תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
לא הולך לי , זה מה שכתבתי והוא נותן לי ERROR [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי קוד בג'אווה סקריפט אבל אני צריך להפוך אותו לHTML : <script language="JavaScript1.1" src="[url]http://www.processlibrary.com/addtosite/scripts/search.asp">[/url] </script> זה אפשרי ביכלל? אם כן אז בבקשה תמירו לי אותו ,תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מריץ פקודה של דוס ב C ? איך אני עושה שאני צריך בחלון אקספלורר ללחוץ על כפתור שלח למשל. אז שזה יעשה את זה אוטומטית ב C?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://mrspeaker.webeisteddfod.com/2006/01/07/hacking-pinball/ יש כמה מדריכים כאלו, מעיין מבוא קצר וזריז לתחום של REV ENG וכו'.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנת ב c++ ורציתי לשאול איך אני מכניס גרפיקה למשל איך אני יוצר כפתור(button) שרשום עליך start לדוגמא אני לא רוצה שתאכילו אותי עם כפית אם אפשר יהיה אז שמישהו יתן דוגמא משלו או שפשוט תביאו לי קישור למדריך ותודה נ.ב. חיפשתי הרבה והגעתי לשימוש בדירקס וכל מיני כאלה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מערכת שליחת ד"שים ב- (PHP) מאיפה אני יכול להשיג? אני חייב.. בקשה תעזרו לי אבל שזה יהיה ב-php ולא ב-asp.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הי לקולם ברצוני לבנות תוכנית שבודקת האם מחרוזת א' כלולה במחרוזת ב', מחרוזת ב' כלולה במחרוזת ג' וכך הלאה עד מחרוזת N אחרונה נכון לאכשיו בניתי פונ' המחזירה TRUE אם מחרוזת STR1 נמצאת במחרוזת STR2 bool is_inside(const char str1[MAX_STR_LEN], const char str2[MAX_STR_LEN]) { bool same; //Is chars is equal for(int second=0; str2[second]!=CLEAR_CELL; second ++) { same = true; for(int first=0; (str1[first]!=CLEAR_CELL) && (same!=false); first++) if (str1[first]!=str2[first+second]) same = false; return (same); } return (same); } (אשמח לראות את הדוגמה שלכם של הפונ' הנ''ל בצורה יותר יפה) מכאן אני צריך להריץ את הפונ' בלולאה, בתוך לולאה str1 מקבל את המחרוזת…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדרישות: בנייה באמצעות שימוש ב- MFC שילוב מבנה נתונים ואלגוריתמיקה חכמה שילוב בינה מלאכותית (MiniMax); משחק כנגד המחשב לא משהו יומרני, כגון שחמט, הצפנה וכ'ו משהו פשוט מעולם משחקי הלוח/קלפים (למרות שלא חובה, בחירה אישית) מוכר כגון (רעיונות של חברי הכיתה): רברסי דמקה פתרון סודוקו או משהו כזה סוקובן בקיצור משהו נחמד שלא יסבך אותי יותר מדי. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אתר טוב בעיברית ללימוד PHP אז בבקשה תשתפו אותי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי, אשמח מאוד מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון. הכוונה היא ליצור תוכנית בג'אווה ע"פ class diagram מסויים. אפשרות להוסיף סטודנטים לקורס, קורסים, להסיר סטודנטים מקורס, לתת להם ציונים וכו'. מי שיודע כיצד להתמודד עם דברים כאלה (שימוש ב-ArrayList) מוזמן לפנות אלי. תודה מראש, שאראס.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי בC תוכנה שמחשבת את נוסחת השורשים של פונקציה ריבועית וגם מביאה את הטרינום שלה וכו'...עכשיו,עשיתי גם גרף והשתמשתי בפונקציות הגרפיקה, אחרי שהצצתי פה בפורום גיליתי שצריך להשתמש בקובץ EGAVGA.BGI כדי להפעיל,הצלחתי להפעיל אבל,גיליתי שכאשר אני מיצא את זה מהתוכנה אני עדיין צריך את הקובץ EGAVGA.BGI באותה תקיה עם קובץ הEXE וזה די מעצבן,השאלה שלי האם יש דרך לאחד אותם או משהו בסגנון,תודה מראש ד"א אני משתמש בקומפיילר TC (לא LITE) תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש כמה תרגילים שאני לא מבין בבקשה תעזר ו לי איך כתובים תוכנית שמדפיסה תהודעה הבאה: first sec T ומה יהיה הפלט פה: main() } int index, square; for(index = 1 ; index < 13 ; index = index +1)} square = index * index printf('%5d%5d\n", index, square);
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני בונה גלרית תמונות לעסק של אחי ואני רוצה ליצרוב את זה על דיסק הגלריה בנויה בשפת HTML אבל יש לי בעיה אחת -אני רוצה שהindex (דף ראשי) יפתח אוטומטית אחרי שמכניסים תדיסק כמובן למחשבי PC מבוססי WIN ובמיקרה שאפשר גם למאק ולינוקס (אין דברים מיוחדים בקוד של הHTML שכתבתי) מה אני צריך לעשות שזה יקרה-אני מבין רק בHTML אז במיקרה שהפיתרון בשפה אחרת אני צריך הסבר בשיטה של א ב בתודה STONE
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום שני יש לנו מבחן בJS ולצערי הפסדתי את השיעור האחרון שדיבר על זימון פונקציות בסיסיות... מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כאילו, אם אני קולט ערכים לתוך משתנים ואח"כ אני רוצה לשלוח לפונקציה, איך עושים את זה? תודה...
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום הורדתי כמה פונטים יפים שאני ששמתי באתר שלי. אבל הבעיה היא שכשאני כותב את דף ה-css אז אני רושם את שם הפונט במקום שצריך והכל עובד. אבל כשאני פותח את האתר במחשב אחר (האתר עוד לא הועלה לאינטרנט) אז לא רואים את הכתב מן הסתם כי זה לא נמצא בספרייה с::\windows\fonts השאלה שלי אם יש דרך לעשות ככה שהפונט יהייה בתיקייה אחרת של פונטים לדוגמה ולהגדיר ב-сss שהפונט לא נמצא בתיקייה с:\\windows\fonts אלה בתיקיה החדשה שיצרתי. תודה מראש לכל העוזרים! אני ממש צריך את העזרה שלכם... ???
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
טוב אני רוצה להתקין מערכת PHP IB או SMF או כל דבר אחר שתמליצו עליו.. רציתי לדעת מאיפה אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם על שרת שתומך PHP ודאטאבהייס יש לי תסיסמה של השרת ותסיסמה של הדיירקט אדמין..
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
program t; type darray=array [1..5,1..5] of integer; function ipus(ar:darray):integer; var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do ar[i,j]:=0 end; procedure getnums(var ar1:darray); var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do read(ar1[i,j]) end; procedure print_col(ar2:darray); var i,j:integer; begin for j:=1 to 5 do writeln(ar2[i,j]) end; var i,j,b:integer; ar:darray; begin ipus(ar); getnums(ar); b:=1; i:=1; while i<=5 do b:=1; for j:=1 to 5 do if (ar[i,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח מ-Client ל-Serever קובץ. הבנתי שאני אמור לחלק אותו ל-Buffer, ולשלוח בעזרת Stream. יש למישהו קוד דוגמה לפעולה כזו - שליחה וקבלת של קובץ מצד לצד????
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה דחוף! ??? אני אמורה לכתוב תכנית שמתקשרת לאאוטלוק(הצלחתי) ובתוכה לcontacts (אנשי קשר) ועבור כל קטגוריה להדפיס את אנשי הקשר שלה. (כמו שיש אופציה למיון ע"פ קטגוריות) למישהו יש מושג איך אני עושה את ההפרדה בין אנשי בקשר לפי קטגוריה? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשלוף הכל בבת אחת.... פליז מי שיודע איך אני ממיינת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למשל כמו זאת: Program Tar5; uses crt; Var i,n,mach:integer; Begin clrscr; repeat; randomize; i:=random(10000-0)+0; sound(i); textcolor(i); write('my name is capitan jan luke pikhar'); until keypressed; nosound; End.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי אזה תוכנית של תוכנה לחישוב משתנה כלשהו ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בזה ובאיזה שפה אתם מזהים שזה כתוב חלק מהתוכנית: LOMASK = 0x0F; HIMASK = 0xF0; Inputs: number_of_rounds: integer; /* will be either 8 or 4 */ LFSR: 32 bit integer; /* X_A: 8 MSBs of LFSR; * X D: 8 LSBs of LFSR: */ offset_1, offset_2: unsigned 8 bit integer; register[0 through 15]: 8 bit integer; /* R00 to R15 */ T[0 through 15] : 8 bit integer; /* temporary registers */ Table[0 through 255]: 8 bit integer; Variables: temp_reg0: 8 bit integer; lowNibble: 8 bit integer; hiNibble: 8 bit integer; temp: 8 bit integer; round_index: integer; R_index: integer; fail_coun…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה בספרייה TIME.H ולא ידוע שום דבר יותר מזה.. אני רוצה את השעה בתוך משתנה int
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למשל, אם אני מחלק מספר INT במספר INT והשבר מוכנס לתוך משתנה FLOAT אז בכל מקרה משתנה ה-FLOAT יקבל מספר INT. וגם..איך מאלצים את המהדר לחשוב כמו שאני רוצה ולהכניס FLOAT ל-INT בכח (הבנתי שיש משהו כמו במקום לרשום 6 אז לרשום 6.0) אני מקווה שהובנתי בקשר לבקשתי... :s05:
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-