תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
מחפש אחסנה חינמית ל-ASP תמיכה בפלאש ורצוי לא חייב FTP הגודל לא ממש משנה לי אפילו 10 מגה יספיק... אפילו יותר מידי....
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב ב-css ככה: body { background-color: black; link: #b78725; vlink: #b78725; alink: #b78725;} אז אם הלינק הכל בסדר אבל אם ה-alink וה-vlink יש בעיה אז או שיש לי בעיה בדפדפן או שב-сss כותבים את זה אחרת. תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
איך אני מגדיר מחלקה של צומת שתהיה חד כיוונית ?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רק מתחיל לתכנת ב-C. (אני לא יודע על יותר מדי פקודות) אני מנסה לפתור את השאלה הבאה: סדרה a1, a2, של מספרים מקיימת an+1 = 3an an-1 עבור n >= 2. כתוב תכנית שתקבל כקלט את הערכים של a98 ו-a100 ותדפיס את ערכיהם של a1 ו-a2. וזה מה שכתבתי: הבעייה שאינני יודע לבדוק האם אני צודק. א. עניתי נכון לשאלה? ב. איך אני יכול לבדוק את עצמי? #include <iostream> using namespace std; int main() { double a[100]={0}; //vector of the series numbers. cout <<"enter a100 and a98:" <<endl; cin >>a[99] >>a[97]; //load 2 numbers. a[98]=(a[99]+a[97])/3; //calculation a99. for (int i=96;i>=0;i--) //calculation a97 to a1. { a[i]=(3*a[i+1]-(a…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני אוצה לקבל את כל הפונקציות של כל הכלים בלוח שח-מט יש מישהו שעשה פעם לוח שח מט ויכול לתת לי את כל הפונקציות של הכלים?? תודה תצרו איתי קשר
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש מתכנת מחשבים שיש לו תואר ראשון לפחות במחשבים כדי לעשות עבודה גמר במחשבים של 4 יחידות.. לא משנה איזה שפת תכנות כי תוך כדי הפרויקט הוא צריך ללמד אותי את השפה שהוא עובד בה ועושים את העבודה ביחד. מי שמעוניין שיכתוב לי פה ואני אצור איתו קשר כי אני צריך את זה עד ל25 בדצמבר.. ממש דחוף.. תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בניתי מערכת פשוטה והוספתי עורך WYSIWYG של FCKeditor. הצלחתי לעשות שמה שאני אכתוב בעורך יכנס למסד אבל לא הצלחתי לעשות שבעריכה של הפרטים, הטקסט שאני רוצה לערוך יופיע בתוך העורך. * חשוב לציין שאני יודע איך לעשות שבעריכה הטקסט יופיע ב Texteare אבל ב FCK אני לא מצליח לעשות את זה בשום אופן... אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי דוגמת קוד. ודבר נוסף - כשאני מגדיר במסדר שהעמודה שבה יהיה הטקסט שהעורך מכניס תהיה "תזכיר" ולא "טקסט" (כדי שיהיה אפשר להכניס כמה תוכן שרוצים) העורך נותן לי ארור... אשמח לדעת אם ניתן לסדר את זה. תודה רבה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי תרגיל לכתוב פונקציית fill כמו ה-paint bucket בצייר. תמונה מוגדרת כמערך דו מימדי של מספרים שלמים המייצגים את הצבעים השונים. אני אכתוב את הקוד, ואח"כ אצרף הסברים. public static boolean isInside (int[][] pic, int row, int col){ return (row<pic.length)&(row>=0)&((col<pic[0].length)&(col>=0)); } public static boolean legalNeighbor(int[][] pic, int x1,int y1, int x2,int y2) { boolean ans=false; if (isInside(pic,x1,y1)&isInside(pic,x2,y2)) if (((Math.abs(x1-x2) == 1)&(y1==y2))|((Math.abs(y1-y2) == 1)&(x1==x2))) ans = (pic[x1][y1]==pic[x2][y2]); return ans; } public static void fill(int[][] pic, int row, int co…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עברית בתוך מסד הנתונים mysql כשאני מכניס נתונים בעברית לתוך מסד הנתונים, דרך האתר, אז העברית מופיעה כג'יבריש בתוך phpmyadmin. כשאני שולף את הנתונים מהמסד נתונים בעזרת שאילתא בחזרה אל תוך האתר אז זה כן מופיע בעברית. הבעיה שלי היא שבתוך מסד הנתונים זה מופיע כג'יבריש ואני לא יכול לערוך תוכן ישירות בתוך phpmyadmin. עוד דבר, כשאני מכניס נתונים בעברית ישירות אל תוך המסד נתונים ישירות דרך phpmyadmin אז זה מופיע כסימני שאלה. מישהו יודע מה הבעיה? איך אני יכול לפתור את זה? בבקשה תעזרו לי כי זה משגע אותי. ישבתי ימים על בניית אתר ועכשיו הקטע הזה עם העברית עוצר אותי... צירפתי תמונה שתראו מה הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום תכנות, קיבלתי לא מזמן פרויקט (מביה"ס)-לבנות תוכנה שכותבת לו"ז לארגון. התוכנה אמורה ליצור מערכת שבועית פעם בשבוע, והיא צריכה להתחשב בכל מיני גורמים שונים (כגון כמה אנשים יש בכל משמרת, אילו עובדים כשרים לאילו תפקידים, כמה שעות עובד צריך לעבוד בשבוע וכו'). החלק המסובך הוא שהתוכנה צריכה להתחשב גם בבקשות העובדים-כיום העובדים רושמים לאחראי (על טפסים) אם הם לא יוכלו להגיע למשמרת כלשהי בשבוע ("אחותי מתחתנת"), ואז הוא משבץ את כל העובדים במשמרות לפי הבקשות. חשבתי שהתוכנה תיצור לכל עובד "מד שמחה", שמודד כמה פעמים מולאו הבקשות שלו, ותתחשב במד הזה ובדחיפות הבקשה (נניח מ-1 עד 5) כדי ליצור לו"ז. אין צורך להעלות את הפרויקט לאינטרנט, אבל אני אולי ארצה לשלב אותו ברשת של הארגון, …
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי. הכנתי מערכת קטנה שבה אני יכול לעדכן בין היתר דברים. במסד יש לי 3 עמודות - title, page, id כאשר id זה מספור אוטומטי. הכנתי עמוד עריכה: <% IdNo = CLng(Request.QueryString("ID")) sq="select * from table_pages where id=" & IdNo set con=server.createobject("adodb.connection") con.open "DSN=db_pages" set r=con.execute(sq) %> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> </head> <form action="update.asp" method="post"> כותרת <input type="text" name="title" value="<%=r.fields("title")%>"><br> תוכן <textarea name="page"><%=r.fields("page")%></textarea> <…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד אוכל לצרף מתודה למופע ספציפי של אובייקט מסויים בזמן הרצה. הבנתי שצריך לשמור מצביע לפונ. כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המממ אני צריך משתנה שהדיוק שלו היא לפחות 100 ספרות לכל כיוון... איך קוראים לאחד כזה? ואיך מציגים?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה השאלה היא: איך אני יכול להגדיר לאתר שאני עובד עליו להיות מותאם בגודל מלא לכל סוג של משתמש לא משנה אם המשתמש עובד ברזולוציה של 1024X768 או שהוא משתמש ב 800X600 ככה או ככה האתר שלי יכנס בצורה מלאה על המסך לכל אחד שיכנס לאתר שלי, אני יודע שזה דורש עבודה עם אחוזים ולא עם גודל ממשי אבל אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת ב DREAM WEAVER כשאני עובד עם TEMPLATES. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז סליחה אם זה ספאם אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי אז בבקשה אם משהו יכול להביא לי את הקומפיילר...? :'(
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבנות תוכנה, פשוטה, לרענן דף אינטרנט מסויים שאני אקבע לו וכאשר תהיה אפשרות להירשם לאתר זה הוא יגיד לי? יש אתר שההרשמה שלו מוגבלת, ומדי פעם הוא פתוח, עכשיו אם אפשר לעשות שכשאר ההרשמה פתוחה הוא יודיע לי בהודעה או משהו בסגנון? תודה Nir
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
זה עושה הכל חוץ מלשלוח את הנתונים לDateBase, עזרה?????
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש הסבר או טוטוריאל בנוגע לסליקה אוטומטית בASP. כלומר איך עושים בASP טופס שמבקש מהגולש כרטיס אשראי, ולאחר שליחת הטופס מבצע את החיוב הדרוש אוטומטית...
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
איך אני איך אני מדפיס על המסך מערך דו מימדי של 3*3 ???
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
עיגול למספר שלם. אני לא מתכוון לINT שפשוט מוריד את השארית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא במאה אחוז קשור לפורום אבל אתם היחידים שכנראה תוכלו לעזור...: משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעשות לעבודה בבית הספר אתר ואני מנסה לעשות תפריטים ש"נופלים" למטה כמו באתר הזה.. בג'אווה או CSS אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני עושה את זה? תודה רבה לכל העוזרים. אבי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-