תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
<html> <head> <title> JavaScript no. #4 </title> <script language = "javascript"> var k=20; function countDown() { for (var k=20; k>=1; k--) { document.write(k*1+" "); } } </script> </head> <body bgcolor = "#3D3D3D" text = "#D3D3D3" link="#D3D3D3" alink="#FFFFFF" vlink="#D3D3D3"> <font size = "4"> <center> <br /> <h4>What's that up in the sky? it's a bird, it's a plane... no - it's</h4> <h1>JAVASCRIPT World!</h1> <table border="0" align="center" cellspacing="3"> <tr> <td bgcolor="#FFFFFF" alig…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד java ואני מחפש מדריכים ממש בסיסים שילמדו הכל מהתחלה אבל ממש התחלה...למי שיש שיתן לי.....
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
בעיקרון מה שאני מנסה להבין זה את הניהול זיכרון של אותה ספריה האם כל תהליך שקורא לספריה הזאת יוצר עותק שלו של כל המשתנים שלה נגיד אני מגדיר משנה גלובלי var האם עבור כל תהליך נוצר משתנה var שונה כלומר אם ה-DLL שלי נראה ככה int var; BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { if ( fdwReason == DLL_PROCESS_ATTACH ) var = func(); if ( fdwReason == DLL_PROCESS_DETACH ) print var } func פונקציה כלשהי האם כל תהליך שמשתמש ב-DLL הזה ידפיס ביציאה שלו את הערך שניתן לו בטיענה שלו? אותה שאלה לגבי משתנה לוקאלי - כלומר עבור הקוד הבא BOOL APIENTRY DllMain( HINSTANCE hModule, DWORD fdwReason, LPVOID lpReserved ) { int var; if ( fdwReaso…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת: כביכול בניתי את הקוד עצמו שאמור להפוך את המספר, אך אני מתקשה בעניין של הקישור בין הפונקציות, איך אני שולח את הערכים שהתקבלו מפונקציה אחת לשנייה?? הינה הקוד שבניתי, הסתבכתי אז התחלתי לייצר סתם משתנים לראות אם זה מצליח.. אבל לא הולך לי. מפונקציה GetLongNumber אני צריך ללכת ל-ReverseDigits , לקבל משם את הערך שיוצא ולשלוח אותו חזרה ל-GetLongNumber ולהדפיס אותו כאשר אני מחבר אליו 3. איך אני מעביר את הערך אני לא מבין תודה למי שיעזרו זה ממש חשוב!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב אבל לא השתמשתי בוורדפרס בכלל זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה בישראל או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי.. אני צריך לתכנת השנה רברסי מול המחשב בשפת c++, ואני צריך אלגוריתם של מהשחק אם משהו עשה אני אודה לו מאוד.. אם אפשר לאימייל yaron_avraham@walla.co.il תודה מראש.. ירון אברהם
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאפשר הרבה פשוט לעשות טבלאות חדשות זה באמת ככה? או שלכל בלוג או פורום אני צריך מסד נתונים משלו?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בפונקציה פנימית של java ולא לכתוב אחת... ואם יש אחת כזאת אז מה היא מקבלת ומה היא מחזירה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לאדם שמבין ב PHP לתמיכה שאתר אינטרנט שבנוי בשפה זו. התמיכה היא ברמה של תחזוקה מספר שעות בחודש בשעות הפנאי. נא להתקשר לעמית: 0508865557 או למייל meyraz@gmail.com חובה ידע טוב ב PHP
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לרשום בשפת c תוכנית ללוח מקשים 3x4 שבסופו הוא ידליק לי לדים שחיברתי לערכה לפי הסדר ובהתאם למספר שלחצתי עליו. לדוגמא: אם לחצתי על לחצן '3' אז הנורות ידלקו לפי הסדר הבא: 0011. הנה התוכנית שכתבתי וכל הזמן ה-avr studio רושם שיש שגיאה: #define __BIT_DEF_H__ #include "avr/io.h" #define R1 PIND0 #define R2 PIND1 #define R3 PIND2 #define R4 PIND3 #define C1 PIND4 #define C2 PIND5 #define C3 PIND6 void (main) { DDRA=0xff; DDRB=0x00; while(1) { C1=1; C2=1; C3=1; if((R1==0)&(R2==1)&(R3==1)&(R4==1)) { PORTA=0x01; } if((R1==1)&(R2==0)&(R3==1)&(R4==1)) { PORTA=0x04; } if((R1==1)&(R2==1)&(R3==0)&(R4==1)) { PORTA=0x07; } if((R1==1)&…
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבנות תוכנה שיודעת לדבר עם מחשב מסוים שהתוכנה שלו מבוססת SQL, ואם קפצה הודעת שגיאה אז תופיע בתוכנה שתיבנה ההודעה שקפצה במחשב היעד. אשמח לעזרה, תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לכתוב תוכנית שתיקח טקסט תמיר אותו למערך ואז תיצור מערך נוסף שכולל את המילה ואת מספר הפעמים שהמילה מופיע במערך אז עשיתי ככה: [FONT=Arial]$arr = "Amid all the diplomatic wrangling, it is Ukrainians who are most directly affected. And they hardly are speaking with one voice.Furor in the western part of the country over Yanukovych, his powers and his bringing Ukraine closer to Russia led to his ouster. Now, most people here support the new government and oppose Russian intervention, as well as the prospect of Crimea becoming part of Russia.[/FONT] [FONT=Arial]The sentiment tends to be very different in Crimea -- which was part of Russia until being given to Uk…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עקבתי אחרי מה שכתוב כאן: http://learn.elgg.org/en/stable/intro/install.html אבל נתקעתי בשלב שצריך להיכנס לאתר להגדיר אותו בדפדפן (אחרי יצירת mysql) מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני נכנס לזה? שמתי את הקבצים כפי שהם ביקשו בתיקייה שהיא לא www. לכן שמתי את זה ב-public_ftp/elgg אשמח להכוונה פה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי , קניתי עכשיו לפטופ חדש שמותקן עליו W7 64 BIT, אחרי מלחמות של יום שלם עם IIS הצלחתי להתקין אותו ולהגדיר אותו שיוכל גם לקרוא מDATABASE אני עובד כרגע על עמודים בASP JAVASCRIPT וכו'.. כשיש לי תקלה בקריאה מהדאטה בייס או כל תקלה אחרת בצד שרת הוא לא מציג לי את התקלה והשורה שלה - כמו שאני רגיל, או לפחות רק את השורה שלה הוא פשוט רושם " An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator. If you are the system administrator please click here to find out more about this error " כמובן שניתי בהגדרות של הדפדפן את "הצג הודעות ידידות של EXPLORER" בדקתי בדפדפנים בEXPLORER וגם בCHROME (אני לא בטוח לגביי הגירסה של EXPLORER ניראה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בלוג שבראשו יש תמונה שאותה אני רוצה לשנות. מצאתי את הקוד שמציג את התמונה (באמצע, מובלטת): איך אני משנה את התמונה לזאת שיש לי על שולחן העבודה ומשאיר את הרקע והכל שם באותו הצבע? צירפתי את התמונה שאני רוצה לשים אגב, אם זה עוזר! תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
1. איך אני כותב תוכנית שמקיימת יל את התנאי הבא: הגבלת שם למינימום 2 תווים ומקסימום 10 2. תקינות קלט -בסיסי *שהשדה לא ריק *אותיות בלבד - בשימוש עם מקף, גרש *ספרות בלבד *מספר טלפון - ספרות, מקף תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
איך עושים שכשמשנים משהו בSELECT כלשהו (יענו ONCHANGE) זה ישנה את כל הערכים בSELECT אחר
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני מקבל בVB את השגיאה שבכותרת, ואני לא מצליח להבין מה היא אומרת... Public Class Form1 Private Declare Function InPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer) As Integer Private Declare Function OutPort Lib "example3.dll" (ByVal portaddress As Integer, ByVal data As Integer) As Integer Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load End Sub Private Sub Button2_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button2.Click OutPort(888, 10) 'Val("&h" + TextBox2.Text), Val(TextBox1.Text) End Sub Private Sub TextBox1_TextChanged(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handle…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הביאו לי אתר שעשוי מפלאש וביקשו ממני שאני יעלה אותו לאינטרנט בקיצור העלתי אותו לשרת זמני לבדוק שהכל בסדר אבל יש לי בעיה שברגע שלוחצים על כפתור מסויים האתר נטען מחדש הנה הקישור שלו http://members.lycos.co.uk/dingoman23 תודה מראש למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
התחלתי ליקרוא את הספר : "C++ כשפת אם" של יצחק גרבר, הספר מפנה לאתר : www.defaus-computers.com הבעיה שהאתר נפל או הורד מהרשת... אז אם למישהו יש את הקבצים מהאתר ו\או קבצי דוגמא לשפת C++ שלא קשורים לספר אני אשמח מאוד, תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
נכון שזה לא ממש קשור לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים איך אני יכול להשיג שרת רדיו שיחזיק לי לפחות 50 מאזינים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין אצלי באתר את מערכת הפורומים VBulletin ואני צריך עזרה בלהפוך את הפורום לעברית מלאה ובניהול שלו. יש פה מישהו שיכול לעזור לי?!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר התחלה של תוכנית שפותחת קובץ WAVE ב-C# (ומאפשרת לשמוע אותו) ועוד פונקציה שמקבלת מערך שהוא בעצם קובץ ה-WAVE ועושה עליו כל מיני פעולות (FFT) השאלה שלי איך אני בונה מערך כזה לקובץ WAVE כדי שאני אוכל להעביר אותו לפונקציה הקיימת תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-