית גרשיים. בחרתי באפשרות הזו, ופתאום האדיטור לא עובד, ניסיתי לסתום כל חור בסקריפטים וזה עדיין לא עובד. אז הבקשה שלי היא: תעזרו לי לפתור את הבעיה או תגידו לי אם יש עורך אחר מ fckeditor תודה מראש

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. Started by gal_il50,

אני אמור לבנות תוכנים לצימצום שברים. הכל הולך טוב חוץ מזה שאם אני מחלק 0 במספר מסויים זה לא רושם לי 0 כמו שהגדרתי אלא שגיאה. מישהו יכול להגיד לי מה הטעות שלי?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  3. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה הגדיר גודל מסויים של GRIDVIEW שאחרי שהרוחב חרג ממה שאני מגדיר הוא יוסיף SCOLL רוחבי. מה שקורה עכשיו, מכיוון שיש הרבה נתונים בטבלה זה, התוצאה מצורפת בתמונה המצורפת. ניסיתי להגדיר רוחב, ניסיתי להכניס לDIV שום דבר לא עזר עד כה. מישהו מכיר פקודה לזה? הבעיה היא שזה ניזון מDB... תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Aviv C,

קיבלתי תרגיל של אופטימיזציות שכולל שימוש שהם עושים ב- OpenGL. אני משתמש ב- Microsoft Visual C++ על Windows 7 Home Premium 64 bit. אני רוצה להוסיף לפרוייקט שלי ב- Visual C++ איזושהי תיקייה שנמצאים בה כל מיני קבצי h, lib, dll שקשורים ל- OpenGL. אני מתכוון שמה שאני רוצה לעשות זה שזה יכיר את זה בזמן הקומפילציה והלינקינג ולא יזרוק לי כל מיני שגיאות. לצערי, כל מה שהמתרגלת שלנו אמרה לנו לעשות הוא: איך אני עושה את זה נכון וכך שיעבוד? ד"א אני מעדיף לא להעביר את קבצי ה- dll ל- system32 אז אני אשמח לפיתרון שמשאיר את התיקייה עם הקבצים במקומם ופשוט מכיר אותם איכשהו.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. שלום, אני צריך לרשום קוד ב-C בקומפיילר TURBO C. הקוד משלב קוד ASSEMBLY, והתכנית חייבית להירשם בTURBO C תחת DOS כיוון שאני עושה שימוש בפסיקות. הבעיה היא שקוד ASSEMBLY לא מזוהה משום מה ע"י הקומפיילר ואני לא מבין למה. להלן דוגמא בתמונה. אשמח אם מישהו ידריך איך לפתור את הבעיה. תודה

6. Started by יהונתן בר,

נתקעתי בתרגיל בjava התרגיל עוסק בהורשה ו- polymorphism ומה שאני לא מבין קשור לפונקציה סטטית. אוכל לקבל עזרה בעניין? למעשה אני לא מבין את השאלה שנשאלתי. יש לי class בשם Box. ויש בה פונקציה שמדפיסה את המשתנים שלה. ויש לי עוד class בשם PlasticBox והיא מקבלת (יורשת) את כל המשתנים שיש בBox ויש בה פונקצית הדפסה שגם קוראת לפונקצית הדפסה של Box וגם מדפיסה את הנתונים של עצמה. ויש לי class נוסף שהיא main עכשיו אני מצרף את הסעיף בתרגיל שאני לא מבין: 1) הוסיפו פונקציה סטטית בתוכנית (מתחת ל-Main) בשם PrintBoxData שמקבלת כפרמטר משתנה מסוג Box ומפעילה את המתודה "ה…

7. Started by The-Devil,

מישהו יודע אולי מה זה פולינג?? או פונקציות API??

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  8. Started by guy81,

אם אני עושה סינכרון על אובייקט מסוים ובתוכו אובייקט אחר, האם גם אליו לא יכול לגשת תרד אחר כשתרד אחר שם.הנה דוגמא מקוד..(זה קטע די ארוך אבל תתעלמו מההתחלה ורק ה-2 שורות הראשונות של ה- run הן הענייןיש פה סיכנרון על this ושורה מתחת סינכרון על buffer שהוא שדה של this... public class ProtocolTask implements Runnable { private final ServerProtocol _protocol; private final StringMessageTokenizer _tokenizer; private final ConnectionHandler _handler; /** * the fifo queue, which holds data coming from the socket. Access to the * queue is serialized, to ensure correct processing order. */ private final Vector<ByteBuffer> _buffers = new Vector<ByteBuffer&…

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  9. שלום. הורדתי mysql 4 התקנתי... YEY PHP 4 מותקן גם וגם תוכנת שרת. השרת תומך PHP, וניסיתי להתקין פורום לדוגמא, שדורש PHP ומסד נתונים, MYSQL עכשיו, כשאני מתקין את הפורום הוא כותב לי שגיעה, משהוא עם הססמה, משהוא מוכן להסביר לי בקצרה איך מתפעלים MYSQL?? בבקשה.. :

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. Started by bdoron,

אני קורא על sessions בasp.net ורושמים פה שיש כמה מצבים של סשנים, הדיפולטי הוא inproc שהוא בעצם מאחסן את כל הסשנים בworkerprocess , קראתי על יתרונות וחסרונות ורשמו שאחד החסרונות זה : scalability can be an issue, מה זה אומר בעצם? מה הכוונה סקלביליטי? תרגמתי את זה בגוגל טרנסלייט ואל תצחקו אליי חחחח וזה מדרגתיות או הרחבה אין לי שמץ של מושג למה הם מתכוונים אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. Started by golla,

יש לי שאלה קטנה: מה שלא מובן לי זה החלק של ה-ON יצרתי העתקת של אותה טבלה ובשביל שלא יהיו לי כפילויות אני צריך לשים את הסימן גדול או קטן ב-ON בין השדות המקשרים מה שאני לא מבין זה למה דווקר בינהם....למה דווקא בין E2 ל-O1 יש לי גדול מ..ובאחרים יש לי שוה... השאלה של התרגיל הזה הלכה ככה: 1. הצג את כל העובדים (זוגות) אשר טיפלו בהזמנה שבוצעה באותו תאריך

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  12. אני בונה כרגע פורטל ושאני מנסה להיכנס אליו עם דפדפן EXPLORER אני לא מצליח ועם FIREFOX הוא רץ חלק הפורטל מבוסס HEBNUKER בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. Started by gabi21,

נתקלתי בבעיה אני מנסה לבנות סקריפט שישלח PING לסדרה של כתובות מ 192.168.1.1 עד 192.168.1.20 אבל אני לא מצליח להבין מה הפקודה שאני צריך להכניס כדי שזה יעבוד מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, יש לי שאלה שמטרידה אותי זמן רב ולא מצאתי לה עדיין פתרון. אני רוצה לדעת איזה opcode יש לפקודה מסויימת ובפרט אני מעוניין לדעת את ה-opcode של הפקודה .imul לדוגמא: cmp al,03h בעזרת שורה זאת אני יודע האם הפקודה היא add או לא. אז איך אני מוצא אולי טבלה של opcodes כאלו (ניסיתי את גוגל. זה לא כל-כך עזר כפי שאתם מבינים)? תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  15. Started by c5123,

טוב אז אני מבין את ההסבר ל byte אבל את word לא כל כך :s07: החלק של (dx ax) לא ברור זה dx כפול ax ?? או שסתם אומר שהשארית תהיה ב dx?? אם משהוא יכל להסבר תודה מראש <blockquote>when operand is a byte: AL = AX / operand AH = remainder (modulus) </blockquote> <blockquote>when operand is a word: AX = (DX AX) / operand DX = remainder (modulus) </blockquote>Example:[pre]MOV AX, 203 ; AX = 00CBh MOV BL, 4 DIV BL ; AL = 50 (32h), AH = 3 RET[/pre]

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Buffer,

היי, יש לי תרגיל ליום ראשון ואני ממש תקוע עם מימוש של איטרטור ע"י מחלקה פנימית או לא(ז"א בכל דרך אחרת, ע"י מימוש אופרטורים או משהו). אשמח להסבר על דרכים טובות למימוש איטרטור ב-C++ תודה, אור.

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  17. Started by Ystyle,

שלום לכולם, התחלתי להתעסק במחלקות וניסיתי ליצור מחלקה שמתחברת למסד, זה הקוד: <?php class db { var server; var dbname; var username; var password; function connect() { $this->server = "localhost"; $this->dbname = "ishows"; $this->username = "root"; $this->password = ""; mysql_connect($this->server,$this->username,$this->password); mysql_select_db($this->dbname); } } $db = new db(); ?> אני מקבל את השגיאה הבאה: ואין לי מושג מה לא בסדר. למישהו יש?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  18. עולמון: תוכי(1,[צהוב,לבן,אפור]). תוכי(2,[חום,אדום,אפור]). תוכי(3,[צהוב,לבן,אפור,חום,אדום]). תוכי(4,[לבן,חום]). למצוא את התוכי שיש בו את כל הצבעים, במקרה זה תוכי 3. צריך להישתמש בשלילה. זה מה שנסיתי (לא עובד): הכי_צבעוני(_תוכי):- תוכי(_תוכי,_צבעים), לא ( תוכי(_,_צבעים_אחרים), חבר(_צבע_אחר,_צבעים_אחרים), לא(חבר(_צבע_אחר,_צבעים)) ). הפלט הוא: _תוכי = 1 ... _תוכי = 4 בקיצור כל התוכים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ohad5g,

[list type=decimal] [*] שאלה צריך ליקלוט סדרה של 3 דלת ספרתים איך לעושת בדיקה תקינות [*] האם השלשה של המספרים חוקית ולא מפסיקה את מהלך הבדיקות. תמצא ותדפיס את ערכו של המספר הגדול ביותר בכל שלשה של מספרים שנקלטה.תבדוק עבור כל שלשה של מספרים, האם הגדול ביותר הוא חיובי או אפס, אם הוא חיובי, תחשב ותדפיס את השורשהריבועי של המספר, אחרת, התכנית תדפיס "המספר שלילי ולכן אין לו שורש" תבדוק האם בתוך השלשה שנקלטה יש מספר ראשוני, במידה וכן תדפיס אותו עם הערה מתאימה. void main () { int a, b ,c,tamp=0 ; scanf("%d%d%d",&a,&b,&c); while(tamp>100&& tamp<1000) { if(a<b && a<c) printf("the big number is:\n",a ); else i…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  20. אני מקווה שאני במקום הנכון (מצטער מראש אם לא) השאלה שלי היא כזאת אני מחפש דרך לשלוח אימייל מועצב הכולל תמונות קישורים וטקסט. ניסיתי עם האאוטלוק והוא שולח את התמונה בפנים , הבעיה שהוא לא מגיע ישירות לכל אימייל לדוגמא בוואלה הוא מגיע כתמונה מצורפת ולא בתוך האימייל. יש לי אתר ASP.NET ושאני שולח דרך מערכת הניהול שלו הוא כן שולח טוב (גם לוואלה) אני רוצה לשלוח אימיילים מעוצבים גם מחוץ למערכת הניהול, והבנתי שהפיתרון הוא לשלוח ב HTML ובו להוסיף מה שאני רוצה. 1. האם זה נכון או שיש לי דרך יותר טובה לעשות את זה ? 2. איך לשלוח HTML באאוטלוק כי שאני מדביק קוד הוא לא "קורא" את זה כקוד? אשמח לרעיונות ועזרה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  21. Started by OC,

באיזה שפות תיכנות בונים תוכניות למחשב כף יד? למשל C++ עם אני בונה תוכנית רגילה ומעביר למחשב כף יד הוא יוכל לקרוא אותה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  22. Started by B0necrack3R,

שלום לכולם! אני בונה אתר לחברה ללימוד נהיגה, וחלק מהאתר צריכה להיות מערכת בסיס נתונים היא תראה כך: כל תלמיד יכנס בעזרת שם משתמש שלו וסיסמא, בדף שיוצג לפניו ייוצגו פרטים שלו,כמה שיעורים לקח וכו'.. תהיה גם גישת סופריוזר של המורה אשר יעדכן את כל הפרטים!! אין לי שום מושג ב ASP.. מישהו בבקשה יכול להפנות אותי לדוגמה דומה או למדריך טוב שאמור להסביר לי הכל!? או שאולי לדעתכם כדאי לעשות את זה ב VBSCRIPT? תודה רבה מראש!!!(:

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. Started by skywalker131,

document.getElementById('mnu').style.fontsize="4"; אני לא יודע בדיוק איך כותבים את זה נכון ואני לא מוצא דוגמה שתוכל לעזור לי ב-W3..... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yudi770,

שלום

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אשמח עם מישהו יודע איך עושים את זה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.