תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לבנות ביטוי regex שיוכל לזהות סוגריים חיצוניים. הכוונה, בהינתם הביטוי הבא: 5 + ( 2 + 3 + ( 5 - 2 ) + 3 ) + (2 - 5) אני רוצה שהוא יוכל להביא לי את ( 2 + 3 + ( 5 - 2 ) + 3 ) (2 - 5) מספר אנשים אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל שregex לא יכול לספור סוגריים, חיפשתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי על זה מידע. זה אפשרי? למישהו יש רעיון? זה צריך להיות דרך אגב regex בגאווה. עריכה - כמובן שאין לי מושג לגבי המבנה בתוך הסוגריים, יכול להיות עוד אלף סוגריים שנפתחים ונסגרים בפנים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה בקשות לקובץ תרגום של YaBBSE .. אז אני וחבר מ hebscripts אם אתם מכירים הוצאנו גירסא מבוססת על 1.5.1 RC1 (מה שהפורום הזה משתמש) בהצלחה ... http://www.yardenkedar.sites.co.il/yabbhe.zip
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, שדרגתי עכשיו לוונדוס 7, והייתה לי תוכנה בשפת פייטון שעבדה בXP, אבל עכשיו היא לא עובדת ב7. אני פותח את הקובץ, והוא מיד נסגר. הצלחתי לתפוס PS של מה שהוא כותב בנתיים. יש לזה סיבה שתוכנה לא תעבוד על ווינדוס מסוים? מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב אני צריך לקלוט מערך דו-מימדי (מטריצה) שהוגדר בתור # define NUMCOLUMNS 4 # define NUMROWS 5 int matrice[NUMROWS][NUMCOLUMNS]; הבעיה היא שהוא אמור לקלוט את האיברים למערך הדו-מימדי אם אני כותב אותם ככה: 1 0 0 0 3 4 5 6 2 6 4 2 1 6 7 2 וגם אם אני כותב אותם ככה: 1 2 4 5 7 4 2 6 1 6 4 9 6 4 2 0 ובכל מקרה אחר לכתוב שגיאה איך עושים דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הגעתי לסכום האיברים ולמספר האיברים. מה אני עושה עכשיו כדי לקבל את הממוצע?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשאני בא לפתוח web app או web service חדש בvs.net 2003 , חשוב לציין זה רק בשרותי אינטרנט באפלקציות רגילות זה פועל חלק לגמרה (ניסיתי את זה בשפות c# ו j#) זה רושם את הבעיה הבאה: visual studio .net has detected that the specified web server is not running ASP.NET version 1.1. you will be unable to run ASP.NET web applications or services אני חושב שהבעיה היא שיש לי IIS 5.1 ולא 6.0... ניתן להוריד אותו מהאינטרנט? כי ההתקנה של הIIS באה עם הדיסק של הווינדוס קשה לי להאמין שיהיה על הדיסק שתי גרסאות שונות של אותו תוכנה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי חברים! יש לי תרגיל ברקורסיה שאני לא מצליח ואפילו אין לי כיוון. איך אפשר לעשות את התרגיל הבא: כתבו פונקציה רקורסיבית המקבלת מערך של מספרים שלמים (arr), את מספר האיברים בו (size) ומספר שלם נוסף sum. אם קיימת תת-סדרה מתאימה שסכום איבריה הוא sum , הפונקציה מדפיסה את איבריה (בסדר כלשהו) ומחזירה 1, אחרת הפונקציה מחזירה 0. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגד העתקת תמונות בעיקר. וגם בפיירפוקס למשל אפשר לגרור תמונה לשורת הכתובת ואז אפשר לשמור את התמונה. יש אפשרות שגם אם גוררים תמונה לשורת הכתובת, המשתמש יקבל כתובת אחרת? לא אכפת לי אם יראו את המקור דרך הקוד, רק חשוב שזה לא יהיה נגיש בדרך אחרת חוץ מהקוד. זה ממש חשוב. תודה לעוזר/ים (שניצל ושניצל) 8)
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אני צריך לבנות האתר שהרקע שלו הוא כתום - לבן כאשר הם מתחברים באמצע יענו צד אחד כתום כהה הולך ומבהיר וכנ"ל לגבי הלבן יש רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אשמח להכוונה: אני סטודנט (מתחיל שנה ב) יודע מהלימודים C/C++, Java ברמה של של קורס באוניברסיטה, כמו כן גם python ברמה סבירה שלמדתי בעצמי (דרך שני קורסים אחד בסיסי של code academy ועוד אחד מתקדם יותר דרך coursera) ואני יודע להשתמש/משתמש בlinux. הייתי רוצה להצטרף ולעזור לפתח לפרוייקטים של קוד פתוח על מנת להעשיר את הידע שלי ועל מנת שיהיה לי גם דברים להראות שאולי בעתיד בחיפוש עבודה ייראו טוב. איך ומאיפה אני מתחיל? פתחתי משתמש בgithub אבל כל issue למשל שאני מוצא בפרוייקטים ניראה כאילו הידע שלי לא מספיק, אולי אני לא יודע לחפש טוב שם, עוד לא ממש עיכלתי את הממשק. אשמח להכוונה וייעוץ מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
טוב דבר ראשון זה המקום הכי קרוב ללהיות הגיוני לפרסם בו לכן אם במידה וטעיתי אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון טוב בקצרה, דבר ראשון כתבתי זאת הגדרה די רחבה שאולי בעני אנשים מנוסים בתחום תשמע כשקר אבל באופן עקרוני ישבתי על העסק הזה לא מעט זמן וכתבתי תוכנת טלאים שמורכבת ברובה מ VBS קצת רקע על מה באמת מדובר אני מניח שרובכם פה מכירים את התוכנה Speccy ובכן ביקשתי מאדון נחמד באחד הפורומים ב רשת להוריד את Speccy ולהביא לי צילום מסך מהחלון הראשי שלה, מסתבר שזאת משימה שהייתה ממש גדולה עליו והוא כשל בה שלוש פעמים אז חשבתי לעצמי ועלה לי רעיון לנסות לכתוב קובץ אוטומציה שיעשה את העבודה הקשה בשבילו (מורכב מ Bat ,VBS , Speccy גירסא ניידת, IrFanView וגירסאת קוד פתוח של imguruploader…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי תיבת טקסט שאותה לקחתי והמרתי את המשפט למערך של מילים : string[] words = searchResult.Split(' '); עכשיו יש לי database עם מספר טבלאות... האם מישהו מכיר אלגוריתם מהיר לחיפוש המילים האלה בטבלאות? אני משתמש באנטיטי אז החיפוש חייב להתבצע בעזרת DBcontext. עוד דבר, איך אני יכול לדעת שאחד מהמילים היא בעצם עיר שהמשתמש הקליד? ולא אני לא רוצה להפריד את התיבת טקסט ל2 תיבות טקסט שבאחד הוא מקליד את העיר ובשני הוא מקליד שם בן אדם או משהו בסיגנון האם יש דרך מהירה לעבור על המערך של המילים ולגלות מי מהם הוא עיר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם ניתן להשיג קומפלייר לשפת C שיעבוד בU3 או כל DOK אחר?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קטנה בתוכנית שאני כותב בשפת סי... יצרתי שני קבצי H שונים, ואני צריך לעשות include מהראשון לשני ומהשני לראשון... (אחת הפונקציות ב H הראשון צריכה לקבל משתנה שמוגדר ב H השני וב H השני יש שימוש בטיפוס שמוגדר ב H הראשון...) כמובן שזה יוצר המון שגיאות לא ברורות ואין לי מושג איך אני יוצא מהפלונטר הזה. אני יודע איך להתגבר על זה בשפת C++ אבל לא הצלחתי להתגבר על זה בשפת סי אם מישהו יודע איך אני מסתדר עם זה אני אשמח תודה רבה **עריכה** הסתדרתי... פשוט הזזתי את ההגדרות להאדר אחר... תודה בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
פיתחתי צ'אט אינטרנט שבו ניתן לדבר עם אנשים, יש חדרים, יש חיפוש, יש שיחות פרטיות ועוד... אשמח לקבל ביקורת לשיפור הצ'אט, הכתובת: http://chatme.co.il/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהם התנאי הקבלה כדי להיתקבל לקרוס (לא באוניברסיטה) MSCE+MCSA??????????
-
- 41 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני צריך לשלוח טופס מאתר למייל איך אני עושה את זה או יותר טוב מישהו יכול לעזור לי עם זה כי יש לי ידע בHTML אבל אין לי כלום בASP
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי משימה למצוא תוכן מסויים ב ACTIVE DIRECTORY יותר נכון לוודא שכל קבוצה (DISTERBUTION LISTS) המסתיימת עם סיומת "all-", ניתן לשלוח אליה מייל דרך AUTHENICATED USERS ONLY, ישנו TAB שנקרה EXCHANGE GENERAL, ובו יש CHECKBOX בשם FROM AUTHENTICATED USERS ONLY. יש סקריפט שיכול לרוץ ולבדוק מי כן ומי לא? או לתת לי ערך מסויים במידה וכולם כן או כולם לא? או אפילו יותר טוב לבדוק מי לא ולסמן את ה V אוטומטית? תודה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך מריצים דרך RUN בווינדוס קובץ EXE עם פרמטרים ב - C#? או ב CMD עם פרמטרים ב- C#? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליחס את cout לקלאס שאני כותב. (אני יודע שהוא assignable, הוא מסוג - ostream_withassign) את הקלאס שאני כותב אני רוצה לרשת נניח מ ostrstream . הבעיה היא שאם אני מממש אופרטורים >> הם לא נקראים כשאני כותב >> cout. (אני חושב שזה בגלל שהאופרטורים >> בקלאס ostream הם לא virtual.) המטרה שלי היא שכשכותבים >> cout אני אוכל לבצע מניפולציות על ה data, ואז נניח לשלוח אותו לפונקציה אחרת, אבל אני צריך את היכולות של ostrstream (להפוך double ל string וכו...) מה עושים? תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שאלה שאני תוהה לגביה..... בשביל עצמי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר כתיבת פונקציה כלשהי שמחפשת כמה פעמים מופיע מספר כלשהו במספר נתון נתקלתי בבעיה כאשר הזנתי מספר בעל ספרות רבות, יכול להיות שאני טועה בהגדרת ההזנה ויכול להיות שזה באג, אין לי מושג. מתברר שהמספר שאני מזין אפילו לא נשמר בצורה תקינה, בלי קשר לפונקציה או לקוד, אפילו בקוד הנ"ל :- #include <stdio.h> int main() { long int n; scanf("%ld", &n); printf("%ld", n); return 0;} כאשר אני מזין קלט של n בעל ספרות קטנות מ11 אני מקבל את מה שביקשתי, למשל אם הזנתי 1111 אקבל 1111 אך במקרה ואני מזין n גדול מ11 ספרות אקבל משהו חסר משמעות כמו -1773790777 למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני בונה אתר לחנות מחשבים. עכשיו אני רוצה לשלוף ממס נתונים(ACCESS) מטבלה שאני יודע אבל משדה שלא ידוע מראש אלא נמצא במשתנה כשאר המשתמש בחר בו. יש אפשרות לעשות את זה? אם יש איכשהו אפשרות להגיד לו לשלוף משדה ששווה למשתנה ההוא שיש לי..
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-