עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orel176,

שלום לכולם רציתי להתקין אצלי במחשב את סביבת העבודה של java eclipse מה אני צריך לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by pringles,

אני צריך הסבר על השאלה הזאת: נתונה ההגדרה: struct element { char name[10]; int day, month, year; element *next; } ; כתוב פונקציה רקורסיבית void birthday(int day, int month, int year, element *head) הפונקציה מקבלת מצביע לרשימה, וכן את התאריך הנוכחי. היא מדפיסה את השמות של כל האנשים שיש להם היום יום הולדת, ואת גילם. ------------------------------------------------------------------------------------ מה זה אומר "נתונה הגדרה" זה קשור לקוד? חלק מהתכנית? מה זה? המצביע HEAD איך אני מקדם אותו ומה מכיל המצביע הזה? ועל מה הוא עובר? אם אפשר לכתוב קוד ולהסביר לי דברים עקריים בקוד אז ממש אודה אני פשוט לא הייתי בשיעורים ואין לי ממי לקחת עכשיו הס…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by XtaZi,

שלום חברה חשבתי לי על רעיון לכתיבה של אימיול פרוץ בסגנון זמבור על הסורס קוד של אימיול רגיל יענו לשפר את המיול להפוך אותו למכונה עצבנית... כמובן גם לשיתוף קבצים לשפר איפה שהגדולים לא הצליחו... השפה היא C++ ואני לא מתכנת ואף פעם לא תכנתתי... חייב את עזרתכם זקוק למתנדבים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sese,

שלום לכולם.... יש לי שאלה איך אפשר להחליף בין מחרוזות שראשונה תהיה אחרונה ואחרונה תהיה ראשונה בשפת סי למשל אם מקבלים ממשתמש : happy birthday to you הפלט יהיה you to birthday happy ותודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

אני מעוניין ללכת לקורס C++ באוניבריסיטאת ת"א, ומצד שני ראיתי שאפשר לקנות ספר של C++ ב240 ש"ח, מה אתם אומרים? זאת לא השאלה העיקרית. בקשר לספר, ראיתי אחד של C ב140 ש"ח ואת השני של C++ ב240 ש"ח. האם הספר של C++ כולל את מה שיש בספר של C וגם את התכונות של C++, או שהוא בעצם מלמד רק את התכונות של C++? עם מה עדיף להתחיל? תודה.

• 15 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. שלום. יש ברשותי פקד ACTIVEX כלשהו. כאשר אני מוסיף אותו דרך VISUAL STUDIO אל תוך פרוייקט רגיל של C# - אז אני רואה את כל המאפיינים של הפקד , ואני יכול לגשת אליו בקלות גם בקוד. אך כשאני מוסיף אותו לתוך פרוייקט ASP.NET אני רואה אותו רק בתור OBJECT , אני לא רואה אתה המאפיינים שלו (אלא רק מאפיינים של OBJECT פשוט) וכן אני לא יכול לגשת אליו דרך הקוד... יש למישהו מושג איך אני מוסיף פקד כזה לASP.NET שיעבוד ואוכל לשנות את המאפיינים בדיוק כמו בפרויקט WINDOWS APPLICATION ? אם יש לשנות משהו בקוד , או HTML , אז דוגמת קוד תעזור.. תודה !!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by badboy-@-אבי,

האם ניתן להעביר שיחות וידאו מהרשת הסלולרית אל אתר אינטרנט? אני צריך בשביל העסק שלי להקים מערכת שדרך מספר אחד אליו מתקשרים כל העובדים, נפתחת שיחת וידאו המנותבת לאתר של החברה ודרך האתר ניתן לראות את הוידאו מהפלאפון [האדם עם הפלאפון לא צריך לראות את מי שבמחשב אבל כן שתהא האפשרות לדבר איתו]. זה אמור להיות דרך הרשת הסלואלרית [לא אינטרנט]. יש למישהו מושג איך עושים את זה?

8. Started by yehudaeitam,

אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום חברים אני חדש חדש חדש על dream weaver לומד עם טוטוריאלס מעביר קטע קוד HTML עם inline css שכתבתי על visual web developer ללשונית הcode בdreamweaver ואז מעביר ללשונית הdesign שכביכול שם אני אמור לראות את האתר שלי אבל אני לא רואה כלום וזה מתסכל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by omfir,

הפונקצייה מקבל מחרוזת מקובץ טקסט ומדפיסה אותו הפוך ולקובץ טקסט. אני לא מבין את פעולת fseek . מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד בתכנית הבאה??. void Mirror(FILE *fin,FILE *fout) { long n; fseek(fin,-1,SEEK_END); for(n=ftell(fin);n>=0;n--) { fputc(fgetc(fin),fout); fseek(fin,-2,SEEK_CUR); } }

11. Started by matteo,

שלום אני בונה תוכנה לא מסובכת אני בקצר אני רוצה לעשות בסיפיפי שזה יחליף אי פי כלומר יעשה ריקונקט ניסיתי system("ipconfig /renew") לא עונה לדרישה שלי יש אפשרות שניה שזה יהיה בנוי בשפה אחרת ואני פשוט בתוכנית אעשה שזה יפתח את התוכנה וכנ"ל גם יסגור אותה(סמכו עלי בעזרת kill process(

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by pain_killer12,

חבר'ה, התכנית שכתבתי עפה לי במהלך אחת הפונקציות אך אני לא מבין למה. מצ"ב הקובץ של התכנית (היא עדיין לא גמורה, יש 9 אפשרויות ומתוכן כתבתי רק 4). כאשר מקישים 4, המערכת מבקשת להכניס חודש בפורמט Aaa (לדוגמא Jan ) ואחריו יום בחודש במספרים 1-30. ואחריו להכניס משימה, המשימה אמורה להיכנס כstring. התכנית עפה בדיוק אחרי ההדפסה "please enter a task. הבעיה היא בהקצאות במקרה והתנאים בif-ים מתקיימים. אני לא כל כך מבין למה התכנית עפה, אולי תוכלו לעזור לי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בזה. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by wow,

התחלתי ללמוד Java ויש לי Class שיצרתי ואני אמור ליצור לו קובץ API מכל ההערות שהכנסתי בקוד, איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by itai2k,

שלום, אני לא מצליח להבין בדיוק מה הבעיה, אשמח אם תעזרו לי #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <ctype.h> #include <string.h> int numberToLetter(int *numbers[40], char *letters[40][20]); int main(int argc, char *argv[]) { FILE *inputf; FILE *outputf; int i=0; char letters[40][20]={0}; int numbers[40]={0}; if(argc > 2) /* more then 2 names */ { printf("Eror! You cant enter more then 2 names./n Goodbye!/n"); exit(0); } if(argc==0) /* no names */ { if(!(inputf=fopen("standardInput.txt","r"))) { printf("Cannot open standardInput file\n"); return 0; } if(!(outputf=fopen("standardOutput.txt","w"))) …

• 47 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by perrikus,

שלום, אני מנסה להכין משחק חפרפרת (החפרפרת צצה כל פעם במשבצת אחת מתוך 9 ויש לתפוס אותה לפני שהיא חוזרת פנימה עם אחד מהמספרים). הדבר שחסר לי זה עניין הטיימר. חיפשתי בגוגל ומצאתי שיש ספריה timer.h שבה יש פונקציות שלפי מה שהבנתי יוכלו להתאים לצרכים שלי. רק שלא ממש הבנתי איך מיישמים אותן. אם מישהו יודע כיצד להפעיל אותן ולהסביר (או לתת לינק עם הסבר מפורט) אני אהיה אסיר תודה.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by ranran,

איך אני עושה דבר כזה בדיוק כמו IMAGESHACK שיעלה לי לתיקיה בשרת שלי רק תמונות בASP מישהו יכול להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים פה, יש לי 2 שאלות שאני כבר שובר את הראש עלייהם מעל לשבוע אשמח לתשובה . 1. אני מנסה לתפוס את מקשי המקלדת לפני שהם מודפסים למסך. אני משתמש בHOOKING כדי לתפוס את המקש שנלחץ אבל הבעייה היא שהוא מופיע עדיין. מה שאני רוצה לעשות זה לקבל את המקש שנלחץ - לבצע פעולות משלי אבל בלי שנקרה אח"כ את מה שנלחץ על המסך. 2. בעזרת SENDINPUT אני מנסה להכניס תו לתור של מערכת ההפעלה. אני רואה את התווים נלחצים אבל משהו שם לא מסתדר לי טוב, כרגע אני שם את התווים ב wVK וזה לא ממש נראה לי טוב, כי אני רואה שנכתבים לי רק מספרים ... מה אני עושה לא נכון ? איך בדיוק משתמשים בפקודה הזו כדי להזין תווים? אשמח לדוגמא ברורה. תודה לכל עזור ועונה.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי בעייה די מוזרה, כנראה עם פוינטרים. כאשר אני מפעיל את הפונקציה הנ"ל, void Change_Details(Person *prn) { prn->Private_Details(); } עבור Student, הכל עובד כשורה. אך, כאשר אני מפעיל את אותה פונקציה עבור Teacher, אני מקבל במקום Name: Mor UserName: morcs Password: 1122 את התוצאה הבאה: Name: SERSPROFILE=C:\Documents and Settings\All Users UserName: Documents and Settings\All Users Password: ettings\All Users להערכתי, אני מדפיס כתובות במקום ערכים. הפונקציה אשר מדפיסה את הפרטים איננה פונקציה וירטואלית, אלא היא פונקציה של Person אשר שניהן יורשות אותה עם ירישת Person. הנה קטע קוד הנחוץ: void Teacher_Menu(Person ***pPersonArr) { int flag=Check_Passwords(*pPe…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by spinchicken,

אני מנסה להעלות ולהשתמש ב dll לתוכנית שלי, ראיתי שאני יכול לטעון את הספרייה עם hinstDLL = LoadLibrary("moshe.dll"); וראיתי שאפשר לטעון פונקציה שאני בדיוק יודע את השם שלה ואת המשתנים. אבל הבעייה שלי היא שאת כל הפונקציות הוא הכניס בתוך class. איך אני מעלה אותו? ומגדיר אצלי כזה class? (אני משתמש ב visual studio 2008 ומפתח לתוכנה ב C++)

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by OBR,

בניתי תוכנית למשחק 7 BOOM. בכל פעם כשיש מספר BOOM רצופים יש בניהם מרווח: BOOM BOOM וכדומה..איך אני מבטלת את המרווח הזה??? תודה!(: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int n,j,w; printf("insert a number within [1,1100]:"); scanf_s("%d",&n); if(n==0){ printf("good bye!!"); _getch(); return(0);} while(n) { if(0>n||n>1110)printf("illegal number,please insert a number within [1,1100]:"); else { w=(1>n-5)?1:n-5; for(j=w;j<=n+10;j++) { if(j==7||j%10 == 7 || (j/10)%10 == 7 || (j/100)%10==7) { printf("boom\n"); } else { printf("%d ",j); } } } printf("\n"); pr…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ההודעה הזאת מיועדת למנהלים. האם ניתן לפתוח דיון בסטיקי שמחזיק נושאים ומקורות מומלצים ללמוד אותם? כל אחד מהגולשים יוכל לשלוח לכם את ההמלצות שלו ותוכלו לעדכן בפוסט. נראה לי שאם תתחילו יהיו לא מעט אנשים שיוכלו לתרום לנושא. אני חושב שניתן יהיה לסדר את זה לפי נושאים (.NET, JAVA, מבואות למיניהם, מבני נתונים, אלגוריתמים, design pattern, וכו',)ותתי נושאים (ב .NET למשל WCF, WPF, WF, GC, WDF ועוד לא חסר) לדעתי זה יכול לתרום לאנשים לדעת איזה ספרים יעילים לדעתם של אנשים אחרים בארץ.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by dpv1,

שלום התחלנו ללמוד השנה על web developer וכל פעם שעשעתי הרצה על כל קובץ, כולל הקובץ הבסיסי הקומפיילר אמר שיש שם איזה linq, בכיתה המורה אמר למחוק את הlinq המעצבן הזה וזה מה שעשיתי אבל אז כשפתחתי את הדף הוא רשם לי שהדף לא קיים. חשבתי שזה בעיה במחשב אז התקנתי הכל על מחשב אחר אבל אחרי כל הפעולות שרשמתי למעלה הוא שוב אמר שהדף לא קיים. התקשרתי למורה שלי והוא אמר לי להתקין visual basic 2010 והייתה שם את אותה בעיה שציינתי.(אבל היה שם קובץ בשם confing שלא היה ב2008) חשוב לציין שבכיתה עשיתי למיטב זיכרוני הכל אותו הדבר רק ששם זה עבד. חברה אני חייב עזרה די דחוף. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by gtilx,

שלום התחלתי ללמוד wpf ויש לי בעיה ב-binding של TEXTBOX ל-PROPERTY מסויים. אז ככה, באופן כללי אני בונה משחק שש בש. הלוגיקה פחות או יותר גמורה, עכשיו נשאר לשלב אותה עם ה-GUI . על המסך שמתי TEXTBOX שמטרתו להציג את מספר הלבנים (נניח של הצבע הלבן) שנמצאים "בכלא", או במילים אחרות נאכלו. כמובן שיש לי PROPERTY שמחזיר את ה- int הרלוונטי, אבל הוא נמצא בתוך היררכיה של מחלקות ולכן אני לא יודע איך לפנות אליו בעזרת ה- wpf ולהציג אותו ב-TEXTBOX. מקווה שהבנתם, תודה מראש לעוזרים. הסבר קצר של ההיררכיה: פרויקט BL (שמופרד מפרויקט ה- GUI) ---> מחלקה ראשית LogicGame---> המחלקה LogicGame מכילה בתוכה אובייקט מסוג Player ---> המחלקה Player מכילה בתוכה אובייקט מסוג Jail (ה"כלא") -…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by lesForce,

שלום לכולם. אני צריך לעשות פרוייקט קטן באקסס שמהווה יחידה אחת במחשבים. עכשיו יש לי כמה שאלות שאני מתעקב עליהם כבר יותר משעתיים ואני פשוט לא מצליח לפתור (אפילו ישבתי עם המורה איזה שעה ולא הצלחנו לבצע את מה שרציתי) אז ככה, דבר ראשון: למשל יש לי טבלה עם 2 עמודות אחת מהם זה: "שם" והשני זה: "סוג". ב"סוג" יש לי לדוגמא סוג אחד ספורט וסוג שני מוזיקה וב"שם" סתם איזה שמות של אנשים. נראה לי שאני קצת לא מובן אז הנה הטבלה למשל : עכשיו אני רוצה לעשות בטופס "תיבה משולבת" (זה כיאלו תיבת בחירה שיש רשימה ואז בוחרים מה שרוצים) משהו כזה: ואז לדוגמא אם המשתמש בחר ב"ספורט" הוא יביא לי את השמות של כל האנשים שה"סוג" שלהם הוא "ספורט" ואותו דבר לגבי המוזיקה... אני מניח שצריך לבצע מאקרו …

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by Jiddu101,

אני לא מבין כלום, אם מישהו יכול לעזור לי או להפנות אותי לאתר/מדריך שמסביר איך לתפור תרגילים בסגנון הזה אני אשמח מאוד! http://i.imgur.com/3VaOS.jpg?1 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.