תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך אני מפעיל פונקציה שאני יצרתי על כל איברי המטריצה? ניסיתי בדרך הבאה באמצעות הפונקציה funm ומשום מה זה לא עובד לי: (function f = func(x ;f = x+1 end [A= [1 2 3; 4 5 6; 7 8 9 (ans= funm(A, func (אם לא בפונקציה הזאת, באיזה פונקציה אני כן יכול להשתמש?) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים פיתחתי תוכנה הנקראת שורשים לבניית אילן יוחסין חינם - שורשים, תוכנה לעץ המשפחתי שלך | בכל מכל כל אני לא מצליח ליצור קובץ התקנה הכולל את שם היישום בעברית. ברגע שאני מגדיר את שם היישום בעברית אני מקבל הודעת שגיאה המציינת שהשפה אינה נתמכת. עוד דבר: האם יש למישהו אולי סקריפט של INNOSETUP מוכן שאני אוכל להעזר בו להכנת קובץ התקנה? תודה מראש עמי
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך אני יכול לקלוט מחרוזת ולהדפיס אותה פעמיים, נגיד ומהמחרוזת היא ABC אז להדפיס ABCABC אני יותר צריך שתדיגו לי איך מגיעים לדף עם הנוסחאות של הג'אווה , משהו עם ה F1 , (התוכנה זה eclipse )
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע אם יש אפשרות להתחבר לשרת MYSQL דרך האינטרנט? דרך רשת בייתית הכל פועל מצויין אבל דרך הIP של האינטרנט אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת לעשות את זה? אני כותב בג'אווה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני צריך להוריד רשימה של קבצים מאתר שהולכים בסדר רץ לדוגמא www.site.com\10.jpg - www.site.com\1.jpg אני לא רוצה ללחוץ על כל לינק (זה בערך 100 קבצים) השאלה היא האם יש דרך קלה יותר לעשות את זה דרך HTML או BAT (אני לא יכול להתקין תוכנות על המחשב שאני צריך לעשות את זה בו ואין עליו שפות תכנות מ"ה ווינדוס 2000) תודה תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי. אני מנסה לדמות את הסימון של אוביקטים מרובים כמו שיש בחלונות, למשל בשולחן העבודה: כשאני מחזיק את הכפתור השמאלי של העכבר ומתחיל לגרור אותו לאיזשהו כיוון, מופיע ריבוע, וכל האוביקטים שבתוכו מסומנים ועליהם אני יכול לעשות לאחר מכן פעולות. אני מנסה לתכנת דבר זהה אצלי בתוכנה, אך עם הצלחה חלקית. הצלחתי עד עכשיו לעשות ריבוע, שאותו אני יכול לגרור רק לכיוון אחד. הבעיה מתחילה בזיהוי כיוון שאת החישובים שלו אני מתקשה ליישם. (למשל אם אני מתחיל סימון למעטה זה עובד, אבל כשאני רוצה לשנות כיוון למעלה, אני מקבל שגיאה, כי הגובה והרוחב של ריבוע לא יכול להיות שלילי) אין לי מושג אפילו איך הנושא הזה נקרא, לכן אשמח אם מישהו יכוון אותי לאיזשהו אתר שבו אני יכול להעזר. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום יש לי להגיש פרוייקט בvbs עד יום ראשון לסוף סמסטר ואין לי מושג יש לי פרוייקט מוכן טוב של מישהו לפני שנתיים אבל אני מפחד להגיש ככה אני חייב שמישהו יעשה לי מייק אפ עליו כגון שינוי משתנים אני מוכן לשלם זה דחוף מי שמרחם עליי ויכול לעזור שיתקשר 0542453505
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ייצרתי טופס צור קשר שבסופו נשלח לאימייל הטופס שלי הוא מוכן אך איך אני מאפשרת את שליחת התוצאות לאימייל ובאיזה קוד ואיך כותבים זאת מה שאני רק יודעת הוא שאת שם הקובץ מדבקים בנוסחה FORM ACTION בבקשה עזרה זה חשוב מאוד
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני כותב פרויקט סיכוםבשפת בc#(משחק frame it שמורכב מלוח בגודל n*n משבצות ומשבצת אחת היא ריקה, המטרה לסדר את המשבצות בתת המטריצה בגודל 2 -n-2*n לפי לוח אחר נתון בגודל n-2*n-2) אני רוצה שהמחשב יעזור לי להגיע לפתרון בצורה הטובה ביותר, המשחק הוא כעין מבוך אבל האלגוריתם של מבוך הפשוטים לא עזרו לי,אם יש למישהו כיוון או רעיון זה יעזור לי מאד! תודה רבה. ???
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כתבתי את הדבר הבא והקומפיילר מתלונן על השורה jmp con אין לי מושג למה ... כל המשתנים שאני מזכיר הוגדרו אז זה בסדר, אני משתמש באיזי CPU כקומפיילר hefresh: jmp start switch: mov bl,dl mov dl,cl mov cl,bl jmp con yes: inc ans jmp end start: pop ax ;adress pop cx ;num2 pop dx ;num1 cmp dl,cl js switch con: ; continue sub dl,cl cmp dl,2 je yes end: push ax לא משנה פתרתי לבד end היא מלה שמורה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
1>------ Rebuild All started: Project: 3-94, Configuration: Debug Win32 ------ 1>Deleting intermediate and output files for project '3-94', configuration 'Debug|Win32' 1>Compiling... 1>stdafx.cpp 1>Compiling... 1>3-94.cpp 1>c:\users\q\documents\visual studio 2008\projects\3-94\3-94.cpp(12) : error C2784: 'std::basic_ostream<char,_Traits> &std::operator <<(std::basic_ostream<char,_Traits> &,unsigned char)' : could not deduce template argument for 'std::basic_ostream<char,_Traits> &' from 'std::istream' 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ostream(930) : see declaration of 'std::operator &l…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום אני מעונין ללמוד לבנות אתרים בשפת PHP . אין לי נסיון בשום שפה אחרת..אני מתחיל מאפס בכל הקטע של התיכנות.... אז אני צריך לינקים למדריכים וגם תוכנות עם צריך תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע, שמתחיל קמפיין ביחד עם 'פעולה ירוקה' בת"א נגד פרסום במרחב הציבורי. אם אלה שלטי החוצות בגודל של בניין רב קומות, טלוויזיות הענק ועוד. אני רוצה להרים אתר פשוט, שגולשים יוכלו להכניס פרטים כמו שם, ת"ז ואימייל כדי לחתום על עצומה שדורשת הסרה של כל הפרסומות במרחב הציבורי. עם העצומה אנחנו ניגש לראש העיר, ונצרף אותה להצעת חוק. אני אצלם את הקמפיין והעוזרים לו. אודה לכל עזרה אפשרית. אם יש מתנדב שמרגיש כמוני וכמו רבים אחרים לגבי פרסום, ויכול לעזור בתכנות, שיפנה אלי ל- yuval.shor@gmail.com או ב: 054-2096757
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות טבלה סימטרית בHTML שבכל קוביה בטבלה יהיה אימאג' שהוא גם לינק מקשר לעמודים אחרים באתר! כל אמיאג' השגתי מגוגל תמונות וכל אימאג הוא במקור על רזולוציה אחרת. אני עושה טבלת table ורוצה שכל קוביה תהיה שווה בגודלה לשנייה אז אני מכניס כל אימאג לtd אחר. אבל בגלל שהתמונות שונות בגודלן יוצאת טבלא מכוערת ולא שווה. השאלה היא איך אני עושה,איך אני משנה רזולוציה לתמונה?משהו חוץ מפוטושופ?ואם אין ברירה וזה רק עם פוטושופ אז איך עושים זאת בפוטושופ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי נגן... זה הקוד שלו: <a href="1.mp3" OnClick="play(this.href);return false">Play Song</a> <script type="text/javascript"> function play(what){ document.getElementById('music1').innerHTML="<embed type='application/x-mplayer2' id='music2' pluginspage='[url]http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/'[/url] src='"+what+"' name='MediaPlayer1' width='300' height='300' uimode='full' controltype='2' showcontrols='true' showstatusbar='false' AutoStart='true' loop='false'></embed>"; } </script> הוא משמיע רק MP3, והייתי רוצה שיראו Visualizations - כל הצורות האלה והצבעים שזזים בזמן ששומעים מוסיקה... מישהו יודע איך מאפשרים את זה בקו…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
זה דבר פשוט מאוד מאוד בשביל מישהו שיודע את זה.. תקשיבו אנירוצה קובץ bat שאני ישים אותו שהוא יעלה לי עם המחשב ואז אחרי שהוינדוס עולה הוא יספור 10 שניות ואז הוא יפעיל לי תוכנה שנימצאת ב d:\aa\email.exe תתנו לי תקוד ואני ישמור את זה כ bat תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כיצד אני פותח קובץ תמונה דרך תוכנית ב-VB בעזרת פקודת SHELL ?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום למה שאני מציג אייקון/לוגו שהכנתי בפוטושופ/פלאש בIE הוא נראה באיכות ירודה לאומת בFF ? ניסיתי בכל הפורמטים PNG JPG ואפילו BMP התמונה גדולה יותר מגודל תצוגתה בדפדפן
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לאדע בידיוק אם זה קשור לפה אבל רציתי לשאול איך אני מקבל פרטים מהווינאמפ כמו שם השיר שמנגן וכאלה ואיך אני שולח אליו פקודות כמו play stop וכאלה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן כיצד ניתן למלות באופן אוטמטי שם משתמש וסיסמא באתר מסויים שאני רוצה ולעשות התחברות אוטומטית, למשל אני רומה לשמור פרמטרים של שם משתמש מסויים וסיסמא ולכנס לאימייל שלי ע"י שהוא מציב אוטמטית את הנתונים ומתחבר אני מחפש דרך לעשות זאת ב html או javascript
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איזו סביבת עבודה צריך לשם כך? (האם הEXPRESS EDITION של Microsoft Visual C# 2008 מספיק? אם כן - איזה פרוייקט צריך לפתוח?)
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
למדנו טיפוס נתונים מופשט ועכשיו עברנו לפונקציות רקורסיביות ויום חמישי יש מבחן מישהו יכול להביא לי איזה מדריך בעיצוב תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, בניתי תוכנת צ'אטים, ובלקיינט השתמשתי ב TcpClient, עכשי ובשביל לקבל response מהשרת השתמשתי בת'ראד חדש עם לולאה, זה עובד מצוין והכל, אבל הבעיה שיש קטע שאני רוצה להוסיף פריט ל ListBox, אבל כשאני מנסה להוסיף הת'ראד פשוט נתקע.. הינה הקוד: public static void GetReq() { while (true) { try { // Get a client stream for reading and writing. // Stream stream = client.GetStream(); NetworkStream stream = client.GetStream(); // Receive the TcpServer.response. // Buffer to store the response bytes. Byte[] data = new Byte[256]; // String to …
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה התקנתי אצלי DB של MYSQL ואני עובד איתו ב .NET ב C# אני מתחבר ועובד מול ה DB שמותקן במחשב שלי עכשיו כאשר אני יסיים את הפרויקט אני מעוניין שכל מחשב יוכל להתקין את הפרויקט ולעבוד איתו כלומר הוא צריך גם להשתמש ב DB שאני עובד איתו איך אני יכול לחבר בין השניים או איך בכלל משתמש הקצה שיתקין את הפרויקט יתקין את הסכמה שלי תודה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-