עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by PES2008,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד visual C++.net ויש לי מספר שאלות (יש לי רקע בפסקל של תיכון): 1. האם כדאיל להתחיל ללמוד מזה ולא מC++ רגיל? 2. אני חושב לקנות את הספר visual C++.net סדנת לימוד, של הוצאת הוד-עמי. הספר מספיק טוב? אתם ממליצים על ספר אחר? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by KaLimeRo-,

והשאלה שלי איפה אתם ממליצים ללמוד ולמה ? מכללות במרכז.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי כמהשאלות 1.איזה תוכנה בונים אתר,מה עדיף JAVA או HTML ? 2.מאיזה שפה בנוי האתר וואלה? 3.איפה ואיך אני יכול ללמוד לבנות אתר ממש רציני אבל גם ממש מהר ובקלות?

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  4. אני רוצה לפתח משחקים. יש הצעות ממה להתחיל מה להתחיל ללמוד?

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני לומד כבר הרבה זמן ,html ואני חושב שהגיע הזמן לעבור לעוד שפה בסגנון (Php,sql,css). יש לי שתי שאלות: -איזה שפה עדיף שאני אלמד קודם?. -אשמח לקבל מדריך לשפה המומלצת. בתודה מראש YOSDA BOY.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by no_way,

אני מחפש מדריכים בעיקר סרטונים על השפה פייתון. אשמח להצעות שלכם. רקע יש קליל בJAVA.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני חושב להתחיל בשפת C ולאחר מכן ל++C ול #C אני השמח לקבל אתרים מדריכים סרטונים אין לי בעיה ללמוד לבד תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות. אבל אני לא בטוח מה אני כן ומה אני לא רוצה ללמוד! מה שכן,אני רוצה להתחיל ללמוד: תכנות תוכנות, ותכנות משחקים. אבל אני לא יודע איזו שפה שייכת. וגם,איך ללמוד,מה ללמוד. אם זה מספר,איך קוראים לו? כמה עולה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by AMIT_MEG,

שלום לכולם אני רוצה ללמוד תיכנות וחשבתי על c# כשפה הראשונה כי לפי מה שהבנתי היא הטובה מבין c,c++ ו c# אז אמרתי שאני יתחיל איתה כשפה ראשונה ומשם אני ילמד עוד שפות אני רוצה לקנות ספר טוב שמסביר הכל אין לי שום ידע קודם לגבי תיכנות אני רוצה ספר שמסביר הכלל ולא כאילו אני מתכנת 5 שנים ואני צריך לדעת את כל המושגים חחחח טוב ניראה לי שהבנתם אז תודה רבה עמית

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by dor962,

שלום. אני כרגע בשרות הצבאי שלי (משתחרר עוד קצת פחות משנתיים), ורציתי להתחיל ללמוד לעצב אתרים, ולהמשיך להתמקצע בתחום. אני רוב הזמן בבסיס, וחשבתי לקרוא ספרים שיעזרו, ובעזרת המחשב הנייד שלי להתמקצע בתוכנות שבעזרתן בונים אתרים: Flash, photoshop illustrator... יש לי רקע בפוטושופ, בפלאש פחות...ואין לי ממש מושג מה זה illustrator. רציתי לשמוע קצת דעות על התחום, קצת המלצות לספרים שיכולים לעזור ללמוד פלאש, פוטושופ, אילוסטאטור ואיך לעצב אתרים באמצעותן (אין בעיה עם אנגלית), והצעות- איך להתקדם? חשבתי שבזמן השרות הצבאי שלי אני אלמד את הדברים האלה, ולאחר מכן אחרי השרות, אקח קורס לעיצוב אתרים. http://www.universities-colleges.org.il/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99…

11. Started by ]|V|[r. X,

תגידו, אם אני רוצה להתחיל לתכנת בשביל לבנות משחקונים, תוכנות קטנות וסתם בשביל ידע כללי. איזה שפות אני צריך ללמוד? ובאיזה סדר? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liran12345,

מבקש המלצה לספר טוב להתחיל ממנו בעברית

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. טוב אז אחרי שהורדתיMicrosoft Visual Studio 10.0 אני לא יודע איך להשתמש יש אולי מדריך בעיברית? דרך אגב אני צריך לתכנת בשפת c

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  14. שלום, שמי תומר. כיום אני בן 17, למדתי מדעי המחשב א' וב' שהיו דיי פשוטים ואני מחפש להרחיב את הידע שלי. הסתכלי בפוסט הזה וראיתי שאין תשובה חד משמעית והנסיבות בינו לבין הבחור בפוסט מעט שונות, יש לי בסיס מסוים בjava ואני רוצה לדעת האם כדאי להמשיך בנתיב הזה או שכדאי ללמוד שפה אחרת. זה הפוסטהמדובר http://hwzone.co.il/community/threads/545038-%D7%91%D7%9F-15-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%A0%D7%A1-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA#.U3nU4Pl_s8o בתודה מראש,תומר.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום לכולם אני רוצה להתחיל לתכנת...לא יודע באיזה שפה...אבל אני רוצה שתמליצו לי... מה דרוש להתחלת תכנות? האם יש אתרים שמלמדים את זה (בעיברית...)... תודה רבה (עוד שאלות בהמשך )

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by en16,

שלום, הצצתי בפורום וראיתי הרבה חבר'ה ששאלו מאיפה כדאי להם להתחיל. ראיתי תשובות כמו "תתחיל עם שפה אחת, השאר יבואו בקלות". אני יודע אסמבלי, בעקרון. למדתי בבצפר, יש דרך לבדוק אם אני יודע הכל? אני לא יודע אם לימדו אותי הכל או רק את הנושאים לבגרות. שפה ראשונה אני יודע, מה כדאי עכשיו? אני רוצה להתמקד בשפה אחת וללמוד אותה מ-א' עד ת' בחודש. חשבתי על C, מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by יואב גולדהורן,

היי. אני לומד ג'אווה שנה שנייה בתיכון ואנחנו עוד כמה ימים מגיעים לאובייקטים. בינתיים החומר קל, ורציתי להתקדם. אני רוצה באיזשהו שלב לבנות משחק דפדפן מבוסס טקסט, אולי עם כמה תמונות בסיסיות אבל כמו שאתם רואים - השאיפות ממש לא בשמיים. בשביל לעשות דבר כזה, אני אצטרך ללמוד הרבה דברים חדשים (אני עוד מחפש מישהו שיעבוד לצידי ויתמקד במה שלא ג'אווה). אחד מהדברים הוא כתיבה וקריאה של קובצי טקסט. אין לי שמץ איך עושים את זה. מצאתי פעם באיזה מדריך את הקוד לבאפר אבל זה לא עבד. אז כמה שאלות: איך אני כותב וקורא קבצי טקסט? מה עוד אני צריך לדעת, ת'כלס, לפני שאני מתחיל לעבוד על הפרוייקט? איזה שפות נוספות וכלים צריכים כדי להוציא את הפרוייקט לאור, ואיפה אני יכול למצוא אנשים שאולי ירצו לעזור לי ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. באתר http://php.eitan.ac.il/main.php יש מדריך התקנה של PHP ניסיתי להתקין גם במדריך של Windows-IIS וגם Windows-Apache מה ההבדל?! קיצר בזה של הIIS רשום כנס ל Internet Services Manager או Microsoft Management Console ואין לי לא בAdministrative Tools ולא באנערף מה ובכלל בApache אין לי מושג איפה זה <apache-directory>\conf\httpd.conf קצת עזרה יהיה נחמד

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קודם כל יש לי WIN 7 X64 ככה שאני מעדיף גרסת 64 ביט. יש לי מנוי ב-MSDN ויש שם כל מיני גרסאות ואין לי מושג מה אני צריך תודה

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. לא משמן קיבלתי 100MB על Webhoster בשביל אתר. מכיוון שאני רוצה להתקין שם מערכת פורומים הורדתי את phpbb2. עכשיו נאמר לי שאני צריך להתקין בשביל זה Sql Database, אז הורדתי MySql ל- Windwos (המערכת הפעלה שלי בבית). עכשיו עשיית Extract לשניהם על המחשב שלי אבל אין לי מושג איך אני מעלה אותם על השרת שלי וגורם להם לפעול. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני רוצה לדעת איך לבנות אתרים, ואני צריך לדעת איזה שפת תיכנות הכי טובה למתחילים (HTML וכו...)?. וגם איזה אתר טוב למתחילים שאפשר לילמוד בו את השפה. בתודה מראש yosda-boy.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. אני רוצה לדעת איך אני יכול ליצור סביבת עבודה של Windows ב++C מצאתי קובץ נורא ארוך ואחרי שעברתי עליו ויצרתי חלון איתו יצא לי משהו ממש מכוער ואני רוצה שיווצר משהו קרוב לחלונות של הוינדוס ככול האפשר אם למישהו יש כזה דבר אני אשמח אם תוכלו לשתף או לשלוח לי במייל תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה ליצור סקריפט ב-C# (זה השפה שאני לומד כרגע ואין לי נסיון בשום שפה אחרת) שברגע שאני לוחץ על קיצור מסויים במקלדת זה מכניס לי את הסיסמא שלי (באתרים מסויימים) שפשוט יכתוב לי סטרינג מסויים, איך עושים את זה ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי כי מיני דגימות שעשיתי עם התוכנה Wireshark, מעין כל מיני הקלטות מהאינטרנט ואני מעוניין לכתוב (ב-C#) כלי שמזריק את אותם הקלטות (Captures) ישר לכרטיס רשת במחשב שאני נמצא עליו ואין לי מושג איך בדיוק להתחיל, אשמח לעזרה ממי שמבין.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by bluemail,

שיכולה לפתור תרגילי אותיות/מספרים. כלומר שיודעת להמיר את האותיות למספרים ולאמת את המשוואה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.