תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לכתוב תוכנית רקורסיבית אשר מקבלת מערך של המספרים שלמים ומחזירה את האורך של התת סדרה העולה הכי ארוכה במערך. יש לי רעיון והוא כך f(i)- מוגדר להיות תת הסדרה הארוכה ביותר עד האיבר i f(1)=1 f(i+1)=max{f(j)|1=<j=<i and A[j]<=A[i+1]} אוקיי זהו הפיתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני מתכוון מתי שהוא יריץ את התוכנית שלי הרזולציה של המסך שלו תשתנה לרזולציה שאני יגדיר אני יודע שיש משחקים שעושים ככה כמו נגיד fm 2007 השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה אם זה פקודות כלשהם או מה ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
התחלתי לבנות אתר בפרונט פייג' היא קלה ונוחה יחסית לדריימוייבר, השאלה אם אני רוצה לבנות אתר יציב עם מספיק אופציות , אז אני יכול להמשיך ולעבוד עם התוכנה הזאת?!?!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ביקשתי עזרה בהתקנת שרת SMTP- (אני עדיין מסתבך עם זה- אבל זה לא הנושא כרגע). בחיפושים שלי לפתרון הבעיה שלי מצאתי הרבה הצעות לשימוש בפונקציות שונות שעובדות על LINUX וPEARL. בכל אופן נשארתי מבולבל מכל העיניין. נחוץ לי פונקציה לשליחת מייל שיעבוד גם על ווינדוס וגם על לינוקס ועל רוב שרתי האחסון. (אני מנסה להשתמש כרגע בפונקציה mail() אבל כמו שציינתי קודם אני לא מצליח להגדיר את שרת הSMTP על המחשב שלי) מישהו יכול לתת לי בבקשה סיכום קצר על האפשרויות השונות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
מה זה בדיוק hash code? איך זה עובד? איך אפשר לממש hash table? ודבר אחרון: מה זה load factor? (במילים אחרות: לא הבנתי כלום בנושא :) ) תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 16.5k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קטנות אבל מציקות שאני לא מוצא להן תשובה בשום ספר, מודה מראש על העזרה. א. אם נגיד רשום לי int x=2, *p; x=sizeof(x); x=sizeof(p); כמה יהיה שווה בשני המקרים X? ב. האם שתי דרכי הכתיבה נכונות: void main() } char *s="bla"; והשנייה char *s; s="bla"; ג. מה עושות שתי הפקודות: int x=5, *p; x=(int)p; p=(int*)x; נגיד ש- x=5 והכתובת של x היא fff8 מה יהיה הערך של p לאחר הצבה זו? ד. פויינטר לפויינטר: int *ptr; int **ptr2; *ptr2=ptr האם זה בעצם אומר שהמצביע השני מקבל את הכתובת של הראשון??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט למדעי המחשב ועברתי קורסים בתכנות של ג'אווה וג'אווה מתקדם ו C ולומד עצמאי פייתון, אני כרגע מחפש עבודות במשרת סטודנט בפיתוח או QA השאלה שלי היא מה באמת הרמת תכנות שמצפים מסטודנט? אני מפחד שהרמת כניסה היא גבוהה מדי וזה גורם לי לחששות ולכן הנטייה שלי היא לכיוון ה QA למרות שאני אוהב לתכנת. מה בתכלס מצפים מסטודנט בעבודה כזו (באופן כללי), ומה לצפות במקרה שאני מתקבל לעבודה בתחום? אם מישהו שעובד בתחום יוכל לספר על החוויה האישית שלו בעבודה הראשונה אני אשמח כי לצערי אין לי חברים בתחום ואני מרגיש שאני חסר יידע. תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם העברת מטריצה לפונקציה ב C.הפונקציה אמורה לקבל תו כמות שורות,עמודות ותו לחיפוש ולבדוק כמה תווים זהים יש במטריצה. אשמח לקבל הכוונה. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include "src2.h" #include <time.h> //--------------------// void main() { int base=5; int arr [] = { 1, 2, 3, 4, 5, 6 }; char mat[][3] = { { 'A', 'a', 'a' }, { 'a', 'A', 'A' } }; int size,result; size= sizeof(arr) / sizeof(arr[0]); srand(time(NULL)); base = rand() % 10 + 1; printTriangle(base); result = matrix((char *)mat, 2, 3, 'A'); printf("Thae array is: %d\n", result); result=naturalOrder(arr, size); printf("Thae array is: %d\n", result)…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה שהשרת LAMP יראה למשתמשים עמוד לבצע UPLOAD המשתמש מעלה לשרת ZIP של קבצי טקסט (שמכילים טבלאות בפורמט של תוכנת DOS) השרת פותח את ה ZIP, אוליי עושה לקבצים validation אל ידיי סקריפט (כרגע לא מתוכנן אבל אני ארצה להוסיף בהמשך), ממיר אותם כמו כאן ומכניס לטבלאות MYSQL איך לממש את החלק הראשוני : פתיחת הקבצים אל ידי השרת מתוך ה ZIP (אוטומטית) ?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מחפש סקריפ שאפשר להפעיל ואז התוכנית בחלון JAVA ירוץ יותר לאט. כמו שיש משחקי JAVA בדפדפן ואז רץ משהו "רנדומאלי", אז שירוץ יותר לאט לפני שאני לוחץ. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מריץ את ה REGISTRY MECHANIC ומפעיל את המחשב מחדש, נראה שהיא מורידה את כל הרכיבים מ VISUAL.NET. זאת אומרת שכאשר אני פותח את TOOLBOX בתוך ה VISUAL.NET לא מופיע יותר כלום שם. כמו למשל פקד תיבת הטקסט וכדומה. יש למישהו אולי איזה פתרון? ( פתרון שיהיה מהיר ולא כרוך בהתקנת ה VISUAL.NET כי זה מתיש ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי באתר שלי, מתחת לקישורי האתר, שמתי תמונות מתחלפות בעזרת jquery. עכשיו כשאני רוצה לעשות תפריט נפתח בעזרת css, למרות שהוספתי- Position:absolute !important; התפריט, ברגע שהוא נפתח, הוא נכנס מתחת לתמונה.. אשמח לרעיונות לעקוף את הבעיה מבלי להשתמש בjs תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות form לשליחת אימייל אבל לא דרך . outlook ניסיתי כמה אבל זה תמיד פותח את הoutlook מישהו יכול לעזור לי. תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להעביר מערך של תאים באקסל לתוך מערך ב VB - ז"א: לדוגמא A1:A10 באקסל, לתוך מה שאני מגדיר כך במודול: Dim MyArra (1 to 10) as integer כך שהערכים יקלטו מהתאים. ואחר כך אני אמור להחזיר את המערך לתוך התאים באקסל. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד באינטרנט C ואני צריך קומפלייר+הסבר איך משתמשים בו...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני בוחן אפשרויות ללמוד תכנות אמרו לי ללמוד C# ב .net שיש בזה שוק, וקל למצוא בזה עבודה. מצד שני, אמרו לי שיש כבר מלא מתכנתי C# אז אולי כדאי לי ללמוד JAVA?? אני צריך עצה מאנשים שמבינים ועובדים בתחום. תודה :)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בשורה הבאה.. DateTime.Now.ToString("dd-MMM-yyyy ") ובמחרוזת חוזר לי שם היום וחודש בעברית ואני רוצה אותם באנגלית, איך אני יכול לעשות זאת? עריכה: פתרון DateTime.Now.ToString("ddd, dd MMM yyyy HH':'mm':'ss 'GMT'", new System.Globalization.CultureInfo("en-US"))
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום נתקעתי בשיעורי בית ב-JavaScript, כרגע על הנושא של מחרוזות. אני צריך ליצור טופס ולבדוק שבכל השדות קיים ערך כלשהו, בנוסף יש לי בדיקות נוספות לאימייל שייקלט: 1. האימייל לא יכיל תווים לא חוקיים. 2. יכיל רק @ אחד. 3. נקודה לא יכולה להופיע בסמיכות ל-@ באף אחד משני צדיו. 4. נקודה חייבת להופיע, אבל לא במקום הראשון לפחות 2 תווים מהסוף. אני תקוע רק בקטע של האימייל, משום מה זה לא עובד. הנה מה שעשיתי עד עכשיו: function vaild() { if (document.frm.fname.value=="") { alert ("First name is missing!"); document.frm.fname.focus(); return false; } if (document.frm.lname.value=="") { alert ("Last name is missing!"); document.frm.lname.focus(); return false;…
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, לקראת מתכונת שתהיה לי ביום ראשון אני מחפש תרגילים בC ואסמבלר, רצוי שיהיה עם פתרונות כדי שאדע עם עשיתי נכון. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
צריך מישהו שמבין בC++, זה פרוייקט ואני מעוניין לתת אחוזים מהפרוייקט שזה יעלה לאוויר. תשאירו הודעה או שלחו פרטית עם מסן/סקייפ.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שדרגתי את הגרסה מ2000 ל2008 והעברתי את כל הנתונים ביניהם והכל עבר בצורה טובה אבל כשאני מבצע שליפות ומציג בעמוד אינטרנט זה מציג לי סימני שאלה במקום מילים בעברית (אנגלית ומספרים עובדים טוב) ניסיתי להגדיר שדות מסוג nchar במקום char אבל זה לא עזור מישהו נתקל בבעיה ויודע מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי,יש לי שני אתרים אחד שיש בו רישום משתמשים ואחד שאין בו רישום משתמשים. ואני רוצה לאחד את קבצי הקוקיז כדי שגם אם יכנסו לאתר שאין בו רישום משתמשים אז האתר יזהה אותו כמו האתר שיש בו רישום משתמשים. כלומר: ליצור איחוד בין האתרים. מי שרשום בבסיס הנתונים של אתר שבו כל המשתמשים נמצאים, יכנס לאתר עם אותו שם וסיסמה, יותר מזה הוא יהיה מחובר בכולם אם הוא מתחבר באתר אחד. בתודה מראששש
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי JTable עם Renderer שאני הגדרתי. יש לי בעיה שכשאני לוחץ על כותרת של עמודה, רק חלק מהעמודות מסתדרות, וכל שאר העמודות יסתדרו ברגע שאלחץ עליהם עם העכבר. נראה שהטבלה צריכה סוג של רענון כדי להסתדר לגמרי. ניסיתי לעשות: JTable guiTable = new JTable(stockTableModel){ public void sorterChanged(RowSorterEvent e) { ((DefaultTableModel)getModel()).fireTableDataChanged(); System.out.println("changed"); } }; אבל אני מקבל StackFlow.. יש למישהו מושג למה כל הסיפור הזה קורה בכלל? תודה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
כתבתי תוכנת PC, בC#, אשר משתמשת ביציאה הסריאלית (דרך ממיר Serial-USB) בכדי "לדבר" עם לוח Embedded. לוח ChipKIT, אם זה באמת מעניין. כאשר נשלחת פקודה מהPC לEmbedded הכל עובד כשורה, הבעיה שלעיתים קרובות הPC לא מצליח לעבד את המידע המגיע מהEmbedded. המידע מגיע לבטח - שמתי Serial Monitor ורואים את הפקודה מגיעה אך התוכנה לא מבצעת את שאמורה לבצע. המוזר בעניין הוא שכאשר אני עובד ישירות עם הVisual Studio, במצב Debug או Release הבעיה אינה קיימת, היא מתרחשת רק כאשר התוכנה רצה עצמאית. התוכנה משתמשת בDLL המבצע את רוב עניני התקשורת (יש Reference), הDLL תקין ועובד ללא בעיות בתוכנות אחרות האם מישהו נתקל בבעיה שכזו או שאולי יכול לזרוק רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה ליצור מסמך google sheet (המקבילה של excel) שבו אחת הרובריקות לוקחת בחשבון את שער הדולר היומי ומחשבת דבר מה על פי ערך זה. למשל - יש לי 100 דולר, ושער הדולר היום הינו X, ולכן השווי בשקלים של סכום זה הינו Y. האם למישהו יש מושג איך אני מבצע דבר כזה? יתרה מכך, אשמח אם אוכל להקשות ולבקש מהמשוואה גם לחשב את הערך ביום מסוים (נאמר - 2.8.2014). תודה תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-