עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by rjjb7,

שלום, אני לומד באוניברסיטה את הקורס "מבוא למדעי המחשב ושפת Java" הבעייה היא שבקורס זה ניתנים כחומר לימוד רק דיסקים עם הרצאות שאני לא אוהב להקשיב להם. לכן, אני מחפש קישורים באינטרנט לשאלות ופתרונות מתוך הקורס "מבוא למדעי המחשב לשפת Java" או סתם ככה שאלות ותשובות בשפה זו אבל ברמה אוניברסיטאית. בנוסף, אשמח לקבל המלצות על ספרים מוצלחים בשפת ג'אווה אך בנושאים מקבילים לאלו הנלמדים בקורס זה כגון: רקורסיה, פולימורפיזם וירושה, רשימות מקושרות, עצים בינאריים, מחסניות ומבנים, מחלקות ושיטות וכן הלאה. תודה, רועי.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by zobi12,

שלום לכולם. ברצוני להתחיל ללמוד את התוכנה. אבל אני ממש לא משהו במתמטיקה ,האם מי שלא כול כך טוב יכול ללמוד את התוכנה בלי להתקל בקשיים?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by shani59,

היי לכולם, התחלתי לא מזמן ללמוד תכנות, ונתנו לנו מטלה לכתוב תוכנית שמקבלת 4 מספרים ומחשבת את סכום הריבועים של הספרות. כתבתי תוכנית, וכשאני מנסה להריץ אותה זה משום מה לא עושה כלום אחרי שזה מקבל את הספרות, ואין לי מושג למה התוכנית היא כזו: #include <stdio.h> int main() { int n1, n2, n3, n4 ,sum; printf("Please enter a number:\n"); scanf("%d %d %d %d", &n1, &n2, &n3, &n4); sum=(n1*n1)+(n2*n2)+(n3*n3)+(n4*n4); printf("The sum of squares is: %d\n", sum); return 0; } מישהו יכול אולי להסביר לי מה עשיתי לא נכון?

4. בס"ד פניתי פה פעם ולא עזרו לי למרות שיש פה מערכת פורומיםן אשדירה! מתחנן בפניכם תנו לי עצה איך אני יכול לעשות שיש לי בצד שמאל של המסך כזה לאמממש ענק-מסגרת ובה כזה מרקווי של כתוביו כאלה שחורות ביפה?? גם אני כותב מילים בצבע ולא רואים.. יש איזה מקום שיש שמה לא סקריפטים-אלא אתרים מוכנים??המורה הגיע כמעט להכל לאחרונה היה זה טבלאות--בבקשה תנו לי מקור של אתר בנוי יפה אבל שששמים לב שהוא ל מקצועני??בטוח יש לכם אתם עם כל הידע כי לא הבנתי כלוםב HTML ואני מה זה צריך אתכם! יבורךף כל מי שעוזר ושבת שלום-וכמובן תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. אני עכשיו בי'א לומד מחשבים (java, access) עם מורה שלא בדיוק יודעת מהחיים שלה (היא ביקשה מטכנאי לצרוב לה דיסק כי היא לא יודעת | בקיצר לא נראה שזה ממש יעזור לי בתכנות כל הלימודים האלה, מה שגם מתקדמים בקצב איטי וטיפשי... אז החלטתי שאני אלמד לבד בבית כי אני באמת אוהב את זה ורוצה לעסוק בזה כמקצוע. (אני עדיין אשאר במגמה כמובן אבל זה כדי לשחק בפלאש כל השיעורים) קראתי והתעניינתי בנושא ונראה לי שjava היא השפה המתאימה בשבילי ללמוד- מהירה, תומכת בכל המערכות, אפשר להריץ אותה על הרשת ומתקדמת כל הזמן. אז אני רוצה לקנות ספר java רציני כדי ללמוד ממנו, עדיף בעברית אבל לא חובה (יותר קל לקרוא בעברית אבל כל המושגים פשוט נשמעים מטומטמים בשפה שלנו) כרגע יש לי את הספר מבצפר: יסודות מדעי המ…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  6. Started by D-M-X,

איך אני יכול להשתמש בפונקציה REPLACE שמחליפה כל מופעשל תו מסוים בתו אחר כשהתו שאני רוצה להחליף הוא מרכאות? (הבעיתיות היא שאני לא מצליח לשים מרכאות בין מרכאות) תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  7. טוב אז ככה עבדתי עם התוכנה ובניתי תוכנית מסויימת שמעורבת בה הפקודה rand, בניתי את התוכנית ובשלב מסויים לחצתי על אחד ה F או משהוא ואז עלתה לי ליד השם של התוכנית שלי עוד לשונית שלא הכרתי נכנסתי וראיתי שזה משהוא כמו הפקודה שעומדת מאחורי <stdlib.h> (נראה לי) ובקיצור מחקתי את זה (זה היה כמו קוד כזה כמו של תוכנית). עכשיו חזרתי לתוכנית שלי והיא לא רצה והיא מעלה לי Error שכאילו הץוכנה לא מכירה (או לא מוצאת) את rand ו srand עשיתי משהוא בלתי הפיך? איך אפשר להחזיר את זה כי אני בעצם לא יכול להמשיך לעבוד כי הוא לא מכיר את הפקודות האלה. תודה רן עריכה ************************************************************************************ טוב הסרתי והתקנתי מחדש והסתדר אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  8. סיימתי לבנות קוד ++C שרץ ומתקמפל מקומית, ועכשיו אני רוצה להכניס אותו לתוך תוכנת התקנה כדי שאני אוכל לתת את התוכנה לאנשים שיתקינו על המחשב שלהם. 1) איך אני מייצר תוכנת התקנה לקוד שכתבתי? 2) איך אני מכניס את הנושא של קוד הפעלה (serial key) לתוך התוכנה כך שמי שירצה להתקין את התוכנה על המחשב שלו יצטרך לקבל ממני serial key?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by amma,

שלום, אני מנסה לכתוב תוכנה פשוטה שבסך הכל תוודא שאני מחובר לאינטרנט וכדי לבדוק חיבור שולחת פינגים החוצה, אם 3 לא עברו אז מתחילה לצעוק. מצאתי לכך כל מני דוגמאות באינטרנט לדוג' String host = "127.0.0.1"; int timeOut = 3000; boolean status = InetAddress.getByName(host).isReachable(timeOut); הבעיה היא שאם אני מכניס משהו שונה מlocalhost זה תמיד יחזיר false. בהתחלה חשבתי שזה 7 והפיירוול שלו שחוסמים אותי אז התחלתי בלהוסיף את כל הבינארים של ג'אווה לתוך הפיירוול, לא עבד. כיביתי את הפיירוול, לא עבד. יצרתי ג'אר חיצוני והרצתי אותי לבד, לא עבד. פינג הרגיל של חלונות עובד (אז זה לא הראוטר), למרות שיש מצב שבחלונות הפקודה לא באמת עושה פינג (פאקט של ICMP) אלא עושה אזה משוה בTCP וא…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  10. אהלן כיצד ניתן למלות באופן אוטמטי שם משתמש וסיסמא באתר מסויים שאני רוצה ולעשות התחברות אוטומטית, למשל אני רומה לשמור פרמטרים של שם משתמש מסויים וסיסמא ולכנס לאימייל שלי ע"י שהוא מציב אוטמטית את הנתונים ומתחבר אני מחפש דרך לעשות זאת ב html או javascript

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

אני מנסה ליצור footer שתמיד (בלי קשר לרזולוציה) ישב דבוק לתחתית המסך. יש כמובן שני מצבים: 1. כאשר התוכן בחלק העיקרי של האתר לא ממלא את כל המסך ואז יש רווח בין הFOOTER לבין התוכן. 2. כאשר התוכן מלא את כל המקום (תלוי כמובן ברזולוציה) ואז הFOOTER "דבוק" לתוכן וגם לתחתית המסך. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך עם CSS. מישהו בטח כבר נתקל בזה ויכול לעזור. נ.ב - נא לא לשלוח אותי סתם לגוגל - כבר חיפשתי שם ואפילו די הרבה ולא מצאתי משהו שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by guy81,

מה ההבדל בין העברת פרמטרים כזאת: ב- main: [size=78%]בפונקציה h:[/size] [size=78%]void h(C *c )[/size] [size=78%]לבין:[/size] [size=78%]ב- main:[/size] C c1(); h(&c) [size=10px]בפונקציה h:[/size] [size=10px]void h(C *c )[/size] [size=1](מלבד העניין שהראשון הוקצה ב- heap והשני במחסנית, מה ההבדל מבחינת כל מיני פקודות והשמות שנעשה בפונקציה h על c המתקבל כפרמט)[/size] C *c1= new C(); h©

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  13. שלום אנשים חיפשתי ברחבי הרשת והבנתי שדברים כאלה הם לא פשוטים כמו להתייחס לערך שנמצא באותו דף כמו הסקריפט מה שאני רוצה זה בעצם, בעזרת Javascript, להוציא מידע שנמצא בhidden או תיבת טקסט, כשהhidden/text box נמצאים בframe/iframe האם זה אפשרי? ואם כן, איך? תודה מראש איל

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by sof,

אהלן,אני מחפש איזו שהיא תוכנה שתהיה יעילה ועוזרת לכתיבת Asp בעברי הרחוק השתמשתי בתוכנה מסויימת שלצערי שכחתי את שמה. אם ישנן תוכנות חינמיות אשמח מאוד לשמוע (למרות שגם תוכנות לא חינמיות יועילו) תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by rk666,

זה דיי קשור לפה, שאלה שלא הצלחתי לפתור: Design a circuit that adds four 1-bit binary numbers simultaneously by using full-adder circuits זה לא פשוט כמו שזה נראה, זה דיי טריקי. אם למישהו יש רעיונות/טענות/מענות מוזמן להגיב תודה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by barp12,

ב VISUAL C++ 6 היה את Add Member Variable Wizard האם יש את זה גם ב גרסא של 2005 כי לא מצאתי את זה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  17. יש לי את קובץ הASP הבא, והבעיה שכשאני מפעיל אותו הערכים באנגלית מוצגים כראוי, אך אלה שבעברית כג'יבריש. ניסיתי לשנות קידוד אבל אז העברית מופיע כראוי והאנגלית ג'יבריש... <html dir="rtl"> <table border="1" align="center"> <tr bgcolor="red"> <td align="center">שם העסק</td> <td align="center">בעל העסק</td> <td align="center">עיר</td> <td align="center">פלאפון</td> <td align="center">טלפון</td> <td align="center">פקס</td> <td align="center">כתובת</td> <td align="center">דוא"ל</td> <td align="center">מס' מוסכים</td> <t…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  18. לכל המעוניין לעזור : ברצוני לכתוב תוכנית שקוראת מקובץ טקסט של 4000 תווים. התוכנית תמיר כל אות לערך הבינארי שלה ותציב במערך אותיות של 4000 תאים. לאחר מכן אני מבצע עוד כמה מניפולציות על הנתונים ואז ברצוני לכתוב לקובץ טקסט חדש מעיין טבלה שמציגה את הנתונים בצורה הבאה: char index hex value ascii value binar value 1 1fh blabla.. 10000101 אשמח לקצת הכוונה בנושא... scizoeffective@gmail.com

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  19. יש לי בפרויקט שלי LABEL אשר את רושם את הטקסט בה דרך ה-CAPTION... השאלה שלי היא כיצד אני יכול לסדר/להפוך כך שהטקסט שאני כותב בעברית יופיע בהפעלת/הרצת התוכנית מימין לשמאל ?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by joni,

התחלתי ללמוד C++ דרך www.Cprograming.com ואין לי תרגילים שם רק בחנים מישהו יכול לשלוח לינק של תרגילים פשוטים?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  21. אהלן, אני תכניתן יחסית "צעיר", באוגוסט 2005 סיימתי קורס תכנות של ממר"מ (בסמ"ח היום). לאחרונה קיבלתי בקשה מחבר של חבר של חבר לבנות איזה תכנה. אמרתי שאני אשמח והוא שקל מה הם התעריפים אז הבטחתי לבדוק את העניין ולחזור אליו. וכאן אתם נכנסים, התכניתנים היותר מנוסים. איך מתבצעת הגבייה? לפי שעה? לפי היקף הפרויקט? סכום מקדים עם אפשרות ליותר למקרה שהפרויקט יהיה יותר מסובך משחשבתי? לא לשכוח שאני עוד תכניתן די חדש וזאת פעם ראשונה שאני בונא תכנה בתשלום. בתודה מראש, גל.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת באופן ככלי איך עובד הדבר הזה: http://www.brightir.com/about/infrared/medical+infrared/thermography/educational+portal אני מדבר על הקטע עם הריבועים, אני פשוט רוצה לעשות משהו עם רעיון דומה באתר שלי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  23. מה הקוד לשם כך? אשמח ללתגובה בהקדם תודה!

24. Started by gimdy,

בין אם בצורת ALERT או משו אחר אני מעוניין להקפיץ הודעה בשלב מסוים שלר שיר שהוא שיר רקע לאתר (דף יחיד עם שיר רקע) כיצד עושים זאת ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by gkman,

שלום. יש לי עמוד שאני רוצה שכשהמשתמש ינסה לעזוב אותו- יקפוץ הודעה שתשאל אותו אם הוא בטוח שהוא רוצה לעזוב - ותתנהג בהתאם לתשובה. אני מודע לזה שהרבה דפדפנים מונעים אפשרויות כאלו מטעמי אבטחה- אבל גם נתקלתי בלא מעט אתרים שיש להם מנגנונים כאלו (גימייל- לדוגמא) מחיפוש קצר בגוגל הבנתי שהאירוע unload בjavascript לא יעזור ושאני צריך להשתמש בDOM. אף פעם לא התעסקתי בDOM ואני גם לא סגור על מה זה בדיוק- אין לי ידע לכלום מעבר לPHP וjavascript בסיסי. אשמח אם מישהו יכול לעזור. אני רוצה גם לבצע בדיקה קטנה אם המשתמש כבר התחיל למלות את הטופס- כי רק אז אני רוצה לשאול אם הוא בטוח שהוא רוצה לעזוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים