עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by sababchik,

יש לי VISUAL STUDIO 2010 ןאני כותב בVB מישהו יודע איפה אני בוחר פרוייקט חדש כקובץ EXE? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב יש לי כבר תוכנת GUI שעובדת והכול אחלה, רציתי אבל טיפה לשפר אותה עם הדבר הבא: אני מכניס ערכי default בתיבות הedittext ואני רוצה שכאשר המשתמש ילחץ על התיבה כדי להכניס ערך ידני זה ימחק את טקסט שקיים שם (משהו שיש בכל אתר אינטרנט פשוט) לא ראיתי שקיימת פונקציה שמתרחשת ברגע שהמשתמש נכנס לתיבה אז יש דרך אחרת או שפיספתי משהו. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eegg,

אני רוצה להתחיל ללמוד javascript ואני צריך המלצות לספרים או אתרים רצוי באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by RonTwins,

ברשותי פורום IBHeb,כמו כן אני רוצה לעשות דבר כמו חדש בפורומים כמו שיש באתר שלנו,הבנתי שיש סקריפט כזה...מישהו יכול להביא לי כזה?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by carman6,

בנסיום לבנות בלק ג'ק פשוט, רציתי לבנות מחלקה לקלף, ככה שתכיל את התכונות סוג ומספר. ומהתוכנה הראשית רציתי ליצור מערך מסוג הקלף שיצרתי לו מחלקה בהתחלה. עכשיו אני מנסה להכניס את כל הקלפים למערך ע"י הכתיבה הזאת- cards[0]=new card(2,heart); אם אני עושה את heart בלי מרכאות זה אומר לי שזה לא מוכר בקונטקסט הזה. אם אני עושה עם הוא אומר ש-CARD (העצם שיצרתי) לא מקבל שני ארגומנטים. על מנת לעזור בפיתורן, זה הפעולה ליצירת עצמים שעשיתי- class card { private char num; private string shape; public void card (char num, string shape) { this.num = num; this.shape = shape; }

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by RonCohen,

איזה פקודה נותנת לי לפתוח קובץ כי למדתי את הנושא של קבצים ולא אפשרי לפתוח קובץ jpg של תמונה דרך fopen אז משהו יכול להביא את הנושא לילמוד או רק את הקובץ פקודות? מי שלא הבין בקצרה אני צריך פקודה לפתוח תמונה לדוגמא או כל סוג קובץ אחר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by omershelef,

מדריך HTML - פרק 1 הבסיס - WebGuide

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by or,

טוב אז ככה יש לי 2 טפסים שצריכים להיות קשורים אחד לשני בקשר של: לחיצה בטופס אחד על אחד מ-3 הכפתורים שיש בטופס הזה תסגור את הטופס הזה ותפתח את השני עם ערך למשתנה גלובלי (public) אשר נקבע לפי הכפטור שלחצו עליו (בעט לחיצה על כל אחד מהכפטורים אני שולח לפונקצייה את הערך שצריך להיות למשתנה הזה ואני רוצה לדעת מה לכתוב בפונקציה הזאת כדי לסוגר את הטופס הזה ולפתוח את החדש) בעייה אחרת שלי היא לקבוע עדיפות לאחד הטפסים משמע: הוא פותח כודם את הטופס השני ולא את זה שנאי רוצה לפחות ראשון... קצת מידע טכני: לטופס עם ה-3 כפתורים קוראים LevelSelct ולשני- זה שנפתח ראשון אבל צריך להיפתח רק אחדי הלחיצה על אחד הכפתורים בטופס LevelSelct קוראים GameForm תודה מראש לכל מי שעוזר!!!!!!!!! אור חן

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  9. Started by averaraz,

יש לי מערך נגיד: char words[MAX_WORDS][MAX_LINE_LENGTH]; strcpy(words[0],"hello"); strcpy(words[1],"hwzone"); ורציתי לדעת האם מה שקורה בעצם זה הדבר הבא: 1) המחרוזת "hello" מועתקת לתוך השורה הראשונה של המערך? 2)המחזרוזת "hwzone" מועתקת לתוך השורה השנייה של המערך? ובעצם כל פעם שאני רושם: words[i] אז אני בעצם ניגש לשורה הi-ית במערך שלי? כלומר words[i] הוא פויינטר לשורה ה-i-ית במערך הדו-מימדי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Epic,

מתי נהוג לפתוח פרוייקט נוסף בתוכנה ומתי פשוט להוסיף קבצים לפרוייקט הנוכחי. למשל GUI צריך פשוט להיות עוד מחלקות או פרוייקט נפד לחלוטין שיושב יחד עם הפרויקט המקורי? בנוסף האם ניתן לפתח פרוייקט משותף עם עוד אנשים כאשר לכל אחד גירסת ויזואל סטודיו אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by BlackBird71,

אני רוצה לבנות פורום בעברית כולל נרשמים שיהיה לי שליטה על הכל כמו במערכת פורומים רגילה משתמשים, קידום משתמשים, רשימת תפוצה, וכו אני מחפש תבנית מוכנה שתגרום לי כמה שפחות לעשות כי אני ושפות לא מסתדרים טוב אולי HTML אבל מעדיף שלא להכנס לזה בכלל אני מעלה אותו על הוסט גייטור עכשיו שאלה אם אני לוקח אם הדיל עם האנלימט דומיינס זה אומר שאני יכול לפתוח כמה אתרים בעלי כתובות שונות שאני רק רוצה? ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by KOSTORADOS,

כאשר אני מעוניין בשרת בתשלום הוא נותן לי אכסון בגודל למשל של 150 מ''ב ו2 ג'יגה תעבורה, אשמח אם מישהו יעזור לי ויסביר לי ולא בשתי מילים מה זה אומר

13. Started by g1000000009,

יש לי ספר שנקרא Beginning Ruby: From Novice to Professional (Expert's Voice in Open Source) 2nd ed. Edition ניסיתי להתקין את RUBY לפי ההוראות לחלונות אבל זה לא נותן לי ממש התקנה מלאה לפי מה שאני מבין שאמורה להיות. צריך להיות בזה fxri, scite, ruby gems אבל אין. אשמח לעזרה להתקנה יעילה יותר

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

זה פעם ראשונה שאני מפעיל את המהדר QC והפעלתי את התוכנית שנתנו פה בשביל לבדוק אותה ונתקלתי בהודעה שמופיעה בנושא ההודעה שלחצתי על עזרה קיבלתי את ההודעה המורחבת והנה היא לפניכם איך אני מסדר את הבעיה?? בכל אופן הספרייה הזאת קיימת בתיקיית INCLUDE . הבעיה הזאת קיימת לגבי כל הספריות הוא אינו יודע איפה הם ממוקמים. איך אני מקנפג את המהדר שידע היכן הספריות האלו. Fatal error C1024 cannot open include file 'filename' The specified file in an #include preprocessor directive could not be found. Make sure settings for the INCLUDE and TMP environment variables are valid and that the correct path name for the file is specified. If this error appears without an er…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. בניתי 2 מחלקות: http://pastebin.com/ZkbaHhkE http://pastebin.com/Bc5XuBHM ואני מקבל את השגיאה Exception in thread "main" They equel java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 0, Size: 0 at java.util.ArrayList.rangeCheck(Unknown Source) at java.util.ArrayList.get(Unknown Source) at BigInt.getNumber(BigInt.java:19) at BigInt.plus(BigInt.java:95) at BigInt.multiply(BigInt.java:165) at Start.main(Start.java:58) אני לא יודע איך לתקן את השגיאה למעט העובדה שנראה שיש לי שגיאה בהגדרת גודל המערך.....

16. Started by Kirma,

אני צריך עזרה ב PHP לקרוא מקובץ INI רק מה שנמצא בסוגריים המרובעיים דוגמא Ini file [option1] aa=true bb=false [option2] aa=true bb=false [option3] aa=true bb=false הקוד צריך להדפיס option1 otion2 option3 תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Epic,

ב.net יש קונפיגורצייה לכל תוכנה שיושבת קובץ XML. האם יש תוכנה (רצוי קוד פתוח) שיודעת להציג את הקונפיגורצייה למשתמש בצורה נוחה עם GUI (במטרה לחסוך לעצמי לכתוב אחת)?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by afik567,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gkman,

שלום לכולם אני כבר התקנתי APACHE וPHP והכל עובד נהדר (אם כי אני לא בטוח שעשיתי את כל מה שאמורים לעשות) עכשיו אני מנסה להתקין MYSQL ואין לי מושג מה אני עושה ??? כבר התקנתי את MYSQL אבל אני לא מסתדר עם ההגדרות בכלל איך אני מסנכרן את זה עם APACHE? אני לא מעוניין בשרת חלופי כמו WAMP אני רוצה את מה שיש לי עכשיו בחיפוש שערכתי אמרו שאני צריך להתקין עוד דברים ??משהו כמו MYPHPADMIN ו- CPANEL אם מישהו יכול לכתוב\ למצוא מדריך עדכני ומפורט בעברית לגבי התקנה של APACHE MYSQL וPHP אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by rabbit,

יש לי מערכת ווינדוס אקספי פרופשינויל באנגלית התקנתי את העברית אבל אני רואה ג'יבריש במקום עברית מה עליי לעשות? Turbo C++ Version 3.0 זה המהדר שלי..

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by DarkMagician,

היי, אני בונה אתר צבאי, ומחפש קוד שלם שניתן לשנע לתוך מערכת סגורה. כל הקודים שחיפשתי בגוגל היו תלויים באיזה אתר שהיה מספק את קבצי הPHP/AJAX או ASP, בנוסף לJS, ולא תמיד יכלתי להוריד אותם. אני צריך ShoutBox פשוטה, ללא סיבוכים של FLASH או שוקוויב, אם אפשר, ניהול תוכן ואמוטיקונים. תודה רבה :-)

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  22. הבעיה שלי היא כזאת אני יצרתי אתר שמתממשק ל DATABASE ברגע שהמשתמש נכנס יש שדה CONNECT ב DATABASE שמתעדכן ל1 אני רוצה שברגע שאני סוגר את ה EXPLORER או שאני עובד לדף אחר לגמרי כגון GOOGLE אני רוצה שהשדה הזה יתעדכן אוטומטי ל 0 כך שאפילו אם המשתמש ינסה לחזור לדף יופיע לו דף הכניסה

23. Started by zahiz007,

שלום, אני מכניס נתונים לתוך TEXTBOX ממסד נתונים כלשהוא. אבל כאשר אני מאפשר למשתמש לעדכן אותם אני ממשיך לקבל את הערכים הישנים מתוך הTEXTBOX. רעיונות למישהו?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ndfi,

אלהן יש לי אחסון ואני רוצה לבנות בו אפשרות להעלאת קבצים לאחסון עם Silverlight מצאתי כמה הורדות כמו :http://silverlightfileupld.codeplex.com/ אבל אין לי מושג איך מתקינים את זה על האחסון מישהו יודע ויכול להביא לי הסבר?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by c5123,

התוכנה צריך להדפיס 10 שורות מקובץ ואז לשאול אם אני רוצה להמשיך ל עוד 10 הבעיה שבפעם השניה זה מדפיס 10 שורות אבל זה מדלג על הרבה שורות line 1 - - line 10 whould you like to see the next 10 lines (y/n) y line 40 - - line 50 should keep going from line 11 but this not יש למשהוא רעיון למה זה קופץ ? program in txt file [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.