תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה לכל האוזרים אני רוצה להגדיר משתנה שיהיה בrom ולא בram (C#) איך אני עושה את זה עם אפשר והאם אפשר שאני יגדיר משתנה ל34 ובפעם ההבאה שאני יכנס לתוכנה המשתנה יהיה 34 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ב DB טבלה כמו בתמונה T1 אני רוצה להציג אל המסך / ליצור ב DB / וכו טבלה כמו בתמונה T2 : לבחור רק חלק מהעמודות, ושלא יהיה משהוא שחוזר אל עצמו איך עושים את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי יש לי MappingException בעיקבות עבודה על NHibernate אשמח לעזרה אני עובד על הקוד הבא Configuration cfg; try { cfg = new Configuration(); cfg.AddAssembly("NHibernate.Auction"); } catch (Exception ) { throw ; } אני מקבל {"Could not add assembly NHibernate.Auction"} System.Exception {NHibernate.MappingException} לא ברור לי מה אני צריך להכניס כפרמטר ל AddAssembly כדי לגרום ל NHibernate לחפש את הקובץ העל הסיומת hbm.xml אשר אגב מוגדר כ Embedded Resource חשבתי שאני צריך להכניס את השם של הקובץ קונפיגורציה שלי אבל זה מחזיר שגיעה דומה {"Could not add assembly app.config"} System.Exception {NHibernate.MappingExcept…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! ב sql server הגדרתי מפתח ראשי בטבלה כ guid, השתמשתי בפונקציה ()newid אבל כאשר אני יוצר רשומה חדשה על-ידי טכנולוגיית entity, אני מקבל ID של הרבה אפסים, אולי התשובה כאן: http://stackoverflow.com/questions/7001362/guid-of-00000000-0000-0000-0000-000000000000-causing-merge-index-violation אך לא הבנתי איך ליישם... קשור ל IsDbGenerated=true ?? לא יודע, איפה מגדירים את הפרופרטי הזה. תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מקצה זיכרון עם מאלוק לבאפר כלשהוא שמקבל אותיות char * buffer = (char*) malloc, ובאחת מהאותיות אני מכניס 0 כלומר null הבאפר מסרב לקבל עוד ערכים ופשוט נקטע (אני מסתכל בדיבגר) , לעומת זאת אם אני מקצה מערך בצורה רגילה char buffer[10] אין אם זה שום בעיה , למה זה קורה ?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
ניסתי לעשות form עם בדיקה של js והבדיקה לא עובדת זה פשוט ממשיך לדף הבא במקום להציג לי שגיאה <script language="javascript> function check (user_reg) { var name= user_reg.user_name.value; var password= user_reg.user_password.value; var category= user_reg.user_category.value; var url= user_reg.user_url.value; var banner= user_reg.user_banner.value; var lang= user_reg.user_lang.value; var email= user_reg.user_email.value; var benner_len= benner.length(); var url_len= url.length(); if (name.length < 2) { alert("שם משתמש חייב להיות בעל 3 תווים לפחות"); user_reg.user_name.focus(); return false; } if (password.length < 4) { alert("אנא הכנ…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני בונה פורום ואני צריך סקריפטים לעיצוב וכאלה. בעיקר אני צריך את מדריך איך לעשות מסגרת לפורום זה הכי דחוף לי בבקשה עזררה.....
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
נתנו לי מערך בגודל 3 עם איברים בגודל ידוע. אני צריך לבנות קוד שמוצא את המספר הקטן ביותר. זאת השאלה (ניסוח של המרצה): 1. ממש באמצעות שפת אסמבלי של MIPS תכנית המוצאת את האיבר המינימלי במערך, וכותבת אותו לתוך האוגר $S3. נתון כי n, האורך של המערך, מאוחסן ב-$S0; הכתובת של תחילת המערך מאוחסנת ב-$S1; ואורך כל איבר במערך הוא מילה אחת. בתכניתך, אין לכתוב לאוגרים $S2-$S0. זה הקובץ לתוכו אני צריך להזין את הקוד: (ישנו סעיף נוסף ולכן יש בקובץ לתוכו אני כותב את השאלה קטעים שעלולים להראות לא קשורים.) #Aceessory file for HW2. .data n : .word 3 vec1: .word 3 1 2 vec2: .word 1 -1 1 #DO NOT CHANGE THE GIVEN CODE LINES HENCEFORTH .text main: la $s0 n lw $s0 0($s0) #s0=n …
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב ובלימודים אנו לומדים את שפת C++ איך אני מריץ ב VS2022 על שפת C++ כי כשאני מריץ הוא מבקש לי את מה שבתמונה
-
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל בהצלחה בהצלחה עם הפורום החדש... ועכשיו לנושא המרכזי, אני רוצה להוסיף לתוכנה שבניתי ב JAVA פקודות מספריות שהורדתי מהאינטרנט הבנתי שאני צריך להוריד את ה Java Runtime Environment , הורדתי אותו ומה אני צריך לעשות איתו? איך להפעיל את התכנית אחרי ההתקנה?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש ספר ללימוד בנית אתרים למתחילים, כמובן לא דברים ממש בסיסים באינטרנט... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום אני מעונין ללמוד לבנות אתרים בשפת PHP . אין לי נסיון בשום שפה אחרת..אני מתחיל מאפס בכל הקטע של התיכנות.... אז אני צריך לינקים למדריכים וגם תוכנות עם צריך תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי קוד JS שמאמת מילוי נתונים בטופס. אם מנסים לשלוח את הטופס זה מקפיץ חלון שגיאה "אנא הכנס מייל" / "אנא הכנס שם" וכו' החלון שקופץ מציג את הטקסט הכל טוב ויפה אבל בצד שמאל של הקובייה. איך הופכים אותו לRTL?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, במסגרת פרויקט שאני צריכה לעשות, אני מפתחת אפליקציה שרצה על הפלאפון וברגע שמי שמשתמש בפלאפון נכנס לאפליקציה מסוימת (נגיד, סקייפ, אינסטגרם וכו') ורוצה להתחבר זה ממלא את שם המשתמש והסיסמה (שהמשתמש שמר במאגר נתונים לפני כן) אוטומטית בשדות המתאימים. בשביל זה אני צריכה לדעת מתי המשתמש נכנס לעמוד login של אפליקציה מסוימת, איך אני יכולה לעשות את זה? ואיך אני יכולה לגשת לתוך תיבות הטקסט?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני רוצה לבנות אתר גלריה כזה למוצרים , יש לכם משהו מעוצב יפה וקליל ? אני יודע ASP.NET וגם PHP אם זה עוזר. פשוט אין לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי כרגע.. בעתיד אולי אפתח משו משלי. אשמח לשמוע על מערכות מומלצות של אתרים ( כמו JOOMLA וזה ). בברכה ,
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש ספריה בה ניתן לבנות כפתורים,צ'קבוקסים וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזו שהיא מחלקה או תוכנית בשפת JAVA שיודעת לקחת קובץ MIDI ולפרק אותו לאקורדים?? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
^^^ כותרת תודה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי מלמעלה איך השפה הזאת עובדת בערך?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ספר טוב שילמד אותי אלגוריטמיקה ושפת с. אני מדבר על מדריך שלם לאנשים בלי רקע בתכנות (כמוני.... ) תודה על כל המלצה מראש.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ידע מצומצם ב-javascript. אני מעוניין להרחיב אותו באמצעות הבנה/כתיבה של סקריפטים להנאתי. חיפשתי איך לבטל את ההודעות הקופצות במהלך הסרטונים ב-youtube. מצאתי את זה: http://stackoverflow.com/questions/23687561/turn-off-youtube-annotations-using-javascript למיטב הבנתי אני צריך רק להוסיף את הקוד לקובץ js (כמובן שיש את ההגדרות בתחילת ה-user script כמו ה-namespace וכו'). לצערי זה לא עובד. נניח כדי לשנות את הצבע של העמוד כתבתי: document.body.style.background = '#8080CC'; וזה עבד. מישהו יכול לעזור בנידון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול שאלה יש לי את הקוד הזה <IfModule mod_rewrite.c> Options +FollowSymlinks RewriteEngine on RewriteCond %{QUERY_STRING} !^param=(.*)$ RewriteRule ^(.*)\.deb$ download_counter.php?file_name=$1 [nc] </IfModule> אני יגיד לכם למה הוא אמור לשמש אני אמור להקליד כתובת אינטרנט עם שם של קובץ שהסיומת שלו היא .deb ואז שהוא יעביר אותי לדף שנקרא download_counter.php ושם יש את הקוד הזה $file_name = mysql_real_escape_string ($_GET['file_name']); $file_name = str_replace("/public_html/","",$file_name); $result = mysql_query("SELECT * FROM table_test WHERE deb_name = '" . $file_name . "'" ); if ( mysql_num_rows ($result) == 0 ) { mysql_query ("INSERT INT…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בconnection strings בתכונה visual studio 2013 הכתבות שקיימם בproperties של המסד לא טובה, היא כוללת את הכתובות של מיקום המסד במחשב. ניסנתי להוריד את הכתובת של התקיה ולהכניס את שאר הכתובת זה לא עזר. ( SqlConnection connection = new SqlConnectionh(conncetion string כדי להתחבר למסד הנתונים אני משתמש במסד ב Service -base Batabase. מה שרשום ב connection string : Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename="C:\Users\pc-name\Documents\Visual Studio 2013\Projects\SimpaleDataBase\SimpaleDataBase\SampleDatabase.mdf";Integrated Security=True;Connect Timeout=30
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-