תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אוקיי,אז יש לי שאלה בהוסט שלי נותנים לי 2 mySQL Databases. השאלה! אם נגיד התקנתי PHPBB על database אחד,אני יכול להתקין גם נגיד...WP על אותו DB,או שחייב על DB אחר?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה איך אני עושה שנגיד וכותבים בשורת כתובת nana10.co.il זה הופך ישר ל www.nana10.co.il יענו עם הWWW האתר היה רק לדומגא אז מי שיכול להסביר לי איך לעשות אני ישמח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 שאלות.. 1. יש לי אתר, זה רק לבי"ס אז העליתי אותו כדי שתעזרו לי.. http :// www . planetnana. co . il / hagai345 תכנסו עכשיו בדף הראשי יש טקסט ואז רשום בקישור להמשך הכתבה לחץ כאן. תלחצו ותראו שזה פותח את הדף אך לא בפריים אני רוצה שזה יפתח בפריים ולא מחוצה לו.. 2. הכפתורים בצד, אני רוצה שאני יעבור על הכפתור הוא ילבין אבל ממש טיפה לא הרבה. אם לא הבנתם את שאלה 2 תגידו ואני יסביר יותר מפורט ואני יתן דוגמא.. תודה מראששששש..
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הורדתי קובץ גיבוי של המסד נתונים שלי (ירד כקובץ עם סיומת gz), רציתי לשאול איך אני עכשיו יכול לבצע את הגיבוי? איך לעלות את הנתונים למסד נתונים? תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
[tt]יש לי בעיה: אני רוצה לבנות קטע קוד בJS אשר יתן לצד-לקוח לבחור קובץ מסוים והמידע (לא משנה אם בבינארית או הקסצדמילי או דצמילי) של הקובץ יעובר למשתנה ידוע מראש. הערה:נא לא להביא רעיונת לפתרון עם asp או\ו php. [/tt]
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
ישנם שתי תקיות קבועות ב WINDOWS שאני נוהג למחוק את תוכנם %temp% ו Prefetch ולכן בכל פעם אצטרך לכתוב את הפקודה שלהם ב RUN ולמחוק את הקבצים הפנימיים שאלתי היא האם על פי פקודת CMD אני יוכל ליצור קובץ שפשוט יבצע פעולה של מחיקת תוכן תקיית C:\Windows\Prefetch או %temp% ואם מישהו יודע איך לבצע את זה ( לא למחוק את כל התקייה אלא רק מה שבתוכה) שיגיד לי גם איך אני שומר את הפקודות האלה שבכל פעם שארצה פשוט אלחץ על חלון CMD מוכן
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם יש פקודה שממזגת בין מערכים ממיונים מפני שמיזוג של שלושה מערכים בלי פקודה הוא ארוך ומסורבל ולא נירא לי כל כך הגיוני, לי לפחות יצא פונקציה מאוד ארוכה. עשיתי בדיקה קצרה באינטרנט והבנתי שיש משהו שאמור לפתור את הבעיה הזאת בפקודה. עכשיו אם יש למישהו אלגוריתם קצר שייעל את פונקצית המיזוג אני אשמח שירשום לי אותו. נ.ב אני כותב בC#
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום .. קודם כל אני חדש פה . אני יודע לתכנת בשפת java הכל טוב ויפה .. רציתי לעבור וללמוד את שפת c ולאחרייה כמובן c++ ו c# . הורדתי את כל סביבת העבודה הקיימות לשפת c לדוגמא : Dev-c++ , Microsoft Visual C++ 2010 Express אך שהתחלתי לקרוא מדריכים ושמתי את קטע הקוד לדוגמא בvisual (חשוב להדגיש בשפת c בלבד ) הוא מראה לי שאין שגיאות קומפילציה , אך לא מראה לי את הפלט בשום מקום . איך אני רואה מה הפלט ? או אם יש שגיאות קומפילציה , כי אני רגיל לעבודה עם eclipse ו jCreator באוניברסיטה . מקווה לתשובה מהירה . ותודה
-
- 13 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני לומד asp.net ולמדתי באוניברסיטה הפתוחה JAVA ועשיתי מספר מעבדות ופרוייקטים, וכמו כן C בתיכון. רציתי את עזרתכם בהבנה, גם להבנה עצמית, וגם לאיזה פרוייקט קטן שאני עושה, מתי עליי להשתמש בצורה כזו, ומתי בצורה כזו, למשל, במקרה שלי, תוכנה לרישום פרטים של אורחים בבית מלון, האם חכם יותר, ולמה, לבסס מערכת כזו כבראוזר בייסד? או האם לייצר אותה כEXECUTABLE? מאגר המידע ישמר כXML מכיוון שאין צורך בגישה מרחוק כרגע, יכול להיות שיהיה צורך לעוד מחשב לקבל גישה. האם מה שיניע אותי הוא האם קיים צורך בגישה למחשב/ים נוספים? האם תוכנה מקומפלת נותנת ביצועים טובים יותר מאינטרפרטציה של דפדפן? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שwindows form כל האיוונטים (event) מקבלים שני פרמטרים אחד object sender והשני eventargs e . מה שלא ברור לי זה איך בהוספה של פונקיצה לאיוונט מכנסים רק פרמטר אחד ולא 2. לדוגמה : this.button2.Click += new System.EventHandler(this.Operator); ומה זה eventargs
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר תכנה/אתר (חינמי או משהו לא יקר) שמאפשרים לצלם אירוע, ולהראות אותו אונליין באתר, מבלי להירשם לאתר או להשתמש באפליקציה שלהם. אלא קישור פשוט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי קוד שאני רוצה ליצור בתוכנית אני רוצה שהמשתמש יכניס את מספר האיטרציות לאחר מכן שהתוכנית תרוץ את מספר האיטרציות שהמשתמש הכניס ובכל איטרציה היא תחבר את מה שהוא הכניס לדוגמא המשתמש הכניס 3 המשתמש הכניס 4 המשתמש הכניס 1 ... ... ... לבסוף הצגה של 8 ובנוסף לתוכנית אם המשתמש הכניס מספר עם אות לדוגמא 9x אז התוכנית תחשב את המספר 9 בנפרד המשתמש הכניס 2 המשתמש הכניס 3x המשתמש הכניס 4 המשתמש הכניס 4x לבסוף 6 , 7 מקווה שהסברתי את עצמי נכון תודה מראש
-
- 63 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
התחברתי דרך המסד נתונים לקובץ mdb שלי ואני יודע להסיף נתונים אבל לא למחוק. בעצם השאלה שלי איך אני מגיעה לשורה מסויימת בטבלה ומוחק אותה. מה שאני רוצה ליצור זה הזנה של מספר בinput text שהמספר שיוזן בו יפוך ל- integer ועל פיו לגשת לשורה ולמחוק אותה.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להוריד/ לקנות (רק אם זה ממש נחוץ) את התוכנה Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition הורדתי אותה אבל אני לא יכול לסיים את ההתקנה ולקנות אני לא יודע איפה(אני רוצה באינטרנט) תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה. אני עושה עבודה בשפת JAVA באמצעות Eclipse, ויש לי בעיה שבכל סוף שורה נוסף לי מין סימון מוזר כזה, ואין לי מושג איך לבטל את זה. מצרף תמונה. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נגיד שיש לי EMBED של סרטון מסוים, איזה קוד אני צריך לכתוב כדי לשים אותו בתגובה בפורום (ובפורום שמתיר זאת)? למשל ה EMBED הזה.. <object codebase="http://go.divx.com/plugin/DivXBrowserPlugin.cab" height="480" width="720" classid="clsid:67DABFBF-D0AB-41fa-9C46-CC0F21721616"><param name="autoplay" value="false"><param name="src" value="http://video.stage6.com/1905528/.divx" /><param name="custommode" value="Stage6" /><param name="showpostplaybackad" value="false" /><embed type="video/divx" src="http://video.stage6.com/1905528/.divx" pluginspage="http://go.divx.com/plugin/download/" showpostplaybackad="false" custommode="Stage6" autoplay="false"…
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
-
שלום! באתר שאני בונה אני רוצה לצרף תמונות לכל משתמש (user). מהי הדרך הנכונה לאחסון שלהם? חשבתי לאחסן בתיקייה את כל התמונות, ואז ב sql (בסיס נתונים) לאחסן את הכתובת של התמונה בהתאם למשתמשים (users), אבל לא לאחסן את התמונה עצמה בבסיס נתונים. או אולי מאחסנים את התמונה עצמה בבסיס נתונים (ראיתי שיש אופציה לאחסן imag) ? והאם התשובה לשאלה הזו נכונה גם לקבצים אחרים, לא קבצי תמונה ? תודה :-) שריה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי הקונטרולר מקבל בקשה ולפיה בוחר VIEW מפה האינטרקציה היא בין הVIEW לMODEL (עד פה נכון?) שאלתי היא איך הMODEL מעביר את המשתנים לVIEW (באיזה פורמט) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקחת קוד פתוח של דבר כזה אני צריך משהו טוב עדיף בC# משהו קטן שאנ ייכול להמשיך לפתח אותו שיתאים לי ל VOIP אפשרי JAVA
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריץ קוד שברקע רץ קובץ MP3 עם WMPLAYER. הבעיה שהקובץ ממשיך לרוץ גם אחרי שאני יוצא מהתוכנית. WinExec("wmplayer.exe -L -S\ c:\\uefa.mp3 ",SW_HIDE);// play the sound of project איך אני הורג את התהליך של ה- WMPLAYER כדי שיפסיק לנגן לי הקובץ אחרי היציאה מהתוכנית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה הולך להיות דבילי אבל אני מעוניין לדעת למה אני מקבל שגיאה ב main הבא: השגיאה היא : illegal initialization in function main בשורה שבה אני מגדיר את arrPP #include "ptp.c" int main () { char * arrP1[]= { "father" , "mother" , 0 }, * arrP2[]= { "sister" , "brother" , "grandfather", 0 }, * arrP3[]= { "grandmother" , 0 }, * arrP4[]= { "uncle" , "aunt" , 0 }; char ** arrPP[] = { arrP1 , arrP2 , arrP3 , arrP4 , 0 }; return 0; } תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איך עושים חיסור טבלאות ב-HEIDISQL. עם הפקודות MINUS,EXCEPT,INTERSECT זה לא עובד. לדוגמא:[pre]SELECT* FROM `users` MINUS SELECT* FROM `users` WHERE `utype` = 1 [/pre][pre] [/pre]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני כותב תוכנה לחישוב שורשים של פולינום. יצרתי טופס ובו המשתמש מכניס את מעלת הפולינום ולפי זה אני יוצר את כמות ה- TEXT BOX בטופס לפי מעלת הפולינום. אחרי שאני יוצר את כולם בעזרת לולאת FOR אני מאבד את הייחוס אליהם, כלומר איך אני ניגש לכל אחת מה -TEXTBOX כדי לקרוא את התוכן שלהם. אודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש בתוכנה זו ורציתי לשאול שאלה: יצרתי לי class כזה: [left]public class Employee { public int id; public string name; public string city; public int salary; {[/left] יצרתי לי מערך דינמי והגדרתי אובייקט ל class [left] public partial class Form1 : Form { ArrayList employeeData = new ArrayList(); Employee employeeSearch = new Employee();[/left] ברצוני שבלחיצת כפתור מסויים הקטסטים שנמצאים בטקסטבוקס ייכנסו לאובייקט והאובייקט ייכנס למערך הדינמי [left] private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { employeeSearch.id= Int32.Parse(textBox1.Text); employeeSearch.name=textBox2.Text; employeeSearch.city …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-