עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orgordin,

לא משנהה

2. Started by ranzip2,

שלום, אני צריך להעביר מערך של תאים באקסל לתוך מערך ב VB - ז"א: לדוגמא A1:A10 באקסל, לתוך מה שאני מגדיר כך במודול: Dim MyArra (1 to 10) as integer כך שהערכים יקלטו מהתאים. ואחר כך אני אמור להחזיר את המערך לתוך התאים באקסל. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. חייב דחוף תודה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  4. אני רוצה משהו שיהיה ידידותי ויציג לי בכל שלב פרוויו

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  5. אז ככה...יש לי 4 תמונות...ואני רוצה להחליף לאחת מהם באמצע התוכנית...איך אני עושה את זה?.. התמונות הם מסוג JPEG....תודה...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. Started by ktulu,

שלום, אני לא ממש מבין בשאלה שאשאל כי זה עזרה לחבר, אני מעביר את השאלה כמו שהיא, אשמח מאוד אם מישוה יוכל לעזור. I would like to write an Excel macro that will save a worksheet containing HTML as a standalone .HTML file (saving the worksheet to Notepad). Can this be done? כפי שאני מבין הוא רוצה לכתוב מאקרו שישמור קובץ אקסל עם שמכיל HTML תודה רבה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  7. Started by Idan-h,

חבר שלי רוצה לקשר בין אקסל לVB. את הקישור לאקסס הוא יודע. מה שהוא רוצה לעשות זה לקחת נתונים מטבלה באקסס באמצעות VB, ולהעזר בVB כדי להעביר את הנתונים האלו לאקסל וליצור גרף שיוצג בסופו של דבר בVB. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  8. אני מחפש גם מדריך מקוון וגם אם יש ספר אז למה לא אני מחפש בעיקר טיפים טריקים דברים כאלה (להפעיל את התכנה ולפתוח פרוייקט אני יודע...)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BneXt,

יש לי אתר כבר הכל מוכן וזה.. הוא מאוחסן ב-ftp.members.lycos.co.uk ויש לי דומיין TK... עכשיו שאני נכנס לאתר כתוב לי ב-Address לא את השם של האתר אלא את המיקום של הקבצים שלי (כאילו ה-FTP) עכשיו אני צריך איזשהו קוד כדי שיהיה כתוב שם את השם של הדומיין ולא את ה-FTP. מקווה שהבנתם, תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. איך עושים בה compile או run ....?????????????????????? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6105

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  11. Started by yamamoto,

מאיפה אני מוריד SQL ומה הנפח של התוכנה הזו מה הקשר בין אקסס ל SQL ומדריך גם יעזור תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. היי, עשיתי מערכת ניהול קטנה עם הוספת עמודים, עריכה ומחיקה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אפשר להוסיף אפשרות של הזזת שורה במסד למעלה או למטה (כדי שיוכלו לשנות את סדר הופעת הדפים) אני שובר את הראש כבר יומיים למצוא פתרון יצירתי תודה!

13. Started by moo2004,

היי, יש לי פה בערך 60 מחשבים ב Workgroup ואני רוצה לשנות להם את השעה. איך אני עושה את זה בעזרת Batch File?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  14. Started by dor7,

אני רוצה לנסות כמה דברים בשפת C וראיתי שאפר להוריד את lcc, אז אחרי שאני כותב את מה שאני כותב איפה יש לי אפשרות לעשות Run?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. Started by GNU,

בבית ספר אנחנו לומדים עיצוב תוכנה בפסקל ( :'( ) בגלל ששנה שעברה בזבזנו שנה שלמה ללמוד פסקל במקום ישר להתחיל ב C. בכל מקרה אני מחפש כל מיני מדריכים שאפשר ללמוד מהם איך להשתמש ב: - רשומות - בניית יחידות ספריה - טיפוסי נתונים ( מחסנית , רשימות , חוליות וכו'..) וכל שאר הנושאים שלומדים בעיצוב תוכנה, בשפת C. אין לי בעיה עם מדריכים באנגלית אבל לא יהיה אכפת לי גם בעברית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי Microsoft Visual C++ 6.0 על WIN98 וכל פעם שאני מריץ את התוכנית אז חלון הדוס שדרכו התוכנית רצה הוא קטן ותמיד אני נאלץ להגדיל אותו. איך עושים זאת באופן קבוע שירוץ לי על חלון גדול?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  17. Started by yan,

ניסתי לעשות form עם בדיקה של js והבדיקה לא עובדת זה פשוט ממשיך לדף הבא במקום להציג לי שגיאה <script language="javascript> function check (user_reg) { var name= user_reg.user_name.value; var password= user_reg.user_password.value; var category= user_reg.user_category.value; var url= user_reg.user_url.value; var banner= user_reg.user_banner.value; var lang= user_reg.user_lang.value; var email= user_reg.user_email.value; var benner_len= benner.length(); var url_len= url.length(); if (name.length < 2) { alert("שם משתמש חייב להיות בעל 3 תווים לפחות"); user_reg.user_name.focus(); return false; } if (password.length < 4) { alert("אנא הכנ…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  18. Started by נעמה.,

תרגיל במבנה נתונים שאני לא מצליחה ואשמח לעזרה: לדוגמא הוגדרה מחלקה rational class rational { private: int mone; int mechane; public: rational(int x=1,int y=1); rational(const rational &r); void rational::setMone(int x)//פונקציה לקליטת מונה השבר int rational::getMone(int x)//פונקציה המציגה את מונה השבר void rational::setMechane(int x)//פונקציה לקליטת מכנה השבר int rational::getMechane(int x)//פונקציה המציגה את מכנה השבר void print();//פונקציה להדפסת השבר void operator+(rational); void operator-(rational); void operator*(rational); void operator/(rational); void operator=(); }; על אותו עקרון, צריך להגדיר מלחקה מסוג string שתכיל את השדות הבאים (לא משתמש…

19. מדובר במדעי המחשב ב' שנת תשנ"ט. מי שמוצא, יתברך. תודה, Anyway. Ptyahoo.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by generalA,

איך אני רושם תוכנית כזו: ? בקואורדינטות פולריות משוואת אליפסה בעלת מוקד אחד בראשית הצירים היא: r(t)= a(1-e^2) / (1-(e)Cos(t) ----> that's the formula a - מחצית מהציר הראשי של האליפסה. e - האקסצנטריות של האליפסה (מספר בין 0 ל 1, ככל שקרוב יותר ל-0 האליפסה יותר מעגלית וככל שקרוב ל-1 האליפסה יותר צרה) שרטט אליפסה בקואורדינטות פולריות, דאג שהקו יהא חלק ככל שניתן ע"י בחירת ווקטור t מספיק צפוף. תודה אנשים !!!!

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  21. בקרוב (מאוד) יש לי מתכונת במחשבים ואני מחפש חומרי למידה ותרגילים פתורים שאני אוכל להיעזר בהם במבחן. החומר הוא תכנות ב C ללא מחרוזות צ'ארים והפונקציה random, החומר שיכלל במבחן הוא מערכים(חד ודו מימדי) Struct פונקציות, פיתוח ויישום אלגוריתם ועוד כמה דברים... תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by sdfzxc,

מישהו יודע איך אפשר לראות ב PHPMYADMIN, בתוך הסתכלות בתוכן של טבלה, אני רואה גיבריש במקום עברית בשדות השונים (הכל מקונפג על UTF-8, וכך גם המידע נכתב מ PHP במקור)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by moo2004,

היי, אני מריץ Batch File ב Login Script של המחשבים בארגון שלי. אני רוצה שכל מחשב שמריץ את הסקריפט יצור קובץ טקסט (TXT) עם השם שלו בתיקייה מסוימת. מה הפקודה ליצירת קובץ טקסט (TXT)?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. ניסיתי לעשות בmeta, onLoad=#down אבל זה לא עבד, יש לכם דרך שאיך שזה מסיים לטעון את הדף ישר זה יורד למטה? ושיהיה בבקשה בJS או HTML... ואם בJS אשמח אם תסבירו לי אותו בקצרה. תודה מראש לכל העוזרים, טימור אפשטיין.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  25. Started by matanyaniv,

רציתי לשאול מה אומרים כל אחד מהביטויים האלה בתור תנאי ללולאה: while(!degel)1 while(degel)1 (אל תתייחסו לספרה 1) לפי מה שאני זוכר הביטוי הראשון שואל: האם דגל לא השתנה (ז"א: אם דגל הוגדר בהתחלהבתור אפס והשתנה באחת הלולאות ל-1 אז הוא לא ייכנס ללולאה) לגבי הביטוי השני אני לא בטוח אם קיים ביטוי כזה אבל נדמה לי שהוא הופיע איפהשהו... צדקתי או שיש פרשנות אחרת לביטויים?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים