תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
בשפת C הגדרתי שני structures: typedef struct { int x; int y; } a; typdef struct { int x; float y; int z; } b; אני רוצה לכתוב פונקציה שתבצע פעולה זהה על המבנים אבל אני צריך לשכפל אותה בגלל שוני ה TYPE לדוגמא : int foo_a(a* s) { return (int)(s->x +s->y); } int foo_b(b* s) { return (int)(s->x +s->y); } איך אפשר לאחד לפונקציה אחת ? שנראית בערך כך: int foo(void *s) { return (int)(s->x + s->y); }
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למה אני מקבל שגיאות (formal parameter one diffrent from declaration) על הפונקציה הבאה? : void sort(float **mat,int n) { if(n==0) return; qsort(mat[n],sizeof(mat)/sizeof(mat[0]),sizeof(mat[0]),comp); return sort(**mat,n-1); } היא מקבלת מטריצה וגודל המטריצה, עוברת שורה שורה במטריצה וממיינת אותה תודה [br]
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום... אני צריך לכתוב פונקציה כזאת..: אני מקבל ממנה CHAR אני צריך להדפיס את הערך הבינארי שלו.. ובנוסף אני צריך לשחק עם הביטים למשל להזיז את הביט הראשון למקום 3 וכו'... איך עושים זאת?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קוד של מחשבון שפתחתי בפרויקט חדש WINDOWS APLLICATION (שאני מריץ אותו נפתח חלון של מחשבון כמו בווינדוס) ויש לי WEB APLLICATION עכשיו באתר שעשיתי יש לי תמונה של מחשבון ואני רוצה לעשות שברגע שאני לוחץ על התמונה זה מריץ את הקוד של המחשבון ולמעלה אותו ורציתי לדעת איך מרייצים את הקוד מחשבון בWEB APPLICATION .
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני מנסה לפתור ואני לא בטוח בדרך פעולה שלי השאלה : וזה מה שאני עשיתי: static void Main() { } static void Sum2Biggest(int n) { int Fmax = 0; int Smax = 0; int sum; Console.WriteLine("Enter Val numbers:"); n = int.Parse(Console.ReadLine()); for (int i = 0; i <= n; i++) { Console.WriteLine("Enter Number:"); int val = int.Parse(Console.ReadLine()); if (Math.Max(Fmax, val)) Fmax = val; else if (Math.Max(Smax, val)) Smax = val; } sum = Fmax + Smax; }
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו בבקשה יכול לעזור לי לפתור את השאלה הבאה: כתוב פעולה המקבלת שני מערכים של מספרים שלמים,a ו-b. הפעולה מחזירה מערך חדש שהוא מכפלת שני המערכים a ו-b/ הקפידו שסדר הגודל של הפעולה יהיה (O(n. נלקח מספר עיצוב תוכנה מבוסס עצמים בשפת C# - פרק 5 - יעילות - ע"מ 146 שאלה 17. להלן קישור: http://sites.huji.ac.il/science/unit4_2007/Csharp/chap5-Effic-CS.pdf הצלחתי ליצור פעולה שתעשה את זה, הבעיה היא שסדר גודל הפעולה שלי הוא (O(n^2. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני יכול לפתור את השאלה הזאת שסדר גודלה יהיה רק (O(n
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להציג הודעת שגיאה כמו בתמונה למטה? ועוד משהו... אני לא כל כך מסתדר עם VISUAL STUDIO אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני שומר את התוכנית שלי כקובץ EXE? תודה לעוזרים עריכה עם ההודעה הסתדרתי, אבל עדיין לא יודע איך לשמור כEXE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחלתי ללמוד C#.. חשבתי לבנות תוכנית שמקבלת מספר בינארי, לדוגמא 111, ומחזירה את המספר בעשרוני(7).. הבעיה היא, שכדי להמיר מספר בינארי לעשרוני צריך לקחת כל ספרה בנפרד ולהכפיל אותה ב2 בחזקת המיקום.. מה שאומר, שאם אני מקבל מספר כמו 11001 אני צריך להפריד אותו ל 1 0 0 1 1 ואני לא יודע איך אפשר לעשות כזה דבר.. עוד דבר, מישהו מכיר אתר עם כל מיני פרויקטים קטנים עם קוד המקור שלהם ככה שאפשר לעבור על הקוד וללמוד ממנו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע טופס שאחד האלמנטים שיש בו הוא timer, שגורם לכפתור ספציפי בטופס כל שנייה לערך להילחץ (ומין הסתם לחיצה על הכפתור מבצעת מספר פעולות). לצורך העניין אין לי כרגע מגבלת זמן לתוכנית, הטיימר מופעל דיי בתחילת הריצה, ומופסק ממש לקראת סוף התוכנית. השאלה היא: במהלך כל הזמן הריצה של התוכנית, האם ניתן לבצע פעולות נוספות כשה timer רץ ברקע? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יצרית LABEL ו TEXTBOX עכשיו הם ב" InitializeComponent " כך: public System.Windows.Forms.PictureBox pictureBox1; public System.Windows.Forms.Label label1; public System.Windows.Forms.RichTextBox richTextBox1; אני רוצה לגשת אליהם ממחלקה אחרת ואני לא מצליח משום מה הוא מזהה את האובייקטים רק במתודה של public Form1() איך אני ניגש אליהם ממחלקות אחרות כיצד אני מגדיר זאת ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך אני יכול להעביר מידע בין שתי FORM? ניסיתי לקרוא לפעולה ממשתי הפורמים בשם משותף static,אבל אז אני לא יכול לגשת לתכונות של הform,יש לי הודעת שגיאה: "keword 'this' is not valid in a static property static method or static feild initializer" איך אני יכול להעביר תכונה כמו: this.button.Text מform מסוים לform אחר? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 22 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
זה בנושא בעיות מינימום ומקסימום . אני לא ממש מצליח לפתור את התרגיל אם מישהו יכול לתת לי תשובה או הסבר למחר אני ישמח מאוד!!! ספר: יסודות מדעי המחשב בספת c# חלק א . עמוד 131 תרגיל 49:::. ביום ספורט מתחרים התלמידים בקפיצה לגובה . פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט את תוצאות הקפיצה עבור 8 תלמידים . פלט האלגוריתם הוא הצגת הקפיצה הגבוהה ביותר ומספרו הסידורי של התלמיד שקפיצתו הגבוהה ביותר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך מבצעים delete על מערך דו ממדי דינאמי, האם צריך לבצע delete על המצביע וגם על המצביע הכפול? וא"כ, מהו התחביר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מבצעים delete על מערך דו ממדי דינאמי, האם צריך לבצע delete על המצביע וגם על המצביע הכפול? וא"כ, מהו התחביר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מהו התחביר ל-קלט של מחרוזת? רשמתי כך ; [char machrozet[81 ;( gets(machrozet והוא מראה לי שגיאה מתחת ל gets
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתשמש ב HASH MAP של STL ומקבל את השגיאה הבאה בעת קומפילציה: C2668 לפי מה שאני מבין אני אמור לממש איזהשהו פרדיקט השוואתי של האיברים שאני מחזיק ב HASH (אובייקטים משלי ולא טיפוסים בסיסיים) מה שכן אני לא מבין בדיוק איזה פרדיקטים אני אמור לממש חיפוש בגוגל וב MSDN לא הניב הרבה תוצאות.. אשמח לעזרה ממיש יצא לו לגעת בזה (דוגמא תתקבל אפילו עוד יותר בברכה) מקס.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! התחלתי ללמוד c ++ וניתקלתי בכמה קשיים אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי בבקשה . http://vlib.eitan.ac.il/cplusplus/index6.htm את שני האחרונים לא הבנתי מדוע x=3 y=4 ( בלפני האחרון ) , זה משהו בנוגע לצד של ה++ ? ובהכי אחרון מדוע x=4 y=4 האם גם זה קשור בצד של ה ++ ?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
set<int> coll4; copy (coll1.begin(), coll1.end(), // source inserter(coll4,coll4.begin())); // destination מה תפקיד coll4.begin() בשורה השלישית ןלמה זה לא משנה לי עם אני שם קול4.סוף במקום קול4.התחלה?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד כרגע על תוכנה (ב c++) שבה יש לי מחלקה שמקבלת את סוג ה container כטיפוס ב template: template <class Cont> class MyClass { //.. } כשה container הוא מה STL ותמיד של מחרוזות. במחלקה יש לי פוקציה שמחזירה iterator לפי אינדקס: template <class Cont> typename Cont::const_iterator MyClass<Cont>::GetIteratorOf(const Cont& c, int i) { Cont::const_iterator iter = c.begin(); while ((i-- > 0) && iter != c.end() ++iter; return iter; } אני רוצה לעשות specialization עבור vector של מחרוזות כך שלא יעבור בלולאה אלא יבצע גישה בעזרת האינדקס. השאלה שלי היא איך אני יוצר iterator עבור איבר מסויים ב vector כך שאני אהיה בטוח שלא מתבצעת שו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך יוצרים חלון קופץ לתמונה או סרטון ? חלון שאין לו את הגבולות של ה EXPLORER והוא לא נחשב כחלון חדש אלה חלק מהדף ! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בפונט שיש רק לי במחשב ואין לאחרים ואני רוצה שזה יציג את הפונט הזה אצלהם?? אני צריך להעתיק את הפונט הזה לאנשהו? או להגדיר מקום שממנו הוא יופיע?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רציתי לכתוב תוכנית שעושה כפל חילוק + - בINPUTDIALOG ועשיתי כזה דבר \ import javax.swing.JOptionPane; import java.math.*; public class Addition { public static void main( String args[] ) { int op = 0; int sum = 0; String firstNumber = JOptionPane.showInputDialog( "Enter first integer" ); String secondNumber = JOptionPane.showInputDialog( "Enter second integer" ); int number1 = Integer.parseInt( firstNumber ); int number2 = Integer.parseInt( secondNumber ); String o = JOptionPane.showInputDialog( "1=* 2=+ 3=- 4=/" ); int op3 = Integer.parseInt( o ); if(op3==1 ) { sum = number1 * number2; // add numbers }…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 4 מחלקות ראשית נימ1 נימ2 מבנה נתונים שתי הנימים אמורים לעבוד על אותו האובייקט מסוג "מבנה נתונים" שמוגדר במחלקה הראשית. איך אני גורם להם לעשות את זה? ב CPP הייתי משתמש במשתנה גלובלי או שולח לשניהם מצביע אבל כזכור לי אין בJAVA מצביעים..
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך אני יוצר JTABLE עם כותרות לעמודות ושורה אחת של מידע (בלי מידע)?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
זה אפשרי לקלוט ככה ב Applet? כי באפליקשן הצלחתי וב Applet לא..ואם כן אפשר תקוד:] [אני בעצם מתכוןן לריבוע הזה שמכניסים אליו תקלט]
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-