תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני סטודנט להנדסה, ולאחרונה מידלתי תנועה של רכבי ימי שאני מתכנן. המודל הוא למעשה בסך הכל קו הנע בצורה מסויימת בתוך מיים (שוחה) כעת אני מעוניין לעשות סימולציה של תנועת המיים (מישורי) על פי תנועת המודל שלי (כלומר אני מעוניין לשים את המודל בתוך שדה חלקיקים או שדה זרימה וקטורי ולראות את התנהגות השדה). כל התכנון מתבצע במטלב האם מישהו מכיר קוד לעניין/ toolbox מתאים או אפילו מקור טוב לקריאה ממנו אוכל לשאוב את הידע הדרוש? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות אתר שיכול להכיל משתמשים רשומים. האתר הוא מעין אוניברסיטה אונליין. באתר ה"תלמיד" צריך להיות מסוגל להירשם. כמו כן, להיות מסוגל לקבל ניקוד על ווידאו (כך שצריך לדעת איזה משתמש צפה באיזה ווידאו ולזכות אותו בניקוד על כך). יתרה מכך, האתר צריך להיות מסוגל לקבל תרומות באמצעות paypal וגם באמצעות אשראי (אמריקאי). האם כל אלו אפשריים באתר מבוסס wordpress? האם כדאי להימנע אולי מ wordpress? המלצות אחרות? אגב - נכון להיום האתר מאוכלס אצל חברה עצמאית שעולה לנו הון! וזה לא יכול להימשך ככה. אני מנסה לקחת את המושכות לידיים. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי באתר שלי, מתחת לקישורי האתר, שמתי תמונות מתחלפות בעזרת jquery. עכשיו כשאני רוצה לעשות תפריט נפתח בעזרת css, למרות שהוספתי- Position:absolute !important; התפריט, ברגע שהוא נפתח, הוא נכנס מתחת לתמונה.. אשמח לרעיונות לעקוף את הבעיה מבלי להשתמש בjs תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הממשק משתמש שלי: הוא מציג מידע שמתעדכן באופן רציף וכאשר אני מזיז ג'ויסטיק או איזו אנימציה שהיא המידע קופא, (ממשיך להתעדכן ברקע) אבל לא על הקנבס , השאלה היא האם אפשר לעשות את ה LISENERים בטרדים? ואם כן לעשות אותם סינכרונים או אסינכרונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דף פיסבוק שעבר את ה 5000 חברים, אני מעונין להפוך אותו לאפליקציה פיסבוקאית, ללא מטרת רווח כרגע אלא כשירות לקהילה (אולי בעתיד אפשר לחשוב על מודל כלכלי ) מחפש מתכנתים שרוצים ויכולים לעזור אלכס art34y@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין בכלל בתִכנות זה לא התחום שלי. אנה אִזרו לי אולי בדוס או פסקל שאותם אני למדתי בסיסית אני רוצה בשביל תוכנת FRAPS ללחוץ על מקש F9 כל חצי דקה כי התוכנה FRAPS בגִרסה החופשית עוצרת כל 30 שניות את ההקלטה מהמשֹחק BF4 וזה מפריעה לי בריכוז במשחק ללחוץ כל חצי דקה על מקש F9 כששעון על היד (בטיימר) מצלצל (זה כל כך מפריעה לי שהסרט\משחק לא יוצא טוב). השאלות שלי הן: 1) אם אפשר לרשום את הפקודות בפורום ללא גרפיקה וללא משתנים (במידה וזה קצר) ואת השֹפה? זה יעזור לי מעוד 2) אם בכלל זה אפשרי בתִִכנות ואני נִמצא באשכול הנכון בפורום? תודה מראש לכל העונים על השאלות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מכירים את האתר draw.io? http://www.draw.io/ זו בעצם אפליקציית web ממש נוחה, ליצירת תרשימים למינהם. (בדומה ל-Visio של מיקרוסופט) אחרי שבדקתי המון תוכנות ל-Windows, הכי נוחה שמצאתי למטרה הנ"ל היא דווקא לא תוכנה ל-Windows, אלא אפליקציית web. הסיבה שהיא כל כך טובה היא נוחות השימוש בה. א תנסו לעבוד איתו, ותשוו תוכנות אחרות לאותה מטרה, תראו איך שהיא פשוט לוקחת את כולם בקלות. לצערי הרב, החברה שכתבה את זה לא כתבה גרסא שרצה פשוט על מחשב רגיל, שאין בו חיבור לאינטרנט (לדוגמא כשאתם עם לפטופ ומחוץ לבית) והייתי מאד רוצה לעבוד עם התוכנה שלהם, בלי להצטרך להיות מחובר. כיוון שזה מבוסס JavaScript, רציתי לשאול מישהו שמבין בפיתוח web: האם זה מעשי? כמה זמן ייקח לי להמיר את זה למשהו שרץ על…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לאחסן את האתר שלי בארץ (הפעם. הייתי בברינקסטר). לא בא לי שוב הפיצול הזה בין DOMAIN CO.IL לשאת אחסון בחו"ל. אני רוצה שהכול ישולם במקום אחד. האתר פשוט מאוד, ולא דורש שום דבר מיוחד. יש המלצה למקום אחסון שיתן לי גם co.il?
-
שלום! יש למישהו מושג למה באתר הזה התפריט לא עובד במסך הצר של סמרטפון? http://www.smadar-short-stories.co.il/ לעומת זה, שזה כן עובד (אותה תבנית): http://twentythirteendemo.wordpress.com/ תודה שריה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את גרסת EXPRESS, לפי בקשת המרצה שלנו מהלימוודים בסלע, אני רוצה לעבוד על התוכנה אבל אני לא מוצא שם ב C# את אפליקציות WPF/CONSOLE איך אני משיג את זה? האם זה חינמי בכלל? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
קראתי שWPF יש לו שכבה עליונה, למה בכלל הארכיטקטורה של WPF בנויה משכבות, מה זה נותן שיש 3 שכבות managed layer ו unmanaged layer ו core אף פעם לא הבנתי את הנושאים האלה כמו שצריך למה צריך שכבות? אשמח להסבר פשוט עם דוגמא פשוטה תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי קובץ wsdl של web service ועכשיו אני צריך להכין ממנו CRUD web api. המטרה הסופית היא שבעזרת javascript אני אוכל לפנות לapi שיספק נתונים מהweb service הזה. מישהו יכול לתת לי כיוון באיזה טכנולוגיה אני צריך להשתמש בעולם ה .net? web api? odata? asp.net mvc? אני ברמת מתחיל לגמרי בכל מה שקשור ל .net אז אני מקווה שהשאלה שלי מובנת. אני מאוד אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי בכיוון הנכון
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
יש לי פרויקט בWPF שפתחתי עוד פרויקט תחת אותו solution והצהרתי בפרויקט את השורה הזאת xmlns:local="clr-namespace:Session" שתחת הפרוייקט Session קיים מחלקה בשם doron לדוגמא איך אני פונה אל אותה מחלקה? ראיתי דוגמאות שאומרות לי לעשות ככה : <local:Person> <x:Arguments> <x:String>Joe</x:String> <x:String>McDowell</x:String> </x:Arguments> </local:Person> על xmlns:local="clr-namespace:Session" הוא לא רושם לי הודעת שגיאה, אבל כאשר אני מנסה להשתמש בlocal:classname הוא רושם לי הודעת שגיאה איך אני פונה למחלקה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתרגיל מצורפת תמונה עם התרגיל ניסיתי בכמה דרכים ואני עדיין לא מצליח להשלים את התרשים כמו שצריך אני חושב שיש משחק כלשהו עם ה- big
-
- 1 תגובה
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, אם יש לכם את החשק לתכנות ובא לכם להיות חלק מפרויקט חדש אז זה בשבילכם. הרעיון: פיתוח אפליקציה בחודש שלב ראשון - רישום חברים לפרוייקט. שלב שני - החלטה על הפרויקט. שלב שלישי - חלוקה של פרוצדורות לאחוזים מהפרויקט שלב רביעי - אינטגרציה. שלב חמישי - q. a. שלב שישי - הפצה. אם אתם בעניין אשמח שתקחו חלק, צרו איתי קשר.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני מנסה למחוק רשומות שמוצב בהם null אין לי שמץ של מושג איך בכלל הם מפתחו ואני לא יכול למחוק אותם!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
#include <stdio.h> #include <stdlib.h> int get_newsize_CAP(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'64' && arr[i]<'91') newsize++; return newsize; } int get_newsize_small(char arr[]){ int i; int newsize=0; for(i=0;arr[i]!='/0';i++) if (arr[i]>'96' && arr[i]<'123') newsize++; return newsize; } void char_split(char A[],int sizeA,char **B,char **C) { int sizeB = get_newsize_CAP(A); int sizeC = get_newsize_small(A); int i,j=0,k=0; *B = (char*)calloc(sizeB,sizeof(char)); *C = (char*)calloc(sizeC,sizeof(char)); for(i=0;i<sizeA;i++) { if (A[i]>'64' && A[i]…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לכתוב תוכנית שתיקח טקסט תמיר אותו למערך ואז תיצור מערך נוסף שכולל את המילה ואת מספר הפעמים שהמילה מופיע במערך אז עשיתי ככה: [FONT=Arial]$arr = "Amid all the diplomatic wrangling, it is Ukrainians who are most directly affected. And they hardly are speaking with one voice.Furor in the western part of the country over Yanukovych, his powers and his bringing Ukraine closer to Russia led to his ouster. Now, most people here support the new government and oppose Russian intervention, as well as the prospect of Crimea becoming part of Russia.[/FONT] [FONT=Arial]The sentiment tends to be very different in Crimea -- which was part of Russia until being given to Uk…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בניתי ממשק שהמשתמש יכול להוסיף נתונים ל DB, באפשרותו למחוק רשומות ולעדכן אותם. כיצד אני יכול לשפר את עדכון הרשומות בצורה ויזואלית, כאשר המשתמש לוחץ על הרשומה היא תהפוך ל <input> עם כפתור עדכן. כמו שיש ב PHPMYADMIN. תודה עמית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד קצת את הנושא הזה והייתי רוצה לוודא שאני הבנתי נכון, הפקודות עובדות רק על byte וכאשר אנחנו מזיזים את הביטים הביט האחרון שיוצא החוצה עובד לדגל הנשא זאת אומרת אם יש לי byte כזה : 10000000 ועשיתי SHL של אחד אז בעצם תוכן הbyte הוא אפס ודגל הקרי קיבל את ערך הביט האחרון ולכן הוא אחד צורת הפקודות הבנתי שהיא כזאת SHL D,CL זה אומר שכל אופרנד יעד שאני בוחר צריך להיות בגודל byte ואם אני רוצה להזיז צעד אחד אני רושם SHL D,1 אם אני רוצה להזיז יותר מביט אחד אני צריך להשתמש באופרנד CL , הבנתי שאני יכול להשתמש רק באופרנד CL ולא באופרנד אחר, שימוש באופרנד אחר יגרום לשגיאת קומפילציה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את האתר הזה: http://www.apptreck.co.il/ הבעיה שלי זה שהתמונה בעמוד הראשי לוקחת זמן להטען והייתי רוצה שהעמוד יחכה לפני שהתמונה טטען יש אפשרות כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני פותח פרויקט אישי ואני הייתי רוצה לדעת מבין אלה בפורום שעובדים כבר בתחום, איך מבחינת הספריות והתתי ספריות שצריכות להיות בספרית הפרוייקט הבנתי שזה הולך בצורה הזאת: 1. ספריה ראשית בעלת שם הפרויקט 2. בתוך הספריה הראשית ספריה של גיבויים של הפרויקט 3. עוד ספריה בתוך הספריה הראשית של דפי הפרויקט , תכנון .. ( WORD וכאלה מצגות ודיאגרמות. ) אשמח לדעת מה עוד... אגב איזה שם הספריה של הword וכאלה נקראת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאני פותח מודעות דרושים בתחום התוכנה אני רואה הרבה דרישות כמו דרישה לידע משמעותי בLINUX או נסיון בפיתוח בסביבת LINUX אני כרגע לומד תואר במדעי המחשב ורציתי לדעת מה הכוונה שהם רושמים את זה כדי ללמוד את זה, האם זה סתם לדעת איך לכתוב קוד במערכת של LINUX או משהו יותר מזה. אני מתעניין בעיקר בתכנות בJAVA והתחלתי ללמוד ANDROID לא מזמן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תחילה אני ארשום לכם את הקוד שרשמתי ואחרי זה אסביר שתבינו מה הבעיה... זה הקוד : string _dataString = ""; protected void Page_Load() { DataSet _ds = new DataSet(); _ds.ReadXml(Server.MapPath("Customers.xml")); DataTable _dt = new DataTable("Menu"); /* creating Columns to Ment table */ DataColumn _dc; _dc= new DataColumn("name"); _dt.Columns.Add(_dc); _dc = new DataColumn("price"); _dt.Columns.Add(_dc); _dc = new DataColumn("calories"); _dt.Columns.Add(_dc); _ds.Tables.Add(_dt); DataRow _dr = _ds.Tables["Menu"].NewRow(); _dr["name"] = "yori"; …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-