עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by sharonp,

בוקר טוב! לאלו מכם שיצא להגיש עבודות בתכנות ונתבקשו לצרף גם דמוי קוד לתכנית, מה נהוג לגבי ה- output? האם output ניתן לכתוב רק בסוף הדמוי קוד? מה אם במהלך התכנית שלי יש הדפסות שצריכות להתרחש בתוך לולאה מסויימת, האם ניתן לכתוב output גם בתוך לולאה במהלך הדמוי קוד? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by MySpaceBarIsBroken!,

שלום, יש לי מצב שבו אני רוצה שכאשר נוצר תהליכון מסויים (נוצר ע"י event) התהליכון הזה יהיה היחיד שרץ באותו הזמן, כלומר הוא יעצור את כל שאר התהליכונים עד סיום הריצה שלו. אם זה מקל על הבעייה, כנראה שלאחר פתיחת התהליכון החדש יהיה רק תהליכון נוסף בודד שרץ ואותו יהיה צורך לעצור. תודה

3. Started by ~שירה,

כתבתי תכנית (המנסה לממש קוד הופמן) ויש לי בעיה עם מצביעים: זו התכנית: (יש ערימת מינימום המכילה איברים מסוג TAV . כל פעם לוקחים שני איברים מינימלים- מחברים אותם ומכניסים למקום המתאים בערימה עד שנוצר עץ. אח"כ כל בן ימני מקבל את הקוד 1 ובן שמאלי 0 והקוד של כל תו הוא המסלול אליו מהשורש (יוצא שתו בעל שכיחות נמוכה יהיה לו קוד ארוך, ותו עם שכיחות גבוהה יהיה לו קוד קצר)) struct tav { char value; int incidence; tav* right; tav* left; char *son; char *kod; tav(); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; void Huffman::build() { tav lft, rght, ezer; while(check()==false) { lft = heap.RemoveTop(); strcpy(lft.son,"0"); str…

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by didi18,

ספירת צמתים בעץ בינארי... לא עובד לי. int number_nodes(tree T) { if (T=NULL) return 0; else return (number_nodes(T->left)+number_nodes(T->right)+1); }

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. אני צריך להציג מידע בצורת טבלה, איך עושים את זה? (מצאתי את הdataGridView,אבל הוא דורש שימוש בsql, יש אפשרות לעשות את זה בלי שימוש בsql?) 2. איך עושים שהתוכנה תפעל עם עליית הwindows? בעיקרון, מחיפוש באינטרנט מצאתי 2 דרכים: אפשר פשוט להעביר אותה לתיקייה startup, אבל: א. איך אני מוצא אותה? אמנם הבנתי שבכל המחשבים היא נמצאת באותו מקום, משהו כזה: C:\Users\eido\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup הבעיה היא שהנתיב כולל את שם המשתמש, איך מוצאים מהו? ב.להעביר את התוכנה אפשר רק אחרי ההתקנה איך אני עושה את זה דרך התוכנה? אופציה שניה היא דרך רישום ברג'יסטרי, איך עושים את זה? כמובן אם יש דרך יותר קלה - אשמח אם תגידו. 3. …

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. היי, יש לי מחרוזת גדולה (בעצם זה טקסט של מאמר עם תגים של HTML). אני רוצה לפרק את המחרוזת למערך (array) בכל פעם שמופיע <h3> , אך כל הפונקציות של הפירוק שניסיתי לא כוללות בתוכן את ה-<h3> עצמו, שזה כמובן חלק חשוב. בסוף התוצאה צריכה להיות מערך כזה: item 1 - <h3>11111</h3> item 2 - <h3>2222</h3> item 3- <h3>333</h3> תודה מראש על העזרה!!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by eido300,

אני רוצה להוסיף ל<>list שיטה שתוסיף תא לפי סדר מסויים, איך אפשר להוסיף שיטה חדשה ולהגדיר לה שהיא אמורה לקבל פרמטרים? זאת אומרת, כשאני קורא לשיטה add הרגילה היא אמורה להראות כך: listOd.Add(new dtls(this.mail.Text, this.name.Text, this.date.Text, this.evnt.Text)); וההגדרה של שיטה חדשה נראת כך: public static class listUtils { public static void addSorted (this List<dtls> input) { // input[input.Count]=new dtls(??? } } הdtls זה מחלקה שיצרתי והיא אמורה לקבל 4 פרמטרים, איך מעבירים אותם?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by PuLsE,

שלום אשמח לדעת בבקשה רבה ומיוחלת איך עושים טיימר אשר יספור לדוג' 21 שניות ואז ימשיך בשאר התוכנית בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by SMAZ,

אז כחה הנה המימשק קלט פלט שלפיו צריך לבנות את התוכנית הם בתמונות למטה והתמונה השלישית היא מה שצריך לעשות לפי הטבלה מה שצריך לעשות זה לבנות תוכנית קודם כול בתרשים זרימה ואז בקוד עצמו תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עשיתי תוכנית לקוח ושרת המתחברת למחשב באמצעות המחלקה ServerSocket.. תוכנית הלקוח מתחברת באמצעות פורט והאייפי של המחשב השרת. נוצר חיבור כאשר הלקוח והשרת נמצא באותה רשת הביתית שלי. ניסיתי את הלקוח במחשב שנמצא מחוץ לרשת אך הפעם לא עבד החיבור.. אולי אתם תוכלו לנסות לעזור לי עם זה הקוד של השרת: [size=0.7em]public static void main(String[] args) throws IOException {[/size] [size=0.7em] final int port = 2000;[/size] [size=0.7em] ServerSocket serverSocket = null;[/size] [size=0.7em] try {[/size] [size=0.7em] serverSocket = new ServerSocket(port);[/size] [size=0.7em] System.out.println("Listening on port " + port);[/size] [size=0.7em] } catch (IOException e) {[/siz…

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  11. שלום, מה הקונקשן סטרינג שאני רושם על מנת להתחבר לשרתי MySQL ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלומות ישלי אתר שיושב על שרת, משתמשים נכנסים אליו דרך HTTP (IIS6) עם אוטנטיקציה של ווינדוס. עכשיו, לכל המשתמשים נתתי ססמה ראשונית. הם מתבקשים לשנותה בכניסה ראשונה. היות והכניסה דרך HTTP, האופציה לא מופיעה להם. הכוונה לכתוב משהו שיבדוק אחרי הכניסה, אם הססמה שונתה כבר, ואם לא אז להעלות דף לשינוי ססמה. כתבתי משהו בC# שאמור לעשות אתזה בעזרת Active Directory אבל אז נאמר לי לעשות אתזה בלעדיו. מישהו מכיר דרך כזו? נ.ב- אל תתיחסו לקטע שאני בודקת את הססמה, זה ישונה לבדיקת הפרמטר אם הססמה פגה תוקף.. תודה לכל המסייעים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין ללמוד בניית אתרים באינטרנט בצורה מקצועית .יש לי כרגע זמן פנוי (חופשת מנוחה לאחר ניתוח), יש לי ידע קודם ב HTML מלפני זמן רב וניסיון בבניית אתר לא קטן בעבר.רציתי לדעת מהן השפות הפופולריות ביותר כיום לבניית אתרים מקצועים וכיצד ניתן ללמוד אותן ? האם זה אפשרי ללמוד ע"י הכלים המוצעים באינטרנט או שעלי להרשם לקורס ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מיזמן התחלתי לילמוד שפת תיכנות C והחלטתי שאני רוצה לבנות מחשבון אמרו לי שזה די קל אם אתה מבין את החומר... ולא כל כך הצליח לי... על איזה חומר אני צריך לחזור כדי להצליח לעשות מחשבון? בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  15. ב"ה היי ! יש לי הרבה שנים (5 - 6) של ניסיון כבד בשפת תכנות PHP. אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות תוכנות (הכוונה לא אתרים).. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? איזה שפה ללמוד? בבית ספר עשיתי בגרות על C SHARP , והתוכנה יוצאת בסוף בתוך החלון המכוער השחור MS DOS .. התוכנות שאני כמובן מתכנן לתכנת זה תוכנות נורמליות, מינימום עם חלון נורמלי ומודרני של ווינדוס חח.. מה אני צריך ללמוד בשביל לתכנת תוכנות נורמליות? מה זה C++? איזה שפות אתם ממליצים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש איזה עבודה שאני צריך להגיש עוד שעתיים,של מלא שאלות,כמעט סיימתי אותה אבל יש עדיין שאלה שאני לא מצליח! כתבו פעולה לבדיקה האם תאריך חוקי הוא בשנת הלימודים הנוכחית. הפעולה תקבל 3 מספרים שלמים (יום, חודש ושנה) שידוע שהם מהווים תאריך חוקי, תבדוק ותודיע האם הם יכולים לייצג תאריך בשנת הלימודים הנוכחית. תזכורת: שנת הלימודים בבתי הספר התיכוניים מתחילה ב 1.9 ומסתיימת ב- 20.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ניר.,

יש לי קובץ אייקון שברצוני להוסיף לטופס שלי ב - VB אבל גודל הקובץ הוא יותר מ - 766 בתים וכאשר בדקתי ראיתי שרק איקונים עד גודל מקסימלי של 766 בתים נתווספים ומוצגים.... כאשר אני מנסה להוסיף קובץ אייקון יותר גדול מזה הוא מעלה לי את הודעת השגיאה הבאה : invalid picture מישהו יודע כיצד אני מסדר או פותר את הבעיה הזאת ? אם לא ניתן , האם יש תוכנה/דרך שניתן בעזרתו להקטיןאת גודל האיקון ל - 766 בתים ?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  18. שלום! אני לא מצליח להעביר קומפילציה את הקטע קוד הבא: typedef struct { Type vehicle; static int size; unsigned int taken:1; int type; }Carlot; השגיאה בקומפילציה נגרמת בגלל המשתנה הסטטי SIZE. אם אני מגדיר אותו כמשתנה רגיל (לוקאלי) אז הקומפילציה עוברת חלק. למה??? תודה. שלומי.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. חברים. יש לי מחלקה שנקראת "גרף". מכילה רשימת קשתות ורשימת קודקודים. עכשיו אמרו לי ליצור CTOR שמקבל מחרוזת ומאתחל את הגרף בהתאם. עשיתי את זה הכל טוב ויפה. עכשיו אמרו לי לעשות העמסת אופרטור של קלט << לגרף שיקבל מחרוזת ויאתחל את הגרף. ההכרזה במחלקה על הפונקציה היא זו: friend istream& operator >> (istream & in, Graph & x); עבור פלט, לא הייתה לי בעיה. שלחתי ostream& ביחד עם הגרף ושניהם ואז עשיתי פלט עם הostream הזה. כעת עבור קלט, אני לא בדיוק יודע כיצד לשחרר את המחרוזת שנמצאת בתוך ה istream&. האם מספיק לי (בהנחה שנשלח לי istream & in ) לכתוב את זה: char str[500]; in>>str; ואז בSTR יש לי את המחרוזת שהייתה בin ואני יכול להשתמש בה כרצ…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by tzolerguy,

היי אני בונה תוכנית בJAVA אשר תקרא מילים ותספור אותם ובסוף תוציא קצת סטטיסטיקה כרגע אני מצליח לקרוא מילים מקובץ ולהכניס אותן לתוך TREEMAP ששם יש לKEY זה המילה וVALUE זה מספר המופעים שלה.... עכשיו אני צריך לשלוף את המילים ולסדר אותן מה שכיחה לנדירה השאלה איך אני שולף מתוך הMAP את הKEY שלו יש את הVALUE הכי גבוה??? KEY מוגדר STRING VALUE מוגדר INTEGER רעיונות??? תיאור של המפה http://download.oracle.com/javase/6/docs/api/java/util/TreeMap.html

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. היי, רציתי לבנות טיימר בשפת C, שתוציא לי ברגל מסויימת של הרכיב גל ריבועי בתדר 9600HZ. זאת אומרת שכל זמן מסויים (104 מיקרו שניות ) שתוציא לי 0 לוגי, ו-1 לוגי.. התוכנה שעומדת לרשותי היא dynamic c וקצת הסתבכתי איתה, כי צריך לכתוב שם קצת שונה משפת C הרגילה.. אשמח לעזרה, יאיר.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  22. שלום חברים, אני מחפש כלי המאפשר הורדת WALL שלם מפרופיל משתמש כלשהו ב-facebook. מישהו מכיר? חשוב ודחוף ביותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שבת שלום, אני מנסה לשלב לוגו על טמפלייט של ג'ומלה.....עכשיו אני יודע שאתם לא עוזרים בג'ומלה אבל זו בעיית CSS לגמרי. אז ככה, כנסו בבקשה ללינק הבא שם יש את הצילום מסך של הבעיה שלי http://shopthenet.co.il/images/logo.jpg זה לא מוכן להתיישר לי למרות שחתכתי עם פוטושוב סבדיוק לפי הגדלים של הheader להלן הקוד: div#header_l { position: relative; } div#header_r { height: 200px; padding-top: 10px; text-align: left; } div#logo { left: 0; top: 0; position: absolute; width: 1020px; height: 200px; background: url(../images/webnetInternet1.jpg) 0 0 no-repeat; } כל דרך שאני מנסה לשחק עם הקוז זה לא מתיישר חייב עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dani1999,

מה הכוונה ב Segment Address ומתי צריך "להרחיב אותו" אשמח להסבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Nurit2005,

משהו יכול לעזור לי אני מתחילה ללמוד את הקודים של CSS ונתגעתי בקוד זה משהו יכול להסביר לי מה הקוד הזה עושה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.